35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No ogorki konserwowe w occie.Standard obokkiszeniakow...Zalewa octowa z sola i cukrem to przez to sataakie slodkawe..Bardzo pierwszorzedne jako dodatek do sosu tatarskiego z marynowanych grzybkow
kapturnica, Aasiula, malgos741, kkisia, Pusurek, Sabina, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyKurna normalnie pozytywnie zakrecone
Zjadlabym cos dobrego ale sie boje , bo od wczoraj mam rewolucje zoladkowe , chyba ilosc lekow wychodzi mi bokiem
A ja juz 2 miesiac bez spiny , totalny luz ,,nie mysle o ovu , sluzach i temperaturze
Czekam jak ten kwiat lotosu na laparo
Choc nie mowie ze wolalabym jej uniknac , ale ze w cuda nie wierze to jutro sobie kupie nowa pizame do szpitalakapturnica, malgos741, Aasiula, MartaDidi, Sabina, gretka, moremi, macduska, Bursztyn, ania.g, Mega, iwcia77, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:I co jeszcze, pytam? Ja mam slinotok... Masakra jakas... W ogole, przeciez Ty jestes w ciazy i NA PEWNO chce sie Tobie spać! Jedna powieka robi sie ciezka... Druga powieka...
malgos741, kkisia, Aasiula, MartaDidi, Sabina, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kurde, zjadlam dziecku czipsy...
kkisia, Aasiula, malgos741, Sabina, moremi, BISCA, macduska, Bursztyn, Mega, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
mój mąż pojechał już na zachód
skok był teraz susza i oczekiwanie
kurwa chyba w alkoholizm popadnę z tego oczekiwania masakra
jutro do pracy z siną jeszcze trochę twarzą i umiarkowanym bólem dam radę
i stwierdzam naukowo że im dłużej w domu siedzę tym większy bajzel mam dobrze ze to koniec zwolnienia bo bym oszalałaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 20:43
MartaDidi, kkisia, Aasiula, Sabina, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kapta a kiedy Ty do gna nanastepna wizyte jestes umowina bo mi umknelo?
malgos741, dorbie, Aasiula, MartaDidi, Sabina, gretka, gosia7122, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ale czym sie oplulas? czyms smacznym? Buraczki, kurna, majonez z musztarda bez skorki ? No pochwal sie... Mi juz wszystko jedno...
malgos741, kapturnica, Aasiula, kkisia, Pusurek, Sabina, BISCA, macduska, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyBursztyn wrote:moj brat w sumie tez niewiele mlodszy ode mnie, mialam 7 miesiecy kiedy poczeto mojego brata
MartaDidi, kkisia, Sabina, moremi, Bursztyn, ania.g, Mega, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Ale wyrwalas, ucieklas i zjadlas w kacie? A dziecko stoi i placze? Bo inaczej sie nie liczy
No ale w koncu nie musiala isc grac, nie? Sama sobie winna.
Nie liczy sie, prawda?Aasiula, Sabina, MartaDidi, kkisia, Dorka1979, malgos741, moremi, macduska, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dziecko w 2 pokoju gra na plejce, ja z Adasiem. Czipsy byly skitrane na potem.
Nie liczy sie, prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 20:51
Aasiula, kapturnica, Pusurek, kkisia, malgos741, moremi, Sabina, macduska, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
Pusurek wrote:Dziecko w 2 pokoju gra na plejce, ja z Adasiem. Czipsy byly skitrane na potem.
Nie liczy sie, prawda?Pusurek, kkisia, malgos741, MartaDidi, gretka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mam taka nadzieje...Nie sadzilam ,ze po zajsciu w ciaze czlowiek tak bedzie przezywal to wszystko jak mrowka okres albo stonka wykopki heh
Aasiula, kkisia, MartaDidi, Dorka1979, dorbie, gosia7122, Sabina, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Dziecko w 2 pokoju gra na plejce, ja z Adasiem. Czipsy byly skitrane na potem.
Nie liczy sie, prawda?MartaDidi, Aasiula, kkisia, Pusurek, moremi, Sabina, macduska, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość