X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewuszki

Dni chujowych ciag dalszy, chlop mnie wkurwil tak, ze mi dym uszami bucha, w nocy smila mi sie wojna, na jawie wojna- domowa, ryjek mam dodatkowo troszke zmasakrowany po wczorjszym oczyszczaniu musialam bow czwartek ide na kolejna neoderme.Chya se walne lufe na spokojnosc.

Peppa, co zdecydowalas? cokolwiek by to nie bylo- wspieram mocno i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze <3

Burszta 2.gifdla spokojności !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 15:05

Bursztyn, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    dobra- to ja tak tylko dla upewnienia. edukacji mi trzeba :)

jeśli wczoraj o 17stej test ovu był pozytywny (wcześniejsze negatywne), o 24tej już negatywny (bladzioch), dziś sprzed chwili już caaałkiem negatywny no to chyba już pozamiatane, no nie?
    można przyjąć, że teoretycznie ovu była wczoraj wieczorem jak mnie tak wszystko napieprzało? czyli że ovu nastąpiła w dniu wykonania testu. Heh, zdążyłam się bzyknąć o 18stej, więc mam nadzieję, że się załapałam na jajeczko.
    to dzisiaj już nie ma spiny? czekam na większy wzrost tempki.
    bo test pokazuje pik LH, i od tego momentu w ciagu 24-36 godzin powinna nastapic owulacja, tak przynajmniej jest napisane na moich testach owul., uzywam Clearblue, alle mysle ze zasada ta dotyczy wszystkich twstow owulacyjnych
    Kaptur wspominala rowniez, ze do owulki moze dojsc nawet do 3 dni po skoku temp., Kapta popraw mnie jesli sie myle

kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, gretka, moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na tvn style w mieście kobiet mówią o mrożonych zarodkach

edit: pani w studio mówi, ze starała się 10 lat... ma 2 dzieci właśnie z mrozaków. resztę zarodków ma zamrożoną i podejmuje decyzję czy zdecydować sie jeszcze na trzecie dziecko, czy oddać zarodki potrzebującym parom, jednej już to nawet zaproponowali. atakuje ją kobieta zajmująca się zawodowo adopcją dzieci i twierdzi, że ta marnuje ludzkie życia, że ośrodki adopcyjne pełne są dzieci do adopcji. Wywnioskowałam z jej wypowiedzi, że twierdzi, że skoro ludzie chcą mieć dzieci to niech adoptują, a nie używają obcych zarodków. Poza tym piętnuje tą matkę za samo mrożenie i przetrzymywanie zarodków na później twierdząc, że przez takie mrożenie skazujemy większość z tych zarodków na sieroctwo, bo większość z nich nie doczeka rodziców. Marnowanie życia ludzkiego. No niezła dyskusja się wywiązała.
    Jest jeszcze inna kobieta, ma 3 dzieci z mrożonych zarodków. Jej facet zachorował na białaczkę, a że mieszkał w Danii to tam lekarze mają obowiązek poinformować pacjenta, że po chemii będzie bezpłodny, zamrozili nasienie. Czekało 11 lat w Kopenhadze zanim zdecydowali się na dziecko.

edit: Ta pani od adopcji to się okazało jakaś dohtórka. I Dorota ją podsumowała, że skoro płodność ludzkości spada, a ona jest tylko za naturalnymi metodami to oznacza, że nie korzystając z nowoczesnych metod medycyny jesteśmy skazani na wyginiecie.

edit: Hahaha Dorota Wellman jest de best :) Podsumowała to wszystko pięknie: jak mnie wkurwia jak mi lekarz mówi że mam żyć bez stresu. W dzisiejszym świecie się nie da żyć bez stresu. A poza tym ja bym nie chciała, żeby ktokolwiek się wtrącał do mojej macicy. Nikt. Ani lekarz, ani polityk, nikt. To jest moja macica i macie się od niej od...lić.
    Kocham ją :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 15:43

Sabina, malgos741, gretka, Mega, Dorka1979, moremi, ania.g, MartaDidi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    A walnij se. Pomaga :)
    A potem wdech- wydech, wdech- wydech. Oni są INNI.
    narazie zapodam sobie ziola od Bonifratow - na spokjnosc na alkoholu, wspaniale pacyfikuja :)

kapturnica, Sabina, Mega, moremi, MartaDidi, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burszta, no własnie, bo mi się już namotało w głowie. czyli tak:

test pozytywny = pik LH
    24-36 godzin na owulację
    (możliwy wzrost tempki?)
    owulacja
    (dalszy) wzrost tempki aż do @

czy tak?
    jesli tak to oznacza, że powinnam dalej molestować chłopa bo ciul wie ;)

Sabina, malgos741, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    bo test pokazuje pik LH, i od tego momentu w ciagu 24-36 godzin powinna nastapic owulacja, tak przynajmniej jest napisane na moich testach owul., uzywam Clearblue, alle mysle ze zasada ta dotyczy wszystkich twstow owulacyjnych
    Kaptur wspominala rowniez, ze do owulki moze dojsc nawet do 3 dni po skoku temp., Kapta popraw mnie jesli sie myle
    Masz racyje Test pokazuje pik lh Ale tak naprawde kiedy ta oulacja jest to nie wiemy..Dlatego dobrze jeszcze po skoku tempki poprawic bzykanko dla spokojnosci duszy coby spermiszony se tam zalegały po kątach 8)

ComeToMeBaby, Sabina, Bursztyn, gretka, malgos741, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję laski

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Baby blues?
    Baby blues? Polecam blizniaki - przy nich mam baby swing ;)
    Dzien dobry i dobranoc. Jestem dopiero na 7161 czyli w tak zwanej rozowej dupie.
    Kiss

Sabina, Bursztyn, gretka, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, moremi, ania.g, Mango, MartaDidi, kkisia, Bozia3, anna maria, gosia7122, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Masz racyje Test pokazuje pik lh Ale tak naprawde kiedy ta oulacja jest to nie wiemy..Dlatego dobrze jeszcze po skoku tempki poprawic bzykanko dla spokojnosci duszy coby spermiszony se tam zalegały po kątach 8)
    prawda, owulacja to wielka tajemnica wiary :)
    mialam wczoraj poprawic zgodnie z rada matki przelozonej ;) ale wkurw zwyciezyl o olalam, no trudno

kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741, Sabina, Mega, kkisia, Aasiula, ania.g, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • gretka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    na tvn style w mieście kobiet mówią o mrożonych zarodkach

pani w studio mówi, ze starała się 10 lat... ma 2 dzieci właśnie z mrozaków. resztę zarodków ma zamrożoną i podejmuje decyzję czy zdecydować sie jeszcze na trzecie dziecko, czy oddać zarodki potrzebującym parom, jednej już to nawet zaproponowali. atakuje ją kobieta zajmująca się zawodowo adopcją dzieci i twierdzi, że ta marnuje ludzkie życia, że ośrodki adopcyjne pełne są dzieci do adopcji. Wywnioskowałam z jej wypowiedzi, że twierdzi, że skoro ludzie chcą mieć dzieci to niech adoptują, a nie używają obcych zarodków. Poza tym piętnuje tą matkę za samo mrożenie i przetrzymywanie zarodków na później twierdząc, że przez takie mrożenie skazujemy większość z tych zarodków na sieroctwo, bo większość z nich nie doczeka rodziców. Marnowanie życia ludzkiego. No niezła dyskusja się wywiązała.
    Jest jeszcze inna kobieta, ma 3 dzieci z mrożonych zarodków. Jej facet zachorował na białaczkę, a że mieszkał w Danii to tam lekarze mają obowiązek poinformować pacjenta, że po chemii będzie bezpłodny, zamrozili nasienie. Czekało 11 lat w Kopenhadze zanim zdecydowali się na dziecko.

no i wellman sie wkurwila...hehe

ComeToMeBaby, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

gretka
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Burszta, no własnie, bo mi się już namotało w głowie. czyli tak:

test pozytywny = pik LH
    24-36 godzin na owulację
    (możliwy wzrost tempki?)
    owulacja
    (dalszy) wzrost tempki aż do @

czy tak?
    jesli tak to oznacza, że powinnam dalej molestować chłopa bo ciul wie ;)
    trza sie po prostu bzykac w okresie okolowoulacyjnym, owulacyjnym i po-owulacyjnym :)
    ale sama napisalas ze u was z bzykami nie ma problemow, wiec ? ;)

malgos741, moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Baby blues? Polecam blizniaki - przy nich mam baby swing ;)
    Dzien dobry i dobranoc. Jestem dopiero na 7161 czyli w tak zwanej rozowej dupie.
    Kiss
    czyli blizniaki sa antydepresantami ;)
    super :)

gretka, Sabina, kkisia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • gretka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    czyli blizniaki sa antydepresantami ;)
    super :)

to ja reflektuje :-)

kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    no i wellman sie wkurwila...hehe
    hahaha widziałaś? :)
    ona jest dobra.
    zedytowałam swój wcześniejszy wpis, raportując na bieżąco.

gretka, Sabina lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    trza sie po prostu bzykac w okresie okolowoulacyjnym, owulacyjnym i po-owulacyjnym :)
    ale sama napisalas ze u was z bzykami nie ma problemow, wiec ? ;)
    no chciałam zwiększyć świadomość :) bo istnieje też grzech zaniechania... :P

malgos741, Bursztyn, Mango, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hahaha widziałaś? :)
    ona jest dobra.
    zedytowałam swój wcześniejszy wpis, raportując na bieżąco.

no w zasadzie zalapalam sie tylko na puente, ale za to jaka ;-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

gretka
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, jestes? Jak Dasti sie czuje? Mial dzis chemie?

Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Ale mnie mozgoczaszka boli....a wypilam TYLKO 1/2 butelki czerwonego do kolacji i....narabalam sie jak meteor. Wiem, ze sex byl bo to pamietamjak przez mgle, natomiast nie wiem zupelnie jak do niego doszlo bo strasznie sie klocilismy wczesniej. A potem urwal mi sie film... o.O po tak malej ilosci alkoholu....
    no chyba ze maz mi czegos dolal, patologia ;)
    Moja idolka :)

Bursztyn, moremi, Mega, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moja idolka :)
    50przytula.gif

Mega, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Zofia8 Autorytet