X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a jak zmatowieje!?
    Wymienisz na nowom B-)

Reni, Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak swoją drogą
    co mają nogi do góry do zachodzenia w ciążę? przecież jak podnoszę nogi do góry to dupa i tak leży jak leżała
    bez sensu
    chyba raczej biodra powinny być uniesione do góry

Mega, kapturnica, Aasiula, gretka, moremi, kkisia, Sabina, iwcia77, gosia7122, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No dobra, a u Was jak to jest?
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/wyplywajaca-sperma-i-pozycje-po,5838.html
    "Moj gin powiedzial zeby po wszystkim polezec doslownie po minutce na plecach, brzuchu i kazdym boku, wtedy plemnikom bedzie letwiej" - to mi sie najbardziej podobało ;) musze odpalić stoper i o tym koniecznie pamietać ;)

kapturnica, Aasiula, gretka, moremi, Sabina, iwcia77, gosia7122, Bozia3, Parka, Margolcia88, Bursztyn, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    love

"mój mąż mi wsadza palec i tak zasypiamy.
    jak się budzę rano to nadal mam jego palec w pipce.
    jego palec stoi na straży aby plemniki nie pouciekały!
    polecam."

Mega, kapturnica, Aasiula, gretka, moremi, kkisia, Sabina, dorbie, paszczakin, iwcia77, gosia7122, Bozia3, Natka_79, BISCA, Parka, ania.g, Bursztyn, Mala79, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    love

polecam."
    2smiech2.gif

Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jprdziu Morka znow jakies tulipany wynalazła ale z tym palcem dojebane..Ciekawe czy mu taK DO rana skóra z palucha nie zlazła od ciągłego moczenia w piczce 01icon_lol2.gif

Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77, kkisia, gosia7122, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty, ale czujesz to? jaki musi mieć pomarszczony? palec E.T. to przy nim jak po liftingu!
    śluz i plemniki pod pazurem
    fuj!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 10:29

kapturnica, Aasiula, moremi, gretka, kkisia, Mega, Sabina, paszczakin, iwcia77, gosia7122, Bozia3, ania.g, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    love

polecam."
    No sie zadlawilam kuwa ;D hahahaha

kapturnica, Mega, gretka, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ty, ale czujesz to? jaki musi mieć pomarszczony? palec E.T. to przy nim jak po liftingu!
    fuj!
    Ciekawe czy mu później cały dzień palec sledziem podpierdala ;)

Aasiula, moremi, Mega, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    fuj!
    A wyobraź sobie jak to wyglada, gdy facet jest np. mechanikiem. Smar za pazurami przez noc w pipce schodzi :-)

Aasiula, kapturnica, Reni, gretka, Sabina, iwcia77, kkisia, Parka, Margolcia88, Bursztyn, ComeToMeBaby, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od 3lat tamowalam lecialam zapalic i wracalam do lozka, w październiku mialam operacyjnie usuwana ciaze jajowodowa lekarz mowil ze 3miesiace i sie uda nie wierzylam mu i zaczelam lezec z chusteczka a na boku to nie radze dziewczyny gdyz właśnie ja wtedy usypialam na lewym i lewy jajowod wlasnie byl zaciazony a jak wiadono macica jest na srodku a nie po bokach zycze wam wytrwalosci w staraniach i 3mam kciuki

I macie rpzepis jak nie zajsc w pozamaciczna ciaze ;)

Mega, Sabina, gretka, iwcia77, kkisia, BISCA, Margolcia88, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A wyobraź sobie jak to wyglada, gdy facet jest np. mechanikiem. Smar za pazurami przez noc w pipce schodzi :-)
    Fujjjjjj :/

• gretka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu dylemat " czy jestem w ciazy?"

Moje objawy to większe i bardziej wrażliwe piersi od 2 tygodni, ciemniejsze i bolące sutki.
    Temperatura 37-37,3 ale jestem przeziębiona (katar i gardło). Mimo wszystko temperatura utrzymuje się na takim samym poziomie. Gdybym była w ciąży byłby to gdzieś 7 tydzień. Końcówką 6 tygodnia robiłam test i wyszedł negatywny, teraz w 7 tygodniu robiłam 2 testy z czego jeden zepsuty bo nic nie pokazał, a na drugim na upartego blada przeźroczysta druga kreska pod kątem patrząc. Jeszcze dodam, że ciąża wg mnie jest nie realna współżyłam ale mój narzeczony nie dochodził we mnie, jest tego pewien. Co o tym myślicie?

co ordynatorka, albo zastepca na to?

Sabina, Mega, moremi, iwcia77, kkisia, Bozia3, BISCA, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

gretka
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej tu macz jak dla mnie
    moja wyobraźnia mnie powala.. muszę cebule zrobić off
    moremi wrote:

kapturnica, Mega, Aasiula, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    a tu dylemat " czy jestem w ciazy?"

Moje objawy to większe i bardziej wrażliwe piersi od 2 tygodni, ciemniejsze i bolące sutki.
    Temperatura 37-37,3 ale jestem przeziębiona (katar i gardło). Mimo wszystko temperatura utrzymuje się na takim samym poziomie. Gdybym była w ciąży byłby to gdzieś 7 tydzień. Końcówką 6 tygodnia robiłam test i wyszedł negatywny, teraz w 7 tygodniu robiłam 2 testy z czego jeden zepsuty bo nic nie pokazał, a na drugim na upartego blada przeźroczysta druga kreska pod kątem patrząc. Jeszcze dodam, że ciąża wg mnie jest nie realna współżyłam ale mój narzeczony nie dochodził we mnie, jest tego pewien. Co o tym myślicie?

co ordynatorka, albo zastepca na to?
    JeZd w ciąży..UROJONEJ kurwa 2smiech2.gif

Aasiula, Mega, gretka, Sabina, iwcia77, kkisia, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co tak sobie przypominam moje świadome kroki w staraniu się o ciążę i wizytę na ovu
    i tak sobie myślę, że kurwa chyba aż tak ograniczona nie byłam
    jak myślicie jestem w ciąży? ja pierdole a paszła do gina a nie pytania na forum
    mamy sobie karty rozłożyć?

Mega, Sabina, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiecie co tak sobie przypominam moje świadome kroki w staraniu się o ciążę i wizytę na ovu
    i tak sobie myślę, że kurwa chyba aż tak ograniczona nie byłam
    jak myślicie jestem w ciąży? ja pierdole a paszła do gina a nie pytania na forum
    mamy sobie karty rozłożyć?
    Ey ale popatrz tam na watek co sa wykresy itp to tam takie pytania sa...Czy jestemw ciazy..czy sie udało..Itp.A najlepsze ,ze jak napsizesz ,ze nikt rentgena w oczach nie ma i ktio jej co powie..To wsiąda na Ciebie ,żes bez uczuc XD

Reni, gretka, moremi, Aasiula, kkisia, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oho

załączyła nam się loża szyderców
    idę powęszyć na forum zaraz wracam ;-)
    picgifs-laughing-6167368.gif

kapturnica, gretka, Mega, Sabina, moremi, dorbie, Aasiula, iwcia77, kkisia, BISCA, Parka, Mala79, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się pytam skąd wy bierzecie takie smaczki? Palec w piczkinsie całą noc :-O Szok :-O
    Niedobrze mi się zrobiło :-[ blech

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 10:48

Mega, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia, Parka, ania.g lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój ulubiony ;-)
    kapturnica wrote:
    Ey ale popatrz tam na watek co sa wykresy itp to tam takie pytania sa...Czy jestemw ciazy..czy sie udało..Itp.A najlepsze ,ze jak napsizesz ,ze nikt rentgena w oczach nie ma i ktio jej co powie..To wsiąda na Ciebie ,żes bez uczuc XD

kapturnica, Mega, moremi, Sabina, gretka, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 7063 7064 7065 7066 7067 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ