35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Z tego co pamietam Morek miala to samo z tymi testami
Tzn tej samej firmy
Chuj nie testy ;/Margolcia88, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:quixxy u mnie po 4,20 zl za sztuke i wg mnie najszybciej wykrywaja gonadotropine..Mialm inne a na nich byly cienie w porownaniu z mocnymi kreskami na quixxie..I cena tez niczego sobie...
kapturnica, moremi, Mango, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Z tego co pamietam Morek miala to samo z tymi testami
Tzn tej samej firmy
Chuj nie testy ;/
Idiotkanie wiem co mi strzeliło do łba
chyba chcę nacieszyć się znowu dwoma kreskami
Margolcia88, Sabina, kkisia, MartaDidi, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Czesc dziewczyny. Wyjazd do anglii na wakacje przyniosl 0 -we rezultaty. Przyjazd mojego M i molestowanie sie przez 3 tyg. rowniez nic. Jestesmy od siebie juz od 3,5 roku rozlaczeni i chyba mamy dosc! Dostal wreszcie kontrakt i pomimo stale pracy przeprowadze sie z mloda do niego. Boje sie a zarazem ciesze ze znow bedziemy razem....
Sabina, megan8, Mega, moremi, kkisia, gosia7122, inessa, Bursztyn, ania.g, Elfik, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
Chodzi Ci o rzyganie?jezeli tak to nie wiem czy co kolwiek zadziala ja probowalam :migdaly,herbata z imbiru,nic nie pic ,nic nie jesc.Dopiero czopki mi pomogly ale nie na 100%.
moremi, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Kapta- współczuję... gdzieś czytałam po internetach, ze trzeba coś tam lekkiego zjeść z rana, ale nie pamiętam szczegółów,chodziło chyba o węglowodany
Peppa- super, że się odezwałaś. Leż i pachnij terazMasz alibi
trzymam kciuki.
Iwone- jak Ci idzie walka z nałogiem? Wspieram Cię, bądź silna.
Co to za testy takie chu...we? te quixxy?Aasiula, Mega, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Margolcia88, kkisia, mamatrojki80, Bozia3, Sabina, gosia7122, Bursztyn, ania.g, MartaDidi, Elfik, Natka_79, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość