35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Malgos, jak przebiega inkubacja?
ComeToMeBaby, kapturnica, gretka, Aasiula, Bursztyn, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
jak wy tak o żardełku to mi dziś mamcia przyniosła faworki i teraz się nimi zajadam
kapturnica, gretka, Aasiula, Pusurek, Sabina, kkisia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
kapturnica wrote:ja tez robie salate z buraczkow do kanapek z wedlina...I smakuje zajebiaszczo
Aasiula lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:też dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 20:12
malgos741, Aasiula, Bursztyn, ComeToMeBaby, dorbie, Pusurek, Sabina, kkisia, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale mnie się piwa chce... mogę ze szklaneczkę?
ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
kapturnica wrote:ja tez robie salate z buraczkow do kanapek z wedlina...I smakuje zajebiaszczo
takie surowe w paskach, czy siekańce jak ćwikła... nie znam tego. musze mojemu m powiedzieć, on nie może ścierpieć ćwikły, aż mu podniebienie wykrzywi jak mu o tym powiemhehehe i to przepraszam- w jakich rejonach tak się jada?
malgos741, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:dajta jakiego opisa- przepisa, bo nie wiem jak ślinianki przygotować...
takie surowe w paskach, czy siekańce jak ćwikła... nie znam tego. musze mojemu m powiedzieć, on nie może ścierpieć ćwikły, aż mu podniebienie wykrzywi jak mu o tym powiemhehehe i to przepraszam- w jakich rejonach tak się jada?
Aasiula, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja robie z gotowanych tartych na grubych oczkach burakow..Dodaje starte jablko, pokrojona cebulke w drobna kostke...Troche octu , smietana , majonez i przyprawy..Pycha!!
-
Hej dziewczęta
wpadam się tylko a chwilkę przywitać juz w końcu z domu. Relacji z porodu przekazywać nie będę bo planowana cc nie jest zbyt porywająca
szybko doszłam do siebie. Nie mogę jednak ogarnąć póki co faktu ze życie zaczęło się kręcić wokół cyca i kupy. I to w dodtku tylko z jednego cyca ! Mlody sobie lewego upodobal i generalnie to srasznie mi sie buntuje na kp ; ( dane do zmiany zostawiłam na porodowce Pusurku.
pozdrawiam was ciepło.malgos741, kapturnica, Aasiula, ania.g, gretka, dorbie, ComeToMeBaby, Bozia3, anna maria, Pusurek, Sabina, kkisia, gosia7122, MartaDidi, Iwone, Dorka1979, moremi, inessa, paszczakin, BISCA, caffe, Niuta, Mega, megan8, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no ale tajemnica to przeciez nie jest
Bozia stosuje z powodzeniem, narazie....
Boziu, jak tam?
Ja przecież wiem, że to średnie zabezpieczenie - no ale trzymałam się takich "legend" trochę z tego powodu, że jednak podświadomie stawiałam na palec boży.
Po rozmowie poważnej z chłopem ustaliliśmy, że.... nie wiemy czego chcemy do końća...Byłoby jeszcze jedno - to ok, nie byłoby -to też w porządku....
Więc nowa metoda antykoncepcji "na bozię" lub "na jej palec" rozpoczęta...żyjemy se od dziś po prostu o tak o - i co będzie to będzie...każda sytuacja będzie ok....malgos741, Heretyczka, Bursztyn, mamatrojki80, Aasiula, Sabina, kkisia, MartaDidi, gosia7122, moremi, paszczakin, Mango, caffe, Mega, megan8, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Malopolska, goralkowo
A jak byłam u niego w domu rodzinnym to mi zapodali ogórki papieskie. Takie domowej roboty w zalewie octowej, jakieś takie słodkawe. Nie umiał mi wytłumaczyć tego sekretu, szukałam po necie ale każde internety co innego gadajom. Też robiłaś takie? -
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ja Wam się pośmieję...czarownice wredne jedne....
Ja przecież wiem, że to średnie zabezpieczenie - no ale trzymałam się takich "legend" trochę z tego powodu, że jednak podświadomie stawiałam na palec boży.
Po rozmowie poważnej z chłopem ustaliliśmy, że.... nie wiemy czego chcemy do końća...Byłoby jeszcze jedno - to ok, nie byłoby -to też w porządku....
Więc nowa metoda antykoncepcji "na bozię" lub "na jej palec" rozpoczęta...żyjemy se od dziś po prostu o tak o - i co będzie to będzie...każda sytuacja będzie ok....
To bedzie Lenkakapturnica, anna maria, Aasiula, Sabina, kkisia, MartaDidi, moremi, BISCA, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hep hep, a mój m z Kraka. Hehehe ciekawe czy zaskoczy o czym mówię. Ale to potem, bo zajęty.
A jak byłam u niego w domu rodzinnym to mi zapodali ogórki papieskie. Takie domowej roboty w zalewie octowej, jakieś takie słodkawe. Nie umiał mi wytłumaczyć tego sekretu, szukałam po necie ale każde internety co innego gadajom. Też robiłaś takie?ComeToMeBaby, Bursztyn, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja robie z gotowanych tartych na grubych oczkach burakow..Dodaje starte jablko, pokrojona cebulke w drobna kostke...Troche octu , smietana , majonez i przyprawy..Pycha!!
, ze ten burak sie nie rozlazi po calej salatce.
kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a82f5fe05a6.png
ok. dziękuję.iwcia77 lubi tę wiadomość