35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:sabina, a jak Ty obecnie wyglądasz - wrzuciłabyś jaką fotę - to potem będziemy mieć porównanie
moremi, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Przecież mówię, że nie mam. Jak się trochę pojawiłam na zdjęciach ze świąt, to mój mąz je wykasował, wszystkie. Prawie go zabiłam za to.
wszystko na nim pikne - Ty, córcia i kot...Sabina, moremi, kkisia, macduska, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Sabina, a czarne to Twoje naturalne włosy? I chcesz blond? Dobrze się będziesz czuła?
dorbie, kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Jestem naturalną szatynką i chcę do tego kolory wrócić i machnąć trochę pasemek. Więc taka blondynka nie do końca. NIe wiem co na to fryzjerka, bo ona z tych, że jak uzna to za zły pomysł, to mi nie zrobi i finito
kkisia, Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Mam nadzieję, że w końcu będą
A Wy? Spakowani? Tomek już lepiej? -
Witajcie ponownie kochane dziewczyny. Caluski dla stalych bywalczyn, usciski dla nowych. Nie bylo mine na forum prawie od roku. W tym czasie przetrwalam przelot do mojego meza, caly czas sie staramy o dziecko, corka sie nadal do mnie nie odzywa, poprostu stara bieda....a co tu sie dzialo. Jesli mozecie to opowiedzcie mi w telegraficznym skrocie....please:-)
anna maria, Mega, moremi, Iwone, megan8, iwcia77, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny