Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    O.o
    Sie nie dziw tak W koncu to hormony juz dzialaja..A wzwody maja noworodki i niemowleta rowniez bardzo czesto.. 8)
    Zdarza sie rowniez ze noworodki plci zenskiej pod wpl hormonow matczynych miewaja rowniez lekkie krwawienia z macicy po porodzie takie pseudo miesiaczki...

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Kapta jesteś pewna?????? Dla mnie to środek główki :)
    Powiedz, że żartujesz...

Ja tez bym powiedziala, ze to fragment glowki. A obstawialabym male berlo ponizej.

Mango lubi tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Najlepsze, że idę do szpitala tuż po feriach i wychodzi na to, ze będę miała w sumie 3 tygodnie wolnego

albo dłuzej..
    Kapta jak to jest z powrotem do pracy?
    Nie wiem jak z powrotem za bardzo bo ja nie potrzebowalam ale do 2tyg daja zwolnienie z tego co wiem..

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wacia ale po wszystkim będziesz zadowolona :-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5b6b8e97629.jpg
    macduska wrote:
    Najlepsze, że idę do szpitala tuż po feriach i wychodzi na to, ze będę miała w sumie 3 tygodnie wolnego

albo dłuzej..
    Kapta jak to jest z powrotem do pracy?

kapturnica, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Bozia3, Mega, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, BISCA, iwcia77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejuśku muszę iść się przewierzyć
    tu macz!
    kapturnica wrote:
    Sie nie dziw tak W koncu to hormony juz dzialaja..A wzwody maja noworodki i niemowleta rowniez bardzo czesto.. 8)
    Zdarza sie rowniez ze noworodki plci zenskiej pod wpl hormonow matczynych miewaja rowniez lekkie krwawienia z macicy po porodzie takie pseudo miesiaczki...

kapturnica, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, Aasiula, BISCA, iwcia77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ojejuśku muszę iść się przewierzyć
    tu macz!
    Oj tam oj tam..Nie łam sie Renek 8)

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

potwierdzam jako matka dwóch samców

kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wacia ale po wszystkim będziesz zadowolona :-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5b6b8e97629.jpg

ale jestem śliczna :-)

Reniek ajlawiu <3

kapturnica, Reni, nick nieaktualny, moremi, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    potwierdzam jako matka dwóch samców
    I wezztu wtedy załóz pieluche Trza bylo przyginac na sile bo sie oszczal zara do gory XD

nick nieaktualny, moremi, Mega, Reni, Aasiula, nick nieaktualny, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jakby nie patrzeć wszystkie mamy powyżej 35 ;)
    Agp, chodzi o to, że jak sama się tak nakręcasz, to przyjście @ możesz odbierać jako dramat. Który to cykl, gdy się obserwujesz? Robiłaś jakieś badania? Co stosujesz? Czy masz jakąś diagnozę? I opowiedz trochę o sobie :-)
    Miło nam będzie :-)

3 cs. Generalnie @ regularna co 24 dni, wiec trochę krótka. Badania tylko te, które mam w notatkach na początku wykresu. Moja ginekolożka stwierdziła, ze jak się nie uda po 6 miechach to wtedy mam zaglądnąć do niej to pogadamy co dalej. Jedynie co sobie zapodaje to kwas foliowy i witaminę B6+magnez. Niby wszystko wygląda, ze jest ok...
    Mam córcię Natalkę, która skończyła 6 lat końcem listopada. To nasz mały "Aniołek z różkami". Typowa chłopczyca i rozrabiara. Wszędzie Jej pełno, ale nie wyobrażam obie już teraz żeby wyluzowała, bo dziwnie w naszym domu by było :-)Mała ciągle mówi o rodzeństwie. pewnie taki wiek, no i w szkole prawie wszystkie koleżanki i koledzy mają brata albo siostrę.
    Ona marzy o siostrze, ewentualnie może być brat, ale po co w domu dwa łobuzy. Wchodzą też w grę bliźniaki wtedy będzie i brat i siostra :-)Masakra normalnie. Generalnie chorób w rodzince nie ma, wręcz przeciwnie moja mam urodziła brata w wieku 45 lat (oczywiście typowa wpadka przy okresie przed-menopauzalnym :-)) wiem, ze się nakręcam strasznie, ale dosłownie nie pamiętam nic z mojej pierwszej ciąży. Żadnych objawów przed... No i poszło wtedy gładko, wiec chyba myślałam, ze teraz też tak będzie :-(

nick nieaktualny, ania.g, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie wiem jak z powrotem za bardzo bo ja nie potrzebowalam ale do 2tyg daja zwolnienie z tego co wiem..

ale tak zaraz po wyjściu to się nadawałaś do pracy czy nie bardzo?

• Elfik Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie się najbardziej podobał obrys Reni..

i jej uwierzyłam..

wy tu jakieś chmury, bury, Jezus w mazajach na szybie, a tu było widać ładnie i konkretnie clue programu..Żadne tam opuchnięte wargi ;)

Mnie ktoś pytał o przeczucia
    Żadnych przeczuć
    Absolutna pewność
    Będzie dziewuszka :)

gdyby był chłopak, mój tata by chyba z radości kupił ferrari z akumulatorkiem dla dzieci, ale nie o gifty tu idzie, nie damy się przekupić..;)

kapturnica, nick nieaktualny, anna maria, gretka, nick nieaktualny, moremi, Mega, Reni, Aasiula, nick nieaktualny, Mango, ania.g, nick nieaktualny, BISCA, iwcia77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I wezztu wtedy załóz pieluche Trza bylo przyginac na sile bo sie oszczal zara do gory XD

no, dokładnie :-)

a jak był mały to wołał " mamo mamo, chodź zobacz jak mi ptaszek stoi !"

kapturnica, Bursztyn, Mega, Reni, Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ale tak zaraz po wyjściu to się nadawałaś do pracy czy nie bardzo?
    EEE no costy..Mnie naprdalal gaz w ramionach..2dni ledwo lazilam przez ten bol

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

i jej uwierzyłam..

marzycielka :-)

kapturnica, Mega, Elfik, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

i jej uwierzyłam..

wy tu jakieś chmury, bury, Jezus w mazajach na szybie, a tu było widać ładnie i konkretnie clue programu..Żadne tam opuchnięte wargi ;)

Mnie ktoś pytał o przeczucia
    Żadnych przeczuć
    Absolutna pewność
    Będzie dziewuszka :)

gdyby był chłopak, mój tata by chyba z radości kupił ferrari z akumulatorkiem dla dzieci, ale nie o gifty tu idzie, nie damy się przekupić..;)

Nie zebym Ci nie życzyła córci ale... XD XD XD Ale Ty sie tak mi tu nie nastwiaj na wargulce XD

Mega, Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    EEE no costy..Mnie naprdalal gaz w ramionach..2dni ledwo lazilam przez ten bol

bo ja to jestem trochę jak Siłaczka,

mam dziewczynkę co do niej jeżdże do domu i trochę mi jej szkoda żeby tak długo siedziała bez nauki,

bo tak z 5 dni w szpitalu a potem jeszcze z tydzien
    + ferie to prawie miesiąc :-/

pewnie w ferie do niej pojeżdżę

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    bo ja to jestem trochę jak Siłaczka,

mam dziewczynkę co do niej jeżdże do domu i trochę mi jej szkoda żeby tak długo siedziała bez nauki,

bo tak z 5 dni w szpitalu a potem jeszcze z tydzien
    + ferie to prawie miesiąc :-/

pewnie w ferie do niej pojeżdżę
    Masz laska znacznie wieksza ingerencje niz ja bo u mnie tylko jajjnik skauteryzowali i przeglad zawieszenia zrobili..A tobie beda zrosty usuwac..Wiec tak se od razu nie potanczysz szybko

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Masz laska znacznie wieksza ingerencje niz ja bo u mnie tylko jajjnik skauteryzowali i przeglad zawieszenia zrobili..A tobie beda zrosty usuwac..Wiec tak se od razu nie potanczysz szybko

tak też myślałam,

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i witaj nowa staraczko- agp ;-)

Aasiula lubi tę wiadomość

‹‹ 7049 7050 7051 7052 7053 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ