35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No chyba miałaś już tyle czasu, aby się do tego przyzwyczaić ...
Bozia3 wrote:jeśli będziesz kilka dni po owulce - to zrób sobie też progesterom....
boszzzz co za ciężka artyleria...anna maria, Lucky, kkisia, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
paszczakin wrote:no dobra, moze koty oszczedza.. szczegolnie te czarne, mam miekkie serce jesli chodzi o kocuchy czarnuchy
paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:a widzisz a wystarczyło kupić psinie kurtkę tzw. softshell
ja mojemu własnie zamówiłam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88835aab4195.jpg
ale ta kurteczka bardzo mi sie podoba, ile dalas za nia?Reni lubi tę wiadomość
-
60 pare http://allegro.pl/ubranko-kurtka-kurteczka-dla-psa-thermo-dog-r-4-i4983190244.html
zależy od rozmiaru
Bursztyn wrote:ma dwa plaszcze w tym jeden z podpinka
ale ta kurteczka bardzo mi sie podoba, ile dalas za nia?Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nie przebierają tylko ubierają
mój jak leje nie chce wyjść a jak ma kurtkę i kaptur na głowie to maszeruje i nie chce do domu wracać taki cwaniak
a poza tym teraz muszę go zabezpieczyć
paszczakin wrote:patrz Moremi- sadystki, zwierzeta znowu przebierajamoremi, Bursztyn, Aasiula, Pusurek, malgos741, paszczakin, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mała, tak czasami bywa. Ostatnio sporo przeszlaś i to może być efekt tych przejść. Skąpe miesiączki mogą mieć różne przyczyny i bez szczegółowych badań "nie rozbieriosz". Może zrób morfologię, bo zawroty głowy są zazwyczaj przy osłabieniu organizmu.
Mega, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:patrz Moremi- sadystki, zwierzeta znowu przebieraja
Gdyby Reni zakładała mu rajstopy jak niektórzy zboczeńcy, to już by było kiepsko między namiReni, Bursztyn, paszczakin, kkisia, Mega, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:Paszczu...a mogłabyś zaznaczyć gdzie szukać? jakiś opis, coś w ten deseń
Reni, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziewczyny dzieki za rady wzgl co i jak..Przypomniałyscie mi o imbirze , zaglądam do półki a tam butelczyna syropu imbirowego , który zwiózł mi chłopina ostatnim razem..To se strzeliłam mocna herbatunie z tym syropem i od razu jak nowo narodzona
Kurde jakby przewidział ,że sie przyda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 15:23
Bursztyn, Margolcia88, moremi, Mango, anna maria, gosia7122, malgos741, kkisia, Mega, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, megan8, Parka lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:kaptu, widze, ze jestes.. Jest fiutek na usg, prawda?!
paszczakin, gretka, malgos741, kkisia, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość