X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 01:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Iwcia, ale on tak cały czas płacze?
    nie, po jedzeniu tylko..ciagnie cyca a zdrugiej strony albo pierdzi albo kupe wali , konczymy jedzenie i wtedy sie zaczyna...stekanie, plakanie , spokoj..i tak przez jakas godzinke a potem ze zmeczenia zasypia

macduska lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 01:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Iwcia , serce mi się kraje jak ciebie czytam ...

cholera,że też mieszkasz tak daleka...
    a tam nie ma kogoś kto by temu Alojzowi przemówił do rozumu???
    jakiejś siosry, koleżanki...kogokolwiek

jak siedzi w domu to chyba po to żeby Cię wspierac a nie wkurwiac???

tulę jeszcze raz <3

Alojz to troche pani Dulska...nie lubi sie zwierzac, ceni prywatnosc i niewsciubianie nosa, wiec gdyby nagle tesciowa badz jego siostra zaczely mu cos radzic ..byloby pieklo w domu :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 01:58

macduska, Arwena lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 01:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iw, szwy z zewnatrz to mi prawie zeszly ale ja mam tez w srodku..bo popekalam :(

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 04:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj znowu w dół :-( Chyba jednak trzeba przestać marzyć :-( Pewnie już gdzieś za rogiem się czai @ :-(

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 04:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslalam ze bede pierwsza. Ale tadam... 4.30 a ja juz na nogach - mam piasek w oczach. Jestem rozbita, nie ch e mi sie wstac a tu kurwa jeszcze na to zimno na godzinny spacer. Wspolczujcie mi bo ja sobie bardzo wspolczuje. Fajnie ze Wy mozecie sobie pospac. Milego dnia.

Sabina, kapturnica, BISCA, Mega, gretka, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Bozia3, gosia7122, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 04:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia sama musisz zastosowac diete, bo moze karmisz go via cyc fasola i boli go brzuszek. Dlaczego na nic nie masz czasu skoro Alojzy w domu. Maly na rece do taty a ty na dlugi prysznic i makijaz do lazienki. Moj dziec tez tak mial. Nie plakal jak mial cycka w buzi a smoczkami plul i darl sie. Wiec caly czas musialam go miec na sobie. Teraz to dobrze wspominam. No i spal jedynie na moim brzuchu wiec siedzialam tak dniami i ogladalam filmy a on spal. Iwcia nie zalamuj sie bedzie dobrze oprocz tego ze bedziesz chciala rozwiesc sie z Alojzym. Ale jak wytrwacie pierwsze dwa lata to potem z gorki.

Sabina, moremi, Mega, gretka, macduska, mamatrojki80, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Bozia3, iwcia77, gosia7122, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 05:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -4, ciemno jak w dupie...

Sabina, moremi, kapturnica, Mega, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tu taka cisza. Ja juz po godzinnym spacerze, szaler wziety, kawa zrobiona a Wy spicie? Kapta no nie poznaje Cie ! Czyzbys byla w ciazy:-)

Sabina, moremi, kapturnica, Mega, macduska, kkisia, dorbie, Aasiula, Bozia3, iwcia77, gosia7122, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to jeszczenie nie bylo - cale forum dla mnie.
    Zapomnialam Wam napisac. Wczoraj starszy pan chcial mi ustapic miejsce w metrze- oj nie dobrze ze mna:-( . Mam brzuch ciezarowki ( wkoncu waze prawie dwa bursztyny kg) a sladu ciazy nie ma. Chyba przejde na powietrze i kawe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 06:18

Sabina, moremi, BISCA, Mega, gretka, macduska, mamatrojki80, kkisia, dorbie, Aasiula, Bozia3, iwcia77, gosia7122, Bursztyn, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie sie z Toba polarze gadalo- milego dnia Ci zycze.

Sabina, moremi, kapturnica, BISCA, Margolcia88, Mega, gretka, macduska, mamatrojki80, ComeToMeBaby, kkisia, dorbie, Aasiula, Bozia3, iwcia77, gosia7122, Bursztyn, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Fajnie sie z Toba polarze gadalo- milego dnia Ci zycze.

Solarze Ty tez sie trzymaj i moze zamiast powietrza zjedz te mandarynki bo zaraz zgnija .

Sabina, moremi, kapturnica, BISCA, Mega, gretka, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, dorbie, Aasiula, Mango, Bozia3, iwcia77, gosia7122, Bursztyn, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstaje. Ale pospalam :-) dziecko dziś nie idzie do przedszkola.
    Miłego zimowego dnia :-)

moremi, Mega, gretka, macduska, kkisia, malgos741, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar rozjebalas mnie XD No przyznam ,ze cos ciezko od paru dni mi sie z wyra zwlec..Poza tym sny mam różniaste..Chyba kwestia przewrażliwienia..
    Iwcia przegladnij co wcinasz moze małego wzdyma po Twojej diecie i przez to tak marudzi..A chłopa ustaw do pionu..Nie ma żaboli teraz Ty i młody jesteście najważniejsi a jak on chce rządzić to nakarm Ivo , ściągnij pokarm i oddaj ojcu na pare godzin .Sam poleci po ciebie ;)
    A tak wogóle to dzień dobry :)

moremi, Mega, gretka, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Tak to jeszczenie nie bylo - cale forum dla mnie.
    Zapomnialam Wam napisac. Wczoraj starszy pan chcial mi ustapic miejsce w metrze- oj nie dobrze ze mna:-( . Mam brzuch ciezarowki ( wkoncu waze prawie dwa bursztyny kg) a sladu ciazy nie ma. Chyba przejde na powietrze i kawe.
    No to Ci powiem ,ze ja chodze od dawna juz na wciągnietym coby uniknąc takich sytuacji :( Chuj mnie strzela bo ważac półtora Bursztyna byłam dupa a teraz..Heh.. :-/ Gruba jeZdem?? No jeZdem :( nie ma co sie oszukiwac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 06:43

Sabina, Aasiula, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Chociaż jak poczytałam o Iwci, to już nie jest taki bry. Iwcia delikatna kobietka, a ja już bym pierdylion razy ryja wydarła na swojego. Iwcia, tulę biedactwo <3
    Polarku, moja bohaterko rannego wstawania, miłego dnia :-)
    Sabcia, dlaczego dzieć w domu? :-)
    Agp, sorry, czy naprawdę każdy spadek temperatury jest wart obwieszczania tego na forum? Fajnie bybyło gdybyś poudzielała się trochę w innych tematach ;)

Mega, gretka, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, paszczakin, malgos741, Aasiula, Reni, iwcia77, gosia7122, Bozia3, Bursztyn, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,

Iwcia <3 trzymaj sie. Mam nadzieje ze wszystko wroci do pionu szybciutko.

Milego wszystkim

Sabina, kkisia, malgos741, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Mi położna ściągła w domu. Dorka ja nie pisałam że tak jest wszędzie, bo rodziłam w dwóch różnych szpitalach.
    Też nie wiem co będzie teraz, bo w innym szpitalu będę rodzić, oby były rozpuszczalne.

Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry z rana wszystkim

macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Chociaż jak poczytałam o Iwci, to już nie jest taki bry. Iwcia delikatna kobietka, a ja już bym pierdylion razy ryja wydarła na swojego. Iwcia, tulę biedactwo <3
    Polarku, moja bohaterko rannego wstawania, miłego dnia :-)
    Sabcia, dlaczego dzieć w domu? :-)
    Agp, sorry, czy naprawdę każdy spadek temperatury jest wart obwieszczania tego na forum? Fajnie bybyło gdybyś poudzielała się trochę w innych tematach ;)
    Sorry, dla mnie było to ważne. Pisałam już, ze pierwszy raz kreślę wykres i myślałam, że coś mi podpowiecie w jego interpretacji. No, ale cóż chyba jednak nie... Rozumiem sugestię "weź przestań smęcić o jednym i tym samym".

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nie, po jedzeniu tylko..ciagnie cyca a zdrugiej strony albo pierdzi albo kupe wali , konczymy jedzenie i wtedy sie zaczyna...stekanie, plakanie , spokoj..i tak przez jakas godzinke a potem ze zmeczenia zasypia
    A może spróbuj dietki w taki sposób że zjedz jedną rzecz nawet gdybyś miała cały dzień to samo jeść i obserwuj, potem dodaj kolejną rzecz którą do tej pory jadłaś i w ten sposób może się dowiesz po czym on tak płacze, może coś co jesz mu szkodzi, w sensie że go brzuszek boli. Już sam fakt, że jak mówisz że płacze po jedzeniu i pierdzi, to już daje do myślenia że coś może jesz nie takiego, może uczulony na coś jest. Mój Hubert uczulony na mąkę pszenną i widzę, że chyba za każdym razem jak zje chleb czy bułkę to brzuch go pobolewa.

Mega, gretka, moremi, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

‹‹ 7058 7059 7060 7061 7062 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ