35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Kurde, keczupowe cheetos, moje ulubione.
Wiesz co to znaczy paczka polskich czipow w No?? Wiesz??? To powinnas mnie zrozumiec.
Smaka narobiły nokkisia, Bozia3, MartaDidi, Pusurek, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kurde, keczupowe cheetos, moje ulubione.
Wiesz co to znaczy paczka polskich czipow w No?? Wiesz??? To powinnas mnie zrozumiec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 21:13
Aasiula, kkisia, Pusurek, Sabina, kapturnica, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnykkisia wrote:Gadacie o jedzeniu i co poszlam i zrobilam sobie zupe mleczna jakiej juz dawno nie jadlam
Ja wciagam codziennie rano owsianke z mlekiem i bananem
MartaDidi, Aasiula, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ogorki konserwowe w occie.Standard obokkiszeniakow...Zalewa octowa z sola i cukrem to przez to sataakie slodkawe..Bardzo pierwszorzedne jako dodatek do sosu tatarskiego z marynowanych grzybkow
Sos tatarski - pycha - marynowane grzybki, korniszony, cebulka - wszystko w drobniuteńką kosteczkę, do tego majonez i jogurt, trochę cukru i soli...wa mać chyba się robię głodna... a popijam piwo bezalkoholowe, bo mi tymi imprezami cowieczornymi narobiłyście smaka...MartaDidi, Aasiula, kkisia, Sabina, moremi, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mam taka nadzieje...Nie sadzilam ,ze po zajsciu w ciaze czlowiek tak bedzie przezywal to wszystko jak mrowka okres albo stonka wykopki heh
MartaDidi, Bozia3, Aasiula, dorbie, kkisia, Sabina, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Jeszcze Polska nie zginela....podejrzewam, ze jak je jadlas to szlochlas od tego patriotyzmu- polskie cheetos- KECZUPOWE! Pusur, chyle czola, nade mna powiewa sztandar!
MartaDidi, kkisia, Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No jak wg ovu 6tyg to juz mozesz cos zobaczyc napewno...
MartaDidi, Bozia3, kkisia, gosia7122, macduska, kapturnica, moremi, Sabina, malgos741, Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Jaką? Moze kluski lane?
Ja wciagam codziennie rano owsianke z mlekiem i bananem
Nie wzielam zwykly makaron do rosolu
i troche soli
Objadlam sie jak bak
teraz moge isc spacgosia7122, dorbie, Aasiula, macduska, kapturnica, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hej Kobitki
ja sie rajcuje przy meczu pilki noznej
a z jedzenia to wczoraj zrobilam pyszne racuszki, dzisiaj na obiad poledwice w ciescie francuskim, brokuly, pomidory koktajlowe z rozna i ziemniaczki. Na deser krem mascarpone ananasowy przekladany mielonymi biszkoptami.
to bylo z dedykacja dla MartyAasiula, macduska, MartaDidi, Pusurek, kkisia, Bozia3, kapturnica, moremi, Sabina, malgos741, gosia7122, ania.g, Mega, iwcia77, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Nie wzielam zwykly makaron do rosolu
i troche soli
Objadlam sie jak bak
teraz moge isc spacAasiula, BISCA, Pusurek, Bozia3, kkisia, kapturnica, Sabina, gretka, Bursztyn, paszczakin, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
BISCA wrote:Hej Kobitki
ja sie rajcuje przy meczu pilki noznej
a z jedzenia to wczoraj zrobilam pyszne racuszki, dzisiaj na obiad poledwice w ciescie francuskim, brokuly, pomidory koktajlowe z rozna i ziemniaczki. Na deser krem mascarpone ananasowy przekladany mielonymi biszkoptami.
to bylo z dedykacja dla MartyAasiula, kkisia, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Jeszcze Polska nie zginela....podejrzewam, ze jak je jadlas to szlochalas od tego patriotyzmu- polskie cheetos- KECZUPOWE! Pusur, chyle czola, nade mna powiewa sztandar!
kkisia, kapturnica, MartaDidi, Aasiula, moremi, Sabina, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:aha, a na kolacje moj M przygotowal pyszny sos ze swiezego lososia z makaronem mmmmmmmmmmmmm
kkisia, BISCA, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
dorbie wrote:O,ludzie, przecież ja mleka nigdy nie piję, a teraz pół litra obowiązkowo codziennie
Aasiula, kkisia, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Faktycznie szlochalam. Ale daleko mi bylo od powiewania flaga - myslalam raczej o tym, ze jestem ch... nie matka, ukochanej corce czipsy wpieprzam...
Pusurek, BISCA, kapturnica, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
dorbie wrote:O,ludzie, przecież ja mleka nigdy nie piję, a teraz pół litra obowiązkowo codziennie
MartaDidi, kapturnica, Pusurek, moremi, Sabina, kicia 123, kkisia, Aasiula, malgos741, gretka, Bursztyn, Mega, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Juz Cie widze, jak polykasz lzy razem z chipsami i nasluchujesz, czy aby Mloda jeszcze gra i czy aby za glosno ich nie jesz
kapturnica, BISCA, moremi, Sabina, kkisia, macduska, Aasiula, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość