X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    No przestańcie z tym żarciem bo się pocę...
    Kurde, zjadlam dziecku czipsy...

kapturnica, malgos741, kkisia, Sabina, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ogorki konserwowe w occie.Standard obokkiszeniakow...Zalewa octowa z sola i cukrem to przez to sataakie slodkawe..Bardzo pierwszorzedne jako dodatek do sosu tatarskiego z marynowanych grzybkow
    I co jeszcze, pytam? Ja mam slinotok... Masakra jakas... W ogole, przeciez Ty jestes w ciazy i NA PEWNO chce sie Tobie spać! Jedna powieka robi sie ciezka... Druga powieka...

kapturnica, Aasiula, malgos741, kkisia, Pusurek, Sabina, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna normalnie pozytywnie zakrecone :)
    Zjadlabym cos dobrego ale sie boje , bo od wczoraj mam rewolucje zoladkowe , chyba ilosc lekow wychodzi mi bokiem ;)

A ja juz 2 miesiac bez spiny , totalny luz ,,nie mysle o ovu , sluzach i temperaturze
    Czekam jak ten kwiat lotosu na laparo
    Choc nie mowie ze wolalabym jej uniknac , ale ze w cuda nie wierze to jutro sobie kupie nowa pizame do szpitala :)

kapturnica, malgos741, Aasiula, MartaDidi, Sabina, gretka, moremi, macduska, Bursztyn, ania.g, Mega, iwcia77, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    I co jeszcze, pytam? Ja mam slinotok... Masakra jakas... W ogole, przeciez Ty jestes w ciazy i NA PEWNO chce sie Tobie spać! Jedna powieka robi sie ciezka... Druga powieka...
    hehehespalam dzis juz 3razy...Ale ewnie przed 22 mnie znow zmorzy 8)

malgos741, kkisia, Aasiula, MartaDidi, Sabina, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kurde, zjadlam dziecku czipsy...
    Ale wyrwalas, ucieklas i zjadlas w kacie? A dziecko stoi i placze? Bo inaczej sie nie liczy

kkisia, Aasiula, malgos741, Sabina, moremi, BISCA, macduska, Bursztyn, Mega, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta a kiedy Ty do gna nanastepna wizyte jestes umowina bo mi umknelo?

malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ale wyrwalas, ucieklas i zjadlas w kacie? A dziecko stoi i placze? Bo inaczej sie nie liczy

Marta oplulam sie :)

MartaDidi, malgos741, Aasiula, kapturnica, Sabina, macduska, Mega lubią tę wiadomość

• kicia 123 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż pojechał już na zachód
    skok był teraz susza i oczekiwanie
    kurwa chyba w alkoholizm popadnę z tego oczekiwania masakra
    jutro do pracy z siną jeszcze trochę twarzą i umiarkowanym bólem dam radę
    i stwierdzam naukowo że im dłużej w domu siedzę tym większy bajzel mam dobrze ze to koniec zwolnienia bo bym oszalała

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 20:43

MartaDidi, kkisia, Aasiula, Sabina, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kapta a kiedy Ty do gna nanastepna wizyte jestes umowina bo mi umknelo?
    2luty gin na nfz...W czwartek zamierzam isc do ordynatorka...Na sama mysl mam skurcz zoladka bo teraz juz powinnam zobaczyc serduszko...

malgos741, dorbie, Aasiula, MartaDidi, Sabina, gretka, gosia7122, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czym sie oplulas? czyms smacznym? Buraczki, kurna, majonez z musztarda bez skorki ? No pochwal sie... Mi juz wszystko jedno...

malgos741, kapturnica, Aasiula, kkisia, Pusurek, Sabina, BISCA, macduska, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    hahaha divers2296.gif

MartaDidi, kkisia, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    moj brat w sumie tez niewiele mlodszy ode mnie, mialam 7 miesiecy kiedy poczeto mojego brata ;)
    Ja miałam 5 miesięcy jak poczęli mojego brata ;)

MartaDidi, kkisia, Sabina, moremi, Bursztyn, ania.g, Mega, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ale czym sie oplulas? czyms smacznym? Buraczki, kurna, majonez z musztarda bez skorki ? No pochwal sie... Mi juz wszystko jedno...

Wafelkiem waniliowym :P

kapturnica, MartaDidi, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Dziecko w 2 pokoju gra na plejce, ja z Adasiem. Czipsy byly skitrane na potem.
    No ale w koncu nie musiala isc grac, nie? Sama sobie winna. :P
    Nie liczy sie, prawda?

Aasiula, Sabina, MartaDidi, kkisia, Dorka1979, malgos741, moremi, macduska, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    2luty gin na nfz...W czwartek zamierzam isc do ordynatorka...Na sama mysl mam skurcz zoladka bo teraz juz powinnam zobaczyc serduszko...
    Jestem z Toba ,bedzie dobrze i uslyszysz i zobaczysz .0heart.gif

kapturnica, MartaDidi, kkisia, malgos741, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie liczy sie, prawda?
    Żaden wyczyn... Żaden... Nie masz żadnych świadków... Powiesz, ze zjadł kot albo Adas- to pewne- przeciez jakies tam inne pokarmy juz mu dajesz, wiesz, nowoczesna matka i takie tam... i po sprawie... Nawet mi serce żywiej nie zabiło...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 20:51

Aasiula, kapturnica, Pusurek, kkisia, malgos741, moremi, Sabina, macduska, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie liczy sie, prawda?
    Sama sobie winna ;)Bylo pilnowac ;D

Pusurek, kkisia, malgos741, MartaDidi, gretka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Jestem z Toba ,bedzie dobrze i uslyszysz i zobaczysz .0heart.gif
    Mam taka nadzieje...Nie sadzilam ,ze po zajsciu w ciaze czlowiek tak bedzie przezywal to wszystko jak mrowka okres albo stonka wykopki heh

Aasiula, kkisia, MartaDidi, Dorka1979, dorbie, gosia7122, Sabina, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Sama sobie winna ;)Bylo pilnowac ;D
    No! Bo kto by tam matce wierzyl. ;)

kkisia, malgos741, MartaDidi, Aasiula, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie liczy sie, prawda?
    Ja co chwilę coś dzieciom podjadam ale one twierdzą, że to nie ja tylko Heńka.

MartaDidi, Aasiula, kkisia, Pusurek, moremi, Sabina, macduska, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7029 7030 7031 7032 7033 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ