X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z synem gdyby nie rosnacy brzuch to nie wiedzialabym ze jestem w ciazy ,raz tylko sobie rzyglam po seansie kaszpirowskiego:-)za to z Hela ...nikomu nie zycze
    kapturnica wrote:
    Z młodym nigdy mnie nawet nie szarpnęło..Licze na powtórke...

Sabina, moremi, macduska, kapturnica, Mega, MartaDidi, gosia7122, gretka, Bursztyn, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry kobity..sory że ja znowu o sobie..w nocy miałam lekkie krwawienie,trochę bolał brzuch i przestał. Od rana nie czuje już bólu piersi...stały się jak przed ciążą..miękkie..mam źle przeczucie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 12:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Mysmy dzis badali poziom kociej milosci.. Rano oczywiscie, porcja byla zaliczona, potem luby ja tulal i dokarmial smakolykami, a ja w drugim pokoju siedzialam. I w trakcie jego rozpieszczania ja kota do siebie zawolalam. Luby powiedzial, ze ciagnikiem by jej u siebie nie utrzymal, przyleciala jak z procy. Jakie to moje kocie jest przekochane, mam nadzieje, ze kartofej jej serca nie zlamie..
    Dodam, ze kota jest "moja", luby dolaczyl do naszego stada na stale pol roku pozniej. ;)
    Z Kartoflem pewnie bedzie was kochala jeszcze bardziej. Moja kota Adasia juz deko polubila, potrafi przyjsc i poocierac sie o niego i jest to przejaw najwiekszej milosci. Ale jak ktores z nas ja zawola, to leci jak torpeda. A najbardziej szczesliwa jest wtedy, kiedy zobaczy, ze nie mam na rekach Adasia i moze mi sie wpakowac na kolana albo rozlozyc na klacie. :-)

moremi, kapturnica, Mega, MartaDidi, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Bry kobity..góry że ja znowu o sobie..w nocy miałam lekkie krwawienie,trochę bolał brzuch i przestał. Od rana nie czuje już bólu piersi...stały się jak przed ciążą..miękkie..mam źle przeczucie..
    Peppa, jest mozliwośc, żebys na izbę przyjęć pojechała?

mamatrojki80, gretka, Arwena, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Bry kobity..góry że ja znowu o sobie..w nocy miałam lekkie krwawienie,trochę bolał brzuch i przestał. Od rana nie czuje już bólu piersi...stały się jak przed ciążą..miękkie..mam źle przeczucie..

Pepa, spróbuj pojechać na izbę jak Morka pisze, nie ma co czekac do wizyty.
    <3

kapturnica, Mega, gretka, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi dziękuję. :-)

moremi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Peppcia , spokojnie ja tez na poczatku miewalam raz bolesne a raz wogole piersi nie czulam..Pisalam nawet Elfi ,ze mnie to martwi ,ze bol znika..Ale spokojnie Peppcia krew była żywoczerwona??I ajk tego duzo bylo??

moremi, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Peppcia , spokojnie ja tez na poczatku miewalam raz bolesne a raz wogole piersi nie czulam..Pisalam nawet Elfi ,ze mnie to martwi ,ze bol znika..Ale spokojnie Peppcia krew była żywoczerwona??I ajk tego duzo bylo??
    Doczytałam się pod wykresem, że krew była na papierze.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepcia jesli krew byla żywoczerwona to podjedz na SOR zeby sie uspokoic.Byc moze zrobil ci sie krwiaczek w macicy i to on daje plamienia i pobolewanie brzucha..A dziec sobie spokojnie siedzi i wszystko jest dobrze..Dostaniesz wtedy zwiekszona dawke luteiny oraz pobierzesz nospe i magnez.....Jestes w 6tym tygodniu spokojnie bedzie widac juz pecherzyk w macicy z cialkiem żółtym

moremi, malgos741, mamatrojki80, ania.g, gosia7122, gretka, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trochę było tej krwi żywo czerwona w muszli koło 1 w nocy. Potem na papierze zauważyłam. Biorę jeszcze jedną luteine, nospe,dwa magnezy..Nawet się nie zdążyliśmy poseksić z mężem tylko się poplakaliśmy. Nie jadę póki co do szpitala. Nie wiem co robić, teraz nic nie boli,leże. Dam znać.

Sabina, Aasiula, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, mój kot też pieszczoch, został uratowany przez nas bo na osiedlu kocury by go chyba zagryzły, wpadł mi do domu i tak został (miał wtedy ok. 8 tygodni, tak wet ocenił na następny dzień). Biedny był, chudziutki, miał infekcję i oczka na maksa zaropiałe, ale wyleczyłam go :-)

Ja mam w domu ogólnie szpital, miesiąc temu ospa, a teraz jakaś zaraza z zielonymi glutami i temperaturą, o 14 lekarz.

Pusurek, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,
    My tez jeszcze w piżamach :) małż zrobił śniadanie, potem kawka i słodkie nicnierobienie..za to Młoda ma taki kaszel, ze chyba jutro wizyta w przychodni mnie nie minie :(
    A mnie w tym cyklu cały czas boli brzuch, czuje sie taka przepełniona, a cycki zaczęły lekko pobolewac od wczoraj, tempka jak zwykle zęby ostrzy ;)
    Pepka popieram dziewczyny, jedz na izbę, trzymam <3

kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny trochę było tej krwi żywo czerwona w muszli koło 1 w nocy. Potem na papierze zauważyłam. Biorę jeszcze jedną luteine, nospe,dwa magnezy..Nawet się nie zdążyliśmy poseksić z mężem tylko się poplakaliśmy. Nie jadę póki co do szpitala. Nie wiem co robić, teraz nic nie boli,leże. Dam znać.
    Ale pepa na co czekasz???Bedziesz sie gryzla co z maluchem..Nie lepiej przekonac sie ze wszytsko dobrze Przeciez do wizyty masz jeszcze pare dni..Nie bagatelizuj tego....???
    Ty pisalas ze bierzesz 3razy dziennie po 50mg lutki.. U mnie gin mimo ,ze nic sie nie dzieje dal mi 2razy 200mg dziennie a ja dodatkowo w poludnie dokladam 50mg..Musisz zwiekszyc minimum do 400mg dziennie ,zeby mialo to dac wiekszy efekt..

mamatrojki80, ania.g, Arwena, Dorka1979, kkisia, Aasiula, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Z synem gdyby nie rosnacy brzuch to nie wiedzialabym ze jestem w ciazy ,raz tylko sobie rzyglam po seansie kaszpirowskiego:-)za to z Hela ...nikomu nie zycze

Aniu, ja też mam córkę Helenkę :-) tylko taką 5 letnią :-)

anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:

Moim zdaniem powinnas pojechac do szpitala. Po co sie martwic. Sprawdza, obejrza a Ty sie uspokoisz.

Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DDziękuję Wam <3 co ma być to będzie.

Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, nie czekaj tylko jedź. Dawka luteiny może być za mała.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 12:27

iwcia77 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    DDziękuję Wam <3 co ma być to będzie.

Zjebe dostaniesz normalnie teraz.....Nie co ma byc to bedzie !!tylko jedz na SOR.

Dziewczyno jestes po przejsciach , starałas sie tyle miesiecy o to by zajsc znow w ciaze , krwawilas w nocy i piszesz teraz co ma byc to bedzie??? Kurwa Peppka zbieraj dupe i jedz a nie prdol od rzeczy
    Sory za ostry ton ale to nie za madre Juz w nocy powinnas wyladowac na doraznej opiece by spr co sie dzieje a nie czekac nie wiem na co...To nie jest powazne....

mamatrojki80, macduska, Mega, malgos741, gosia7122, ComeToMeBaby, Arwena, gretka, Margolcia88, moremi, Dorka1979, Bursztyn, Bozia3, Sabina, kkisia, Aasiula, SolarPolar, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, a nie mozesz skosultowac tego z Twoim lekarzem???

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem przekonana, ze powinnas DZIALAC a nie czekac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 12:31

iwcia77 lubi tę wiadomość

Zofia8
‹‹ 7018 7019 7020 7021 7022 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ