X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kurde, keczupowe cheetos, moje ulubione.
    Wiesz co to znaczy paczka polskich czipow w No?? Wiesz??? To powinnas mnie zrozumiec. ;)
    Jezusie zaraz wysle chlopa do sklepu normalnie ;)
    Smaka narobiły no ;D

kkisia, Bozia3, MartaDidi, Pusurek, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kurde, keczupowe cheetos, moje ulubione.
    Wiesz co to znaczy paczka polskich czipow w No?? Wiesz??? To powinnas mnie zrozumiec. ;)
    Jeszcze Polska nie zginela....podejrzewam, ze jak je jadlas to szlochalas od tego patriotyzmu- polskie cheetos- KECZUPOWE! Pusur, chyle czola, nade mna powiewa sztandar! :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 21:13

Aasiula, kkisia, Pusurek, Sabina, kapturnica, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Gadacie o jedzeniu i co poszlam i zrobilam sobie zupe mleczna jakiej juz dawno nie jadlam :)
    Jaką? Moze kluski lane? :-) Ja wciagam codziennie rano owsianke z mlekiem i bananem

MartaDidi, Aasiula, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ogorki konserwowe w occie.Standard obokkiszeniakow...Zalewa octowa z sola i cukrem to przez to sataakie slodkawe..Bardzo pierwszorzedne jako dodatek do sosu tatarskiego z marynowanych grzybkow
    to przecież zwykłe korniszony...to one nie są dostępne w innych częściach Polski???
    Sos tatarski - pycha - marynowane grzybki, korniszony, cebulka - wszystko w drobniuteńką kosteczkę, do tego majonez i jogurt, trochę cukru i soli...wa mać chyba się robię głodna... a popijam piwo bezalkoholowe, bo mi tymi imprezami cowieczornymi narobiłyście smaka...

MartaDidi, Aasiula, kkisia, Sabina, moremi, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• gosia7122 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mam taka nadzieje...Nie sadzilam ,ze po zajsciu w ciaze czlowiek tak bedzie przezywal to wszystko jak mrowka okres albo stonka wykopki heh
    ja o tym czasie co Ty masz wizytę miałam już serducho,a ginka nie taki super sprzęt ma w gabinecie a wypatrzyła.Trzymam kciuki.

MartaDidi, Bozia3, Aasiula, dorbie, kkisia, Sabina, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Jeszcze Polska nie zginela....podejrzewam, ze jak je jadlas to szlochlas od tego patriotyzmu- polskie cheetos- KECZUPOWE! Pusur, chyle czola, nade mna powiewa sztandar! :-)
    Tam sztandar,hymn tu quzwa odspiewac prosze ;)

MartaDidi, kkisia, Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No jak wg ovu 6tyg to juz mozesz cos zobaczyc napewno...
    Chociaz z Hubertem w ciąży to dopiero w 8 tyg bylo widać, ale juz cały czlowieczek z łapkami i nóżkami, a 10 dni wcześniej pecherzyk jakby sie zwijal, ciąża miała polecieć... Hubi ma 10 lat :-)

MartaDidi, Bozia3, kkisia, gosia7122, macduska, kapturnica, moremi, Sabina, malgos741, Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co ,ja wlasnie zamiast chipsow zrobilam sobie frytki z polskich ziemniorow
    Sama obralam pokroiłam i bede smazyc mniam ;D

gosia7122, kkisia, MartaDidi, kapturnica, Sabina, kicia 123, malgos741, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O,ludzie, przecież ja mleka nigdy nie piję, a teraz pół litra obowiązkowo codziennie

Aasiula, kkisia, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Jaką? Moze kluski lane? :-) Ja wciagam codziennie rano owsianke z mlekiem i bananem

Nie wzielam zwykly makaron do rosolu
    i troche soli :)
    Objadlam sie jak bak
    teraz moge isc spac

gosia7122, dorbie, Aasiula, macduska, kapturnica, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobitki

ja sie rajcuje przy meczu pilki noznej
    a z jedzenia to wczoraj zrobilam pyszne racuszki, dzisiaj na obiad poledwice w ciescie francuskim, brokuly, pomidory koktajlowe z rozna i ziemniaczki. Na deser krem mascarpone ananasowy przekladany mielonymi biszkoptami.
    to bylo z dedykacja dla Marty ;)

Aasiula, macduska, MartaDidi, Pusurek, kkisia, Bozia3, kapturnica, moremi, Sabina, malgos741, gosia7122, ania.g, Mega, iwcia77, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Nie wzielam zwykly makaron do rosolu
    i troche soli :)
    Objadlam sie jak bak
    teraz moge isc spac
    WSPANIALE. Ja sie napilam kefiru... Bosz... Ja jestem na diecie, a Wy tu takie tematy... Marze sobie, ze zjadam dobrze przyprawionego Yorka, polskie Cheetos keczupowe i te buraczki z ogorkami. Z majonezem lub z musztarda. a najlepiej ze smietana i popijam frytkami z polskich ziemniakow :-)

Aasiula, BISCA, Pusurek, Bozia3, kkisia, kapturnica, Sabina, gretka, Bursztyn, paszczakin, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Hej Kobitki

ja sie rajcuje przy meczu pilki noznej
    a z jedzenia to wczoraj zrobilam pyszne racuszki, dzisiaj na obiad poledwice w ciescie francuskim, brokuly, pomidory koktajlowe z rozna i ziemniaczki. Na deser krem mascarpone ananasowy przekladany mielonymi biszkoptami.
    to bylo z dedykacja dla Marty ;)
    ZAJEBISCIE!

Aasiula, kkisia, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha, a na kolacje moj M przygotowal pyszny sos ze swiezego lososia z makaronem mmmmmmmmmmmmm

MartaDidi, kkisia, kapturnica, Aasiula, moremi, Sabina, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Jeszcze Polska nie zginela....podejrzewam, ze jak je jadlas to szlochalas od tego patriotyzmu- polskie cheetos- KECZUPOWE! Pusur, chyle czola, nade mna powiewa sztandar! :-)
    Faktycznie szlochalam. Ale daleko mi bylo od powiewania flaga - myslalam raczej o tym, ze jestem ch... nie matka, ukochanej corce czipsy wpieprzam...

kkisia, kapturnica, MartaDidi, Aasiula, moremi, Sabina, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    aha, a na kolacje moj M przygotowal pyszny sos ze swiezego lososia z makaronem mmmmmmmmmmmmm
    powiem krotko :La tortura...

kkisia, BISCA, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    O,ludzie, przecież ja mleka nigdy nie piję, a teraz pół litra obowiązkowo codziennie
    A u mnie zawszesery biale , jogurty serki byly na 1szym miejscu..Teraz kompletnie mnie nie pociagaja...

Aasiula, kkisia, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Faktycznie szlochalam. Ale daleko mi bylo od powiewania flaga - myslalam raczej o tym, ze jestem ch... nie matka, ukochanej corce czipsy wpieprzam...
    Juz Cie widze, jak polykasz lzy razem z chipsami i nasluchujesz, czy aby Mloda jeszcze gra i czy aby za glosno ich nie jesz ;-)

Pusurek, BISCA, kapturnica, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    ponoc w ciazy nalezy ograniczyc alkohol a zwlaszcza wodke ;)

MartaDidi, kapturnica, Pusurek, moremi, Sabina, kicia 123, kkisia, Aasiula, malgos741, gretka, Bursztyn, Mega, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Juz Cie widze, jak polykasz lzy razem z chipsami i nasluchujesz, czy aby Mloda jeszcze gra i czy aby za glosno ich nie jesz ;-)
    Tak bylo no! A jeszcze musialam cicho chrupac, bo "dziecko spalo za sciana czujne jak ptak". Adas znaczy. A wiesz jak sie strasznie je czipsy bez chrupania... Bosz...

kapturnica, BISCA, moremi, Sabina, kkisia, macduska, Aasiula, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7031 7032 7033 7034 7035 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ