35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyElfik wrote:bo zacznę podejrzewać, że wierzysz, że mozna dziecku wmówić płeć, a tobie urodził się chłopiec, ale dostał sukienki i ma je nosić..
Gender jak nic...)))))))
hehe, taki łomot jaki dostał mój organizm mogła przeżyć tylko żeńska komórka
zatem moja Córka...Nic się nie martw, być może pokochasz jak swoje
Mega, kapturnica, Mango, Elfik, kkisia, macduska, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dziewczynki, jest dobra wiadomosc:
http://ciekawe.onet.pl/fototematy/najstarsza-matka-na-swiecie,5666415,17877032,galeria-maly.html
Nada sie chyba na nasze forumMega, Bursztyn, SolarPolar, Elfik, kkisia, macduska, Aasiula, iwcia77, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
gretka -
Bozia3 wrote:Reni fiut pierwsza klasa, ale opis paszczy pokazujący własne dziecko - bezcenne (nogi, nogi, dupa, ptak - wszystko w odpowiednich kolorach)= myślałam, że się posikam ( a przeciez mam słabego kegla...
Bozia, bo ja na 3/4 usg nie wiem, o czym oni do mnie rozmawiają. Mam z tego usg jakieś 16 zdjęć na płycie, zidentyfikować co jest na którym mogę może na połowie, a to tylko dlatego, że lekarz mi pokazywał i tłumaczył co gdzie..
moremi, kkisia, Aasiula, Reni, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jak bedzie synwlasnorecznie wybiore ci śpiochy w porSZaki i wysle
O ile Elfi pozwolisz - mam taki niewybredny gust
i imię pomożemy wybrać
Nie Kapcia?
Mega, kapturnica, kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:to co - conajmniej 35 lat razem na forum?
ale jaka radosc kiedy wkoncu po 3O latach staran ktorejs sie udakapturnica, Mega, SolarPolar, Sabina, gretka, Elfik, moremi, kkisia, macduska, Aasiula, iwcia77, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja już teraz po nieprzespanej nocy ledwo się zwlekam z łózka i zastanawiam, czy jak młodą wyjmę z łóżeczka to się wyprostuje..
nie obrazicie się jak koło 45-tki zrezygnuje z dalszych planów prokreacyjnych?
Jeden plus, już się nie martwisz o obwisły brzuch po porodzie..
cycki zwisające do kolan i tak go przysłonią....
kapturnica, gretka, kkisia, macduska, ania.g, Aasiula, Mega, SolarPolar, moremi, iwcia77, BISCA, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja też się dołoże
O ile Elfi pozwolisz - mam taki niewybredny gust
i imię pomożemy wybrać
Nie Kapcia?
Imię możesz wybrać jak do siebie zabierzesz...;P
Na wymianę wtedy wezmę tą dziołchę, którą spłodzisz w lutym
u mnie rodzina się nie skapnie - będzie kolejny wcześniak ...Sabina, kapturnica, gretka, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Dziewczyny, ja już teraz po nieprzespanej nocy ledwo się zwlekam z łózka i zastanawiam, czy jak młodą wyjmę z łóżeczka to się wyprostuje..
nie obrazicie się jak koło 45-tki zrezygnuje z dalszych planów prokreacyjnych?
Jeden plus, już się nie martwisz o obwisły brzuch po porodzie..
cycki zwisające do kolan i tak go przysłonią....
Ten brzuch wlal we mnie najwiecej nadzieiiSabina, Elfik, kkisia, macduska, Mega, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Imię możesz wybrać jak do siebie zabierzesz...;P
Na wymianę wtedy wezmę tą dziołchę, którą spłodzisz w lutym
u mnie rodzina się nie skapnie - będzie kolejny wcześniak ...
Edit. Jaki wczesniak? Jak ty masz termin na wrzesien a ja jak cud będzie na grudzień? Ciąża słonia a nie wczesniakWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 18:52
kapturnica, gretka, kkisia, macduska, ania.g, Aasiula, malgos741, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mam część wyników od immunologa, nie sprawdzam, bo się nakręcę
Poczekam co powie mądry lekarz..
i małż dziś może wrócić późno..
Czy jeden dzień bez zastrzyku mnie zabije?
Chyba nie...
Bo ja się sama nie mam siły nakłuć..:
Sabcia, ja dziś strajk, młoda wygląda na padnięta, zgasiłam światło i nie czytam
Słowo "wygląda" jest tu kluczowe...
Może to znowu być jej podła sztuczka...
Ma to po mnie - poleży w ciemności i reaktywacja, to mocne światło nas usypia...
Dobrze, że obie w trumnach nie sypiamy
U mnie tylko małż normalny...
Bo nawet gołąb jak się dziś wdarł do kuchni to chciał się schować w nagrzanym piekarniku...
Piep... samobójca, jak chce ze sobą skończyć, to nie u mnie!!!kkisia, kkisia, macduska, ania.g, Aasiula, agp, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a propos rozklapiochy, to wy od razu wysyłałyście Duske na plastykę pochwy
Wiem, że Duska trochę zdjęć kiedyś umieściła wątku, ale teraz zaczęło mnie nurtować jakich..
Może i dobrze, że nie widziałam..
Moje słabe nerwy...
gretka, macduska, kapturnica, Aasiula, malgos741, Mega, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ta, 4,5 kg wczesniak o długości 62cm! KaŻdy uwierzy
Edit. Jaki wczesniak? Jak ty masz termin na wrzesien a ja jak cud będzie na grudzień? Ciąża słonia a nie wczesniak
Spokojna twoja rozczochrana, rodzina nic nie wie, powie im się w odpowiednim momencie...)))))))))
U Kapty rodzina wie, u Peppy i Dorbie chyba nie?kapturnica, Aasiula, malgos741, dorbie, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dziewczynki, jest dobra wiadomosc:
http://ciekawe.onet.pl/fototematy/najstarsza-matka-na-swiecie,5666415,17877032,galeria-maly.html
Nada sie chyba na nasze forum
jako honorowa członkinikapturnica, gretka, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn napisała:
Dziewczynki, jest dobra wiadomosc:
Nada sie chyba na nasze forum
Macduska napisała :jako honorowa członkini
Jeszcze miesiąc temu bym napisała, że i tak miała większe szanse na zajście niż ja..
macduska, kkisia, kapturnica, Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:a propos rozklapiochy, to wy od razu wysyłałyście Duske na plastykę pochwy
Wiem, że Duska trochę zdjęć kiedyś umieściła wątku, ale teraz zaczęło mnie nurtować jakich..
Może i dobrze, że nie widziałam..
Moje słabe nerwy...
o wypraszam sobieElfik, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, Sabina, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość