35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
..cosik mi sie czuje, ze ja teraz nocne zmiany na forum obejme

peppa- zmartwilam sie twoimi postami...mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie zakonczy
jedna sesje zdjeciowa przegapilam bo rodzilam i teraz przeszla mi Sabcia kolo nosa...
witam nowe kolezanki
odnosnie do bicia serducha we wczesnych tyg ciazy ..to mi tez nie dali uslyszec..moglam tylko zobaczyc jak bije..lekarze byli zgodni, ze maluszkowi na tym etapie ciazy to ponoc przeszkadza...( zaburza jego spokoj)...nie dopytywalam juz o szczegoly..najwazniejsze ze zobaczylam serce

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 01:44
nick nieaktualny, moremi, BISCA, gretka, Mega, nick nieaktualny, Bursztyn, ania.g, Iwone, Aasiula, megan8, promyk, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja mam dziś badanie krwi, muszę być na czczo..
Oczywiście jestem głodna jak wilk, i mam majaki o jajku na miękko, bułce z almette..
dobra, nie oszukujmy się, suchy chleb też bym wciągnęła..
nick nieaktualny, kapturnica, moremi, BISCA, Mega, nick nieaktualny, Bursztyn, malgos741, Bozia3, nick nieaktualny, Aasiula, gosia7122, ComeToMeBaby, Parka, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone serce slychac juz w 7mym tygodniu jesli tylko dziecie jest mozliwe do zmierzenia.Wystarczy na you tube polukac gdzie sa filmiki zapodane z odglosem serduch nawet jeszcze z okolo 90 uderzeniami na sekunde czyli praktycznie z poczatku utworzenia Nie wiem skad twierdzenie ,ze go nie slychac..Iwone wrote:Dorka, bo wcześniej widać tylko na USG że serduszko bije, nie słychać go jeszcze

Wszystko zależy od tego jakiej klasy jest aparat i od tego czy wczesne badanie jest przez powloki brzuszne czy dopochwowe..Bo dzieciaka zobaczyc mozna dopochwowo juz w 6tym a przez powloki roznica jest okolo poltora tygodnia ..
Wersja podglądowa słyszalnosci serducha
6tyg 5dzien proszzzz
https://www.youtube.com/watch?v=3EH3KuG93cAWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 06:38
moremi, Elfik, nick nieaktualny, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość

-
u mnie gin na 1szej wizycie tez dopochwowe robil usg..Na kolejnej tez ma robic dopochwoweDorka1979 wrote:Niektórzy lekarze robią to badanie dowcipne, że można usłyszeć nawet w tym 8 tc tylko ja słyszałam że niby nie można. Jak jest faktycznie nie powiem, moja mi nie robiła.
moremi, Elfik, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

-
Dac ci kawalek suchej bułki?Elfik wrote:A ja mam dziś badanie krwi, muszę być na czczo..
Oczywiście jestem głodna jak wilk, i mam majaki o jajku na miękko, bułce z almette..
dobra, nie oszukujmy się, suchy chleb też bym wciągnęła..

Elfik, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

-
Pogięło Was? Tak w poniedziałek po nocach wstawać?
Toż to dzień majsterski. Powolutku. Zrobi się
Bry
Elfik, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Aasiula, gosia7122, Parka, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:A w ogole dzien dobery

Elfi ja w srode ide na badania..Znow mnie o te2dni wyprzedzasz
CFFFaniarka 
a nie, te są dla immunologa
dla gina robię w czwartek na piątkową wizytę..
Dla zmylenia przeciwnika, żeby nie było, że mam coś z głową i nie mogę żyć bez "spuszczenia" robię w różnych lab..
a serio, serio, immunolog życzy sobie wyników z akademii, więc muszę tam podjechać..
a w czwartek robię w lab, kt mam pod balkonem..
już bliżej nie można.
Jakbym na parterze mieszkała, to bym tylko rękę przez okno wysuwała
jak ja kocham mieszkać w centrum miasta..
z moim lenistwem - bezcenne..
kapturnica, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, malgos741, moremi, Aasiula, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kiedy do immunologa pedzisz??Elfik wrote:a nie, te są dla immunologa
dla gina robię w czwartek na piątkową wizytę..
Dla zmylenia przeciwnika, żeby nie było, że mam coś z głową i nie mogę żyć bez "spuszczenia" robię w różnych lab..
a serio, serio, immunolog życzy sobie wyników z akademii, więc muszę tam podjechać..
a w czwartek robię w lab, kt mam pod balkonem..
już bliżej nie można.
Jakbym na parterze mieszkała, to bym tylko rękę przez okno wysuwała
jak ja kocham mieszkać w centrum miasta..
z moim lenistwem - bezcenne..

Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Kiedy do immunologa pedzisz??
tyż w piątek...
tak wyszło...
co ja będę na emeryturze robiła?, wszyscy lekarze oblatani, do kościoła nie chodzę, z 7 piętra nie widać, czy któraś młoda kunda nie ma za krótkiej mini albo cyckonosza nie zapomniała, żeby ją cnotliwie upomnieć..
jak żyć?
Mega, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Bozia3, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dac ci kawalek suchej bułki?

Bułeczka ma czekać jak wrócę..
i nie sucha, tylko z almette z chrzanem i pomidorkiem...
inaczej cię myszy zjedzą...
:p
Mega, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość