35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie mam pojęcia... mam nadzieję że okBursztyn wrote:Malgos, jak przebiega inkubacja?

ComeToMeBaby, kapturnica, gretka, Aasiula, Bursztyn, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
jak wy tak o żardełku to mi dziś mamcia przyniosła faworki i teraz się nimi zajadam
kapturnica, gretka, Aasiula, Pusurek, Sabina, kkisia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
też dobrekapturnica wrote:ja tez robie salate z buraczkow do kanapek z wedlina...I smakuje zajebiaszczo

Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Ja robie z gotowanych tartych na grubych oczkach burakow..Dodaje starte jablko, pokrojona cebulke w drobna kostke...Troche octu , smietana , majonez i przyprawy..Pycha!!malgos741 wrote:też dobre

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 20:12
malgos741, Aasiula, Bursztyn, ComeToMeBaby, dorbie, Pusurek, Sabina, kkisia, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość


-
ale mnie się piwa chce... mogę ze szklaneczkę?
ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
dajta jakiego opisa- przepisa, bo nie wiem jak ślinianki przygotować...kapturnica wrote:ja tez robie salate z buraczkow do kanapek z wedlina...I smakuje zajebiaszczo

takie surowe w paskach, czy siekańce jak ćwikła... nie znam tego. musze mojemu m powiedzieć, on nie może ścierpieć ćwikły, aż mu podniebienie wykrzywi jak mu o tym powiem
hehehe i to przepraszam- w jakich rejonach tak się jada?
malgos741, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Malopolska, goralkowoComeToMeBaby wrote:dajta jakiego opisa- przepisa, bo nie wiem jak ślinianki przygotować...
takie surowe w paskach, czy siekańce jak ćwikła... nie znam tego. musze mojemu m powiedzieć, on nie może ścierpieć ćwikły, aż mu podniebienie wykrzywi jak mu o tym powiem
hehehe i to przepraszam- w jakich rejonach tak się jada?
Aasiula, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość


-
aaa to my mniej więcej takie możemy albo zrobic albokupić gotowe w słoiczkach. tyle, ze to serwujemy raczej do obiadu. nigdy nie słyszałam, żeby tym smarować kanapki..kapturnica wrote:Ja robie z gotowanych tartych na grubych oczkach burakow..Dodaje starte jablko, pokrojona cebulke w drobna kostke...Troche octu , smietana , majonez i przyprawy..Pycha!!
-
Hej dziewczęta
wpadam się tylko a chwilkę przywitać juz w końcu z domu. Relacji z porodu przekazywać nie będę bo planowana cc nie jest zbyt porywająca
szybko doszłam do siebie. Nie mogę jednak ogarnąć póki co faktu ze życie zaczęło się kręcić wokół cyca i kupy. I to w dodtku tylko z jednego cyca ! Mlody sobie lewego upodobal i generalnie to srasznie mi sie buntuje na kp ; ( dane do zmiany zostawiłam na porodowce Pusurku.
pozdrawiam was ciepło.
malgos741, kapturnica, Aasiula, ania.g, gretka, dorbie, ComeToMeBaby, Bozia3, anna maria, Pusurek, Sabina, kkisia, gosia7122, MartaDidi, Iwone, Dorka1979, moremi, inessa, paszczakin, BISCA, caffe, Niuta, Mega, megan8, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Ja Wam się pośmieję...czarownice wredne jedne....Bursztyn wrote:no ale tajemnica to przeciez nie jest

Bozia stosuje z powodzeniem, narazie....
Boziu, jak tam?
Ja przecież wiem, że to średnie zabezpieczenie - no ale trzymałam się takich "legend" trochę z tego powodu, że jednak podświadomie stawiałam na palec boży.
Po rozmowie poważnej z chłopem ustaliliśmy, że.... nie wiemy czego chcemy do końća...Byłoby jeszcze jedno - to ok, nie byłoby -to też w porządku....
Więc nowa metoda antykoncepcji "na bozię" lub "na jej palec" rozpoczęta...żyjemy se od dziś po prostu o tak o - i co będzie to będzie...każda sytuacja będzie ok....
malgos741, Heretyczka, Bursztyn, mamatrojki80, Aasiula, Sabina, kkisia, MartaDidi, gosia7122, moremi, paszczakin, Mango, caffe, Mega, megan8, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
hep hep, a mój m z Kraka. Hehehe ciekawe czy zaskoczy o czym mówię. Ale to potem, bo zajęty.kapturnica wrote:Malopolska, goralkowo

A jak byłam u niego w domu rodzinnym to mi zapodali ogórki papieskie. Takie domowej roboty w zalewie octowej, jakieś takie słodkawe. Nie umiał mi wytłumaczyć tego sekretu, szukałam po necie ale każde internety co innego gadajom. Też robiłaś takie? -
nick nieaktualny
-
Bozia- boj sie Boga!Bozia3 wrote:Ja Wam się pośmieję...czarownice wredne jedne....
Ja przecież wiem, że to średnie zabezpieczenie - no ale trzymałam się takich "legend" trochę z tego powodu, że jednak podświadomie stawiałam na palec boży.
Po rozmowie poważnej z chłopem ustaliliśmy, że.... nie wiemy czego chcemy do końća...Byłoby jeszcze jedno - to ok, nie byłoby -to też w porządku....
Więc nowa metoda antykoncepcji "na bozię" lub "na jej palec" rozpoczęta...żyjemy se od dziś po prostu o tak o - i co będzie to będzie...każda sytuacja będzie ok....
To bedzie Lenka
kapturnica, anna maria, Aasiula, Sabina, kkisia, MartaDidi, moremi, BISCA, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
No ogorki konserwowe w occie.Standard obokkiszeniakow...Zalewa octowa z sola i cukrem to przez to sataakie slodkawe..Bardzo pierwszorzedne jako dodatek do sosu tatarskiego z marynowanych grzybkowComeToMeBaby wrote:hep hep, a mój m z Kraka. Hehehe ciekawe czy zaskoczy o czym mówię. Ale to potem, bo zajęty.
A jak byłam u niego w domu rodzinnym to mi zapodali ogórki papieskie. Takie domowej roboty w zalewie octowej, jakieś takie słodkawe. Nie umiał mi wytłumaczyć tego sekretu, szukałam po necie ale każde internety co innego gadajom. Też robiłaś takie?
ComeToMeBaby, Bursztyn, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość


-
nick nieaktualnyNom, to cos takiego. Tylko, ze oni tu kroja buraka na maciupenkie slodkie kosteczkikapturnica wrote:Ja robie z gotowanych tartych na grubych oczkach burakow..Dodaje starte jablko, pokrojona cebulke w drobna kostke...Troche octu , smietana , majonez i przyprawy..Pycha!!
, ze ten burak sie nie rozlazi po calej salatce.
kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
o dzięki, bo ja to jednak miałam na myśli taką surówkę, bez majonezu. to o czym myślałam jest czerwone- mieszanka buraków, cebuli i być może jabłuszek. nie różowe, nieeee nieee nieeee....Pusurek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a82f5fe05a6.png
ok. dziękuję.
iwcia77 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH










