35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj babkę ziemniaczaną zrobiłam
pycha
MartaDidi, kapturnica, Sabina, kkisia, macduska, Bozia3, Aasiula, gretka, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusurek wrote:Tak bylo no! A jeszcze musialam cicho chrupac, bo "dziecko spalo za sciana czujne jak ptak". Adas znaczy. A wiesz jak sie strasznie je czipsy bez chrupania... Bosz...
kapturnica, Sabina, Pusurek, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Pusurek wrote:Tak bylo no! A jeszcze musialam cicho chrupac, bo "dziecko spalo za sciana czujne jak ptak". Adas znaczy. A wiesz jak sie strasznie je czipsy bez chrupania... Bosz...
MartaDidi, BISCA, Sabina, Pusurek, moremi, macduska, kkisia, Aasiula, malgos741, gosia7122, Bursztyn, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:WSPANIALE. Ja sie napilam kefiru... Bosz... Ja jestem na diecie, a Wy tu takie tematy... Marze sobie, ze zjadam dobrze przyprawionego Yorka, polskie Cheetos keczupowe i te buraczki z ogorkami. Z majonezem lub z musztarda. a najlepiej ze smietana i popijam frytkami z polskich ziemniakow
Kobieto, masz rasową gastro-fazę
moremi, kkisia, kapturnica, MartaDidi, Aasiula, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Pusur juz cie widze skulona w rogu miedzy szafka a lozkiem z obledem w oczach wpierdzielasz czhipsy cichutko pojekujac z rozkoszy smaku i zerkajacej z szybko bijacym serduchem na dzrwi czyaby mloda sie w nich nie ukazuje i matki na goracym uczynku nie lapie
Dzizas, glodna jestem... Jeszcze jedna mala kromeczka z buraczkowa salatka nie zaszkodzi chyba, co?kapturnica, kkisia, Aasiula, malgos741, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Bisca ja sie juz pakuje. Na takie menu polece zawsze. Zabrac kogos po drodze? Dacie wiare? Francuskie wino, seru, zarcie...
dawaj Sabcia. Tylko tych ciezarnych nie bierz bo wiesz, one nie pijace, beda gardzic moim winem
nie to zebym zazdrosna i ciaze byla
Sabina, kkisia, kapturnica, moremi, Aasiula, MartaDidi, malgos741, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:dawaj Sabcia. Tylko tych ciezarnych nie bierz bo wiesz, one nie pijace, beda gardzic moim winem
nie to zebym zazdrosna i ciaze byla..
Sabina, kkisia, BISCA, Aasiula, moremi, malgos741, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jak to sie trzeba nameczyc, zeby w ukryciu sie nawpierdzielac, a wszyscy mysla, ze my jak ten wrobelek o dwoch ziarenkach na co dzien zyjemy... Jaki to stres...
Bozia3, Sabina, kkisia, BISCA, macduska, Aasiula, moremi, Pusurek, malgos741, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyBISCA wrote:dawaj Sabcia. Tylko tych ciezarnych nie bierz bo wiesz, one nie pijace, beda gardzic moim winem
nie to zebym zazdrosna i ciaze bylaale trzeba sie zastanowic, a jak nam zjedza to co najlepsze? Ciezarnej nie odmowisz, bedzie bida z nedza
kapturnica, kkisia, Aasiula, MartaDidi, malgos741, Mega, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Tak wlasnie bylo!!
Dzizas, glodna jestem... Jeszcze jedna mala kromeczka z buraczkowa salatka nie zaszkodzi chyba, co?Aasiula, Pusurek, moremi, BISCA, kkisia, kapturnica, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:Jak to sie trzeba nameczyc, zeby w ukryciu sie nawpierdzielac, a wszyscy mysla, ze my jak ten wrobelek o dwoch ziarenkach na co dzien zyjemy... Jaki to stres...
MartaDidi, Sabina, Pusurek, Aasiula, BISCA, kkisia, gosia7122, Bursztyn, moremi, ania.g, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Kurde, ksiadz mi dzwonkami dzwoni pod plotem, tzn. ministranci, a ja udaje, ze nie slysze... Glupio troche...
Sabina, Aasiula, Bozia3, kkisia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny