35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam niezbity dowód na to, że owulacja tuż tuz.
Byłam w markecie i przyczepił się do mnie jakiś facet. Ostro się sadził do umawiania, wręcz piał z zachwytu na mój widok...
jeszcze przy kasie dopowiadał, że jego propozycja wspólnego wieczoru ciągle aktualna...
Muszę niezłe feromony rozsiewać....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 19:38
ania.g, kapturnica, gretka, Aasiula, Mango, Mega, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77, Bozia3, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:
Muszę niezłe feromony rozsiewać....
Duska, ten teges, fajna z Ciebie dziołcha, ale nie miałaś przypadkiem w koszyku sześciopaku piwa, pęta kiełbasy i paczki prezerwatyw?
kapturnica, gretka, Aasiula, macduska, Mango, Mega, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:http://ciekawe.onet.pl/fototematy/najstarsza-matka-na-swiecie,5666415,0,galeria-maly.html
jak myslicie, jakie miala wyniki ?
Obniżone DHeas.. bo to hormon młodości...
Aasiula, macduska, Mega, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Duska, ten teges, fajna z Ciebie dziołcha, ale nie miałaś przypadkiem w koszyku sześciopaku piwa, pęta kiełbasy i paczki prezerwatyw?
własnie niei to mnie zastanowiło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 19:42
Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
hehehe- nadrobilam i ubawiłam się po pachy.
sory- ja tez z tych co to widza mazy na wczesnych usg, a nawet na takich niewczesnych tez niewiele widzęReni- Twoja wersja mnie przekonuje
paszcza- gdybyś nie zapodała legendy do usg to szukałabym fiutka do rana. Hehehee
noooo i nie wiem co to ja jeszcze miałam...
fotka fiutka mnie trochę rozkojarzyłamalgos741, Reni, Mango, Aasiula, gretka, Mega, kkisia, Sabina, SolarPolar, moremi, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:jak zwykle nikogo nie ma
Aasiula, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:jak zwykle nikogo nie ma
bo jakby co to możemy coś chlapnąć
ja dzisiaj na przykład mogę zaszaleć i zrobić sobie białą herbatkę, albo równie co mocnegomalgos741, Aasiula, macduska, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:o kuźwa... ale mnie rozwala ta biurokracja.
papierki, papierki, pisma, prośby, liczenie kasiory, kombinowanie żeby wyszło tak jak w projekcie... no takie mam zajęcia.
edit: no muszę się napić. muszę. wstawiam wodę- którejś zrobić herbatki?ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny