35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwcia
Melduje ze łyknęła Inofem, nawet dobre to
Idę robić gulaszAasiula, anna maria, paszczakin, kkisia, kapturnica, Sabina, gretka, iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Dzien dobry - wieczorem zabiore sie za nadrabianie Was - bo znow prawie 200 sie uzbierało. Płodzicie na maksa
Jestesmy po usg mała 900 gramów - ale mała po tym badaniu do dzis bardzo spokojna jest prawie sie nie rusza.
Czy są nowe zaciążone?
Anna Maria - jestes kochana, dziękuję.
slash, dzis u Ciebie studniowka! pijmy!
Moj mlody tez nie rusza sie caly czas- wiadomo, kiedys musi spac.Prognozy nie sa najlepsze na czas po porodzie- najbardziej rozrabia wieczorem i w nocy. Musze go zaczac szturchac w ciagu dnia, zeby mu pory dnia przestawic
anna maria, kkisia, kapturnica, gretka, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
To Ci dziewcze pieknie rosnie:-)fajnie ze wszystko ok,ciesze sie.slash wrote:Dzien dobry - wieczorem zabiore sie za nadrabianie Was - bo znow prawie 200 sie uzbierało. Płodzicie na maksa
Jestesmy po usg mała 900 gramów - ale mała po tym badaniu do dzis bardzo spokojna jest prawie sie nie rusza.
Czy są nowe zaciążone?
Anna Maria - jestes kochana, dziękuję.kkisia, Mega, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Iwcia
Melduje ze łyknęła Inofem, nawet dobre to
Idę robić gulaszkkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Tak sobie przypominam ze moja Helenka to za duzo tez sie nie ruszala.
kkisia, Aasiula, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra. Doczytalam do wczoraj.
Peppa
Anna Maria - uwielbiam cie pogodynkoW dodatku Twoja pogoda czesto pokrywa sie z nasza
Paszczak - strona 7202 (budyn ci sie poglebil - nie bede mowic przy wszystkich, ale napisalas "rzycze"
Tesknie za Wami wszystkimi!slash, Mega, kkisia, Aasiula, Reni, anna maria, gosia7122, Bozia3, gretka, Sabina, iwcia77, kapturnica, BISCA, moremi, SolarPolar, Parka, ania.g, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Dobra. Doczytalam do wczoraj.
Peppa
Anna Maria - uwielbiam cie pogodynkoW dodatku Twoja pogoda czesto pokrywa sie z nasza
Paszczak - strona 7202 (budyn ci sie poglebil - nie bede mowic przy wszystkich, ale napisalas "rzycze"
Tesknie za Wami wszystkimi!
To byl taki skrot od rzygania i zyczen w jednym wredoto
Ja Cie tu bronie na forum, zes biedna, zes na tasmie i nie masz czasu sie udzielic, a ta przylezie i ortografa fefnascie tysiecy stron temu wytknie. Foch!
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/expulsion-onion-head-emoticon.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 12:04
kkisia, Aasiula, kapturnica, Simba, Bozia3, gretka, Sabina, Mega, moremi, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:hehe, miałam taką samą myśl
teściowej współczuje. Moja jest w miare ale wkur!@# mnie pytając ciągle w co moje dziecko jest ubrane
wczoraj byliśmy na spacerze, wysłałam jej mmsa jak młody na sniegu szaleje to zaraz telefon, czy ma ubrane śniegowce....nie kur!@# w trampkach wyszedł
. Po szkole wariowali tak, że do domu wrócił ociekający wodą - no a za godzinę szedł na angielski. Nie miał suchych butów i myślał, że uda mu się zostać w domu....ale nakazałam ubrać co ma i podreptał w trampkach - i nic sie nie stało - szedł ostrożnie, wrócił w suchych..dobrze, że nie mam na głowie teściowej z kontrolą - masakra
kkisia, gretka, dorbie, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam drogie Panie,
Zeby nie bylo pozniej kto i dlaczego, to z tej strony psychol i operator koparki norweskiej.
Pomimo zakazu mojej partnerki do kontaktu z jej rodzina, bylym (w sumie nie bylym bo nadal nie ma z nim rozwodu od lat, dlaczego to ja juz wiem.. Aha, zapomniala sie Wam pochwalic ze m.in przez to musialem walczyc o badania DNA mojego syna, bo przez nia nie moglem stac sie prawnym ojcem wlasnego syna) mezem, znajomymi i przyjaciolkami to ja mam prawo to robic?!
Prawnie, nikt mi tego nie zabronil. Ale oczywiscie, z szacunku dla niej (raczej z leku!) nie robie tego. Ja sie naprawde bardzo martwie o moja partnerke, nasze wspolne dziecko i jej dziecko z wczesniejszego zwiazku!!
Dlaczego kiedys jak dzwonilem (pod wplywem histerii mojej partnerki) po lekarzach (prof. ginekologi, szpitalach i innych ekspertach) codziennie to bylo dobrze? Wtedy nie miala nic przeciwko, ze sie partwie? omg
Moja partnerka zawsze mi mowila, ze Wy tutaj wiecie "wszystko" a to forum o kobietach nie tylko w ciazy, to chcialbym zapodac 2 tematy.
Oczywiscie uslysze ze mam projekcje i takie tam, albo, ze dzwonie po lekarzach i ludziach bezpodstawnie.
1. Moja partnerka cierpi, podobno od lat na hiperprolaktynemia czynnosciowa. Bierze leki, podobno od lat, w domu tego pelno, m.in Parlodel i inne bromki itp. Jakie sa skutki brania tych lekow, powie kazdy znajacy temat lekarz.
2. Choroby zwiazane z TSH, np nadczynnosc tarczycy moze byc dziedziczna. Lekarz poinformowal mnie takze o mozliwosci wystapienia choroby np Gravesa i Basedowa albo Hashimoto. To wyjasnia teraz wiele gdyz corka mojej partnerki wlasnie na to sie leczy.
Ale ok to pewnie ja jestem agresywny i mam problemy z depresja.
Dla Was, ktore sa bardziej w temacie to moge napisac ze moja partnerka przekazala informacje do organizacji panstwowej ktora zaimuje sie prawami i ochrona dzieci w Norwegii ze nasz synek jest uczulony na wszystkie sztuczne pokarmy, ktore sa w domu.
To bardzo ciekawe, bo nie wszystkie mial Adas nawet mozliwosc sprobowania. Sam osobiscie dawalem mu 2 rodzaje i nic mi nie wiadomo ze jest uczulony..
Tak jak napisala moja partnerka wczesniej tutaj publicznie, potrzebowala czasu i spokoju. Wlasnie dlatego jest poza domem juz ponad 2 tygodnie. Nadal pozwala na to aby panstwo norweskie kierowala jej zyciem, naszym i jej dzieckiem. Na wlasne zyczenie jest poza domem pomimo tego ze ja udostepniam spokojny powrot do domu. Ja moge mieszkac nawet i w namiocie ale przynajmniej dzieci powinny byc w swoim domu.
Wiem ze zaraz bedzie ze jestem agresywny i uzywam przemocy bo wlasnie takie zarzuty uslyszalem juz od panstwa norweskiego. Co ciekawe nawet ze moge byc pedofilem. To mile nie jest gdyz nigdy, przenigdy nie podnioslem reki na dziecko i moja kochana partnerke.
Pedofil to juz powazny zarzut ale ok. Moge z tym zyc, nie musze mieszkac w Norwegii.
To bardzo ciekawe jak kobieta moze przewrocic zycie rodzinie i dzieciom do gory dupskiem.
Podkreslam ze nigdy wczesniej nie bylem ojcem nastolaki a ojcem swojego dziecka jestem od ponad 5 miesiecy i same pewnie wiecie ze nie kazdy facet jest idealny. Ale k*** robic taki burdel z zycia?
Moze i ja powinien zglosic kilka spraw na policje norweska i do tej instytucji. Ciekawe jak sprawy by sie wtedy potoczyly.
Tylko ze ja kocham moja kobiete i dzieci i tego nie zrobie bo jeszcze cos tam mam w glowie. Pomimo tego ze nie raz uslyszalem ze jestem idiota, ch*** a nie ojcem i ojczymem. Aha, dla Waszej wiadomosci mam tez malego
Nie placze i juz nie zamierzam bo jestem wkurwiony na cala sytuacje i chory kraj i wladze w ktorym mieszkam od 17 lat.
Grozi nam zabranie dziecka przez panstwo ale widocznie tylko ja sobie zdaje z tego sprawe.
Jakby co to ja jestem chory psychicznie.
Pozdrawiam wszystkie rozsadne matki, zony i kochanki
Konto pewnie i tak zostanie zaraz zablokowane. -
Ja pierdole znowu blad sie wkradl,milo ze mnie ktos sprawdza:-)Simba wrote:Dobra. Doczytalam do wczoraj.
Peppa
Tesknie za Wami wszystkimi!paszczakin, gretka, Mega lubią tę wiadomość