35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Poczytalam Iwcie. Jestem za lobotomia u Alojza. Nie znam człowieka, ale.dość by mnie wkurwil.
MMoremi moja córka zostal w domu, bo ja dziś.pracuję do późna i babcia nie ma jej jak odebrać. Sąsiad się pochorowal
i tak jestes lagodna- ja od razu chciala wypierdzielic przez okno ....macduska, Mega, Aasiula, kkisia, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyMega wrote:Pije kawkę i czekam na kuriera, dostałam smsa ze do 10:30 bedzie moj Inofem
zaś sie bede musiała szarpać z teściowa: a co tam przyszło??? Wrrrr.....
Ha ha, oczami wyobraźni zobaczyłam jak wydzieracie sobie nawzajem tę paczkę z rozwianymi włosami i obłędem w oczchkapturnica, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, kkisia, moremi, iwcia77, Bozia3, Bursztyn, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Poczytalam Iwcie. Jestem za lobotomia u Alojza. Nie znam człowieka, ale.dość by mnie wkurwil.
Iwcia, musisz z nim pogadać, jesteś przecież mamą, uswaidom mu to- nie zrobisz dziecku krzywdy, nie musi Ci tak patrzeć na ręce. No i koniecznie zatrudnij go do noszenia.
Mega, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Iwone, BISCA, Arwena, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
agp wrote:Dziękuję. Wszystkie laski na mnie siadły ostro za mój wpis
Dzięki za zrozumienie... Nie łatwo tu być nowym, i tak od razu wbić w Wasz klimat...
I tak- tu trzeba mieć twardą dupę. Takie opierdalanie to nie opierdalanie, jeszcze cię tu nikt naprawdę nie opierdolił. Także wrzuć na luz. Będziesz miała pytania - pytaj.
A żeby się wkręcić w nasz klimat- czy to dużo potrzeba rzeczywiście? Trzeba jedynie zainteresować się innymi. Nie tylko sobą.gretka, Mega, Sabina, kkisia, Aasiula, kapturnica, malgos741, moremi, iwcia77, gosia7122, BISCA, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Pije kawkę i czekam na kuriera, dostałam smsa ze do 10:30 bedzie moj Inofem
zaś sie bede musiała szarpać z teściowa: a co tam przyszło??? Wrrrr.....
pytam, bo jak mam czekać cały dzień w domu na kuriera to mnie szlag trafia. też bym wolała korzystać z takich co to podają / ustalają telefonicznie godzinę dostawy.Sabina, Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o o o- z jakiej firmy kurierskiej przybędzie do ciebie ten kurier?
pytam, bo jak mam czekać cały dzień w domu na kuriera to mnie szlag trafia. też bym wolała korzystać z takich co to podają / ustalają telefonicznie godzinę dostawy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 08:56
Sabina, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHello!
U mnie w końcu snieżek
Kapta jak tam porcelanka?
Mnie nie ciągnie, za to po śniadanku mnie nudzi i już sobie wyobrażam jak lecę z gabinetu do kibla. Może mi się nie przytrafiMega, kkisia, Sabina, malgos741, Aasiula, moremi, iwcia77, gosia7122, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
no właśnie kuźwa nie.
chyba że szły duże przesyłki- typu pralka, meble.. Że musi sobie jakoś najpierw załadować towar na pakę i po kolei rozładowywać- wtedy zadzwoni i zapyta. A tak: mam linka do sledzenia paczki i w końcu widzę: paczka przekazana do doręczenie (w sensie kurier wziął i pojechał, a ty człowieku myśl teraz, nawet se do kuriera nie zadzwonisz bo nie ma kontaktu, trzeba by przez centralę). ostatnio miałam dhl u siebie to dostałam z automatu smsa że planowana dostawa między 10:30 a 15:30, potem na stronie doczytałam, że to na podstawie wcześniejszych doręczeń. co innego jak podajesz adres firmy, gdzie siedzisz w pracy i będziesz. a co innego jak dostawa do domu i możesz przecież wyjść.Mega, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hello!
U mnie w końcu snieżek
Kapta jak tam porcelanka?
Mnie nie ciągnie, za to po śniadanku mnie nudzi i już sobie wyobrażam jak lecę z gabinetu do kibla. Może mi się nie przytrafiMega, Sabina, Aasiula, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a ja też za Morką- bez przesady, wszystkie jesteśmy dorosłe. Jeśli chcesz pomocy w interpretacji to o nią zapytaj wprost, zaproś nas do zerknięcia na Twój wykres. Powiem Ci, że po Twoim poście o tym jak to ci temp spadła i @ pewnie za rogiem przyjęłam to jako prawdę objawioną i żaden impuls skłaniający mnie do zerknięcia na Twój wykres się nie wytworzył, ani tym bardziej, żeby Ci cokolwiek zinterpretować.
I tak- tu trzeba mieć twardą dupę. Takie opierdalanie to nie opierdalanie, jeszcze cię tu nikt naprawdę nie opierdolił. Także wrzuć na luz. Będziesz miała pytania - pytaj.
A żeby się wkręcić w nasz klimat- czy to dużo potrzeba rzeczywiście? Trzeba jedynie zainteresować się innymi. Nie tylko sobą.mi się nie chciało tyle pisać
ale racja, dziewcze chcesz więcej uwagi okaz ja równiez nam.
ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, Mega, Aasiula, moremi, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:a jak jej powiesz ze inofem? bedzie wiedzala na co?
powiedz ze na skolatane nerwy, choc i tak sie pewnie nie domysli, ze tez ma w tym swoj udzialale już stała nade mną zeby zobaczyć co tam tak naprawdę siedzi. Przyszło mi do głowi zeby zamówić wibrator
Teraz bede miała trochę spokoju bo w miasto wybywa. Ale przed wyjściem to przeciez obiad musi wykończyć. Mowię to ja przeciez zrobię, gulasz to prosta sprawa. A ona: no dobrze, tylko pamiętaj zeby porządnie mięso przyrumienić z cebulka, to wtedy jest lepszy....kurwa....zastanawiam sie skad pożyczyć łopatę....gretka, kapturnica, Natka_79, Sabina, malgos741, Aasiula, moremi, paszczakin, dorbie, iwcia77, Bozia3, Mango, BISCA, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość
-
Solar- mistrzyni porannego (?!- chyba nocnego) dialogu... Se o takiej nieprzyzwoitej porze wstajesz i jeszcze mamy ci współczuć?! Heh, niedoczekanie
Cza było pospać.
Mega, Sabina, Aasiula, dorbie, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o o o- z jakiej firmy kurierskiej przybędzie do ciebie ten kurier?
pytam, bo jak mam czekać cały dzień w domu na kuriera to mnie szlag trafia. też bym wolała korzystać z takich co to podają / ustalają telefonicznie godzinę dostawy.ComeToMeBaby, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Bry czarownice
wracam z powrotem do wyra
chlop mi dzis w nocy dal taki koncert chrapania
ze ledwie zyje
udusze go kiedys i bedzie zbrodnia w afekcieSabina, Mega, gretka, malgos741, Natka_79, Aasiula, dorbie, iwcia77, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
Mega- ja bym nie wytrzymała. Serio. Ja mam bardzo rozwinięte poczucie własności i prywatności. U nas w domu rodzinnym szanuje się tajemnicę korespondencji i tego samego wymagam u siebie w domu. Jak odbieram pocztę ze skrzynki i jest list do m to czeka na niego aż wróci z pracy. Jak do mnie- tak samo. Nie możesz jej wprost powiedzieć, że to DO CIEBIE?
Jak jej żal tyłek ściska to też niech sobie coś zamówi, to będzie se paczki otwierać. No ja pierdzielę, zbulwersowałam się.Mega, moremi, iwcia77, Mango, kicia 123, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość