35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ale MMoremi sika pierwsza
kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, MartaDidi lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dzien (tu niech se kazda wpisze co chce)...
A tak ogolnie to chyba nastroj mam gdzies blisko kraweznika.
Niech juz przyjdzie jakis lepszy czas w moim zyciu, bo juz mi sie nie chce byc twardzielem...Sabina, Heretyczka, mamatrojki80, kkisia, Elfik, Mega, gosia7122, Parka, Bursztyn, MartaDidi, iwcia77, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry
Krwawienia ustało,plamienie beżowe minimalne zostało.
Rano na usg widoczny pęcherzyk ciażowy z pecherzykiem żółtkowym. Serduszka jeszcze nie widać. Progesteron 3x2 nospa i magnez. Powinno być dobrze ale wiadomo nikt tego nie zagwarantuje. Nie muszę leżeć w szpitalu wystarczy w domu.
W środę znowu usg,krwiaka nie widać. Dzięki że się martwicie.
Jestem jak sparaliżowana, ogólnie że mnie strzepek nerwów..
Oby do środy chyba żeby znowu było krwawienia..
kapturnica, Bozia3, Pusurek, Iwone, ania.g, Sabina, moremi, Heretyczka, mamatrojki80, Reni, SolarPolar, Aasiula, paszczakin, gretka, kkisia, Elfik, gosia7122, Mega, promyk, ComeToMeBaby, dorbie, Niuta, Parka, Bursztyn, inessa, MartaDidi, iwcia77, BISCA, malgos741, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Bry
Rano na usg widoczny pęcherzyk ciażowy z pecherzykiem żółtkowym. Serduszka jeszcze nie widać. Progesteron 3x2 nospa i magnez. Powinno być dobrze ale wiadomo nikt tego nie zagwarantuje. Nie muszę leżeć w szpitalu wystarczy w domu.
Mowilam ci ,ze zwiekszenie dosc mocne dawki luteiny ci potrzeba.
Po ile masz sie ładowac 3razy po 200mg ?moremi, Sabina, Aasiula, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina, Aasiula, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
wierzę w to, że tym razem jednak będzie dobrze
kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Jesteś mi przeznaczona
jak nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 09:46
Sabina, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:A widzalyscie jak mi pięknie rośnie wykres? Ogarnia mnie pusty śmiech jak tam zaglądam
czasem jestem wsciekla na te dlugaśne cykle
Peppa, trzymam kcuki. Wczoraj az mi zoładek scisnelo jak przeczytalam co napisalasdobrze znam taki nocny scenariusz...trzymam kciuki za spokoj, az do rozwiazania
kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To bedzie wychowywana w mysl GENDERBelgowie sie nie znaja, to i dziewczynke dadza rade zarejestrowac jako Adas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 10:15
kapturnica, gretka, Elfik, kkisia, moremi, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jesssu paszcza day by day pawiujesz???
niee.. znaczy nie na co dzien.. jak zjem cos, czego nie powinnam- np pelnoziarnisty chlebjalbo jak zaczne dzien bez weglowodanow prostych- jajecznica, albo twarogiem
ogolnie- to regula jest ze rzygam na zdrowe jedzenie i na bardzo nezdrowe..
biala bagietka z rana gwarantuje spokoj..kapturnica, Sabina, kkisia, moremi, Mega, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ej no! Wkurzylam sie trochę ta apteka melisa, w środę zamawiałam i zapłaciłam, w piątek cały dzie status zamówienia było kompletowanie, dzisiaj mam pakowanie, ciekawe czy do konca tygodnia dojdzie wrrr.....
No co zdrobic jak byly braki, pewnie teraz wszyscy sie rzucili.
Ja sama ja bylam w pl to sie czailam przez 2 tyg, az w koncu w olimpijskiej- i bylo ekspresowo- w poniedzialek poznym popoludniem zamowilam a w srode ok 10 juz paczke mialam w rekach- moge powiedziec ekspres
A tak wogole dzien dobrykapturnica, Sabina, kkisia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka