35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a tak swoją drogą
co mają nogi do góry do zachodzenia w ciążę? przecież jak podnoszę nogi do góry to dupa i tak leży jak leżała
bez sensu
chyba raczej biodra powinny być uniesione do góry
Mega, kapturnica, Aasiula, gretka, moremi, kkisia, Sabina, iwcia77, gosia7122, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:No dobra, a u Was jak to jest?
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/wyplywajaca-sperma-i-pozycje-po,5838.htmlmusze odpalić stoper i o tym koniecznie pamietać
kapturnica, Aasiula, gretka, moremi, Sabina, iwcia77, gosia7122, Bozia3, Parka, Margolcia88, Bursztyn, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
love
"mój mąż mi wsadza palec i tak zasypiamy.
jak się budzę rano to nadal mam jego palec w pipce.
jego palec stoi na straży aby plemniki nie pouciekały!
polecam."Mega, kapturnica, Aasiula, gretka, moremi, kkisia, Sabina, dorbie, paszczakin, iwcia77, gosia7122, Bozia3, Natka_79, BISCA, Parka, ania.g, Bursztyn, Mala79, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ty, ale czujesz to? jaki musi mieć pomarszczony? palec E.T. to przy nim jak po liftingu!
śluz i plemniki pod pazurem
fuj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 10:29
kapturnica, Aasiula, moremi, gretka, kkisia, Mega, Sabina, paszczakin, iwcia77, gosia7122, Bozia3, ania.g, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:love
"mój mąż mi wsadza palec i tak zasypiamy.
jak się budzę rano to nadal mam jego palec w pipce.
jego palec stoi na straży aby plemniki nie pouciekały!
polecam."hahahaha
kapturnica, Mega, gretka, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ty, ale czujesz to? jaki musi mieć pomarszczony? palec E.T. to przy nim jak po liftingu!
fuj!Aasiula, moremi, Mega, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ty, ale czujesz to? jaki musi mieć pomarszczony? palec E.T. to przy nim jak po liftingu!
fuj!Aasiula, kapturnica, Reni, gretka, Sabina, iwcia77, kkisia, Parka, Margolcia88, Bursztyn, ComeToMeBaby, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja od 3lat tamowalam lecialam zapalic i wracalam do lozka, w październiku mialam operacyjnie usuwana ciaze jajowodowa lekarz mowil ze 3miesiace i sie uda nie wierzylam mu i zaczelam lezec z chusteczka a na boku to nie radze dziewczyny gdyz właśnie ja wtedy usypialam na lewym i lewy jajowod wlasnie byl zaciazony a jak wiadono macica jest na srodku a nie po bokach zycze wam wytrwalosci w staraniach i 3mam kciuki
I macie rpzepis jak nie zajsc w pozamaciczna ciazeMega, Sabina, gretka, iwcia77, kkisia, BISCA, Margolcia88, Arwena lubią tę wiadomość
-
a tu dylemat " czy jestem w ciazy?"
Moje objawy to większe i bardziej wrażliwe piersi od 2 tygodni, ciemniejsze i bolące sutki.
Temperatura 37-37,3 ale jestem przeziębiona (katar i gardło). Mimo wszystko temperatura utrzymuje się na takim samym poziomie. Gdybym była w ciąży byłby to gdzieś 7 tydzień. Końcówką 6 tygodnia robiłam test i wyszedł negatywny, teraz w 7 tygodniu robiłam 2 testy z czego jeden zepsuty bo nic nie pokazał, a na drugim na upartego blada przeźroczysta druga kreska pod kątem patrząc. Jeszcze dodam, że ciąża wg mnie jest nie realna współżyłam ale mój narzeczony nie dochodził we mnie, jest tego pewien. Co o tym myślicie?
co ordynatorka, albo zastepca na to?Sabina, Mega, moremi, iwcia77, kkisia, Bozia3, BISCA, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
gretka -
ej tu macz jak dla mnie
moja wyobraźnia mnie powala.. muszę cebule zrobić offmoremi wrote:A wyobraź sobie jak to wyglada, gdy facet jest np. mechanikiem. Smar za pazurami przez noc w pipce schodzikapturnica, Mega, Aasiula, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:a tu dylemat " czy jestem w ciazy?"
Moje objawy to większe i bardziej wrażliwe piersi od 2 tygodni, ciemniejsze i bolące sutki.
Temperatura 37-37,3 ale jestem przeziębiona (katar i gardło). Mimo wszystko temperatura utrzymuje się na takim samym poziomie. Gdybym była w ciąży byłby to gdzieś 7 tydzień. Końcówką 6 tygodnia robiłam test i wyszedł negatywny, teraz w 7 tygodniu robiłam 2 testy z czego jeden zepsuty bo nic nie pokazał, a na drugim na upartego blada przeźroczysta druga kreska pod kątem patrząc. Jeszcze dodam, że ciąża wg mnie jest nie realna współżyłam ale mój narzeczony nie dochodził we mnie, jest tego pewien. Co o tym myślicie?
co ordynatorka, albo zastepca na to?Aasiula, Mega, gretka, Sabina, iwcia77, kkisia, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
-
wiecie co tak sobie przypominam moje świadome kroki w staraniu się o ciążę i wizytę na ovu
i tak sobie myślę, że kurwa chyba aż tak ograniczona nie byłam
jak myślicie jestem w ciąży? ja pierdole a paszła do gina a nie pytania na forum
mamy sobie karty rozłożyć?Mega, Sabina, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wiecie co tak sobie przypominam moje świadome kroki w staraniu się o ciążę i wizytę na ovu
i tak sobie myślę, że kurwa chyba aż tak ograniczona nie byłam
jak myślicie jestem w ciąży? ja pierdole a paszła do gina a nie pytania na forum
mamy sobie karty rozłożyć?Reni, gretka, moremi, Aasiula, kkisia, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica, gretka, Mega, Sabina, moremi, dorbie, Aasiula, iwcia77, kkisia, BISCA, Parka, Mala79, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się pytam skąd wy bierzecie takie smaczki? Palec w piczkinsie całą noc
Szok
Niedobrze mi się zrobiło :-[ blechWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 10:48
Mega, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia, Parka, ania.g lubią tę wiadomość
-
mój ulubionykapturnica wrote:Ey ale popatrz tam na watek co sa wykresy itp to tam takie pytania sa...Czy jestemw ciazy..czy sie udało..Itp.A najlepsze ,ze jak napsizesz ,ze nikt rentgena w oczach nie ma i ktio jej co powie..To wsiąda na Ciebie ,żes bez uczuc
kapturnica, Mega, moremi, Sabina, gretka, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość