35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Dziewczyny, ja nie wiem jakim sprzętem, ale też słyszałam serduszko w 7 tygodniu. Miałam USG dopochwowe i ginka dosłownie na 5 sekund włączyła mi to....naprawdę wzruszający moment...
i ja tez, na pierwszym USG to mialam.. ogolnie nie jestem leszcz i wzruszak, ale na to tez mi oczy przeciekly..
i to w klinice nieplodnosci bylo, wiec zapewniam- jakby to bylo niedobre dla dziecia, to by tego nie robili..
potem moj gin na pierwszym usg u niego tez dal mi posluchac..
Bozia3, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a skoro w temacie moja kuzynka, poniewaz przeprowadzila sie do Austrii, a byl to proces kilkutygodniowy, to robila usg i w Ausrii i w Polsce- lekarze w Austrii- twierdzili ze chlopiec, w pl ze dziewczynka.Jest dziewczynka
kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Elfik, moremi, Mega, Bozia3, gosia7122, Bursztyn, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyDzień dobry.
Mam pytanie. Miałam raz taką sytuację, że mi na 3 testach z rzędu druga kreska się pokazała, na jednym to w sumie było pół kreski, ale jednak coś tam było.Jak zrobiłam betę, to w sumie nic nie wynikło, bo wynik 1,2, a w legendzie napisane ,że na pewno brak ciąży to do 5, a od pierwszego do 10 tygodnia to co najmniej 200.
I zastanawiam się, co z tymi 3 testami, bo taka sytuacja nigdy wcześniej ani później się nie powtórzyła.
Od kiedy zaczyna być produkowane hcg?
-
kapturnica wrote:Pierwsze rzyganie zaliczone..Chyba juz nie tkne ryby
Ale tej co wyrzygałaś, czy wszystkich?
hehe.
zapłaciłam 600 zł za badania i dowcip mi się wyostrzył...
szkoda, że nie na tyle, żeby się na niego nadziać...
pierwotna kartka od immunologa była 5 razy dłuższa...
to chyba podjeżdżasz samochodem, wchodzisz i kluczyki zostawiasz w kasie...
eh,
nick nieaktualny, Aasiula, moremi, gretka, Mega, nick nieaktualny, paszczakin, Bursztyn, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To cos Ty robila za badania...O Matko???Elfik wrote:Ale tej co wyrzygałaś, czy wszystkich?
hehe.
zapłaciłam 600 zł za badania i dowcip mi się wyostrzył...
szkoda, że nie na tyle, żeby się na niego nadziać...
pierwotna kartka od immunologa była 5 razy dłuższa...
to chyba podjeżdżasz samochodem, wchodzisz i kluczyki zostawiasz w kasie...
eh,
Smiej sie , nie moge pozbyc sie tej goryczy z ust..To mnie dobija...
nick nieaktualny, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

-
Ja ostatnio mialam taka sytuacje dwa testy pozytywne ,tzn byly kreski slabe ale bylyMargolcia88 wrote:Dzień dobry.
Mam pytanie. Miałam raz taką sytuację, że mi na 3 testach z rzędu druga kreska się pokazała, na jednym to w sumie było pół kreski, ale jednak coś tam było.Jak zrobiłam betę, to w sumie nic nie wynikło, bo wynik 1,2, a w legendzie napisane ,że na pewno brak ciąży to do 5, a od pierwszego do 10 tygodnia to co najmniej 200.
I zastanawiam się, co z tymi 3 testami, bo taka sytuacja nigdy wcześniej ani później się nie powtórzyła.
Od kiedy zaczyna być produkowane hcg?
Jeden ujemny
Beta niestety nie wykazala ciazy
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To cos Ty robila za badania...O Matko???
Smiej sie , nie moge pozbyc sie tej goryczy z ust..To mnie dobija...
sprawdzają czy żyję...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 10:46
nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Mega, nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość