35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Zamówiłam tantum verde dla córki i powiedziałam jej ze witaminy dla siebie
ale już stała nade mną zeby zobaczyć co tam tak naprawdę siedzi. Przyszło mi do głowi zeby zamówić wibrator
Teraz bede miała trochę spokoju bo w miasto wybywa. Ale przed wyjściem to przeciez obiad musi wykończyć. Mowię to ja przeciez zrobię, gulasz to prosta sprawa. A ona: no dobrze, tylko pamiętaj zeby porządnie mięso przyrumienić z cebulka, to wtedy jest lepszy....kurwa....zastanawiam sie skad pożyczyć łopatę....
ja pierdziu jak tak masz nieustannie, to naprawde ....prolaktyna u Ciebie robi potrojna sinusoide....Mega, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość
gretka -
Bry dziewczynki
Kawka do połowy wypita ... będę żyła
ja to te ranne to podziwiam ...mnie siłą nikt by z łóżka nie ściągnął o 4 czy 5 ranoczasem o 8mej ciężko wstać
Mega, Sabina, gretka, kkisia, kapturnica, iwcia77, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ComeToMeBaby wrote:Mega- ja bym nie wytrzymała. Serio. Ja mam bardzo rozwinięte poczucie własności i prywatności. U nas w domu rodzinnym szanuje się tajemnicę korespondencji i tego samego wymagam u siebie w domu. Jak odbieram pocztę ze skrzynki i jest list do m to czeka na niego aż wróci z pracy. Jak do mnie- tak samo. Nie możesz jej wprost powiedzieć, że to DO CIEBIE?
Jak jej żal tyłek ściska to też niech sobie coś zamówi, to będzie se paczki otwierać. No ja pierdzielę, zbulwersowałam się.jak ja jestem to sie boi
wie ze ja nie otworze, chyba ze zadzwonię do niego i mowię ze ma taka i taka przesyłkę, a on powie to sprawdź
Iwone, kapturnica, iwcia77, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Przyszło mi do głowi zeby zamówić wibrator
teściowej współczuje. Moja jest w miare ale wkur!@# mnie pytając ciągle w co moje dziecko jest ubrane
wczoraj byliśmy na spacerze, wysłałam jej mmsa jak młody na sniegu szaleje to zaraz telefon, czy ma ubrane śniegowce....nie kur!@# w trampkach wyszedł
Mega, Sabina, Aasiula, gretka, kkisia, moremi, kapturnica, dorbie, paszczakin, iwcia77, gosia7122, Bozia3, Mango, kicia 123, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
no - to dziewczynki ja też znikam na razie, czas dobrze rozpocząć dzień. Idę się wypindrzyć, a potem po wyniki m. Mam nadzieję, że będą (w sensie centrala nie zapomni żeby przesłać wyniki do innego oddziału)- bo się z lekka zdenerwuję.
si ja lejterAasiula, Sabina, Mega, gretka, kkisia, moremi, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć baby
Iwcia wspieram
Solar poranny monolog hyhyhy the best !!
Ja džisiaj zapierdzielam do gina trzymcie kciuki za informacje czy ovu w ogole bylo
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 09:20
ComeToMeBaby, Mega, Sabina, gretka, kkisia, kapturnica, dorbie, iwcia77, gosia7122, Parka, ania.g, Mala79, Arwena lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Nic to nie daje. Taki charakter i tyle, wścibskie babsko. Ja tez z domu nauczona ze cudzych przesyłek sie nie otwiera, ona uważała inaczej, awanturami wywalczylam, ze moich nie otwiera, ale jak coś przychodzi do mojego męża a mnie nie ma w domu to otwiera
jak ja jestem to sie boi
wie ze ja nie otworze, chyba ze zadzwonię do niego i mowię ze ma taka i taka przesyłkę, a on powie to sprawdź
współczuję. bądź silna.Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:hehe, miałam taką samą myśl
teściowej współczuje. Moja jest w miare ale wkur!@# mnie pytając ciągle w co moje dziecko jest ubrane
wczoraj byliśmy na spacerze, wysłałam jej mmsa jak młody na sniegu szaleje to zaraz telefon, czy ma ubrane śniegowce....nie kur!@# w trampkach wyszedł
dzisiaj do mnie mówi: słyszałaś jak Młoda w nocy kaszlala? Mowię ze nie ( pewnie nie bardzo bo po 1 bym usłyszała, a po 2 jakby ja mocno męczyło to przyszłaby do mnie po pomoc
) a teściowa do mnie - nie dałaś jej na noc pewnie leków, mowię akurat dałam, a ona to pewnie rano nie dałaś! Popatrzyłam na nią z politowaniem i nic nie stwierdziłam na te mądrość życiowa
pamiętajcie wiec drogie mamy - jak dziecko w nocy kaszle, to pewnie nie daliście mu rano lekarstwa (akurat dałam, bo co jak co, ale o lekach dla własnego dziecka PAMIETAM! BO TO KURWA MOJE DZIECKO JEST!) no
Aasiula, Sabina, gretka, kkisia, moremi, kapturnica, paszczakin, iwcia77, gosia7122, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Oooo, siostro moja, mam to samo
dzisiaj do mnie mówi: słyszałaś jak Młoda w nocy kaszlala? Mowię ze nie ( pewnie nie bardzo bo po 1 bym usłyszała, a po 2 jakby ja mocno męczyło to przyszłaby do mnie po pomoc
) a teściowa do mnie - nie dałaś jej na noc pewnie leków, mowię akurat dałam, a ona to pewnie rano nie dałaś! Popatrzyłam na nią z politowaniem i nic nie stwierdziłam na te mądrość życiowa
pamiętajcie wiec drogie mamy - jak dziecko w nocy kaszle, to pewnie nie daliście mu rano lekarstwa (akurat dałam, bo co jak co, ale o lekach dla własnego dziecka PAMIETAM! BO TO KURWA MOJE DZIECKO JEST!) no
ale bym awanture zrobila za takie gadanie
Mega, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja pierdziele
ale bym awanture zrobila za takie gadanie
Zreszta to mi da dwa dni spokoju, a potem od nowaAasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Oooo, siostro moja, mam to samo
jak słysze to słowo to dostaje białej gorączki
mówie że nie ma, to zaraz słysze ze trzeba kupić. Juz się nauczyłam że trzeba wpuszać jedym uchem i wypuszczac drugim te mądrości bo szkoda nerwów
Mega, Aasiula, gretka, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
a przepraszam...czy straciłaś głos?
a weź go opierdol, raz a porządnie
co to kurwa ma być..nadzorca folwarku?
iwcia77 wrote:
Alojz do 30 marca siedzi ze mna w domu ...i patrzy mi na receMega, Iwone, Aasiula, Sabina, gretka, kkisia, moremi, kapturnica, iwcia77, gosia7122, Bozia3, Mango, BISCA, Parka, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:to masz trudniej...u mnie jak młody ma katar to zaraz przez telefon dostaje instrukcje że mam mu założyć mityczną kamizelkę
jak słysze to słowo to dostaje białej gorączki
mówie że nie ma, to zaraz słysze ze trzeba kupić. Juz się nauczyłam że trzeba wpuszać jedym uchem i wypuszczac drugim te mądrości bo szkoda nerwów
gretka, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Nic to nie daje. Taki charakter i tyle, wścibskie babsko. Ja tez z domu nauczona ze cudzych przesyłek sie nie otwiera, ona uważała inaczej, awanturami wywalczylam, ze moich nie otwiera, ale jak coś przychodzi do mojego męża a mnie nie ma w domu to otwiera
jak ja jestem to sie boi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 09:45
Mega, gretka, moremi, Bozia3, Mango, Parka lubią tę wiadomość
-
ja Ci nie współczuję
hahahaha chciałaś psa to masz
chociaż mój o tej porze przewraca się na drugi bok
przed 7 jak mam z nim wyjść to najpierw budzę go ze 20 min
dopiero jak otwieram szafę to wtedy wstaje i głośno ziewa...jak to nie działa i nie zwracam na niego uwagi to łazi za mną, dziobie mnie w łydkę i mnie pospiesza
SolarPolar wrote:Myslalam ze bede pierwsza. Ale tadam... 4.30 a ja juz na nogach - mam piasek w oczach. Jestem rozbita, nie ch e mi sie wstac a tu kurwa jeszcze na to zimno na godzinny spacer. Wspolczujcie mi bo ja sobie bardzo wspolczuje. Fajnie ze Wy mozecie sobie pospac. Milego dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 09:47
Mega, Aasiula, Sabina, kkisia, moremi, kapturnica, iwcia77, gosia7122, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość