35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aaa - nie widziałam. Zależy kto jakie filmy lubi.
no chyba sobie obejrzę. yhym- i mój m woła na seans filmowy.
także dziewczyny- zabieram resztki herbaty i znikam. miłego wieczoru życzę.
p.s. jutro idę odebrać wyniki m, 3majta kciuki, żeby żołnierzyki były walecznemalgos741, Mega, macduska, Aasiula, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:fajny film na polsacie- polowanie na czarownice. z Nicolasem
I herbatę z cytryna i sokiem malinowym mama na kolacje usmażyłam na patelni chleb z żółtym serem, takie ala grzanki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 20:28
malgos741, Aasiula, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Paczam
I herbatę z cytryna i sokiem malinowym mama na kolacje usmażyłam na patelni chleb z żółtym serem, takie ala grzanki
Mega, Aasiula, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:ja tu tak ukradkiem
i nie wiem co mam na kolację, bo dziś się m zadeklarował. myślę, że poprostu kanapki. a grzaneczki...zjadłoby się...ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyU nas są na feriach dzieci mojego brata.
Oświadczam, że się poddaje, wywieszam biała flagę. Kurwa.
Współczuje mojej matce, ona z nimi cały dzień, ja tylko popołudnia. A jutro to chyba całkiem mi babcia oszaleje, bo moja córka nie pójdzie do przedszkola, ja pracuję do pozna i nie ma jej kto odebrać. Babcia będzie sama na placu boju z 3 dzieci. Współczuję.
Ja czekam aż Mloda zasnie i otwieram piwo. Należy mi się jak psu miskaAasiula, malgos741, dorbie, gretka, macduska, moremi, iwcia77, Mega, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHello! Bylam na usg i
juz widać. Wiek wg usg 5 tyg i 6 dni, czyli o 1 dzień mniej niz wg owulki. Jest malutki krwiaczek, za 2 tyg ma go nie być, ale mam nie ćwiczyć.
Sabina, SolarPolar, gretka, Mango, Margolcia88, malgos741, Pusurek, ComeToMeBaby, macduska, kapturnica, caffe, moremi, Iwone, iwcia77, Arwena, Mega, Bozia3, Heretyczka, kkisia, Natka_79, promyk, BISCA, gosia7122, Parka, ania.g, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEllo, co sie dzialo przez dzien caly? Ja kupilam dzis Adasiowi troche zabawek ( uzywek Fisher Price ), strasznie jest nimi zajarany. Teraz cale dnie krecimy, naciskamy, przesuwamy. I kolejna nowa faza: banki mydlane i rozwalanie wiezy z drewnianych klockow ( pozdrawiam Bozie
) Dziecie sie rozwija.
malgos741, macduska, Sabina, mamatrojki80, dorbie, moremi, iwcia77, Arwena, Mega, Heretyczka, kkisia, BISCA, gosia7122, Parka, ania.g lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hello! Bylam na usg i
juz widać. Wiek wg usg 5 tyg i 6 dni, czyli o 1 dzień mniej niz wg owulki. Jest malutki krwiaczek, za 2 tyg ma go nie być, ale mam nie ćwiczyć.
dorbie, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny