X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bursztynie siostro moja :-)

uwielbiam tę ksiażkę,
    uwielbiam Nurowską,
    uwielbiam Dorocińskiego w filmie,
    po trzykroc tak! :)

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowa kolezanke agp.

kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    widzę

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2e41c418301.jpg
    Reniek, zakrzusilam sie kasza :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:46

kapturnica, moremi, Mega, SolarPolar, Reni, Aasiula, BISCA, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    reni; leze i kwicze.. alurat szef z kolezanka rozmawial w moim biurze, jak parsknelam na monitor po Twoim zaznaczeniu :)

Kaptu juz ladnie pokazala, ale masz tu jeszcze, bo zrobilam. Wyobraz sobie, ze sadzasz dziecie na szklanym stole i sdjecie robisz od dolu.. nozki sa zgiete, wiec perspektywa troche zaburzona ;)

https://lh4.googleusercontent.com/-EzwZQNaBTtY/VMZHwZpU7cI/AAAAAAAAGXU/B6LT1Zmkwmo/w1015-h675-no/1.png
    nie wpadlabym na to, opisowka i rysunek techniczny pierwsza klasa :)

moremi, Mega, SolarPolar, Reni, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mam histero-laparoskopię wyznaczoną na 17 lutego, tzn. przyjęcie a zabieg pewniwe 18.
    Mam świadomość, że na ciążę ogólnie to juz mam marne szanse ale nie po to moi przodkowie brali udział w beznadziejnych powstaniach, dziadek w partyzantce a babcia granaty chowała w pierzynie żebym sie teraz tak szybko poddawała.

Zrobię co się da.
    bardzo mi sie podoba to podejscie :)

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia to bedziesz miala szybcie to z glowy niz ja :)
    I bedziesz nowka nie smigana :)

kapturnica, Mega, gretka, Aasiula, Elfik, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni fiut pierwsza klasa, ale opis paszczy pokazujący własne dziecko - bezcenne (nogi, nogi, dupa, ptak - wszystko w odpowiednich kolorach)= myślałam, że się posikam ( a przeciez mam słabego kegla...;)

Mega, SolarPolar, kkisia, gretka, Bursztyn, Aasiula, Sabina, Arwena, paszczakin, moremi, macduska, ania.g, ComeToMeBaby, mamatrojki80, caffe, iwcia77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha dobre. I z tym przewijaniem też

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 19:22

kapturnica, Mega, Aasiula, kkisia, moremi, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do ekspertek, jak jutro dostanę Inofem to pic od jutra czy czekać na @?

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Mam pytanie do ekspertek, jak jutro dostanę Inofem to pic od jutra czy czekać na @?
    Pic pic nie zaszkodzi 8)

Aasiula, SolarPolar, kkisia, Mega, gretka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, jest dobra wiadomosc:

http://ciekawe.onet.pl/fototematy/najstarsza-matka-na-swiecie,5666415,17877032,galeria-maly.html

Nada sie chyba na nasze forum ;)

kapturnica, Margolcia88, moremi, ania.g, iwcia77, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni -> You make my day :D uśmiałam sie tym poszukiwaniem zaginionych małych klejnotów :)
    Nastrój mi dziś siadł, jakoś te starania bezsensowne sie wydają, ciagle kłody pod nogi. No ale jak Duska napisała te wszystkie powstańcze słowa to wstyd mi marudzić. Także byle do przodu, zrobię badania i do gina

kkisia, Margolcia88, Mega, Elfik, kapturnica, gretka, moremi, macduska, ania.g, Aasiula, Reni, iwcia77, BISCA, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia worship.gif serducha_1.gif

Mega, kkisia, macduska, Aasiula, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Reni fiut pierwsza klasa, ale opis paszczy pokazujący własne dziecko - bezcenne (nogi, nogi, dupa, ptak - wszystko w odpowiednich kolorach)= myślałam, że się posikam ( a przeciez mam słabego kegla...;)
    Bozia jesteś moim wyrzutem sumienia - pisz częściej o mięśniach Kegla. Bo dopiero jak nabąkniesz to ja czym prędzej się zaciskam ;)

paszczakin, gretka, Mega, moremi, kkisia, macduska, Aasiula, caffe, iwcia77, Bozia3, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wacia worship.gif serducha_1.gif

ja bardziej :)

kapturnica, Mega, kkisia, macduska, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ja bardziej :)
    Załozysz się?

Co, czujesz, że masz w sobie moc? Tak? Ale dwóch na jednego to banda łysego, poza tym nie pozwolisz chyba, żeby facet bił Bogu ducha winną kobitkę, a Twój SYN to facet jak nic usmiech1.gif

paszczakin, kapturnica, Mega, kkisia, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Bozia jesteś moim wyrzutem sumienia - pisz częściej o mięśniach Kegla. Bo dopiero jak nabąkniesz to ja czym prędzej się zaciskam ;)

Rany, mam dokładnie to samo.. ;)

Sabina, moremi, kkisia, macduska, Aasiula, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    a Twój SYN to facet jak nic usmiech1.gif

bo zacznę podejrzewać, że wierzysz, że mozna dziecku wmówić płeć, a tobie urodził się chłopiec, ale dostał sukienki i ma je nosić.. ;)
    Gender jak nic...:))))))))

hehe, taki łomot jaki dostał mój organizm mogła przeżyć tylko żeńska komórka ;)
    zatem moja Córka...:)

kapturnica, Sabina, gretka, Mega, SolarPolar, moremi, kkisia, macduska, Aasiula, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Załozysz się?

Co, czujesz, że masz w sobie moc? Tak? Ale dwóch na jednego to banda łysego, poza tym nie pozwolisz chyba, żeby facet bił Bogu ducha winną kobitkę, a Twój SYN to facet jak nic usmiech1.gif
    2smiech.gif

Mega, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    bo zacznę podejrzewać, że wierzysz, że mozna dziecku wmówić płeć, a tobie urodził się chłopiec, ale dostał sukienki i ma je nosić.. ;)
    Gender jak nic...:))))))))

hehe, taki łomot jaki dostał mój organizm mogła przeżyć tylko żeńska komórka ;)
    zatem moja Córka...:)
    Jak bedzie synwlasnorecznie wybiore ci śpiochy w porSZaki i wysle 8)

Sabina, Mega, Mango, moremi, kkisia, macduska, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 7050 7051 7052 7053 7054 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ