35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezusie zaraz wysle chlopa do sklepu normalniePusurek wrote:Kurde, keczupowe cheetos, moje ulubione.
Wiesz co to znaczy paczka polskich czipow w No?? Wiesz??? To powinnas mnie zrozumiec.

Smaka narobiły no
nick nieaktualny, Bozia3, MartaDidi, nick nieaktualny, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Jeszcze Polska nie zginela....podejrzewam, ze jak je jadlas to szlochalas od tego patriotyzmu- polskie cheetos- KECZUPOWE! Pusur, chyle czola, nade mna powiewa sztandar!Pusurek wrote:Kurde, keczupowe cheetos, moje ulubione.
Wiesz co to znaczy paczka polskich czipow w No?? Wiesz??? To powinnas mnie zrozumiec.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 21:13
Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualnyJaką? Moze kluski lane?kkisia wrote:Gadacie o jedzeniu i co poszlam i zrobilam sobie zupe mleczna jakiej juz dawno nie jadlam

Ja wciagam codziennie rano owsianke z mlekiem i bananem
MartaDidi, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to przecież zwykłe korniszony...to one nie są dostępne w innych częściach Polski???kapturnica wrote:No ogorki konserwowe w occie.Standard obokkiszeniakow...Zalewa octowa z sola i cukrem to przez to sataakie slodkawe..Bardzo pierwszorzedne jako dodatek do sosu tatarskiego z marynowanych grzybkow
Sos tatarski - pycha - marynowane grzybki, korniszony, cebulka - wszystko w drobniuteńką kosteczkę, do tego majonez i jogurt, trochę cukru i soli...wa mać chyba się robię głodna... a popijam piwo bezalkoholowe, bo mi tymi imprezami cowieczornymi narobiłyście smaka...
MartaDidi, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja o tym czasie co Ty masz wizytę miałam już serducho,a ginka nie taki super sprzęt ma w gabinecie a wypatrzyła.Trzymam kciuki.kapturnica wrote:Mam taka nadzieje...Nie sadzilam ,ze po zajsciu w ciaze czlowiek tak bedzie przezywal to wszystko jak mrowka okres albo stonka wykopki heh
MartaDidi, Bozia3, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Tam sztandar,hymn tu quzwa odspiewac proszeMartaDidi wrote:Jeszcze Polska nie zginela....podejrzewam, ze jak je jadlas to szlochlas od tego patriotyzmu- polskie cheetos- KECZUPOWE! Pusur, chyle czola, nade mna powiewa sztandar!

MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChociaz z Hubertem w ciąży to dopiero w 8 tyg bylo widać, ale juz cały czlowieczek z łapkami i nóżkami, a 10 dni wcześniej pecherzyk jakby sie zwijal, ciąża miała polecieć... Hubi ma 10 latkapturnica wrote:No jak wg ovu 6tyg to juz mozesz cos zobaczyc napewno...
MartaDidi, Bozia3, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, malgos741, Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A wiecie co ,ja wlasnie zamiast chipsow zrobilam sobie frytki z polskich ziemniorow
Sama obralam pokroiłam i bede smazyc mniam
gosia7122, nick nieaktualny, MartaDidi, kapturnica, nick nieaktualny, kicia 123, malgos741, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Jaką? Moze kluski lane?
Ja wciagam codziennie rano owsianke z mlekiem i bananem
Nie wzielam zwykly makaron do rosolu
i troche soli
Objadlam sie jak bak
teraz moge isc spac
gosia7122, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hej Kobitki
ja sie rajcuje przy meczu pilki noznej
a z jedzenia to wczoraj zrobilam pyszne racuszki, dzisiaj na obiad poledwice w ciescie francuskim, brokuly, pomidory koktajlowe z rozna i ziemniaczki. Na deser krem mascarpone ananasowy przekladany mielonymi biszkoptami.
to bylo z dedykacja dla Marty
Aasiula, nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, malgos741, gosia7122, ania.g, Mega, iwcia77, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
WSPANIALE. Ja sie napilam kefiru... Bosz... Ja jestem na diecie, a Wy tu takie tematy... Marze sobie, ze zjadam dobrze przyprawionego Yorka, polskie Cheetos keczupowe i te buraczki z ogorkami. Z majonezem lub z musztarda. a najlepiej ze smietana i popijam frytkami z polskich ziemniakowkkisia wrote:Nie wzielam zwykly makaron do rosolu
i troche soli
Objadlam sie jak bak
teraz moge isc spac
Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, gretka, Bursztyn, paszczakin, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
ZAJEBISCIE!BISCA wrote:Hej Kobitki
ja sie rajcuje przy meczu pilki noznej
a z jedzenia to wczoraj zrobilam pyszne racuszki, dzisiaj na obiad poledwice w ciescie francuskim, brokuly, pomidory koktajlowe z rozna i ziemniaczki. Na deser krem mascarpone ananasowy przekladany mielonymi biszkoptami.
to bylo z dedykacja dla Marty
Aasiula, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFaktycznie szlochalam. Ale daleko mi bylo od powiewania flaga - myslalam raczej o tym, ze jestem ch... nie matka, ukochanej corce czipsy wpieprzam...MartaDidi wrote:Jeszcze Polska nie zginela....podejrzewam, ze jak je jadlas to szlochalas od tego patriotyzmu- polskie cheetos- KECZUPOWE! Pusur, chyle czola, nade mna powiewa sztandar!

nick nieaktualny, kapturnica, MartaDidi, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
powiem krotko :La tortura...BISCA wrote:aha, a na kolacje moj M przygotowal pyszny sos ze swiezego lososia z makaronem mmmmmmmmmmmmm
nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A u mnie zawszesery biale , jogurty serki byly na 1szym miejscu..Teraz kompletnie mnie nie pociagaja...dorbie wrote:O,ludzie, przecież ja mleka nigdy nie piję, a teraz pół litra obowiązkowo codziennie
Aasiula, nick nieaktualny, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Juz Cie widze, jak polykasz lzy razem z chipsami i nasluchujesz, czy aby Mloda jeszcze gra i czy aby za glosno ich nie jeszPusurek wrote:Faktycznie szlochalam. Ale daleko mi bylo od powiewania flaga - myslalam raczej o tym, ze jestem ch... nie matka, ukochanej corce czipsy wpieprzam...
nick nieaktualny, BISCA, kapturnica, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ponoc w ciazy nalezy ograniczyc alkohol a zwlaszcza wodkedorbie wrote:O,ludzie, przecież ja mleka nigdy nie piję, a teraz pół litra obowiązkowo codziennie
MartaDidi, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, kicia 123, nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, gretka, Bursztyn, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak bylo no! A jeszcze musialam cicho chrupac, bo "dziecko spalo za sciana czujne jak ptak". Adas znaczy. A wiesz jak sie strasznie je czipsy bez chrupania... Bosz...MartaDidi wrote:Juz Cie widze, jak polykasz lzy razem z chipsami i nasluchujesz, czy aby Mloda jeszcze gra i czy aby za glosno ich nie jesz

kapturnica, BISCA, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość