35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:widzę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2e41c418301.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:46
kapturnica, moremi, Mega, SolarPolar, Reni, Aasiula, BISCA, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:reni; leze i kwicze.. alurat szef z kolezanka rozmawial w moim biurze, jak parsknelam na monitor po Twoim zaznaczeniu
Kaptu juz ladnie pokazala, ale masz tu jeszcze, bo zrobilam. Wyobraz sobie, ze sadzasz dziecie na szklanym stole i sdjecie robisz od dolu.. nozki sa zgiete, wiec perspektywa troche zaburzona
https://lh4.googleusercontent.com/-EzwZQNaBTtY/VMZHwZpU7cI/AAAAAAAAGXU/B6LT1Zmkwmo/w1015-h675-no/1.pngmoremi, Mega, SolarPolar, Reni, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mam histero-laparoskopię wyznaczoną na 17 lutego, tzn. przyjęcie a zabieg pewniwe 18.
Mam świadomość, że na ciążę ogólnie to juz mam marne szanse ale nie po to moi przodkowie brali udział w beznadziejnych powstaniach, dziadek w partyzantce a babcia granaty chowała w pierzynie żebym sie teraz tak szybko poddawała.
Zrobię co się da.macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni fiut pierwsza klasa, ale opis paszczy pokazujący własne dziecko - bezcenne (nogi, nogi, dupa, ptak - wszystko w odpowiednich kolorach)= myślałam, że się posikam ( a przeciez mam słabego kegla...
Mega, SolarPolar, kkisia, gretka, Bursztyn, Aasiula, Sabina, Arwena, paszczakin, moremi, macduska, ania.g, ComeToMeBaby, mamatrojki80, caffe, iwcia77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, jest dobra wiadomosc:
http://ciekawe.onet.pl/fototematy/najstarsza-matka-na-swiecie,5666415,17877032,galeria-maly.html
Nada sie chyba na nasze forumkapturnica, Margolcia88, moremi, ania.g, iwcia77, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni -> You make my day
uśmiałam sie tym poszukiwaniem zaginionych małych klejnotów
Nastrój mi dziś siadł, jakoś te starania bezsensowne sie wydają, ciagle kłody pod nogi. No ale jak Duska napisała te wszystkie powstańcze słowa to wstyd mi marudzić. Także byle do przodu, zrobię badania i do ginakkisia, Margolcia88, Mega, Elfik, kapturnica, gretka, moremi, macduska, ania.g, Aasiula, Reni, iwcia77, BISCA, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Reni fiut pierwsza klasa, ale opis paszczy pokazujący własne dziecko - bezcenne (nogi, nogi, dupa, ptak - wszystko w odpowiednich kolorach)= myślałam, że się posikam ( a przeciez mam słabego kegla...
paszczakin, gretka, Mega, moremi, kkisia, macduska, Aasiula, caffe, iwcia77, Bozia3, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:ja bardziej
Co, czujesz, że masz w sobie moc? Tak? Ale dwóch na jednego to banda łysego, poza tym nie pozwolisz chyba, żeby facet bił Bogu ducha winną kobitkę, a Twój SYN to facet jak nicpaszczakin, kapturnica, Mega, kkisia, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Bozia jesteś moim wyrzutem sumienia - pisz częściej o mięśniach Kegla. Bo dopiero jak nabąkniesz to ja czym prędzej się zaciskam
Rany, mam dokładnie to samo..Sabina, moremi, kkisia, macduska, Aasiula, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:a Twój SYN to facet jak nic
bo zacznę podejrzewać, że wierzysz, że mozna dziecku wmówić płeć, a tobie urodził się chłopiec, ale dostał sukienki i ma je nosić..
Gender jak nic...)))))))
hehe, taki łomot jaki dostał mój organizm mogła przeżyć tylko żeńska komórka
zatem moja Córka...kapturnica, Sabina, gretka, Mega, SolarPolar, moremi, kkisia, macduska, Aasiula, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:bo zacznę podejrzewać, że wierzysz, że mozna dziecku wmówić płeć, a tobie urodził się chłopiec, ale dostał sukienki i ma je nosić..
Gender jak nic...)))))))
hehe, taki łomot jaki dostał mój organizm mogła przeżyć tylko żeńska komórka
zatem moja Córka...Sabina, Mega, Mango, moremi, kkisia, macduska, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość