35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Z synem gdyby nie rosnacy brzuch to nie wiedzialabym ze jestem w ciazy ,raz tylko sobie rzyglam po seansie kaszpirowskiego:-)za to z Hela ...nikomu nie zyczekapturnica wrote:Z młodym nigdy mnie nawet nie szarpnęło..Licze na powtórke...
Sabina, moremi, macduska, kapturnica, Mega, MartaDidi, gosia7122, gretka, Bursztyn, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry kobity..sory że ja znowu o sobie..w nocy miałam lekkie krwawienie,trochę bolał brzuch i przestał. Od rana nie czuje już bólu piersi...stały się jak przed ciążą..miękkie..mam źle przeczucie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 12:23
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Mysmy dzis badali poziom kociej milosci.. Rano oczywiscie, porcja byla zaliczona, potem luby ja tulal i dokarmial smakolykami, a ja w drugim pokoju siedzialam. I w trakcie jego rozpieszczania ja kota do siebie zawolalam. Luby powiedzial, ze ciagnikiem by jej u siebie nie utrzymal, przyleciala jak z procy. Jakie to moje kocie jest przekochane, mam nadzieje, ze kartofej jej serca nie zlamie..
Dodam, ze kota jest "moja", luby dolaczyl do naszego stada na stale pol roku pozniej.moremi, kapturnica, Mega, MartaDidi, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Bry kobity..góry że ja znowu o sobie..w nocy miałam lekkie krwawienie,trochę bolał brzuch i przestał. Od rana nie czuje już bólu piersi...stały się jak przed ciążą..miękkie..mam źle przeczucie..
mamatrojki80, gretka, Arwena, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnypeppapig wrote:Bry kobity..góry że ja znowu o sobie..w nocy miałam lekkie krwawienie,trochę bolał brzuch i przestał. Od rana nie czuje już bólu piersi...stały się jak przed ciążą..miękkie..mam źle przeczucie..
Pepa, spróbuj pojechać na izbę jak Morka pisze, nie ma co czekac do wizyty.
kapturnica, Mega, gretka, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Bry kobity..góry że ja znowu o sobie..w nocy miałam lekkie krwawienie,trochę bolał brzuch i przestał. Od rana nie czuje już bólu piersi...stały się jak przed ciążą..miękkie..mam źle przeczucie..
moremi, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Peppcia , spokojnie ja tez na poczatku miewalam raz bolesne a raz wogole piersi nie czulam..Pisalam nawet Elfi ,ze mnie to martwi ,ze bol znika..Ale spokojnie Peppcia krew była żywoczerwona??I ajk tego duzo bylo??-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pepcia jesli krew byla żywoczerwona to podjedz na SOR zeby sie uspokoic.Byc moze zrobil ci sie krwiaczek w macicy i to on daje plamienia i pobolewanie brzucha..A dziec sobie spokojnie siedzi i wszystko jest dobrze..Dostaniesz wtedy zwiekszona dawke luteiny oraz pobierzesz nospe i magnez.....Jestes w 6tym tygodniu spokojnie bedzie widac juz pecherzyk w macicy z cialkiem żółtym
moremi, malgos741, mamatrojki80, ania.g, gosia7122, gretka, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny trochę było tej krwi żywo czerwona w muszli koło 1 w nocy. Potem na papierze zauważyłam. Biorę jeszcze jedną luteine, nospe,dwa magnezy..Nawet się nie zdążyliśmy poseksić z mężem tylko się poplakaliśmy. Nie jadę póki co do szpitala. Nie wiem co robić, teraz nic nie boli,leże. Dam znać.
Sabina, Aasiula, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny, mój kot też pieszczoch, został uratowany przez nas bo na osiedlu kocury by go chyba zagryzły, wpadł mi do domu i tak został (miał wtedy ok. 8 tygodni, tak wet ocenił na następny dzień). Biedny był, chudziutki, miał infekcję i oczka na maksa zaropiałe, ale wyleczyłam go
Ja mam w domu ogólnie szpital, miesiąc temu ospa, a teraz jakaś zaraza z zielonymi glutami i temperaturą, o 14 lekarz.
Pusurek, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry,
My tez jeszcze w piżamachmałż zrobił śniadanie, potem kawka i słodkie nicnierobienie..za to Młoda ma taki kaszel, ze chyba jutro wizyta w przychodni mnie nie minie
A mnie w tym cyklu cały czas boli brzuch, czuje sie taka przepełniona, a cycki zaczęły lekko pobolewac od wczoraj, tempka jak zwykle zęby ostrzy
Pepka popieram dziewczyny, jedz na izbę, trzymamkkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziewczyny trochę było tej krwi żywo czerwona w muszli koło 1 w nocy. Potem na papierze zauważyłam. Biorę jeszcze jedną luteine, nospe,dwa magnezy..Nawet się nie zdążyliśmy poseksić z mężem tylko się poplakaliśmy. Nie jadę póki co do szpitala. Nie wiem co robić, teraz nic nie boli,leże. Dam znać.
Ty pisalas ze bierzesz 3razy dziennie po 50mg lutki.. U mnie gin mimo ,ze nic sie nie dzieje dal mi 2razy 200mg dziennie a ja dodatkowo w poludnie dokladam 50mg..Musisz zwiekszyc minimum do 400mg dziennie ,zeby mialo to dac wiekszy efekt..mamatrojki80, ania.g, Arwena, Dorka1979, kkisia, Aasiula, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Z synem gdyby nie rosnacy brzuch to nie wiedzialabym ze jestem w ciazy ,raz tylko sobie rzyglam po seansie kaszpirowskiego:-)za to z Hela ...nikomu nie zycze
Aniu, ja też mam córkę Helenkętylko taką 5 letnią
anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziewczyny trochę było tej krwi żywo czerwona w muszli koło 1 w nocy. Potem na papierze zauważyłam. Biorę jeszcze jedną luteine, nospe,dwa magnezy..Nawet się nie zdążyliśmy poseksić z mężem tylko się poplakaliśmy. Nie jadę póki co do szpitala. Nie wiem co robić, teraz nic nie boli,leże. Dam znać.
Moim zdaniem powinnas pojechac do szpitala. Po co sie martwic. Sprawdza, obejrza a Ty sie uspokoisz.
Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:DDziękuję Wam
co ma być to będzie.
Zjebe dostaniesz normalnie teraz.....Nie co ma byc to bedzie !!tylko jedz na SOR.
Dziewczyno jestes po przejsciach , starałas sie tyle miesiecy o to by zajsc znow w ciaze , krwawilas w nocy i piszesz teraz co ma byc to bedzie??? Kurwa Peppka zbieraj dupe i jedz a nie prdol od rzeczy
Sory za ostry ton ale to nie za madre Juz w nocy powinnas wyladowac na doraznej opiece by spr co sie dzieje a nie czekac nie wiem na co...To nie jest powazne....mamatrojki80, macduska, Mega, malgos741, gosia7122, ComeToMeBaby, Arwena, gretka, Margolcia88, moremi, Dorka1979, Bursztyn, Bozia3, Sabina, kkisia, Aasiula, SolarPolar, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość