35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:A co Ty chciałaś czuć w 5 dpo? Jak chcesz się napić, to nie szukaj pretekstu. Dorsłe jesteśmy i bez powodu też możemy pić
Aasiula, trzeba Cię chyba do pionu ustawić. Kolejnym razem będziesz już w 2 dpo płakać? Zrobisz test w okolicach @ i jak będzie negatyw, to pozwalam na dwa chlipnięcia i jedno siorbnięcie nosem.
i jej też!
wszystkim polać!
i ja się z chęcią napiję
Aasiula, moremi, kapturnica, ania.g, malgos741, gretka, Sabina, Bozia3, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Alez skad... Tylko nie naduzywajmy slowa "CUD"
Wazne,ze sie udalo... i stworzono tu pewien precedens... Czyli, jak nie wychodzi- no te piec lat - daljmy na to- to korzystamy z CUD-u
MartaDidi lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Co Ty i reszta ma z tymi cyckami, one nie są żadnym wyznacznikiem. W ciąży z Marcelem moje cycki w ogóle nie zareagowały. Od samego początku były klapnięte i takie pozostały przez całą ciążę.
MartaDidi, ania.g, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No wlasnie bo juz ma schize ,ze nic z tego
.
Durna jestem wiem ...
na twoim miejscu zrobilabym test....Aasiula, MartaDidi, kapturnica, moremi, malgos741, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A widzisz i tego bede sie trzymac
Aasiula, kapturnica, ania.g, moremi, Pusurek, malgos741, gretka, Sabina, kkisia, paszczakin, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Aasiula wrote:no wiem ale glowa juz sie nakreca ze znow qwa nic z tego pewnie nie bedzie no co ja moge no ,
Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:mnie tez na okres goni... Zaraz bede wyjadac make z torebki... Po prostu musze omijac kuchnie szerokim lukiem...mam takie cisnienie na zarcie, ze nawet Yorka widze parujacego na polmisku z jablkiem w pyszczku
Bursztyn, Aasiula, MartaDidi, kicia 123, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Aasiula wrote:wykres identyczny jak w poprzednim miesiacu,jesli chodzi o temerature
Iiii i nie wiem dlaczego jeszcze ...
a poza tym wykres jeszcze o niczym nie swiadczy
chyba Twoja glowa najbardziej tu miesza...Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie masz na to wplywu to co sie nakrecac....Po prostu czekaj cierpliwie...Mnie nosilo dopiero kolo 11,12 dzien jak odstawialam dupka..
kapturnica, Mango, malgos741, MartaDidi, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie masz na to wplywu to co sie nakrecac....Po prostu czekaj cierpliwie...Mnie nosilo dopiero kolo 11,12 dzien jak odstawialam dupka..
Aasiula, Bursztyn, malgos741, MartaDidi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny