X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    O.o
    Sie nie dziw tak W koncu to hormony juz dzialaja..A wzwody maja noworodki i niemowleta rowniez bardzo czesto.. 8)
    Zdarza sie rowniez ze noworodki plci zenskiej pod wpl hormonow matczynych miewaja rowniez lekkie krwawienia z macicy po porodzie takie pseudo miesiaczki...

macduska, Aasiula, Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Kapta jesteś pewna?????? Dla mnie to środek główki :)
    Powiedz, że żartujesz...

Ja tez bym powiedziala, ze to fragment glowki. A obstawialabym male berlo ponizej.

Mango lubi tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Najlepsze, że idę do szpitala tuż po feriach i wychodzi na to, ze będę miała w sumie 3 tygodnie wolnego

albo dłuzej..
    Kapta jak to jest z powrotem do pracy?
    Nie wiem jak z powrotem za bardzo bo ja nie potrzebowalam ale do 2tyg daja zwolnienie z tego co wiem..

macduska lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wacia ale po wszystkim będziesz zadowolona :-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5b6b8e97629.jpg
    macduska wrote:
    Najlepsze, że idę do szpitala tuż po feriach i wychodzi na to, ze będę miała w sumie 3 tygodnie wolnego

albo dłuzej..
    Kapta jak to jest z powrotem do pracy?

kapturnica, macduska, gretka, kkisia, kkisia, moremi, Bozia3, Mega, Mega, Aasiula, Sabina, BISCA, iwcia77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejuśku muszę iść się przewierzyć
    tu macz!
    kapturnica wrote:
    Sie nie dziw tak W koncu to hormony juz dzialaja..A wzwody maja noworodki i niemowleta rowniez bardzo czesto.. 8)
    Zdarza sie rowniez ze noworodki plci zenskiej pod wpl hormonow matczynych miewaja rowniez lekkie krwawienia z macicy po porodzie takie pseudo miesiaczki...

kapturnica, macduska, gretka, kkisia, kkisia, moremi, Mega, Aasiula, BISCA, iwcia77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ojejuśku muszę iść się przewierzyć
    tu macz!
    Oj tam oj tam..Nie łam sie Renek 8)

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

potwierdzam jako matka dwóch samców

kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wacia ale po wszystkim będziesz zadowolona :-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5b6b8e97629.jpg

ale jestem śliczna :-)

Reniek ajlawiu <3

kapturnica, Reni, kkisia, moremi, Mega, Aasiula, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    potwierdzam jako matka dwóch samców
    I wezztu wtedy załóz pieluche Trza bylo przyginac na sile bo sie oszczal zara do gory XD

macduska, moremi, Mega, Reni, Aasiula, Sabina, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jakby nie patrzeć wszystkie mamy powyżej 35 ;)
    Agp, chodzi o to, że jak sama się tak nakręcasz, to przyjście @ możesz odbierać jako dramat. Który to cykl, gdy się obserwujesz? Robiłaś jakieś badania? Co stosujesz? Czy masz jakąś diagnozę? I opowiedz trochę o sobie :-)
    Miło nam będzie :-)

3 cs. Generalnie @ regularna co 24 dni, wiec trochę krótka. Badania tylko te, które mam w notatkach na początku wykresu. Moja ginekolożka stwierdziła, ze jak się nie uda po 6 miechach to wtedy mam zaglądnąć do niej to pogadamy co dalej. Jedynie co sobie zapodaje to kwas foliowy i witaminę B6+magnez. Niby wszystko wygląda, ze jest ok...
    Mam córcię Natalkę, która skończyła 6 lat końcem listopada. To nasz mały "Aniołek z różkami". Typowa chłopczyca i rozrabiara. Wszędzie Jej pełno, ale nie wyobrażam obie już teraz żeby wyluzowała, bo dziwnie w naszym domu by było :-)Mała ciągle mówi o rodzeństwie. pewnie taki wiek, no i w szkole prawie wszystkie koleżanki i koledzy mają brata albo siostrę.
    Ona marzy o siostrze, ewentualnie może być brat, ale po co w domu dwa łobuzy. Wchodzą też w grę bliźniaki wtedy będzie i brat i siostra :-)Masakra normalnie. Generalnie chorób w rodzince nie ma, wręcz przeciwnie moja mam urodziła brata w wieku 45 lat (oczywiście typowa wpadka przy okresie przed-menopauzalnym :-)) wiem, ze się nakręcam strasznie, ale dosłownie nie pamiętam nic z mojej pierwszej ciąży. Żadnych objawów przed... No i poszło wtedy gładko, wiec chyba myślałam, ze teraz też tak będzie :-(

Arwena, ania.g, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie wiem jak z powrotem za bardzo bo ja nie potrzebowalam ale do 2tyg daja zwolnienie z tego co wiem..

ale tak zaraz po wyjściu to się nadawałaś do pracy czy nie bardzo?

• Elfik Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie się najbardziej podobał obrys Reni..

i jej uwierzyłam..

wy tu jakieś chmury, bury, Jezus w mazajach na szybie, a tu było widać ładnie i konkretnie clue programu..Żadne tam opuchnięte wargi ;)

Mnie ktoś pytał o przeczucia
    Żadnych przeczuć
    Absolutna pewność
    Będzie dziewuszka :)

gdyby był chłopak, mój tata by chyba z radości kupił ferrari z akumulatorkiem dla dzieci, ale nie o gifty tu idzie, nie damy się przekupić..;)

kapturnica, macduska, anna maria, gretka, kkisia, moremi, Mega, Reni, Aasiula, Sabina, Mango, ania.g, Mala79, BISCA, iwcia77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I wezztu wtedy załóz pieluche Trza bylo przyginac na sile bo sie oszczal zara do gory XD

no, dokładnie :-)

a jak był mały to wołał " mamo mamo, chodź zobacz jak mi ptaszek stoi !"

kapturnica, Bursztyn, Mega, Reni, Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ale tak zaraz po wyjściu to się nadawałaś do pracy czy nie bardzo?
    EEE no costy..Mnie naprdalal gaz w ramionach..2dni ledwo lazilam przez ten bol

macduska lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

i jej uwierzyłam..

marzycielka :-)

kapturnica, Mega, Elfik, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

i jej uwierzyłam..

wy tu jakieś chmury, bury, Jezus w mazajach na szybie, a tu było widać ładnie i konkretnie clue programu..Żadne tam opuchnięte wargi ;)

Mnie ktoś pytał o przeczucia
    Żadnych przeczuć
    Absolutna pewność
    Będzie dziewuszka :)

gdyby był chłopak, mój tata by chyba z radości kupił ferrari z akumulatorkiem dla dzieci, ale nie o gifty tu idzie, nie damy się przekupić..;)

Nie zebym Ci nie życzyła córci ale... XD XD XD Ale Ty sie tak mi tu nie nastwiaj na wargulce XD

Mega, Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    EEE no costy..Mnie naprdalal gaz w ramionach..2dni ledwo lazilam przez ten bol

bo ja to jestem trochę jak Siłaczka,

mam dziewczynkę co do niej jeżdże do domu i trochę mi jej szkoda żeby tak długo siedziała bez nauki,

bo tak z 5 dni w szpitalu a potem jeszcze z tydzien
    + ferie to prawie miesiąc :-/

pewnie w ferie do niej pojeżdżę

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    bo ja to jestem trochę jak Siłaczka,

mam dziewczynkę co do niej jeżdże do domu i trochę mi jej szkoda żeby tak długo siedziała bez nauki,

bo tak z 5 dni w szpitalu a potem jeszcze z tydzien
    + ferie to prawie miesiąc :-/

pewnie w ferie do niej pojeżdżę
    Masz laska znacznie wieksza ingerencje niz ja bo u mnie tylko jajjnik skauteryzowali i przeglad zawieszenia zrobili..A tobie beda zrosty usuwac..Wiec tak se od razu nie potanczysz szybko

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Masz laska znacznie wieksza ingerencje niz ja bo u mnie tylko jajjnik skauteryzowali i przeglad zawieszenia zrobili..A tobie beda zrosty usuwac..Wiec tak se od razu nie potanczysz szybko

tak też myślałam,

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i witaj nowa staraczko- agp ;-)

Aasiula lubi tę wiadomość

‹‹ 7049 7050 7051 7052 7053 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ