35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnychyba zeświruję dziewczynki:-( Ja już termometr typowo owu z dwoma miejscami o przecinku zamówiłam, bo nie wiem, czy ten mój nie oszalał
Sówka, jak to napisałaś nadzieja umiera ostatnia, u mnie zaś iskierka się zapaliła.
Moremi, nie zmieniam spokojnie, tylko zamówiłam taki z dwoma miejscami i od następnego cyklu chcę podziałaćiwcia77 lubi tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:ja miałam masakryczne mdłości ,na rzygi brało mnie jak siedziałam na klopie( jak to dziś wspominam to mam ciarki),mdliło mnie cały dzień,nawet w nocy.
Brałam wit.b6 bo podobno pomaga ,imbir w kapsulkach i syrop Diphergen( na recepte}ale najlepiej pomagało mi nie wiem dla czego żucie gumy miętowej.Żułam ja 3 miesiące teraz mam do niej wstręt.Aasiula, moremi, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
I zrobilam przeglad moich testow:
Amil- pisza ze alko nie wplywa
facelle plytkowy- tez nie
facelle paskowy - o alko nic
testy plytkowe i strumieniowe ze sklepu przed ciaza- tez nic nt alko
i uwaga
unitest zakupiony w rossmanie- pisze ze alko moze wplywac na wynikWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 12:47
moremi, Mega, Aasiula, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
agp wrote:chyba zeświruję dziewczynki:-( Ja już termometr typowo owu z dwoma miejscami o przecinku zamówiłam, bo nie wiem, czy ten mój nie oszalał
Sówka, jak to napisałaś nadzieja umiera ostatnia, u mnie zaś iskierka się zapaliła.
Moremi, nie zmieniam spokojnie, tylko zamówiłam taki z dwoma miejscami i od następnego cyklu chcę podziałać
Hej
kapturnica, gretka, Sabina, kkisia, Aasiula, Lucky, malgos741, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
gretka wrote:I zrobilam przeglad moich testow:
Amil- pisza ze alko nie wplywa
facelle plytkowy- tez nie
facelle paskowy - o alko nic
testy plytkowe i strumieniowe ze sklepu przed ciaza- tez nic nt alko
i uwaga
unitest zakupiony w rossmanie- pisze ze alko moze wplywac na wynikSabina, Mega, Aasiula, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:No nie... Przevcież ja pierwsza napisalam, że możesz myszy na nie nasłać
chlip, chlip idę do kąta
nienie moja droga, to nie bylo wstawianie sie za mna, to bylo przewidywanie, ze sie zemszcze!kapturnica, Sabina, Mega, gretka, moremi, kkisia, Aasiula, Lucky lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jesteś lepsza niz ja. Wrzucisz fotkę tej kolekcji?
smiej sie smiej jak tu kurna 2 testy w opakowaniu ok 28 fr...
nic nie wrzucam- m wzial aparat
ale do tych testow mam cale pudlo inofemu, wit. prenatalnych, paski do mierzenia cukru i innych wspomagaczy, nawet nie wiesz jaki stres przy przekraczaniu granicy mialam...
(bez cla tylko na mc)Mango, moremi, Sabina, Aasiula, Lucky, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
paszczakin wrote:nienie moja droga, to nie bylo wstawianie sie za mna, to bylo przewidywanie, ze sie zemszcze!
Sabina, Aasiula, Lucky, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
buah, doczytalam.. znowu musze pracowac w pracy, przez co nie jestem na biezaco..
po pierwsze kapta- najgorsze co mozesz zobic przy rzyganiu to dopuszczanie do pustego zoladka- rwanie jest gorsze niz zwykly paw.. mi pomagaly herbatniki, krakersy, paluszki, caly ten syf.. migdaly i imbir to moze na mdlosci, nie na pawie..
dodam, ze na biszkopty i herbatniki do tej pory nie moge patrzec, bo w drugim miesiacu to bylo jedyne co nie powodowalo pawi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 13:13
moremi, gretka, Sabina, kkisia, gosia7122, Aasiula, Lucky, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ostrzeżenie
ano
a tak poza tym- ja jestem USG-owy slepak, ale na tej fotce nawet ja widze fiutka.. podczas usg bylo to zdecydowanie bardziej widoczne i 3 razy mi juz powiedzieli "chlopak"!
zdjecie tak jakby od doly siedzacego dziecia:
https://lh3.googleusercontent.com/-yfS5KG7fYeg/VMYu1LFOj4I/AAAAAAAAGXA/3DyW_5Eb8_c/w1015-h675-no/1.png
moremi, Aasiula, Lucky, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ano
a tak poza tym- ja jestem USG-owy slepak, ale na tej fotce nawet ja widze fiutka.. podczas usg bylo to zdecydowanie bardziej widoczne i 3 razy mi juz powiedzieli "chlopak"!Sabina, kkisia, gosia7122, Aasiula, Lucky, Mega, paszczakin, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kacapskie symbole..
ja też je widzę
gdzie jest dzieć?moremi wrote:Ja tam widzę księżyc i młot? Nie pomyliłaś zdjęć?Sabina, moremi, kkisia, gosia7122, Aasiula, Lucky, Mega, paszczakin, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:kacapskie symbole..
ja też je widzę
gdzie jest dzieć?Reni, kkisia, Aasiula, Lucky, Mega, paszczakin, kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Może to to w lewym dolnym rogu. Wyrażnie oble i podłużne pośrodku, a po bokach dwie kuleczki
Aasiula, Lucky, Mega, paszczakin, kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:Bursztyn czy to Wy?
http://kontakt24.tvn24.pl/sg/buldozek-francuski-na-snowboardzie,156020.html
tak, to wlasnie wtedy Leon tak paskudnie sie przeziebilkkisia, Aasiula, Reni, Lucky, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:To tak jak ja. Dawno nie bylam tak zla, rozzalona, smutna i juz nie wiem, co jeszcze.
Niech juz przyjdzie jakis lepszy czas w moim zyciu, bo juz mi sie nie chce byc twardzielem...
a w ogole jak tam? pewnie nie mozesz wiele pisac...ale moze zagrypsuj cos?kkisia, gosia7122, Lucky, moremi, Mega, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość