35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez juz nie spie, ale zdecydowanie mniej mnie to cieszy. Nienawidze wstawac tak wczesnie, nienawidze poniedzialkow, nienawidze zimy
I tym optymistycznym akcentem dzien dobryElfik, Mega, kapturnica, Sabina, kkisia, Bursztyn, malgos741, moremi, Aasiula, gosia7122, MartaDidi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Przeczytałam pytanie Macduski do eksperta..
ło matko i córko, Duska, ty kombatantka jesteś..
Szacun.
Oddaje ci moją legitymację kombatanta, buty do czyszczenia możesz mi podrzucać w piątek, żebyś czyste do kościoła miała...
Ja bym chyba nie miała sił na kolejny zabieg..gretka, Mega, kapturnica, Sabina, kkisia, malgos741, moremi, Pusurek, Aasiula, gosia7122, MartaDidi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Tez juz nie spie, ale zdecydowanie mniej mnie to cieszy. Nienawidze wstawac tak wczesnie, nienawidze poniedzialkow, nienawidze zimy
I tym optymistycznym akcentem dzien dobry
Amen, siostro.Sabina, kkisia, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
Powariowaly tak wcześnie wstawać???
Iwcia fajoski ten twój ssak
Pepa daj znaka...
Miłego dziewczynki, śniadanie mężusiowi zrobiłam , do szkoły zadzwoniłam ze Młoda chora - plan poranka wykonany, mogę wracać pod kołdrękapturnica, Sabina, kkisia, Arwena, Elfik, moremi, Aasiula, gretka, gosia7122, megan8, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Bułeczka ma czekać jak wrócę..
i nie sucha, tylko z almette z chrzanem i pomidorkiem...
inaczej cię myszy zjedzą...
:p
Bo Cuie myszy wpindolaSabina, kkisia, moremi, Aasiula, gretka lubią tę wiadomość
-
Ej no! Wkurzylam sie trochę ta apteka melisa, w środę zamawiałam i zapłaciłam, w piątek cały dzie status zamówienia było kompletowanie, dzisiaj mam pakowanie, ciekawe czy do konca tygodnia dojdzie wrrr.....
Arwena, Elfik, Aasiula, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzien (tu niech se kazda wpisze co chce)...
Powodzeia na badaniach, wizytach i trakcie innych aktywnosci
Snil mi sie Kuklinski, pewnie dlatego ze skonczylam wczoraj czytac o nim ksiazke, polubilam goscia. Chyba obejrze sobie jeszcze raz Jack Strong.
A tak ogolnie to chyba nastroj mam gdzies blisko kraweznika.kapturnica, Mega, malgos741, Arwena, Elfik, moremi, Pusurek, Aasiula, gretka, kkisia, gosia7122, megan8, MartaDidi, BISCA, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Dobra to juz chyba nie jest zbieg okolicznosci..Kolejny dzień szarpanko nad ceramika..Aż mi oczy z orbit wyciska heh...
Mega, malgos741, Elfik, moremi, Sabina, Aasiula, gretka, kkisia, gosia7122, ComeToMeBaby, MartaDidi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dobra to juz chyba nie jest zbieg okolicznosci..Kolejny dzień szarpanko nad ceramika..Aż mi oczy z orbit wyciska heh...
malgos741, Mega, moremi, Sabina, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
jak mi się nic nie chce, a dziś wcześniej do roboty i do tego muszę odśnieżyć auto ...Mega, Elfik, Sabina, Aasiula, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Dobra to juz chyba nie jest zbieg okolicznosci..Kolejny dzień szarpanko nad ceramika..Aż mi oczy z orbit wyciska heh...
wróżę ci długie i namiętne zyganko
malgos741, kapturnica, dorbie, Arwena, Elfik, moremi, Sabina, Natka_79, Aasiula, gretka, kkisia, gosia7122, MartaDidi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
oj oj oj
tak na serio Kapturku, to nie rzycze, zeby Ci sie rozkrecilo, ale jak Cie szarpie, to chyba juz lepiej puscic i miec spokoj, nie?Mega, Elfik, moremi, Sabina, Aasiula, gretka, kkisia, MartaDidi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:znaczy sie- porzygalas sie? takimi prawdziwymi rzygami?
Mega, dorbie, Elfik, moremi, Sabina, Aasiula, kkisia, gosia7122, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
Mega, idz Ty mi z takimi wrozbami. Widzialam fiutka na zdjeciach z usg, widzialam, nie dam sobie wmowic inaczej!
Dodam, ze u mnie juz zaczety 7 misiac, bilans dni bez pawia=0kapturnica, Mega, Elfik, moremi, Pusurek, Aasiula, kkisia, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Mega, idz Ty mi z takimi wrozbami. Widzialam fiutka na zdjeciach z usg, widzialam, nie dam sobie wmowic inaczej!
Dodam, ze u mnie juz zaczety 7 misiac, bilans dni bez pawia=0Mega, Elfik, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A rzygałas na młodą ???
taki urok był
ale mogę powtórzyć jakby co bez problemu
kapturnica, Elfik, moremi, Sabina, Aasiula, gretka, kkisia, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Znaczy sie wyszarpało mi pół gardzioła a ,że w brzuchu pustka to skończyło sie ruchach dosc kompulsywnych
a na serio, wspolczuje, to musi byc cholernie nieprzyjemneMega, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Do konca 3 miecha tak zaczynałam kazdy dzien, a od początku 7 tak kończyłam
taki urok był
ale mogę powtórzyć jakby co bez problemu
Elfik, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość