X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie- gratuluje <3

Kapcia- juz trzymam kciuki <3

Pepcia- mysle o tobie <3

Wacia- kiedy dokladnie masz ta laparo? przepraszam ale mam dziury w pamieci, pewnie pisalas ale nie zapamietalam..:(

...a ja nadal w przygnebiajacym nastroju...Alojz mi zaostrza objawy baby blues...w srode idziemy do przychodni aby zwazyc Ivo ..przy okazji zapytam o psychologa, bo cienko to widze..:(..nawet kolezanki jak dzwonia do mnie to sie martwia , bo slysza ,ze cos jest nieteges...musze naprawde byc smutna :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 22:46

macduska, Sabina, kkisia, kapturnica, gretka, gosia7122, Bursztyn, Mala79, Arwena lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Sabinka, niby nic, ale ktoś mnie pogłaskał, przytulił i dał wsparcie choćby na odległość..
    trochę mi lepiej <3

ze stolcem małż przesadził, goraczki nie ma, znajomy lekarz małza przed chwilą przez telefon powiedział, że trwający tyle czasu katar i obłożone gardło mogło spowodować "nieżyt" żołądka, czy jakoś tak..
    Nie wiem, którą noc nie śpię, za 8 mcy druga czterolatka niewyspania...
    Pogięło mnie?

siedze z otwartymi ustami i ogladam niebieskiego słonia...
    za 4 lata teletubisie mnie przerosną intelektualnie..

iwcia77, macduska, Sabina, Mega, moremi, kkisia, gretka, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,

A ja rok temu zachodziłam w ciążę. Z tej okazji wypiliśmy z M po kielichu wina. Moje dni płodne tuż tuż, ale powtórki nie będzie bo M padł jak śnięta ryba.

iwcia77, macduska, Elfik, Sabina, Mega, Bozia3, Heretyczka, moremi, kkisia, BISCA, gretka, gosia7122, Parka, ania.g, Arwena lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i Dorbie gratuluję dobrych wieści.
    Kapta, Pepa, Elfik zaciskam mięśnie Kegla za Was.

iwcia77, Elfik, Sabina, Mega, moremi, kkisia, kapturnica, gretka, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Dorbie- gratuluje <3

Kapcia- juz trzymam kciuki <3

Pepcia- mysle o tobie <3

Wacia- kiedy dokladnie masz ta laparo? przepraszam ale mam dziury w pamieci, pewnie pisalas ale nie zapamietalam..:(

...a ja nadal w przygnebiajacym nastroju...Alojz mi zaostrza objawy baby blues...w srode idziemy do przychodni aby zwazyc Ivo ..przy okazji zapytam o psychologa, bo cienko to widze..:(..nawet kolezanki jak dzwonia do mnie to sie martwia , bo slysza ,ze cos jest nieteges...musze naprawde byc smutna :(

Laparo 18 lutego, do szpitala idę 17.

Kurcze Iwcia, idź do tego psychologa,
    coś jest nie tak, po Twoich postach widać.

a ten Alojz to chyba na głowę upadł ze Cię jeszcze dołuje...

Przytulam mocno <3

iwcia77, Elfik, Sabina, Mega, moremi, kkisia, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, spadek progesteronu po porodzie nam to robi...
    ale idz koniecznie- samo to, że zauważasz potrzebę i chcesz coś zrobić to juz jesteś o 100 poziomów wyżej niż przeciętna Polka, która "przecież ze wszystkim sobie sama poradzę..."

Trzymam kciuki, a syn - boski :)

macduska, iwcia77, Sabina, Mega, moremi, kkisia, kapturnica, gretka, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ale idz koniecznie- samo to, że zauważasz potrzebę i chcesz coś zrobić to juz jesteś o 100 poziomów wyżej niż przeciętna Polka, która "przecież ze wszystkim sobie sama poradzę..."

Dobrze mówi, dać jej mleka! Wódki ciężarnym nie wolno.

Elfik, iwcia77, Sabina, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, trzymaj się!

Elfik, Sabina, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska, bo jakoś nie skumałam, jaki oni dają ten zastrzyk w szpitalu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Macduska, bo jakoś nie skumałam, jaki oni dają ten zastrzyk w szpitalu?

trójkę rozkurczową

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Dziękuje Sabinka, niby nic, ale ktoś mnie pogłaskał, przytulił i dał wsparcie choćby na odległość..
    trochę mi lepiej <3

ze stolcem małż przesadził, goraczki nie ma, znajomy lekarz małza przed chwilą przez telefon powiedział, że trwający tyle czasu katar i obłożone gardło mogło spowodować "nieżyt" żołądka, czy jakoś tak..
    Nie wiem, którą noc nie śpię, za 8 mcy druga czterolatka niewyspania...
    Pogięło mnie?

siedze z otwartymi ustami i ogladam niebieskiego słonia...
    za 4 lata teletubisie mnie przerosną intelektualnie..
    Wiesz ja nie jestem fachowcem, ale piguły (jakby rzekła Kapta) mówiły mi w szpitalu, że u dzieci jeśli łapią rota schemat jest taki - gorączka, potem wymioty i potem stolec bezwiednie przy wymiotach. Na początku to jest kupka, potem to woda z dziecka idzie. Na dwie strony.
    Rzekłaś, że córka ma katar. A może to nie rota, tylko ona wymiotuje od kataru, bo go łyka? Moja wymiotuje jak ma kaszel, bo nie potrafi pozbyć się wydzieliny.
    Więc może? Trzymie kciuki <3

moremi lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e7e68738c73.jpg

Sabina, macduska, Elfik, Bozia3, Mega, moremi, kkisia, BISCA, gretka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivo jest cudny <3 milosc mojego zycia <3 zacalowalabym na smierc :)...ale ten wisielczy nastroj nie pozwala mi sie cieszyc macierzynstwem :( bardzo bym chciala zeby mi szybko przeszlo, bo nie chce byc smutna, nieszczesliwa matka- biedny Ivo ..na pewno czuje moj nastroj :(

macduska, Elfik, Mega, moremi, kkisia, Iwone, gretka, gosia7122, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Ivo jest cudny <3 milosc mojego zycia <3 zacalowalabym na smierc :)...ale ten wisielczy nastroj nie pozwala mi sie cieszyc macierzynstwem :( bardzo bym chciala zeby mi szybko przeszlo, bo nie chce byc smutna, nieszczesliwa matka- biedny Ivo ..na pewno czuje moj nastroj :(

powtórzę za Elfikiem, że twoja świadomosć problemu jest połową sukcesu,

wytrzymaj parę dni, na pewno dostaniesz tam pomoc, a jeśli nie to moze zbiorowa terapia na forum?

nie Ty pierwsza masz Baby blus :-)

tulę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 23:06

iwcia77, Mega, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia przesyłam tulasy i uśmiechy :)
    Dorbie super ze widziałaś serduszko, zazdroszczę ale w takim pozytywnym sensie <3

iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia wez przestań.....masz zdrowe dziecko...czegoś wiecej ci trzeba?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki <3

....do tego zmarl Demis Russos :(

Mega, Arwena lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Iwcia wez przestań.....masz zdrowe dziecko...czegoś wiecej ci trzeba?
    fakt - i tylko to do mnie przemawia :) tylko zebym potrafila nad tym zapanowac to byloby idealnie..to sie dzieje troszke "poza mna" dlatego musze poprosic o pomoc psychologa :)

Mega, gretka, Arwena, Arwena lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ello, co sie dzialo przez dzien caly? Ja kupilam dzis Adasiowi troche zabawek ( uzywek Fisher Price ), strasznie jest nimi zajarany. Teraz cale dnie krecimy, naciskamy, przesuwamy. I kolejna nowa faza: banki mydlane i rozwalanie wiezy z drewnianych klockow ( pozdrawiam Bozie ;) ) Dziecie sie rozwija. :)
    Ale że co? bo nie kumam...ja pisałam kiedyś, że dla mnie przygłupiaste są zestawy lego gotowe, które według instrukcji składa się w coś...np. straż pożarna, czy betoniara....mój miał tego dużo - raz złożył i po zabawie. Natomiast wiadro z klockami uniwersalnymi jest jak najbardziej ok. Ale nie dla oseska...według mnie :). Jakos mnie nie przekonuje, że kilkumiesięczne dziecko rozwija się szczególnie, rozwalając wieżę wybudowaną przez mamę, czy patrząc na bańki mydlane....:)

moremi, megan8, macduska, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e7e68738c73.jpg
    ja tam nie jestem przekonana czy lepiej....taki wesoły wariat - to ma swój świat i chyba mu dobrze w nim...:)

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 7056 7057 7058 7059 7060 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ