35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
I co jeszcze, pytam? Ja mam slinotok... Masakra jakas... W ogole, przeciez Ty jestes w ciazy i NA PEWNO chce sie Tobie spać! Jedna powieka robi sie ciezka... Druga powieka...kapturnica wrote:No ogorki konserwowe w occie.Standard obokkiszeniakow...Zalewa octowa z sola i cukrem to przez to sataakie slodkawe..Bardzo pierwszorzedne jako dodatek do sosu tatarskiego z marynowanych grzybkow
kapturnica, Aasiula, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualnyKurna normalnie pozytywnie zakrecone

Zjadlabym cos dobrego ale sie boje , bo od wczoraj mam rewolucje zoladkowe , chyba ilosc lekow wychodzi mi bokiem
A ja juz 2 miesiac bez spiny , totalny luz ,,nie mysle o ovu , sluzach i temperaturze
Czekam jak ten kwiat lotosu na laparo
Choc nie mowie ze wolalabym jej uniknac , ale ze w cuda nie wierze to jutro sobie kupie nowa pizame do szpitala
kapturnica, malgos741, Aasiula, MartaDidi, nick nieaktualny, gretka, moremi, nick nieaktualny, Bursztyn, ania.g, Mega, iwcia77, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
hehehespalam dzis juz 3razy...Ale ewnie przed 22 mnie znow zmorzyMartaDidi wrote:I co jeszcze, pytam? Ja mam slinotok... Masakra jakas... W ogole, przeciez Ty jestes w ciazy i NA PEWNO chce sie Tobie spać! Jedna powieka robi sie ciezka... Druga powieka...
malgos741, nick nieaktualny, Aasiula, MartaDidi, nick nieaktualny, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Ale wyrwalas, ucieklas i zjadlas w kacie? A dziecko stoi i placze? Bo inaczej sie nie liczyPusurek wrote:Kurde, zjadlam dziecku czipsy...
nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, nick nieaktualny, moremi, BISCA, nick nieaktualny, Bursztyn, Mega, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mój mąż pojechał już na zachód
skok był teraz susza i oczekiwanie
kurwa chyba w alkoholizm popadnę z tego oczekiwania masakra
jutro do pracy z siną jeszcze trochę twarzą i umiarkowanym bólem dam radę
i stwierdzam naukowo że im dłużej w domu siedzę tym większy bajzel mam dobrze ze to koniec zwolnienia bo bym oszalałaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 20:43
MartaDidi, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
2luty gin na nfz...W czwartek zamierzam isc do ordynatorka...Na sama mysl mam skurcz zoladka bo teraz juz powinnam zobaczyc serduszko...Aasiula wrote:Kapta a kiedy Ty do gna nanastepna wizyte jestes umowina bo mi umknelo?
malgos741, nick nieaktualny, Aasiula, MartaDidi, nick nieaktualny, gretka, gosia7122, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Ale czym sie oplulas? czyms smacznym? Buraczki, kurna, majonez z musztarda bez skorki ? No pochwal sie... Mi juz wszystko jedno...
malgos741, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam 5 miesięcy jak poczęli mojego brataBursztyn wrote:moj brat w sumie tez niewiele mlodszy ode mnie, mialam 7 miesiecy kiedy poczeto mojego brata

MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Bursztyn, ania.g, Mega, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Ale czym sie oplulas? czyms smacznym? Buraczki, kurna, majonez z musztarda bez skorki ? No pochwal sie... Mi juz wszystko jedno...
Wafelkiem waniliowym
kapturnica, MartaDidi, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziecko w 2 pokoju gra na plejce, ja z Adasiem. Czipsy byly skitrane na potem.MartaDidi wrote:Ale wyrwalas, ucieklas i zjadlas w kacie? A dziecko stoi i placze? Bo inaczej sie nie liczy
No ale w koncu nie musiala isc grac, nie? Sama sobie winna.
Nie liczy sie, prawda?
Aasiula, nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, moremi, nick nieaktualny, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jestem z Toba ,bedzie dobrze i uslyszysz i zobaczysz .kapturnica wrote:2luty gin na nfz...W czwartek zamierzam isc do ordynatorka...Na sama mysl mam skurcz zoladka bo teraz juz powinnam zobaczyc serduszko...
kapturnica, MartaDidi, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Żaden wyczyn... Żaden... Nie masz żadnych świadków... Powiesz, ze zjadł kot albo Adas- to pewne- przeciez jakies tam inne pokarmy juz mu dajesz, wiesz, nowoczesna matka i takie tam... i po sprawie... Nawet mi serce żywiej nie zabiło...Pusurek wrote:Dziecko w 2 pokoju gra na plejce, ja z Adasiem. Czipsy byly skitrane na potem.
Nie liczy sie, prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 20:51
Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Sama sobie winna ;)Bylo pilnowacPusurek wrote:Dziecko w 2 pokoju gra na plejce, ja z Adasiem. Czipsy byly skitrane na potem.
Nie liczy sie, prawda?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, MartaDidi, gretka, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mam taka nadzieje...Nie sadzilam ,ze po zajsciu w ciaze czlowiek tak bedzie przezywal to wszystko jak mrowka okres albo stonka wykopki heh
Aasiula, nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa co chwilę coś dzieciom podjadam ale one twierdzą, że to nie ja tylko Heńka.Pusurek wrote:Dziecko w 2 pokoju gra na plejce, ja z Adasiem. Czipsy byly skitrane na potem.
Nie liczy sie, prawda?
MartaDidi, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość