X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Sorry, jak pisałam to było tylko link, fotka pożniej się pojawila i nie zauważyłam
    Dzięki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie bardzo lepiej, nie wiem jak sie pozbyc tego sluzu, spi w miare spokojnie, temp. nie ma ale jak sie obudzi i po podaniu ciepłego mleka zacznie kaszleć to nie może spokojnie wypić...
    A nich to.Nie wiem jak z takimi bąblami, młodej to podaje leki wykrztuśne, a już najszybciej podziałaby nebulizacja np z mukosolwanem do inhalacji. Długo mu się to ciągnie. Żeby się okazało, że Tupek złapie jaką nadreaktywnośc i będzie Ci długo kaszlał, bo tak bywa. Nie mam pojęcia co Ci doradzić, my mieliśmy cały czas problemy z drogami moczowymi, tak naprawdę jakieś kaszle katary przyplątały się nam dopiero jak zaczęliśmy przedszkole...

Heretyczka, anna maria, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, koniec meczu. Wygrala "moja ekipa" :)
    moge isc spac

dobranoc

Peppa <3

Sabina, anna maria, kkisia, mamatrojki80, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też idę spać. Na drodze ślisko jak diabli, mam nadzieję, że jutro bezpiecznie dowiozę córkę do przedszkola a potem siebie do roboty. Buzaki i dobrej nocy :)

anna maria, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoznilam sie i nie widzialam Sabiny:-(

Aasiula lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez ide spac.Czekajcie na mnie rano powiem wam jaka pogoda;-)

mamatrojki80, Aasiula, Sabina, Mega, BISCA, kkisia, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepa mysle o Tobie.
    Dobranoc.

mamatrojki80, dorbie, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee ja tez nie widziałam Sabinki:(

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)

kkisia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam, nie bylo co ogladac ;-) jak sobie zrobie new look to sie pochwale :-)

iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    yyy no cos ty.Pierwsze slysze ,ze doppler dopiero po 12tyg. Nie wiem skad masz takie info ale generalnie z tego co widze na belly wiekszosc dziewczyn slyszalo bicie a nie sa w 2trymestrze..
    No właśnie na belly się o tym dowiedziałam i fakt faktem serducho usłyszałam na prenatalnym badaniu

Iwone, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    No właśnie na belly się o tym dowiedziałam i fakt faktem serducho usłyszałam na prenatalnym badaniu
    Dorka, bo wcześniej widać tylko na USG że serduszko bije, nie słychać go jeszcze ;)

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Witajcie ponownie kochane dziewczyny. Caluski dla stalych bywalczyn, usciski dla nowych. Nie bylo mine na forum prawie od roku. W tym czasie przetrwalam przelot do mojego meza, caly czas sie staramy o dziecko, corka sie nadal do mnie nie odzywa, poprostu stara bieda....a co tu sie dzialo. Jesli mozecie to opowiedzcie mi w telegraficznym skrocie....please:-) :-) :-)
    Cześć Promyczku ;) mam nadzieje ze zostaniesz z nami :)

Iwone, Aasiula, gosia7122, promyk lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Witajcie ponownie kochane dziewczyny. Caluski dla stalych bywalczyn, usciski dla nowych. Nie bylo mine na forum prawie od roku. W tym czasie przetrwalam przelot do mojego meza, caly czas sie staramy o dziecko, corka sie nadal do mnie nie odzywa, poprostu stara bieda....a co tu sie dzialo. Jesli mozecie to opowiedzcie mi w telegraficznym skrocie....please:-) :-) :-)
    Ze streszczeniem musisz poczekać na specjalistki. Nie wiem tylko czy któraś porwie się na streszczenie całego roku. Może być ciężko :-)

Dobranoc, pchły na noc :-)

Mega, iwcia77, kkisia, Aasiula, gosia7122, promyk lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie zgaga gigant dopadła!
    Gdzie wszystkie? Spać poszlyscie? Po co? ;)
    Aaa Marta uwielbiam cie! :)

Dorka1979, iwcia77, kkisia, Aasiula, MartaDidi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    O,ludzie, przecież ja mleka nigdy nie piję, a teraz pół litra obowiązkowo codziennie
    A czemu obowiązkowo? Jeśli chodzi o wapń to możesz przecież ser żółty albo inne produkty, jogurt, kefir itp. Ja tam piję to mleko bo mi na zgagę pomaga i uwielbiam zimne z lodówki więc coś ponad litr dziennie idzie bez niczego

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    aha, a na kolacje moj M przygotowal pyszny sos ze swiezego lososia z makaronem mmmmmmmmmmmmm
    O, a my pizzę zrobiliśmy sobie na kolację

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 00:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Dorka, bo wcześniej widać tylko na USG że serduszko bije, nie słychać go jeszcze ;)
    Niektórzy lekarze robią to badanie dowcipne, że można usłyszeć nawet w tym 8 tc tylko ja słyszałam że niby nie można. Jak jest faktycznie nie powiem, moja mi nie robiła.

iwcia77, kapturnica, kkisia, Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:

chyba cię ściągnęłam myślami

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 23:09

iwcia77, kkisia, Bursztyn, Bozia3, Aasiula, promyk lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
‹‹ 7035 7036 7037 7038 7039 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ