35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to sie nazywa predkosc
Ktora to mowila ,ze zaraz po porodzie nie tak łatwo zajsc..Laska na wątku wrzesniowek
hej dziewczynypodczytywałam was czasem, ale jeszcze się nie udzielałam. jestem mamą 4 miesięcznej córeczki i w 6 tygodniu ciąży
niestety mój gin jest na urlopie, więc umówiłam się do pierwszego lepszego gina na NFZ na środe by potwierdzić ciąże i sprawdzić czy wszystko jest ok, ponieważ od 3 dni dość mocno pobolewa mnie podbrzusze. Karmie małą piersią i chce tez jak najszybciej porozmawiać o tym z lekarzem. z moim rozmawiałam przez telefon to kazał odstawić jeśli chce utrzymać ciąże... czytałam o wielu dziewczynach co karmiły w ciąży i wszystko było ok, ale niepokoją mnie te bóle. a jak Wy się czujecie? któras tak ma i wszystko w porządku?
MartaDidi, Mango, kkisia, gretka, Mega, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:to sie nazywa predkosc
Ktora to mowila ,ze zaraz po porodzie nie tak łatwo zajsc..Laska na wątku wrzesniowek
hej dziewczynypodczytywałam was czasem, ale jeszcze się nie udzielałam. jestem mamą 4 miesięcznej córeczki i w 6 tygodniu ciąży
niestety mój gin jest na urlopie, więc umówiłam się do pierwszego lepszego gina na NFZ na środe by potwierdzić ciąże i sprawdzić czy wszystko jest ok, ponieważ od 3 dni dość mocno pobolewa mnie podbrzusze. Karmie małą piersią i chce tez jak najszybciej porozmawiać o tym z lekarzem. z moim rozmawiałam przez telefon to kazał odstawić jeśli chce utrzymać ciąże... czytałam o wielu dziewczynach co karmiły w ciąży i wszystko było ok, ale niepokoją mnie te bóle. a jak Wy się czujecie? któras tak ma i wszystko w porządku?
Pusurek, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
kapturnica wrote:Ale to jeszcze macica kurde nie ostygla po porodzie..jprdole tzra miec zdrowie...
i matka mówi - nie wierz jak będą mówić, że przy karmieniu piersią nie można w ciążę zajść.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 17:35
MartaDidi, kkisia, Mega, kapturnica, Aasiula, Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jeszcze nie dopisały o badaniu nasienia metodą tunel
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/denerwuje-mnie-ten-eskpert,6121.htmlkapturnica, Mega, malgos741, ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusurek wrote:Myslisz, ze chcacy? Ponioslo go i tyle...
moremi, kapturnica, Aasiula, gretka, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
moremi wrote:Albo chciała
))
moremi, Mega, mamatrojki80, Aasiula, Sabina, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:Morek, to jest niemozliwe... Na tym etapie masz papke zamiast mozgu, jestes w szoku poporodowym, hormony leca na leb-na szyje... I ogolnie chaos...chaos...
))
MartaDidi, kapturnica, Aasiula, Sabina, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
MartaDidi wrote:Aasiula, jak Twoj Mężuś? Zyje? Robisz mu okłady z młodej piersi na obolałe mięśnie?
Melduje sie juz z domu
Mount Everest zdobyty , chlop ledwo zywy
Na szczescie nie zatarl sobie dupska ani pchwin ufff
Niestety czeka go jeszcze džisiaj jeden szczyt hyhyhy Moj
Bursztyn, kapturnica, Sabina, moremi, MartaDidi, gretka, malgos741, Pusurek, kkisia, ComeToMeBaby, Mango, Bozia3, Dorka1979, paszczakin, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość