X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • gretka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Zamówiłam tantum verde dla córki i powiedziałam jej ze witaminy dla siebie :) ale już stała nade mną zeby zobaczyć co tam tak naprawdę siedzi. Przyszło mi do głowi zeby zamówić wibrator ;)
    Teraz bede miała trochę spokoju bo w miasto wybywa. Ale przed wyjściem to przeciez obiad musi wykończyć. Mowię to ja przeciez zrobię, gulasz to prosta sprawa. A ona: no dobrze, tylko pamiętaj zeby porządnie mięso przyrumienić z cebulka, to wtedy jest lepszy....kurwa....zastanawiam sie skad pożyczyć łopatę....
    ciekawe czy po powrocie przejdzie kontrole jakosci?;-)
    ja pierdziu jak tak masz nieustannie, to naprawde ....prolaktyna u Ciebie robi potrojna sinusoide....

Mega, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość

gretka
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To ja panie opuszcze..Głowa ciężka spać sie chce..Może nie zarzygam łóżka XD
    Miskę se uszykuj 2smiech.gif

gretka, ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, Sabina, kkisia, kapturnica, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry dziewczynki ;)
    Kawka do połowy wypita ... będę żyła ;)
    ja to te ranne to podziwiam ...mnie siłą nikt by z łóżka nie ściągnął o 4 czy 5 rano ;) czasem o 8mej ciężko wstać ;)

Mega, Sabina, gretka, kkisia, kapturnica, iwcia77, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Mega- ja bym nie wytrzymała. Serio. Ja mam bardzo rozwinięte poczucie własności i prywatności. U nas w domu rodzinnym szanuje się tajemnicę korespondencji i tego samego wymagam u siebie w domu. Jak odbieram pocztę ze skrzynki i jest list do m to czeka na niego aż wróci z pracy. Jak do mnie- tak samo. Nie możesz jej wprost powiedzieć, że to DO CIEBIE?
    Jak jej żal tyłek ściska to też niech sobie coś zamówi, to będzie se paczki otwierać. No ja pierdzielę, zbulwersowałam się.
    Nic to nie daje. Taki charakter i tyle, wścibskie babsko. Ja tez z domu nauczona ze cudzych przesyłek sie nie otwiera, ona uważała inaczej, awanturami wywalczylam, ze moich nie otwiera, ale jak coś przychodzi do mojego męża a mnie nie ma w domu to otwiera :) jak ja jestem to sie boi ;) wie ze ja nie otworze, chyba ze zadzwonię do niego i mowię ze ma taka i taka przesyłkę, a on powie to sprawdź :)

Iwone, kapturnica, iwcia77, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Echhh, szkoda nerwów...

kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Natka_79 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Przyszło mi do głowi zeby zamówić wibrator ;)
    hehe, miałam taką samą myśl ;) teściowej współczuje. Moja jest w miare ale wkur!@# mnie pytając ciągle w co moje dziecko jest ubrane ;) wczoraj byliśmy na spacerze, wysłałam jej mmsa jak młody na sniegu szaleje to zaraz telefon, czy ma ubrane śniegowce....nie kur!@# w trampkach wyszedł :/

Mega, Sabina, Aasiula, gretka, kkisia, moremi, kapturnica, dorbie, paszczakin, iwcia77, gosia7122, Bozia3, Mango, kicia 123, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no - to dziewczynki ja też znikam na razie, czas dobrze rozpocząć dzień. Idę się wypindrzyć, a potem po wyniki m. Mam nadzieję, że będą (w sensie centrala nie zapomni żeby przesłać wyniki do innego oddziału)- bo się z lekka zdenerwuję.
    si ja lejter zwyciestwo2.gif

Aasiula, Sabina, Mega, gretka, kkisia, moremi, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć baby :)
    Iwcia wspieram :)
    Solar poranny monolog hyhyhy the best !!
    Ja džisiaj zapierdzielam do gina trzymcie kciuki za informacje czy ovu w ogole bylo ;)
    Milego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 09:20

ComeToMeBaby, Mega, Sabina, gretka, kkisia, kapturnica, dorbie, iwcia77, gosia7122, Parka, ania.g, Mala79, Arwena lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Nic to nie daje. Taki charakter i tyle, wścibskie babsko. Ja tez z domu nauczona ze cudzych przesyłek sie nie otwiera, ona uważała inaczej, awanturami wywalczylam, ze moich nie otwiera, ale jak coś przychodzi do mojego męża a mnie nie ma w domu to otwiera :) jak ja jestem to sie boi ;) wie ze ja nie otworze, chyba ze zadzwonię do niego i mowię ze ma taka i taka przesyłkę, a on powie to sprawdź :)
    uuuuu, to by były u mnie też awantury. no co to za ludzie są, nie może mi się to pomieścić w głowie. #$%$%%#$%$#!! kurwa. (to ostatnie słowo było najłagodniejsze, resztę zaszyfrowałam).
    współczuję. bądź silna.

Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    hehe, miałam taką samą myśl ;) teściowej współczuje. Moja jest w miare ale wkur!@# mnie pytając ciągle w co moje dziecko jest ubrane ;) wczoraj byliśmy na spacerze, wysłałam jej mmsa jak młody na sniegu szaleje to zaraz telefon, czy ma ubrane śniegowce....nie kur!@# w trampkach wyszedł :/
    Oooo, siostro moja, mam to samo :) dzisiaj do mnie mówi: słyszałaś jak Młoda w nocy kaszlala? Mowię ze nie ( pewnie nie bardzo bo po 1 bym usłyszała, a po 2 jakby ja mocno męczyło to przyszłaby do mnie po pomoc ;) ) a teściowa do mnie - nie dałaś jej na noc pewnie leków, mowię akurat dałam, a ona to pewnie rano nie dałaś! Popatrzyłam na nią z politowaniem i nic nie stwierdziłam na te mądrość życiowa ;) pamiętajcie wiec drogie mamy - jak dziecko w nocy kaszle, to pewnie nie daliście mu rano lekarstwa (akurat dałam, bo co jak co, ale o lekach dla własnego dziecka PAMIETAM! BO TO KURWA MOJE DZIECKO JEST!) no ;)

Aasiula, Sabina, gretka, kkisia, moremi, kapturnica, paszczakin, iwcia77, gosia7122, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cometa trzymam kciuki . :)

Mega, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Oooo, siostro moja, mam to samo :) dzisiaj do mnie mówi: słyszałaś jak Młoda w nocy kaszlala? Mowię ze nie ( pewnie nie bardzo bo po 1 bym usłyszała, a po 2 jakby ja mocno męczyło to przyszłaby do mnie po pomoc ;) ) a teściowa do mnie - nie dałaś jej na noc pewnie leków, mowię akurat dałam, a ona to pewnie rano nie dałaś! Popatrzyłam na nią z politowaniem i nic nie stwierdziłam na te mądrość życiowa ;) pamiętajcie wiec drogie mamy - jak dziecko w nocy kaszle, to pewnie nie daliście mu rano lekarstwa (akurat dałam, bo co jak co, ale o lekach dla własnego dziecka PAMIETAM! BO TO KURWA MOJE DZIECKO JEST!) no ;)
    Ja pierdziele :/ ale bym awanture zrobila za takie gadanie

Mega, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Cometa trzymam kciuki . :)
    Za was obie :)

Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja pierdziele :/ ale bym awanture zrobila za takie gadanie
    Nie chciałam córki budzić ;)
    Zreszta to mi da dwa dni spokoju, a potem od nowa ;)

Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    to masz trudniej...u mnie jak młody ma katar to zaraz przez telefon dostaje instrukcje że mam mu założyć mityczną kamizelkę ;) jak słysze to słowo to dostaje białej gorączki :) mówie że nie ma, to zaraz słysze ze trzeba kupić. Juz się nauczyłam że trzeba wpuszać jedym uchem i wypuszczac drugim te mądrości bo szkoda nerwów

Mega, Aasiula, gretka, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a przepraszam...czy straciłaś głos?
    a weź go opierdol, raz a porządnie
    co to kurwa ma być..nadzorca folwarku?
    iwcia77 wrote:

Alojz do 30 marca siedzi ze mna w domu ...i patrzy mi na rece

Mega, Iwone, Aasiula, Sabina, gretka, kkisia, moremi, kapturnica, iwcia77, gosia7122, Bozia3, Mango, BISCA, Parka, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    to masz trudniej...u mnie jak młody ma katar to zaraz przez telefon dostaje instrukcje że mam mu założyć mityczną kamizelkę ;) jak słysze to słowo to dostaje białej gorączki :) mówie że nie ma, to zaraz słysze ze trzeba kupić. Juz się nauczyłam że trzeba wpuszać jedym uchem i wypuszczac drugim te mądrości bo szkoda nerwów
    Co to jest mityczna kamizelka??? :D

gretka, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Mega ja w miarę możliwości zamawiałabym z odbiorem w paczkomatach inpost, albo poprosiłabym koleżankę czy sąsiadkę że na jej adres będą przychodzić przesyłki i koniecznie żeby teściowa o tym wiedziała :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 09:45

Mega, gretka, moremi, Bozia3, Mango, Parka lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry ;)

Mega, kkisia, iwcia77, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja Ci nie współczuję ;-)
    hahahaha chciałaś psa to masz
    chociaż mój o tej porze przewraca się na drugi bok :-)
    przed 7 jak mam z nim wyjść to najpierw budzę go ze 20 min
    dopiero jak otwieram szafę to wtedy wstaje i głośno ziewa...jak to nie działa i nie zwracam na niego uwagi to łazi za mną, dziobie mnie w łydkę i mnie pospiesza ;-)
    SolarPolar wrote:
    Myslalam ze bede pierwsza. Ale tadam... 4.30 a ja juz na nogach - mam piasek w oczach. Jestem rozbita, nie ch e mi sie wstac a tu kurwa jeszcze na to zimno na godzinny spacer. Wspolczujcie mi bo ja sobie bardzo wspolczuje. Fajnie ze Wy mozecie sobie pospac. Milego dnia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 09:47

Mega, Aasiula, Sabina, kkisia, moremi, kapturnica, iwcia77, gosia7122, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 7061 7062 7063 7064 7065 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ