35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:
Zdarza sie rowniez ze noworodki plci zenskiej pod wpl hormonow matczynych miewaja rowniez lekkie krwawienia z macicy po porodzie takie pseudo miesiaczki...macduska, Aasiula, Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Najlepsze, że idę do szpitala tuż po feriach i wychodzi na to, ze będę miała w sumie 3 tygodnie wolnego
albo dłuzej..
Kapta jak to jest z powrotem do pracy?macduska lubi tę wiadomość
-
wacia ale po wszystkim będziesz zadowolona
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5b6b8e97629.jpg
macduska wrote:Najlepsze, że idę do szpitala tuż po feriach i wychodzi na to, ze będę miała w sumie 3 tygodnie wolnego
albo dłuzej..
Kapta jak to jest z powrotem do pracy?kapturnica, macduska, gretka, kkisia, kkisia, moremi, Bozia3, Mega, Mega, Aasiula, Sabina, BISCA, iwcia77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
ojejuśku muszę iść się przewierzyć
tu macz!kapturnica wrote:Sie nie dziw tak W koncu to hormony juz dzialaja..A wzwody maja noworodki i niemowleta rowniez bardzo czesto..
Zdarza sie rowniez ze noworodki plci zenskiej pod wpl hormonow matczynych miewaja rowniez lekkie krwawienia z macicy po porodzie takie pseudo miesiaczki...kapturnica, macduska, gretka, kkisia, kkisia, moremi, Mega, Aasiula, BISCA, iwcia77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Jakby nie patrzeć wszystkie mamy powyżej 35
Agp, chodzi o to, że jak sama się tak nakręcasz, to przyjście @ możesz odbierać jako dramat. Który to cykl, gdy się obserwujesz? Robiłaś jakieś badania? Co stosujesz? Czy masz jakąś diagnozę? I opowiedz trochę o sobie
Miło nam będzie
3 cs. Generalnie @ regularna co 24 dni, wiec trochę krótka. Badania tylko te, które mam w notatkach na początku wykresu. Moja ginekolożka stwierdziła, ze jak się nie uda po 6 miechach to wtedy mam zaglądnąć do niej to pogadamy co dalej. Jedynie co sobie zapodaje to kwas foliowy i witaminę B6+magnez. Niby wszystko wygląda, ze jest ok...
Mam córcię Natalkę, która skończyła 6 lat końcem listopada. To nasz mały "Aniołek z różkami". Typowa chłopczyca i rozrabiara. Wszędzie Jej pełno, ale nie wyobrażam obie już teraz żeby wyluzowała, bo dziwnie w naszym domu by było :-)Mała ciągle mówi o rodzeństwie. pewnie taki wiek, no i w szkole prawie wszystkie koleżanki i koledzy mają brata albo siostrę.
Ona marzy o siostrze, ewentualnie może być brat, ale po co w domu dwa łobuzy. Wchodzą też w grę bliźniaki wtedy będzie i brat i siostra :-)Masakra normalnie. Generalnie chorób w rodzince nie ma, wręcz przeciwnie moja mam urodziła brata w wieku 45 lat (oczywiście typowa wpadka przy okresie przed-menopauzalnym) wiem, ze się nakręcam strasznie, ale dosłownie nie pamiętam nic z mojej pierwszej ciąży. Żadnych objawów przed... No i poszło wtedy gładko, wiec chyba myślałam, ze teraz też tak będzie
Arwena, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie się najbardziej podobał obrys Reni..
i jej uwierzyłam..
wy tu jakieś chmury, bury, Jezus w mazajach na szybie, a tu było widać ładnie i konkretnie clue programu..Żadne tam opuchnięte wargi
Mnie ktoś pytał o przeczucia
Żadnych przeczuć
Absolutna pewność
Będzie dziewuszka
gdyby był chłopak, mój tata by chyba z radości kupił ferrari z akumulatorkiem dla dzieci, ale nie o gifty tu idzie, nie damy się przekupić..kapturnica, macduska, anna maria, gretka, kkisia, moremi, Mega, Reni, Aasiula, Sabina, Mango, ania.g, Mala79, BISCA, iwcia77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I wezztu wtedy załóz pieluche Trza bylo przyginac na sile bo sie oszczal zara do gory
no, dokładnie
a jak był mały to wołał " mamo mamo, chodź zobacz jak mi ptaszek stoi !"kapturnica, Bursztyn, Mega, Reni, Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:A mnie się najbardziej podobał obrys Reni..
i jej uwierzyłam..
wy tu jakieś chmury, bury, Jezus w mazajach na szybie, a tu było widać ładnie i konkretnie clue programu..Żadne tam opuchnięte wargi
Mnie ktoś pytał o przeczucia
Żadnych przeczuć
Absolutna pewność
Będzie dziewuszka
gdyby był chłopak, mój tata by chyba z radości kupił ferrari z akumulatorkiem dla dzieci, ale nie o gifty tu idzie, nie damy się przekupić..
Nie zebym Ci nie życzyła córci ale...Ale Ty sie tak mi tu nie nastwiaj na wargulce
Mega, Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:EEE no costy..Mnie naprdalal gaz w ramionach..2dni ledwo lazilam przez ten bol
bo ja to jestem trochę jak Siłaczka,
mam dziewczynkę co do niej jeżdże do domu i trochę mi jej szkoda żeby tak długo siedziała bez nauki,
bo tak z 5 dni w szpitalu a potem jeszcze z tydzien
+ ferie to prawie miesiąc
pewnie w ferie do niej pojeżdżęElfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:bo ja to jestem trochę jak Siłaczka,
mam dziewczynkę co do niej jeżdże do domu i trochę mi jej szkoda żeby tak długo siedziała bez nauki,
bo tak z 5 dni w szpitalu a potem jeszcze z tydzien
+ ferie to prawie miesiąc
pewnie w ferie do niej pojeżdżęmacduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny