35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Dziewczyny, ja nie wiem jakim sprzętem, ale też słyszałam serduszko w 7 tygodniu. Miałam USG dopochwowe i ginka dosłownie na 5 sekund włączyła mi to....naprawdę wzruszający moment...
i ja tez, na pierwszym USG to mialam.. ogolnie nie jestem leszcz i wzruszak, ale na to tez mi oczy przeciekly..
i to w klinice nieplodnosci bylo, wiec zapewniam- jakby to bylo niedobre dla dziecia, to by tego nie robili..
potem moj gin na pierwszym usg u niego tez dal mi posluchac..Bozia3, Sabina, Elfik, kkisia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a skoro w temacie moja kuzynka, poniewaz przeprowadzila sie do Austrii, a byl to proces kilkutygodniowy, to robila usg i w Ausrii i w Polsce- lekarze w Austrii- twierdzili ze chlopiec, w pl ze dziewczynka.Jest dziewczynkakapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia, Elfik, moremi, Mega, Bozia3, gosia7122, Bursztyn, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyDzień dobry.
Mam pytanie. Miałam raz taką sytuację, że mi na 3 testach z rzędu druga kreska się pokazała, na jednym to w sumie było pół kreski, ale jednak coś tam było.Jak zrobiłam betę, to w sumie nic nie wynikło, bo wynik 1,2, a w legendzie napisane ,że na pewno brak ciąży to do 5, a od pierwszego do 10 tygodnia to co najmniej 200.
I zastanawiam się, co z tymi 3 testami, bo taka sytuacja nigdy wcześniej ani później się nie powtórzyła.
Od kiedy zaczyna być produkowane hcg?
-
kapturnica wrote:Pierwsze rzyganie zaliczone..Chyba juz nie tkne ryby
Ale tej co wyrzygałaś, czy wszystkich?
hehe.
zapłaciłam 600 zł za badania i dowcip mi się wyostrzył...
szkoda, że nie na tyle, żeby się na niego nadziać...
pierwotna kartka od immunologa była 5 razy dłuższa...
to chyba podjeżdżasz samochodem, wchodzisz i kluczyki zostawiasz w kasie...
eh,kkisia, Aasiula, moremi, gretka, Mega, Sabina, paszczakin, Bursztyn, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ale tej co wyrzygałaś, czy wszystkich?
hehe.
zapłaciłam 600 zł za badania i dowcip mi się wyostrzył...
szkoda, że nie na tyle, żeby się na niego nadziać...
pierwotna kartka od immunologa była 5 razy dłuższa...
to chyba podjeżdżasz samochodem, wchodzisz i kluczyki zostawiasz w kasie...
eh,
Smiej sie , nie moge pozbyc sie tej goryczy z ust..To mnie dobija...kkisia, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Dzień dobry.
Mam pytanie. Miałam raz taką sytuację, że mi na 3 testach z rzędu druga kreska się pokazała, na jednym to w sumie było pół kreski, ale jednak coś tam było.Jak zrobiłam betę, to w sumie nic nie wynikło, bo wynik 1,2, a w legendzie napisane ,że na pewno brak ciąży to do 5, a od pierwszego do 10 tygodnia to co najmniej 200.
I zastanawiam się, co z tymi 3 testami, bo taka sytuacja nigdy wcześniej ani później się nie powtórzyła.
Od kiedy zaczyna być produkowane hcg?
Jeden ujemny
Beta niestety nie wykazala ciazyMargolcia88, kkisia, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To cos Ty robila za badania...O Matko???
Smiej sie , nie moge pozbyc sie tej goryczy z ust..To mnie dobija...
sprawdzają czy żyję...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 10:46
kkisia, Aasiula, moremi, Mega, Sabina, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość