35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No chyba miałaś już tyle czasu, aby się do tego przyzwyczaić ...
Bozia3 wrote:jeśli będziesz kilka dni po owulce - to zrób sobie też progesterom....
boszzzz co za ciężka artyleria...
anna maria, Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
I kotkę proszę. Ona taka cudna jestpaszczakin wrote:no dobra, moze koty oszczedza.. szczegolnie te czarne, mam miekkie serce jesli chodzi o kocuchy czarnuchy

paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ma dwa plaszcze w tym jeden z podpinkaReni wrote:a widzisz a wystarczyło kupić psinie kurtkę tzw. softshell
ja mojemu własnie zamówiłam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88835aab4195.jpg
ale ta kurteczka bardzo mi sie podoba, ile dalas za nia?
Reni lubi tę wiadomość
-
60 pare http://allegro.pl/ubranko-kurtka-kurteczka-dla-psa-thermo-dog-r-4-i4983190244.html
zależy od rozmiaru
Bursztyn wrote:ma dwa plaszcze w tym jeden z podpinka
ale ta kurteczka bardzo mi sie podoba, ile dalas za nia?
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nie przebierają tylko ubierają
mój jak leje nie chce wyjść a jak ma kurtkę i kaptur na głowie to maszeruje i nie chce do domu wracać taki cwaniak
a poza tym teraz muszę go zabezpieczyć
paszczakin wrote:patrz Moremi- sadystki, zwierzeta znowu przebieraja
moremi, Bursztyn, Aasiula, nick nieaktualny, malgos741, paszczakin, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mała, tak czasami bywa. Ostatnio sporo przeszlaś i to może być efekt tych przejść. Skąpe miesiączki mogą mieć różne przyczyny i bez szczegółowych badań "nie rozbieriosz". Może zrób morfologię, bo zawroty głowy są zazwyczaj przy osłabieniu organizmu.
Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Widzę różnicę w przebierankach, a ubieraniupaszczakin wrote:patrz Moremi- sadystki, zwierzeta znowu przebieraja

Gdyby Reni zakładała mu rajstopy jak niektórzy zboczeńcy, to już by było kiepsko między nami
Reni, Bursztyn, paszczakin, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja to chciałam prosić o zaznaczenie na czerwono.Reni wrote:Paszczu...a mogłabyś zaznaczyć gdzie szukać? jakiś opis, coś w ten deseń
Reni, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziewczyny dzieki za rady wzgl co i jak..Przypomniałyscie mi o imbirze , zaglądam do półki a tam butelczyna syropu imbirowego , który zwiózł mi chłopina ostatnim razem..To se strzeliłam mocna herbatunie z tym syropem i od razu jak nowo narodzona
Kurde jakby przewidział ,że sie przyda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 15:23
Bursztyn, nick nieaktualny, moremi, Mango, anna maria, gosia7122, malgos741, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, megan8, Parka lubią tę wiadomość

-
Powinnam złośliwie powiedziec ,że to mogąbyc opuchniete wargi sromowe..Ale faktem jest ,ze fiutas jak marzenie..Będzie samiecpaszczakin wrote:kaptu, widze, ze jestes.. Jest fiutek na usg, prawda?!
paszczakin, gretka, malgos741, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość