X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj babkę ziemniaczaną zrobiłam :-) pycha :-)

MartaDidi, kapturnica, Sabina, kkisia, macduska, Bozia3, Aasiula, gretka, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tak bylo no! A jeszcze musialam cicho chrupac, bo "dziecko spalo za sciana czujne jak ptak". Adas znaczy. A wiesz jak sie strasznie je czipsy bez chrupania... Bosz...
    Biedna... Trzeba bylo łykać, jak ges.. Albo pelikan jaki...

kapturnica, Sabina, Pusurek, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tak bylo no! A jeszcze musialam cicho chrupac, bo "dziecko spalo za sciana czujne jak ptak". Adas znaczy. A wiesz jak sie strasznie je czipsy bez chrupania... Bosz...
    Pusur juz cie widze skulona w rogu miedzy szafka a lozkiem z obledem w oczach wpierdzielasz czhipsy cichutko pojekujac z rozkoszy smaku i zerkajacej z szybko bijacym serduchem na dzrwi czyaby mloda sie w nich nie ukazuje i matki na goracym uczynku nie lapie XD

MartaDidi, BISCA, Sabina, Pusurek, moremi, macduska, kkisia, Aasiula, malgos741, gosia7122, Bursztyn, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca ja sie juz pakuje. Na takie menu polece zawsze. Zabrac kogos po drodze? Dacie wiare? Francuskie wino, seru, zarcie...

MartaDidi, moremi, kkisia, kapturnica, BISCA, Aasiula, malgos741, gretka, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    WSPANIALE. Ja sie napilam kefiru... Bosz... Ja jestem na diecie, a Wy tu takie tematy... Marze sobie, ze zjadam dobrze przyprawionego Yorka, polskie Cheetos keczupowe i te buraczki z ogorkami. Z majonezem lub z musztarda. a najlepiej ze smietana i popijam frytkami z polskich ziemniakow :-)

Kobieto, masz rasową gastro-fazę :-)

moremi, kkisia, kapturnica, MartaDidi, Aasiula, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja ciasto biedronka :-)

moremi, kkisia, kapturnica, MartaDidi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pusur juz cie widze skulona w rogu miedzy szafka a lozkiem z obledem w oczach wpierdzielasz czhipsy cichutko pojekujac z rozkoszy smaku i zerkajacej z szybko bijacym serduchem na dzrwi czyaby mloda sie w nich nie ukazuje i matki na goracym uczynku nie lapie XD
    Tak wlasnie bylo!!

Dzizas, glodna jestem... Jeszcze jedna mala kromeczka z buraczkowa salatka nie zaszkodzi chyba, co?

kapturnica, kkisia, Aasiula, malgos741, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja ciasto biedronka :-)
    To ja jeszcze herbatę porzeczkową. Mmmmmmm :-)

kkisia, Aasiula, MartaDidi, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Bisca ja sie juz pakuje. Na takie menu polece zawsze. Zabrac kogos po drodze? Dacie wiare? Francuskie wino, seru, zarcie...

dawaj Sabcia. Tylko tych ciezarnych nie bierz bo wiesz, one nie pijace, beda gardzic moim winem
    nie to zebym zazdrosna i ciaze byla ;)

Sabina, kkisia, kapturnica, moremi, Aasiula, MartaDidi, malgos741, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina , ja sie zabiore ;)

Sabina, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tak wlasnie bylo!!

Dzizas, glodna jestem... Jeszcze jedna mala kromeczka z buraczkowa salatka nie zaszkodzi chyba, co?
    stop, bo ja sie zaraz sama zrzygam

kkisia, moremi, Aasiula, MartaDidi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    dawaj Sabcia. Tylko tych ciezarnych nie bierz bo wiesz, one nie pijace, beda gardzic moim winem
    eyyy ale ja wam bede polewac chetnie wino No i moge za sery posprzatac XD ..

Sabina, kkisia, BISCA, Aasiula, moremi, malgos741, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to sie trzeba nameczyc, zeby w ukryciu sie nawpierdzielac, a wszyscy mysla, ze my jak ten wrobelek o dwoch ziarenkach na co dzien zyjemy... Jaki to stres...

Bozia3, Sabina, kkisia, BISCA, macduska, Aasiula, moremi, Pusurek, malgos741, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    W razie czego beda za kierowcow ;-) ale trzeba sie zastanowic, a jak nam zjedza to co najlepsze? Ciezarnej nie odmowisz, bedzie bida z nedza

kapturnica, kkisia, Aasiula, MartaDidi, malgos741, Mega, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jacie jezor mam do kolan ,uwielbiam ;D

kkisia, MartaDidi, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    eyyy ale ja wam bede polewac chetnie wino No i moge za sery posprzatac XD ..
    no dobra, masz racje. Zawze sie przyda nietrzesaca reka do polewania ;) pakuje sie

Aasiula, Sabina, kkisia, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tak wlasnie bylo!!

jedz... jedz... niech Ci ością... tzn- niech Ci smakuje KOchana...

Aasiula, Pusurek, moremi, BISCA, kkisia, kapturnica, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Jak to sie trzeba nameczyc, zeby w ukryciu sie nawpierdzielac, a wszyscy mysla, ze my jak ten wrobelek o dwoch ziarenkach na co dzien zyjemy... Jaki to stres...
    Faceci mają podobnie. Kumpela odchudzała męża - bo za gruby, siadła mu wątroba itp....starała się - w domu zupki, dieta, sraty pierdaty..a on jak tylko wyjeżdżał do pracy - po drodze KFC i mega kubełek...:)

MartaDidi, Sabina, Pusurek, Aasiula, BISCA, kkisia, gosia7122, Bursztyn, moremi, ania.g, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, ksiadz mi dzwonkami dzwoni pod plotem, tzn. ministranci, a ja udaje, ze nie slysze... Glupio troche...

Sabina, Aasiula, Bozia3, kkisia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! Corka przyniosla mi kanapke z burakiem. Dobrze miec taka dobra corke. Ale jeszcze o czipsach nie wie...

Aasiula, MartaDidi, kkisia, BISCA, Bozia3, moremi, Mega, Dorka1979, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

‹‹ 7032 7033 7034 7035 7036 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ