35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:nie bardzo lepiej, nie wiem jak sie pozbyc tego sluzu, spi w miare spokojnie, temp. nie ma ale jak sie obudzi i po podaniu ciepłego mleka zacznie kaszleć to nie może spokojnie wypić...
Heretyczka, anna maria, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:yyy no cos ty.Pierwsze slysze ,ze doppler dopiero po 12tyg. Nie wiem skad masz takie info ale generalnie z tego co widze na belly wiekszosc dziewczyn slyszalo bicie a nie sa w 2trymestrze..
Iwone, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Witajcie ponownie kochane dziewczyny. Caluski dla stalych bywalczyn, usciski dla nowych. Nie bylo mine na forum prawie od roku. W tym czasie przetrwalam przelot do mojego meza, caly czas sie staramy o dziecko, corka sie nadal do mnie nie odzywa, poprostu stara bieda....a co tu sie dzialo. Jesli mozecie to opowiedzcie mi w telegraficznym skrocie....please:-)
mam nadzieje ze zostaniesz z nami
Iwone, Aasiula, gosia7122, promyk lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Witajcie ponownie kochane dziewczyny. Caluski dla stalych bywalczyn, usciski dla nowych. Nie bylo mine na forum prawie od roku. W tym czasie przetrwalam przelot do mojego meza, caly czas sie staramy o dziecko, corka sie nadal do mnie nie odzywa, poprostu stara bieda....a co tu sie dzialo. Jesli mozecie to opowiedzcie mi w telegraficznym skrocie....please:-)
Dobranoc, pchły na nocMega, iwcia77, kkisia, Aasiula, gosia7122, promyk lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ale mnie zgaga gigant dopadła!
Gdzie wszystkie? Spać poszlyscie? Po co?
Aaa Marta uwielbiam cie!Dorka1979, iwcia77, kkisia, Aasiula, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:O,ludzie, przecież ja mleka nigdy nie piję, a teraz pół litra obowiązkowo codziennie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Dorka, bo wcześniej widać tylko na USG że serduszko bije, nie słychać go jeszcze
iwcia77, kapturnica, kkisia, Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość
-
chyba cię ściągnęłam myślami