35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:No dobra juz ,poluzowalam warkoczyki bom sie troszke spiela
moremi, Bursztyn, Aasiula, ania.g, malgos741, kicia 123, gretka, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wkresu nie widze to trudno cos powiedziec...
a poza tym wykres jeszcze o niczym nie swiadczy
chyba Twoja glowa najbardziej tu miesza...malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nosiło to chyba nieodpowiednie słowo na te szaleństwo
Eyy mi tam witki opadly jak poszlam do gina a ten ,ze chuja z tego bo 2torbiele to wtedy juz nic nie nosilo..Ale po zrobieniu pozytywa wtedy iskry szly
Ja tam tetsowac nie lubialam bo bardziej mnie ta jedna krecha wkurwiala niz spadek tempki...moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Bursztyn, kicia 123, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Burszta masz racje kurde no ,no masz racje co tu gadac .
ja rozumiem spinke tuz przed @, ale w 5 dpo- to sie wykonczysz zanim @ nadejdzie
teraz wiem dlaczego niektore laski testuja juz 6 dpoAasiula, malgos741, kapturnica, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Asiula- nie martwiaj się. To że cycki nie bolą o niczym nie świadczy. Nawet jeśli zawsze własnie nie bolały a spodziewasz się że jak zajdziesz to będzie inaczej i zaczną boleć. Czytałam pare wątków i po internetach o pierwszych objawach i z tymi cyckami i innymi "tajnymi sygnałami" to jest tak, że o niczym nie świadczą. Tak naprawdę każdy cykl może być inny. Dowiadujemy się dopiero jak przychodzi czas na testowanie. Wcześniej to wróżenie z fusów i zaklinanie rzeczywistości. Odpuść sobie i nie wyszukuj objawów na siłę. Teraz do zagnieżdżenia potrzebujesz spokoju a nie stresów
Aasiula, kapturnica, ania.g, malgos741, Sabina, kkisia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dziecko jest dziecko i tyle.
koniec cytatu(Bareja)
Pusurek, Sabina, kkisia, moremi, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyAasiula wrote:wykres identyczny jak w poprzednim miesiacu,jesli chodzi o temerature
Iiii i nie wiem dlaczego jeszcze ...
ja bym na twoim miejscu zrobiła ze dwa testy, podpaski oddała kolezance i zakupiła biustonosz ciążowyAasiula, Sabina, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Czy cos wiadomo co Pepą?
Innych mysli nie dopuszczam...ComeToMeBaby, Aasiula, gretka, Sabina, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:to juz jest poważny powód
ja bym na twoim miejscu zrobiła ze dwa testy, podpaski oddała kolezance i zakupiła biustonosz ciążowya cyckonosz juz mam
i gacie namioty tez sa
z poprzedniej ciazy..
Powod nie powod napic sie trzaHeretyczka, ComeToMeBaby, Sabina, MartaDidi, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta, mowisz, ze tak zresz dzis? Ja dzis od 14 do teraz wciagnelam: talerz zupy ogorkowej, 2 kawalki tortu, 2 kromki chleba z salatka z buraczkow ( tutejszy wynalazek, zajebiscie smaczny ), kolejny talerz zupy, kolejny kawalek tortu, 2 nalesniki z dzemem. Teraz jem jablko i chyba sie przykuje do kaloryfera, zeby nie isc do kuchni...
Ja tak dalej pojdzie moje nowki sztuki dziny, sajz mega male oddam corce...ania.g, ComeToMeBaby, malgos741, Sabina, Aasiula, mamatrojki80, MartaDidi, kkisia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość