35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Powinnam złośliwie powiedziec ,że to mogąbyc opuchniete wargi sromowe..Ale faktem jest ,ze fiutas jak marzenie..Będzie samiec
probowalam 17 razy w ulamku sekundy kliknac "lubie", ale udalo sie tylko razkapturnica, macduska, Reni, kkisia, moremi, Mega, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam histero-laparoskopię wyznaczoną na 17 lutego, tzn. przyjęcie a zabieg pewniwe 18.
Mam świadomość, że na ciążę ogólnie to juz mam marne szanse ale nie po to moi przodkowie brali udział w beznadziejnych powstaniach, dziadek w partyzantce a babcia granaty chowała w pierzynie żebym sie teraz tak szybko poddawała.
Zrobię co się da.malgos741, kapturnica, ania.g, Margolcia88, Mango, Reni, Elfik, gretka, kkisia, Bursztyn, moremi, Mega, Bozia3, Aasiula, Niuta, Natka_79, Sabina, paszczakin, ComeToMeBaby, Mala79, promyk, BISCA, iwcia77, Lucky, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tak jestem pewna..No chyba ,ze przestalam umiec interpretowac zdjecia usg..A podobno juz mi niezle szlo..Tak wokol to posladki a miedzy nimi pałeczka
dwie kulki i armatka
ja tam tez od razu zobaczyłam :-)pffff
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:00
kapturnica, malgos741, kkisia, moremi, Mega, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:probowalam 17 razy w ulamku sekundy kliknac "lubie", ale udalo sie tylko raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:01
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mam histero-laparoskopię wyznaczoną na 17 lutego, tzn. przyjęcie a zabieg pewniwe 18.
Mam świadomość, że na ciążę ogólnie to juz mam marne szanse ale nie po to moi przodkowie brali udział w beznadziejnych powstaniach, dziadek w partyzantce a babcia granaty chowała w pierzynie żebym sie teraz tak szybko poddawała.
Zrobię co się da.macduska, malgos741, gretka, kkisia, Bursztyn, moremi, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mam histero-laparoskopię wyznaczoną na 17 lutego, tzn. przyjęcie a zabieg pewniwe 18.
Zrobię co się da.macduska, Elfik, moremi, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie miala bys szans jakby nie bylo macicy..Poki ja masz i jaja sie produkuja wszytslko jest slonce mozliwe
no mam szanse,
marne bo marne ale są
zresztą dla mnie samej ta operacja jest potrzebna,
przecież do cholery to stare endometrium tam zalega, nie moze się wydostać i zatruwa mi organizm...
i boli cholernie bo powoduje skurcze szczególnie podczas @
mamatrojki80, Elfik, moremi, Mega, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:no mam szanse,
marne bo marne ale są
przecież do cholery to stare endometrium tam zalega, nie moze się wydostać i zatruwa mi organizm...
i boli cholernie bo powoduje skurcze szczególnie podczas @macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiecie co?
po drugim porodzie jak byłam na kontroli u gienka to mi opowiadał jak to było z tym moim krwotokiem,
ze straciłam duzo krwi i groziło mi usunięcie macicy...
na co ja palnęłam, że po co mi ona skoro i tak nie zamierzam mieć juz dzieci...
o ja głupia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:09
Reni, MartaDidi, Elfik, gretka, kkisia, Bursztyn, moremi, Mega, Aasiula, Arwena, Sabina, Mala79, iwcia77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ja dawniej tez nie bardzo umialam interpretowac zdjecia usg i obrazy..Ale to sie idzie ladnie tego nauczyc..trzeba tylko patrzyc z mysla o tym w jakiej perspektywie sie cos widzi..Ale chłop na schwał z Adasia
niech Ci Bozia w rozowiastej dziewczynce wynagrodziMango, kapturnica, gretka, kkisia, Aasiula, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
teraz to ja siedzę i kwiczę
wariatka ale dziękuję teraz jest dla mnie usg czytelne..
a ja gupia myślała, że to takie mega powiększenie ..ale skąd wzwód
paszczakin wrote:reni; leze i kwicze.. alurat szef z kolezanka rozmawial w moim biurze, jak parsknelam na monitor po Twoim zaznaczeniu
Kaptu juz ladnie pokazala, ale masz tu jeszcze, bo zrobilam. Wyobraz sobie, ze sadzasz dziecie na szklanym stole i sdjecie robisz od dolu.. nozki sa zgiete, wiec perspektywa troche zaburzona
https://lh4.googleusercontent.com/-EzwZQNaBTtY/VMZHwZpU7cI/AAAAAAAAGXU/B6LT1Zmkwmo/w1015-h675-no/1.pngMango, paszczakin, kapturnica, gretka, kkisia, Bursztyn, moremi, Mega, Bozia3, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:no mam szanse,
marne bo marne ale są
i boli cholernie bo powoduje skurcze szczególnie podczas @
no ale jak Ci wszystko tam wypoleruja to powinno byc git, nie? dom nowka sztuka dla dzeciakakapturnica, macduska, gretka, kkisia, moremi, Mega, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nie przejmuj sie ja jakies 7 lat temu jakby była mozliwosc to bym sobie jajniki w Pl podwiązała od razu bo spóźniał mi sie okres i była panika...I gadalam ,zewiecej dzieci nie zamierzam miec to po co mi stres
macduska, Elfik, gretka, kkisia, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
teraz to ja siedzę i kwiczę
wariatka ale dziękuję teraz jest dla mnie usg czytelne..
a ja gupia myślała, że to takie mega powiększenie ..ale skąd wzwódmacduska, Elfik, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
już mówiłam, że usg jest dla mnie nieczytelne
zawsze mój gin mówił o widzi pani tu jajnik, tu to, a ja tylko mazy.. ja jeszcze widzę tam obcego !
paszczu na pewno jedno będzie????
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9bbb70c58eb3.jpg
kapturnica wrote:Nie tylko ty sie obsmiałas..Ja myslalam ze Renak e jaja robi ale ona chyba naprawde nie wiedzialaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:16
kapturnica, Bursztyn, moremi, Mega, Bozia3, Aasiula, Niuta, paszczakin, Mango, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no ale jak Ci wszystko tam wypoleruja to powinno byc git, nie? dom nowka sztuka dla dzeciaka
to może powiem niech mi gin błone jeszcze w bonusie dorobi?kapturnica, malgos741, Reni, Elfik, gretka, kkisia, moremi, Mega, Aasiula, Arwena, Sabina, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny