35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
..cosik mi sie czuje, ze ja teraz nocne zmiany na forum obejme
peppa- zmartwilam sie twoimi postami...mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie zakonczy
jedna sesje zdjeciowa przegapilam bo rodzilam i teraz przeszla mi Sabcia kolo nosa...
witam nowe kolezanki
odnosnie do bicia serducha we wczesnych tyg ciazy ..to mi tez nie dali uslyszec..moglam tylko zobaczyc jak bije..lekarze byli zgodni, ze maluszkowi na tym etapie ciazy to ponoc przeszkadza...( zaburza jego spokoj)...nie dopytywalam juz o szczegoly..najwazniejsze ze zobaczylam serce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 01:44
Dorka1979, moremi, BISCA, gretka, Mega, kkisia, Bursztyn, ania.g, Iwone, Aasiula, megan8, promyk, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja mam dziś badanie krwi, muszę być na czczo..
Oczywiście jestem głodna jak wilk, i mam majaki o jajku na miękko, bułce z almette..
dobra, nie oszukujmy się, suchy chleb też bym wciągnęła..
Sabina, kapturnica, moremi, BISCA, Mega, kkisia, Bursztyn, malgos741, Bozia3, Pusurek, Aasiula, gosia7122, ComeToMeBaby, Parka, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Dorka, bo wcześniej widać tylko na USG że serduszko bije, nie słychać go jeszcze
Wszystko zależy od tego jakiej klasy jest aparat i od tego czy wczesne badanie jest przez powloki brzuszne czy dopochwowe..Bo dzieciaka zobaczyc mozna dopochwowo juz w 6tym a przez powloki roznica jest okolo poltora tygodnia ..
Wersja podglądowa słyszalnosci serducha
6tyg 5dzien proszzzz
https://www.youtube.com/watch?v=3EH3KuG93cAWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 06:38
moremi, Elfik, kkisia, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Niektórzy lekarze robią to badanie dowcipne, że można usłyszeć nawet w tym 8 tc tylko ja słyszałam że niby nie można. Jak jest faktycznie nie powiem, moja mi nie robiła.
moremi, Elfik, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:A ja mam dziś badanie krwi, muszę być na czczo..
Oczywiście jestem głodna jak wilk, i mam majaki o jajku na miękko, bułce z almette..
dobra, nie oszukujmy się, suchy chleb też bym wciągnęła..
Elfik, Mega, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Pogięło Was? Tak w poniedziałek po nocach wstawać?
Toż to dzień majsterski. Powolutku. Zrobi się
BryElfik, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, Bursztyn, Aasiula, gosia7122, Parka, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:A w ogole dzien dobery
Elfi ja w srode ide na badania..Znow mnie o te2dni wyprzedzaszCFFFaniarka
a nie, te są dla immunologa
dla gina robię w czwartek na piątkową wizytę..
Dla zmylenia przeciwnika, żeby nie było, że mam coś z głową i nie mogę żyć bez "spuszczenia" robię w różnych lab..
a serio, serio, immunolog życzy sobie wyników z akademii, więc muszę tam podjechać..
a w czwartek robię w lab, kt mam pod balkonem..
już bliżej nie można.
Jakbym na parterze mieszkała, to bym tylko rękę przez okno wysuwała
jak ja kocham mieszkać w centrum miasta..
z moim lenistwem - bezcenne..
kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, Bursztyn, malgos741, moremi, Aasiula, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a nie, te są dla immunologa
dla gina robię w czwartek na piątkową wizytę..
Dla zmylenia przeciwnika, żeby nie było, że mam coś z głową i nie mogę żyć bez "spuszczenia" robię w różnych lab..
a serio, serio, immunolog życzy sobie wyników z akademii, więc muszę tam podjechać..
a w czwartek robię w lab, kt mam pod balkonem..
już bliżej nie można.
Jakbym na parterze mieszkała, to bym tylko rękę przez okno wysuwała
jak ja kocham mieszkać w centrum miasta..
z moim lenistwem - bezcenne..
Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kiedy do immunologa pedzisz??
tyż w piątek...
tak wyszło...
co ja będę na emeryturze robiła?, wszyscy lekarze oblatani, do kościoła nie chodzę, z 7 piętra nie widać, czy któraś młoda kunda nie ma za krótkiej mini albo cyckonosza nie zapomniała, żeby ją cnotliwie upomnieć..
jak żyć?
Mega, kapturnica, Sabina, kkisia, Bursztyn, Bozia3, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, MartaDidi lubią tę wiadomość