35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:oj...to trza' cos do betoniary wrzucic
a na serio, wspolczuje, to musi byc cholernie nieprzyjemneNo nie fajne uczucie az caly żołądek chodzi... Ale wiem na co sie pisałam , trudno....
Mega, moremi, Sabina, Aasiula, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:wezz ,żes jej teraz dowaliła
kapturnica, Elfik, moremi, Aasiula, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:A czemu obowiązkowo? Jeśli chodzi o wapń to możesz przecież ser żółty albo inne produkty, jogurt, kefir itp. Ja tam piję to mleko bo mi na zgagę pomaga i uwielbiam zimne z lodówki więc coś ponad litr dziennie idzie bez niczego
Elfik, Mega, moremi, Aasiula, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja nie wiem jakim sprzętem, ale też słyszałam serduszko w 7 tygodniu. Miałam USG dopochwowe i ginka dosłownie na 5 sekund włączyła mi to....naprawdę wzruszający moment...
Mega, Elfik, moremi, Aasiula, gretka, kkisia, gosia7122, megan8, dorbie, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:tyż w piątek...
tak wyszło...
co ja będę na emeryturze robiła?, wszyscy lekarze oblatani, do kościoła nie chodzę, z 7 piętra nie widać, czy któraś młoda kunda nie ma za krótkiej mini albo cyckonosza nie zapomniała, żeby ją cnotliwie upomnieć..
jak żyć?
bryMega, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ej no! Wkurzylam sie trochę ta apteka melisa, w środę zamawiałam i zapłaciłam, w piątek cały dzie status zamówienia było kompletowanie, dzisiaj mam pakowanie, ciekawe czy do konca tygodnia dojdzie wrrr.....
jutro będziesz miała u siebie.
Sabina, Elfik, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Myszy naśle.
kapturnica, Elfik, Aasiula, paszczakin, gretka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
rzadko wstawiam rysunki, ale ten oddaje charakter tego forum bardzo ładnie...:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a4681bde745.jpgSabina, Pusurek, Aasiula, gretka, kkisia, Mega, megan8, anna maria, gosia7122, gosia7122, Parka, Bursztyn, MartaDidi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dobra to juz chyba nie jest zbieg okolicznosci..Kolejny dzień szarpanko nad ceramika..Aż mi oczy z orbit wyciska heh...
Elfik, Bozia3, moremi, kapturnica, SolarPolar, Natka_79, Aasiula, paszczakin, gretka, kkisia, Mega, gosia7122, Bursztyn, MartaDidi, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Sabcia
Szybciej niz myslisz to wróci...
A u mnie na razie nie maale Sabcia spokojnie. Liczę na marzec
kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny