35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Kazdy jest inny i nie na kazdego dzialaja "krzyki" i stawianie do pionu.
na mnie to działa i na nie które też...kapturnica, gretka, Sabina, Pusurek, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
anna maria wrote:Z synem gdyby nie rosnacy brzuch to nie wiedzialabym ze jestem w ciazy ,raz tylko sobie rzyglam po seansie kaszpirowskiego:-)za to z Hela ...nikomu nie zycze
widzisz Kapta, Anna daje nadziejeto rzygaj do woli
malgos741, kapturnica, anna maria, macduska, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyCałą noc myślałam i wszystkie wizyty i usg mi się przypomniały.. pani leki bierze i czeka... no i powtórka z historii..
Kapta wiem że dobrze robisz też bym się wydarla na Cb jak byś była w takiej sytuacji. Dzwonię do mojej doktorki co mi powie.
Pół nocy się trzęsłam teraz mi przeszło. Dziwnie jestem spokojna. Napewno każe się spakować na patologie.
Także biorę komórkę i dam znać co z nami...
Dziękuję że jesteściekapturnica, malgos741, Mega, Arwena, ComeToMeBaby, anna maria, kicia 123, moremi, macduska, gretka, Dorka1979, Mango, Bursztyn, Sabina, kkisia, Aasiula, gosia7122, BISCA, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ja miałam mniej więcej to samo
o północy zrobiłam sobie drugi test i już byłnegatyw (poczekam jeszcze dziś popołudniu zrobię), wczoraj mnie napieprzało jak na @, dziś tylko parę razy kujło w jajniku i spokój, temp wzrosła o 0,2 to sobie myślę: była. Opowiadam mojemu. Po pobudce bzyknęłam jeszcze mojego m, a ten mnie potem pyta- no ale jak już po owulacji to i tak lipa? No mówię, ze tak, w sumie tak. A teraz paczę w swój wykres i ten wzrost to jeszcze nie jest powyżej moich temperatur z pierwszej fazy, także ten... muszę poprawić jeszcze potem to bzykanieBiedny- jeszcze mu nie mówiłam
kkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Całą noc myślałam i wszystkie wizyty i usg mi się przypomniały.. pani leki bierze i czeka... no i powtórka z historii..
Kapta wiem że dobrze robisz też bym się wydarla na Cb jak byś była w takiej sytuacji. Dzwonię do mojej doktorki co mi powie.
Pół nocy się trzęsłam teraz mi przeszło. Dziwnie jestem spokojna. Napewno każe się spakować na patologie.
Dziękuję że jesteściemoremi, macduska, Mega, Sabina, ania.g, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
peppapig wrote:Całą noc myślałam i wszystkie wizyty i usg mi się przypomniały.. pani leki bierze i czeka... no i powtórka z historii..
Dziękuję że jesteściemoremi, macduska, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Kapta poprzednio powodem poronienia był krwiak, ogromny. Nie odklejał kosmówki, dziecko rosło zdrowo. Krwiak jak zaczął schodzić zabrał ze sobą wszystko.
malgos741, peppapig, moremi, macduska, Mega, gretka, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To wiesz czego sie obawiac i na co chuchac i dmuchac.....Ja trzymam w kciuki by bylo wsyzstko ok i taka nadzieje mam..Moze krwiak , moze nie ale prosze Cie nie bagatelizuj tego..Dzwon i dzialaj..Bo razem mamy rodzic we wrzesniu.Ziomalko!!!
kapturnica, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyMimo wszystko wierzę że będzie dobrze, głupia jestem..
Już się nie denerwujcie reszcie zaciążonym to nie wskazane.
No a jestem przygotowana na wszystko, konspiracyjnie wszystko. Moja córka by miała niezłą trumnę,więc nic nie mogę jej powiedzieć. Uśmiech na twarzy..mamatrojki80, kapturnica, macduska, moremi, anna maria, MartaDidi, gretka, Sabina, ania.g, Mega, kkisia, Aasiula, gosia7122, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Nie wiedzialam, ze wielka litera, czy wykrzyknik maja wieksza moc, niz sama tresc.
moremi, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
peppapig wrote:Mimo wszystko wierzę że będzie dobrze, głupia jestem..
Już się nie denerwujcie reszcie zaciążonym to nie wskazane.
No a jestem przygotowana na wszystko, konspiracyjnie wszystko. Moja córka by miała niezłą trumnę,więc nic nie mogę jej powiedzieć. Uśmiech na twarzy..
Nie jestes glupia...Jestes przestraszona sytuacja majac takie doswiadczenia z wczesniejsza ciaza...Musisz powtarzac jak mantre ,ze bedzie dobrze..My jestesmy z Toba ..Jak bedziesz cos wiedziała i mogła to sie odezwij..Peppka trzymaj sie!!!malgos741, macduska, moremi, ComeToMeBaby, Arwena, gretka, Mango, Sabina, Mega, kkisia, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobra- nadgoniłam.Peppa- co to za co ma być to będzie. Masz stracha, ale ten strach powinien cię mobilizować do działania. Na co ja do k..w nędzy trzymam te kciuki od początku za ciebie? hę? mam nadzieję, ze właśnie dzwonisz do tego lekarza i on ci powie co masz dalej robić. Przede wszystkim nie panikuj tylko sprawdź co się dzieje. Będziesz wiedziała na czym stoisz. Uspokoisz się, a to wskazane. Nie zadręczaj się. Trzymam kciuki za Ciebie!
Kapta- mnie możesz opierdalać, jakby co. Na mnie to działamoremi, malgos741, gretka, kapturnica, ania.g, Mega, kkisia, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Fajne te nasze Helenki ,moja sie wczoraj na basenie okazala sie mala rasistka;-),jak zobaczyla czekoladowego chlopc to wryk,co do niej podplyna to ona awantura.A jak lukla tate czarnego jak smola to nie moglam jej uspokic.mamatrojki80 wrote:Aniu, ja też mam córkę Helenkę
tylko taką 5 letnią
ComeToMeBaby, Mango, moremi, Sabina, Pusurek, kkisia, Aasiula, gosia7122, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Aha- powiedziałam właśnei mojemu że ta temp to wzrosła, ale jednak nie powyżej poziomu (myślę, że mu to mało mówi heheh) więc jeszcze go dziś zgwałcę. Albo ze dwa
Mówi: taaaakk? I się uśmiecha. No to mu odpowiadam: no ale wiesz, to całkiem przyjemne jest
Mówi: noooo, przyjemne
I uśmiech od ucha do ucha.
No to go chyba wykorzystam parę razyHeh Nooo... tak na wszelki wypadek. Nie wygląda jakby miał uciekać.
kicia 123, anna maria, gretka, malgos741, Mango, kapturnica, moremi, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość