35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
W piątek muszę
zrobić badania okresowe. To będzie mój 18dc. Skoro już muszę oddać moją błękitną krew postanowiłam dorzucić kilka badań. Chyba mogę zrobić tylko tsh i ft4, ft3. Macie jeszcze jakieś propozycje, aby moje poświęcenie miało sens
?
kkisia, Aasiula, Lucky, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
peppapig wrote:Dzięki dziewczyny musi być dobrze dam znać w środę
Rozmnażajcie się mi tu konkretnie!kkisia, gosia7122, Aasiula, Lucky, moremi, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Kolejna młoda niecierpliwa
HejAle tak to jest jak przy pierwszym dziecku szybko się udało i nic "nie trzeba" było robić specjalnego to człowiek liczył, ze teraz też będzie tak poprostu hop siup... A tu nie ma tak dobrze
Lucky, moremi, Elfik, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ale tej co wyrzygałaś, czy wszystkich?
hehe.
zapłaciłam 600 zł za badania i dowcip mi się wyostrzył...
szkoda, że nie na tyle, żeby się na niego nadziać...
pierwotna kartka od immunologa była 5 razy dłuższa...
to chyba podjeżdżasz samochodem, wchodzisz i kluczyki zostawiasz w kasie...
eh,
Elfiku a jakie badania porobiłaś? Pytam bo mamy podobny staż i chyba podobną diagnozę.
poza tym to witam piękne panie doświadczone
witam też panie nowe
wszystkim życzę ciąży bez wymiotów, porodu bez bólu i dziecka bez kolekgretka, Aasiula, Mango, gosia7122, moremi, Mega, kapturnica, ania.g, kkisia, Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
woda z imbirem podobno pomaga bardzo na mdlosci, moje kumpele stosowaly i chwalily sobie
a na rzyganie, to nie wiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 14:32
Lucky, moremi, kapturnica, Aasiula, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Czesc dziewczyny. Wyjazd do anglii na wakacje przyniosl 0 -we rezultaty. Przyjazd mojego M i molestowanie sie przez 3 tyg. rowniez nic. Jestesmy od siebie juz od 3,5 roku rozlaczeni i chyba mamy dosc! Dostal wreszcie kontrakt i pomimo stale pracy przeprowadze sie z mloda do niego. Boje sie a zarazem ciesze ze znow bedziemy razem....
Lucky, promyk, moremi, Aasiula, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:W piątek muszę
zrobić badania okresowe. To będzie mój 18dc. Skoro już muszę oddać moją błękitną krew postanowiłam dorzucić kilka badań. Chyba mogę zrobić tylko tsh i ft4, ft3. Macie jeszcze jakieś propozycje, aby moje poświęcenie miało sens
?
boszzzz co za ciężka artyleria...Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:M.Nurowskiej "Moj przyjaciel zdrajca"
to jest wlasciwie wywiad z nim, bardzo ciekawa. Znaczy politycznie się z nim zgadzam i robiłabym to samo...ale prywatnie podobno nieźle swoją żoną puszczał w trąbę...
Bursztyn, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a to czytałam - książka dobra - choć podobno mało obiektywna - bo ona go lubiła...a on do końca święty nie był
. Znaczy politycznie się z nim zgadzam i robiłabym to samo...ale prywatnie podobno nieźle swoją żoną puszczał w trąbę...
no, ponoc kobieciarz z niego byl, ale nikt nie jest doskonalyBozia3, kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mango zrob progesteron i prolaktyne z obciazeniem i cukier plus insuline z obciazeniem ( badanie upierdliwe ale warto). Dodalabym witamine D , dhea i c-125 ( pisze z pamieci) .
Mango, anna maria, kapturnica, Aasiula, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
agp wrote:Taka młoda to ja już nie jestem
Ale tak to jest jak przy pierwszym dziecku szybko się udało i nic "nie trzeba" było robić specjalnego to człowiek liczył, ze teraz też będzie tak poprostu hop siup... A tu nie ma tak dobrze
Agp, chodzi o to, że jak sama się tak nakręcasz, to przyjście @ możesz odbierać jako dramat. Który to cykl, gdy się obserwujesz? Robiłaś jakieś badania? Co stosujesz? Czy masz jakąś diagnozę? I opowiedz trochę o sobie
Miło nam będziegosia7122, anna maria, kapturnica, Aasiula, kkisia, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:o jej - jaka wyrozumiałość...
nie popieram zdrad, ale oprocz tego cos dla Polski jednak zrobil
kiedy czytalam ta ksiazke to poczulam jak cholernie samotny byl przez ten caly czas, poza tym ogromne napiecie i stres, a potem jeszcze wieksze poczucie osamotnienia, wyrwania z korzeniami - kiedy znalazl sie w Ameryce, i teskonota za domem do knca zycia, nie wspominajac juz o smierci 2 synowBozia3, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Buuuuuuuu
no dobra, moze koty oszczedza.. szczegolnie te czarne, mam miekkie serce jesli chodzi o kocuchy czarnuchymoremi, kapturnica, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc
Witam sie popoludniem w poniedzialek.
Nie powiem, ze nareszcie w domu bo jakos mi teraz tutaj dziwnie....... Jedynie fakt, ze moje Baby tu jest razem ze mna mnie pociesza
Co do atrakcji weekendu wczoraj dostałam @ a dzisiaj, czuje sie tak podle jak nigdy wczesniej podczas jej trwania...
W glowie mi sie masakrycznie kreci odkad wstalam, z zalozonych celow na dzisiejszy poranek nic kompletnie nie zrobilam.....
Pierwszy raz "wylatuja" ze mnie okropnie duze skrzepy, a krwi bardzo malo,jak na drugi dzien @....... Przepraszam, ze tak doslownie to napisalam i ubralam w slowa ale nie wiem, naprawde nie wiem co mam sadzic i myslec...
Ale ze mnie dzisiaj optymistka a niech to szlak........
Pomimo mojego smecacego postu, milego dnia zyczeanna maria, moremi, kapturnica, Aasiula, gosia7122, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
a widzisz a wystarczyło kupić psinie kurtkę tzw. softshell
ja mojemu własnie zamówiłam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88835aab4195.jpg
Bursztyn wrote:hahahaha! piekne
tak, to wlasnie wtedy Leon tak paskudnie sie przeziebilBursztyn, moremi, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość