X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Powinnam złośliwie powiedziec ,że to mogąbyc opuchniete wargi sromowe..Ale faktem jest ,ze fiutas jak marzenie..Będzie samiec 8)

probowalam 17 razy w ulamku sekundy kliknac "lubie", ale udalo sie tylko raz :/

kapturnica, macduska, Reni, kkisia, moremi, Mega, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam histero-laparoskopię wyznaczoną na 17 lutego, tzn. przyjęcie a zabieg pewniwe 18.
    Mam świadomość, że na ciążę ogólnie to juz mam marne szanse ale nie po to moi przodkowie brali udział w beznadziejnych powstaniach, dziadek w partyzantce a babcia granaty chowała w pierzynie żebym sie teraz tak szybko poddawała.

Zrobię co się da.

malgos741, kapturnica, ania.g, Margolcia88, Mango, Reni, Elfik, gretka, kkisia, Bursztyn, moremi, Mega, Bozia3, Aasiula, Niuta, Natka_79, Sabina, paszczakin, ComeToMeBaby, Mala79, promyk, BISCA, iwcia77, Lucky, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tak jestem pewna..No chyba ,ze przestalam umiec interpretowac zdjecia usg..A podobno juz mi niezle szlo..Tak wokol to posladki a miedzy nimi pałeczka

dwie kulki i armatka

ja tam tez od razu zobaczyłam :-)pffff

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:00

kapturnica, malgos741, kkisia, moremi, Mega, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    probowalam 17 razy w ulamku sekundy kliknac "lubie", ale udalo sie tylko raz :/
    No ja dawniej tez nie bardzo umialam interpretowac zdjecia usg i obrazy..Ale to sie idzie ladnie tego nauczyc..trzeba tylko patrzyc z mysla o tym w jakiej perspektywie sie cos widzi..Ale chłop na schwał z Adasia 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:01

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mam histero-laparoskopię wyznaczoną na 17 lutego, tzn. przyjęcie a zabieg pewniwe 18.
    Mam świadomość, że na ciążę ogólnie to juz mam marne szanse ale nie po to moi przodkowie brali udział w beznadziejnych powstaniach, dziadek w partyzantce a babcia granaty chowała w pierzynie żebym sie teraz tak szybko poddawała.

Zrobię co się da.
    Nie miala bys szans jakby nie bylo macicy..Poki ja masz i jaja sie produkuja wszytslko jest slonce mozliwe <3

macduska, malgos741, gretka, kkisia, Bursztyn, moremi, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Zrobię co się da.
    i tego sie trzymajmy :)

macduska, Elfik, moremi, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie miala bys szans jakby nie bylo macicy..Poki ja masz i jaja sie produkuja wszytslko jest slonce mozliwe <3

no mam szanse,
    marne bo marne ale są :-)

zresztą dla mnie samej ta operacja jest potrzebna,
    przecież do cholery to stare endometrium tam zalega, nie moze się wydostać i zatruwa mi organizm...

i boli cholernie bo powoduje skurcze szczególnie podczas @

mamatrojki80, Elfik, moremi, Mega, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    no mam szanse,

przecież do cholery to stare endometrium tam zalega, nie moze się wydostać i zatruwa mi organizm...

Bidulko.. <3

macduska, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co?

po drugim porodzie jak byłam na kontroli u gienka to mi opowiadał jak to było z tym moim krwotokiem,
    ze straciłam duzo krwi i groziło mi usunięcie macicy...

na co ja palnęłam, że po co mi ona skoro i tak nie zamierzam mieć juz dzieci...
    0dash2.gif0dash2.gif0dash2.gif

o ja głupia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:09

Reni, MartaDidi, Elfik, gretka, kkisia, Bursztyn, moremi, Mega, Aasiula, Arwena, Sabina, Mala79, iwcia77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ja dawniej tez nie bardzo umialam interpretowac zdjecia usg i obrazy..Ale to sie idzie ladnie tego nauczyc..trzeba tylko patrzyc z mysla o tym w jakiej perspektywie sie cos widzi..Ale chłop na schwał z Adasia 8)

niech Ci Bozia w rozowiastej dziewczynce wynagrodzi ;)

Mango, kapturnica, gretka, kkisia, Aasiula, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaa2.gif
    teraz to ja siedzę i kwiczę ;-)

wariatka ale dziękuję teraz jest dla mnie usg czytelne..
    a ja gupia myślała, że to takie mega powiększenie ..ale skąd wzwód ;-)
    paszczakin wrote:
    reni; leze i kwicze.. alurat szef z kolezanka rozmawial w moim biurze, jak parsknelam na monitor po Twoim zaznaczeniu :)

Kaptu juz ladnie pokazala, ale masz tu jeszcze, bo zrobilam. Wyobraz sobie, ze sadzasz dziecie na szklanym stole i sdjecie robisz od dolu.. nozki sa zgiete, wiec perspektywa troche zaburzona ;)

https://lh4.googleusercontent.com/-EzwZQNaBTtY/VMZHwZpU7cI/AAAAAAAAGXU/B6LT1Zmkwmo/w1015-h675-no/1.png

Mango, paszczakin, kapturnica, gretka, kkisia, Bursztyn, moremi, Mega, Bozia3, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    no mam szanse,

no ale jak Ci wszystko tam wypoleruja to powinno byc git, nie? dom nowka sztuka dla dzeciaka ;)

kapturnica, macduska, gretka, kkisia, moremi, Mega, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    wiecie co?

po drugim porodzie jak byłam na kontroli u gienka to mi opowiadał jak to było z tym moim krwotokiem,
    ze straciłam duzo krwi i groziło mi usunięcie macicy...

na co ja palnęłam, że po co mi ona skoro i tak nie zamierzam mieć juz dzieci...
    0dash2.gif0dash2.gif0dash2.gif

o ja głupia
    Nie przejmuj sie ja jakies 7 lat temu jakby była mozliwosc to bym sobie jajniki w Pl podwiązała od razu bo spóźniał mi sie okres i była panika...I gadalam ,zewiecej dzieci nie zamierzam miec to po co mi stres

macduska, Elfik, gretka, kkisia, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahaa2.gif
    teraz to ja siedzę i kwiczę ;-)

wariatka ale dziękuję teraz jest dla mnie usg czytelne..
    a ja gupia myślała, że to takie mega powiększenie ..ale skąd wzwód ;-)
    Ale wzwod maja płody kochana..Oj maja 8)

macduska, Elfik, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już mówiłam, że usg jest dla mnie nieczytelne

zawsze mój gin mówił o widzi pani tu jajnik, tu to, a ja tylko mazy.. ja jeszcze widzę tam obcego !
    paszczu na pewno jedno będzie????
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9bbb70c58eb3.jpg
    kapturnica wrote:
    Nie tylko ty sie obsmiałas..Ja myslalam ze Renak e jaja robi ale ona chyba naprawde nie wiedziala XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:16

kapturnica, Bursztyn, moremi, Mega, Bozia3, Aasiula, Niuta, paszczakin, Mango, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no ale jak Ci wszystko tam wypoleruja to powinno byc git, nie? dom nowka sztuka dla dzeciaka ;)

to może powiem niech mi gin błone jeszcze w bonusie dorobi?

kapturnica, malgos741, Reni, Elfik, gretka, kkisia, moremi, Mega, Aasiula, Arwena, Sabina, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    to może powiem niech mi gin błone jeszcze w bonusie dorobi?
    I plastyke pochwy ? XD

macduska, Elfik, gretka, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O.o
    kapturnica wrote:
    Ale wzwod maja płody kochana..Oj maja 8)

kapturnica, Mega, Aasiula, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I plastyke pochwy ? XD

tez to mi wpadło do głowy :-)

kapturnica, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze, że idę do szpitala tuż po feriach i wychodzi na to, ze będę miała w sumie 3 tygodnie wolnego

albo dłuzej..
    Kapta jak to jest z powrotem do pracy?

Mega, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 7048 7049 7050 7051 7052 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ