35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Kupowalam w Rossmanie ,takie strumieniowe nie pamietam nazwy kurde
Ale Morka ma to napisze pewnie
Ja w melissie kupiłam qixxyduuuuuuużo
baaaaaardzo dużo
któryś powinien być pozytywny
tak jak w totku.
Margolcia88, Aasiula, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Dokladnie
A Ty te kupilas to Ja Cie zle zrozumialam
Myslalam że tamte znow
Sory Morek
Ale co zrobisz? Przecież dzisiaj poniedziałekAasiula, kapturnica, Sabina, kkisia, Mega, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Margolcia88 wrote:a ja juz się wstydzę wchodzić do osiedlowych aptek, zwłaszcza do tej najbliższej, bo tak ciągle po testy
kapturnica, Margolcia88, Sabina, kkisia, Mega, Bursztyn, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Internet kobieto każdą ilość przyjmie i pytań nie zadaje
i to jeszcze po taniościMargolcia88, Aasiula, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
promyk wrote:Witajcie ponownie kochane dziewczyny. Caluski dla stalych bywalczyn, usciski dla nowych. Nie bylo mine na forum prawie od roku. W tym czasie przetrwalam przelot do mojego meza, caly czas sie staramy o dziecko, corka sie nadal do mnie nie odzywa, poprostu stara bieda....a co tu sie dzialo. Jesli mozecie to opowiedzcie mi w telegraficznym skrocie....please:-)
Są tu specjalistki od streszczeń to może CI napiszą.Ja jestem szczęśliwą mamą od 5 miesięcy,pisz koniecznie co u Ciebie.Aasiula, Bozia3, kkisia, Mega, Heretyczka, promyk, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:check & go to nie brzmi dobrze
ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Promyk - ja też o Tobie czasem myślałam - zniknęłaś podobnie, jak kilka innych: grosza np.
Ja się nie podejmę podsumowania całego roku - nie chciałabym nic ważnego pominąć - a pisząc z głowy łatwo o to. W skrócie przybyło kilka dzieci - nowe dziewczyny się starają i kilka ze starej ekipy też czeka na swoje miejsce...były tu chwile bardzo smutne, tragiczne, ale i wesołe przyjemne = jak w życiu. Popatrz sobie na wątek porodówka i starające się - tam Ci się trochę rozjaśni co u kogo...gosia7122, Mega, promyk, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Czułość testu :
Test ciążowy Quixx oparty na oznaczeniu HCG w moczu daje dodatnie wyniki w próbkach zawierających HCG w ilości zbliżonej do 25mlU/ml lub większej. Daje około 99% pewności.
Ograniczenia metody :
Alkohol może wpłynąć na wynik testu. Nie zaleca się wykonywania testu po spożyciu alkoholu.
Sporadycznie próbki zawierające w moczu mniej niż 25 mlU/ml HCG , również daja wynik pozytywny.
W bardzo wczesnej ciąży, gdy stężenie HCG jest skrajnie niskie, wynik testu może być ujemny. W takim przypadku należy zbadać kolejna próbkę moczu po upływie przynajmniej 48 godzin.
W przypadku menopauzy , raka macicy , zaśniadu groniastego , kiedy występuje wysoki poziom HCG, test może wskazywać wynik pozytywny.
Slyszalyscie o wpl alk na test Pierwsze słysze ??Margolcia88, Aasiula, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Czułość testu :
Test ciążowy Quixx oparty na oznaczeniu HCG w moczu daje dodatnie wyniki w próbkach zawierających HCG w ilości zbliżonej do 25mlU/ml lub większej. Daje około 99% pewności.
Ograniczenia metody :
Alkohol może wpłynąć na wynik testu. Nie zaleca się wykonywania testu po spożyciu alkoholu.
Sporadycznie próbki zawierające w moczu mniej niż 25 mlU/ml HCG , również daja wynik pozytywny.
W bardzo wczesnej ciąży, gdy stężenie HCG jest skrajnie niskie, wynik testu może być ujemny. W takim przypadku należy zbadać kolejna próbkę moczu po upływie przynajmniej 48 godzin.
W przypadku menopauzy , raka macicy , zaśniadu groniastego , kiedy występuje wysoki poziom HCG, test może wskazywać wynik pozytywny.
Slyszalyscie o wpl alk na test Pierwsze słysze ??
moze zadasz pytanie ekspertowi ?ComeToMeBaby, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
kapturnica wrote:Myslisz ,ze sie pochyli nad nim z troską ?
kapturnica, gretka, Aasiula, Sabina, kkisia, Mega, Bozia3, Bursztyn, Elfik, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja miałam masakryczne mdłości ,na rzygi brało mnie jak siedziałam na klopie( jak to dziś wspominam to mam ciarki),mdliło mnie cały dzień,nawet w nocy.
Brałam wit.b6 bo podobno pomaga ,imbir w kapsulkach i syrop Diphergen( na recepte}ale najlepiej pomagało mi nie wiem dla czego żucie gumy miętowej.Żułam ja 3 miesiące teraz mam do niej wstręt.kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość