35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sie nie dziw tak W koncu to hormony juz dzialaja..A wzwody maja noworodki i niemowleta rowniez bardzo czesto..Reni wrote:

Zdarza sie rowniez ze noworodki plci zenskiej pod wpl hormonow matczynych miewaja rowniez lekkie krwawienia z macicy po porodzie takie pseudo miesiaczki...
macduska, Aasiula, Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

-
Nie wiem jak z powrotem za bardzo bo ja nie potrzebowalam ale do 2tyg daja zwolnienie z tego co wiem..macduska wrote:Najlepsze, że idę do szpitala tuż po feriach i wychodzi na to, ze będę miała w sumie 3 tygodnie wolnego
albo dłuzej..
Kapta jak to jest z powrotem do pracy?
macduska lubi tę wiadomość

-
wacia ale po wszystkim będziesz zadowolona

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5b6b8e97629.jpg
macduska wrote:Najlepsze, że idę do szpitala tuż po feriach i wychodzi na to, ze będę miała w sumie 3 tygodnie wolnego
albo dłuzej..
Kapta jak to jest z powrotem do pracy?
kapturnica, macduska, gretka, kkisia, kkisia, moremi, Bozia3, Mega, Mega, Aasiula, Sabina, BISCA, iwcia77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
ojejuśku muszę iść się przewierzyć
tu macz!kapturnica wrote:Sie nie dziw tak W koncu to hormony juz dzialaja..A wzwody maja noworodki i niemowleta rowniez bardzo czesto..
Zdarza sie rowniez ze noworodki plci zenskiej pod wpl hormonow matczynych miewaja rowniez lekkie krwawienia z macicy po porodzie takie pseudo miesiaczki...
kapturnica, macduska, gretka, kkisia, kkisia, moremi, Mega, Aasiula, BISCA, iwcia77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Jakby nie patrzeć wszystkie mamy powyżej 35

Agp, chodzi o to, że jak sama się tak nakręcasz, to przyjście @ możesz odbierać jako dramat. Który to cykl, gdy się obserwujesz? Robiłaś jakieś badania? Co stosujesz? Czy masz jakąś diagnozę? I opowiedz trochę o sobie
Miło nam będzie
3 cs. Generalnie @ regularna co 24 dni, wiec trochę krótka. Badania tylko te, które mam w notatkach na początku wykresu. Moja ginekolożka stwierdziła, ze jak się nie uda po 6 miechach to wtedy mam zaglądnąć do niej to pogadamy co dalej. Jedynie co sobie zapodaje to kwas foliowy i witaminę B6+magnez. Niby wszystko wygląda, ze jest ok...
Mam córcię Natalkę, która skończyła 6 lat końcem listopada. To nasz mały "Aniołek z różkami". Typowa chłopczyca i rozrabiara. Wszędzie Jej pełno, ale nie wyobrażam obie już teraz żeby wyluzowała, bo dziwnie w naszym domu by było :-)Mała ciągle mówi o rodzeństwie. pewnie taki wiek, no i w szkole prawie wszystkie koleżanki i koledzy mają brata albo siostrę.
Ona marzy o siostrze, ewentualnie może być brat, ale po co w domu dwa łobuzy. Wchodzą też w grę bliźniaki wtedy będzie i brat i siostra :-)Masakra normalnie. Generalnie chorób w rodzince nie ma, wręcz przeciwnie moja mam urodziła brata w wieku 45 lat (oczywiście typowa wpadka przy okresie przed-menopauzalnym
) wiem, ze się nakręcam strasznie, ale dosłownie nie pamiętam nic z mojej pierwszej ciąży. Żadnych objawów przed... No i poszło wtedy gładko, wiec chyba myślałam, ze teraz też tak będzie
Arwena, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie się najbardziej podobał obrys Reni..
i jej uwierzyłam..
wy tu jakieś chmury, bury, Jezus w mazajach na szybie, a tu było widać ładnie i konkretnie clue programu..Żadne tam opuchnięte wargi
Mnie ktoś pytał o przeczucia
Żadnych przeczuć
Absolutna pewność
Będzie dziewuszka
gdyby był chłopak, mój tata by chyba z radości kupił ferrari z akumulatorkiem dla dzieci, ale nie o gifty tu idzie, nie damy się przekupić..
kapturnica, macduska, anna maria, gretka, kkisia, moremi, Mega, Reni, Aasiula, Sabina, Mango, ania.g, Mala79, BISCA, iwcia77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I wezztu wtedy załóz pieluche Trza bylo przyginac na sile bo sie oszczal zara do gory

no, dokładnie
a jak był mały to wołał " mamo mamo, chodź zobacz jak mi ptaszek stoi !"
kapturnica, Bursztyn, Mega, Reni, Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:A mnie się najbardziej podobał obrys Reni..
i jej uwierzyłam..
wy tu jakieś chmury, bury, Jezus w mazajach na szybie, a tu było widać ładnie i konkretnie clue programu..Żadne tam opuchnięte wargi
Mnie ktoś pytał o przeczucia
Żadnych przeczuć
Absolutna pewność
Będzie dziewuszka
gdyby był chłopak, mój tata by chyba z radości kupił ferrari z akumulatorkiem dla dzieci, ale nie o gifty tu idzie, nie damy się przekupić..
Nie zebym Ci nie życzyła córci ale...
Ale Ty sie tak mi tu nie nastwiaj na wargulce
Mega, Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnykapturnica wrote:EEE no costy..Mnie naprdalal gaz w ramionach..2dni ledwo lazilam przez ten bol
bo ja to jestem trochę jak Siłaczka,
mam dziewczynkę co do niej jeżdże do domu i trochę mi jej szkoda żeby tak długo siedziała bez nauki,
bo tak z 5 dni w szpitalu a potem jeszcze z tydzien
+ ferie to prawie miesiąc
pewnie w ferie do niej pojeżdżę
Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Masz laska znacznie wieksza ingerencje niz ja bo u mnie tylko jajjnik skauteryzowali i przeglad zawieszenia zrobili..A tobie beda zrosty usuwac..Wiec tak se od razu nie potanczysz szybkomacduska wrote:bo ja to jestem trochę jak Siłaczka,
mam dziewczynkę co do niej jeżdże do domu i trochę mi jej szkoda żeby tak długo siedziała bez nauki,
bo tak z 5 dni w szpitalu a potem jeszcze z tydzien
+ ferie to prawie miesiąc
pewnie w ferie do niej pojeżdżę
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny