35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Iwcia, ale on tak cały czas płacze?
macduska lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Iwcia , serce mi się kraje jak ciebie czytam ...
cholera,że też mieszkasz tak daleka...
a tam nie ma kogoś kto by temu Alojzowi przemówił do rozumu???
jakiejś siosry, koleżanki...kogokolwiek
jak siedzi w domu to chyba po to żeby Cię wspierac a nie wkurwiac???
tulę jeszcze raz
Alojz to troche pani Dulska...nie lubi sie zwierzac, ceni prywatnosc i niewsciubianie nosa, wiec gdyby nagle tesciowa badz jego siostra zaczely mu cos radzic ..byloby pieklo w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 01:58
macduska, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myslalam ze bede pierwsza. Ale tadam... 4.30 a ja juz na nogach - mam piasek w oczach. Jestem rozbita, nie ch e mi sie wstac a tu kurwa jeszcze na to zimno na godzinny spacer. Wspolczujcie mi bo ja sobie bardzo wspolczuje. Fajnie ze Wy mozecie sobie pospac. Milego dnia.
Sabina, kapturnica, BISCA, Mega, gretka, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Bozia3, gosia7122, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
-
Iwcia sama musisz zastosowac diete, bo moze karmisz go via cyc fasola i boli go brzuszek. Dlaczego na nic nie masz czasu skoro Alojzy w domu. Maly na rece do taty a ty na dlugi prysznic i makijaz do lazienki. Moj dziec tez tak mial. Nie plakal jak mial cycka w buzi a smoczkami plul i darl sie. Wiec caly czas musialam go miec na sobie. Teraz to dobrze wspominam. No i spal jedynie na moim brzuchu wiec siedzialam tak dniami i ogladalam filmy a on spal. Iwcia nie zalamuj sie bedzie dobrze oprocz tego ze bedziesz chciala rozwiesc sie z Alojzym. Ale jak wytrwacie pierwsze dwa lata to potem z gorki.
Sabina, moremi, Mega, gretka, macduska, mamatrojki80, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Bozia3, iwcia77, gosia7122, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
-
A co tu taka cisza. Ja juz po godzinnym spacerze, szaler wziety, kawa zrobiona a Wy spicie? Kapta no nie poznaje Cie ! Czyzbys byla w ciazy:-)
Sabina, moremi, kapturnica, Mega, macduska, kkisia, dorbie, Aasiula, Bozia3, iwcia77, gosia7122, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
-
Tak to jeszczenie nie bylo - cale forum dla mnie.
Zapomnialam Wam napisac. Wczoraj starszy pan chcial mi ustapic miejsce w metrze- oj nie dobrze ze mna:-( . Mam brzuch ciezarowki ( wkoncu waze prawie dwa bursztyny kg) a sladu ciazy nie ma. Chyba przejde na powietrze i kawe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 06:18
Sabina, moremi, BISCA, Mega, gretka, macduska, mamatrojki80, kkisia, dorbie, Aasiula, Bozia3, iwcia77, gosia7122, Bursztyn, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
-
Fajnie sie z Toba polarze gadalo- milego dnia Ci zycze.
Sabina, moremi, kapturnica, BISCA, Margolcia88, Mega, gretka, macduska, mamatrojki80, ComeToMeBaby, kkisia, dorbie, Aasiula, Bozia3, iwcia77, gosia7122, Bursztyn, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Fajnie sie z Toba polarze gadalo- milego dnia Ci zycze.
Solarze Ty tez sie trzymaj i moze zamiast powietrza zjedz te mandarynki bo zaraz zgnija .Sabina, moremi, kapturnica, BISCA, Mega, gretka, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, dorbie, Aasiula, Mango, Bozia3, iwcia77, gosia7122, Bursztyn, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polar rozjebalas mnie
No przyznam ,ze cos ciezko od paru dni mi sie z wyra zwlec..Poza tym sny mam różniaste..Chyba kwestia przewrażliwienia..
Iwcia przegladnij co wcinasz moze małego wzdyma po Twojej diecie i przez to tak marudzi..A chłopa ustaw do pionu..Nie ma żaboli teraz Ty i młody jesteście najważniejsi a jak on chce rządzić to nakarm Ivo , ściągnij pokarm i oddaj ojcu na pare godzin .Sam poleci po ciebie
A tak wogóle to dzień dobrymoremi, Mega, gretka, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Tak to jeszczenie nie bylo - cale forum dla mnie.
Zapomnialam Wam napisac. Wczoraj starszy pan chcial mi ustapic miejsce w metrze- oj nie dobrze ze mna:-( . Mam brzuch ciezarowki ( wkoncu waze prawie dwa bursztyny kg) a sladu ciazy nie ma. Chyba przejde na powietrze i kawe.Chuj mnie strzela bo ważac półtora Bursztyna byłam dupa a teraz..Heh..
Gruba jeZdem?? No jeZdem
nie ma co sie oszukiwac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 06:43
Sabina, Aasiula, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
Bry
Chociaż jak poczytałam o Iwci, to już nie jest taki bry. Iwcia delikatna kobietka, a ja już bym pierdylion razy ryja wydarła na swojego. Iwcia, tulę biedactwo
Polarku, moja bohaterko rannego wstawania, miłego dnia
Sabcia, dlaczego dzieć w domu?
Agp, sorry, czy naprawdę każdy spadek temperatury jest wart obwieszczania tego na forum? Fajnie bybyło gdybyś poudzielała się trochę w innych tematachMega, gretka, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, paszczakin, malgos741, Aasiula, Reni, iwcia77, gosia7122, Bozia3, Bursztyn, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
Chociaż jak poczytałam o Iwci, to już nie jest taki bry. Iwcia delikatna kobietka, a ja już bym pierdylion razy ryja wydarła na swojego. Iwcia, tulę biedactwo
Polarku, moja bohaterko rannego wstawania, miłego dnia
Sabcia, dlaczego dzieć w domu?
Agp, sorry, czy naprawdę każdy spadek temperatury jest wart obwieszczania tego na forum? Fajnie bybyło gdybyś poudzielała się trochę w innych tematach -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:nie, po jedzeniu tylko..ciagnie cyca a zdrugiej strony albo pierdzi albo kupe wali , konczymy jedzenie i wtedy sie zaczyna...stekanie, plakanie , spokoj..i tak przez jakas godzinke a potem ze zmeczenia zasypia
Mega, gretka, moremi, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość