X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia <3
    Melduje ze łyknęła Inofem, nawet dobre to :)
    Idę robić gulasz ;)

Aasiula, anna maria, paszczakin, kkisia, kapturnica, Sabina, gretka, iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia trzym sie kobieto :)

anna maria, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Dzien dobry - wieczorem zabiore sie za nadrabianie Was - bo znow prawie 200 sie uzbierało. Płodzicie na maksa :)
    Jestesmy po usg mała 900 gramów - ale mała po tym badaniu do dzis bardzo spokojna jest prawie sie nie rusza.

Czy są nowe zaciążone?

Anna Maria - jestes kochana, dziękuję.

slash, dzis u Ciebie studniowka! pijmy! ;)
    Moj mlody tez nie rusza sie caly czas- wiadomo, kiedys musi spac. ;) Prognozy nie sa najlepsze na czas po porodzie- najbardziej rozrabia wieczorem i w nocy. Musze go zaczac szturchac w ciagu dnia, zeby mu pory dnia przestawic ;)

anna maria, kkisia, kapturnica, gretka, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Ci dziewcze pieknie rosnie:-)fajnie ze wszystko ok,ciesze sie.
    slash wrote:
    Dzien dobry - wieczorem zabiore sie za nadrabianie Was - bo znow prawie 200 sie uzbierało. Płodzicie na maksa :)
    Jestesmy po usg mała 900 gramów - ale mała po tym badaniu do dzis bardzo spokojna jest prawie sie nie rusza.

Czy są nowe zaciążone?

Anna Maria - jestes kochana, dziękuję.

kkisia, Mega, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie - no to do Poloneza i po 100 na początek - hlup :)

kkisia, anna maria, Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie przypominam ze moja Helenka to za duzo tez sie nie ruszala.:-)

kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Iwcia <3
    Melduje ze łyknęła Inofem, nawet dobre to :)
    Idę robić gulasz ;)
    Dla mnie fuj, a piłam po 2 saszetki na dzien. Przez 2 mce można znienawidzić tym bardziej, jak się nie lubi wszelkich leków oranżadek

kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega u mnie tez dzis gulasz :)

A mi znowu sie wlacza myslenie o laparo i wogole czy to ma sens itd
    wiem glupol ze mnie , ale to silniejsze:(

Mega, Aasiula, anna maria, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Jak będe miała córkę, to na drugie jej damy Helenka, po mojej babci, ale na drugie, by mama moja za dumna nie była

kkisia, Aasiula, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Mega u mnie tez dzis gulasz :)

A mi znowu sie wlacza myslenie o laparo i wogole czy to ma sens itd
    wiem glupol ze mnie , ale to silniejsze:(
    Gulasz z kaszą, pycha, bym zjadła...

kkisia, Aasiula, anna maria, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra. Doczytalam do wczoraj.
    Peppa <3
    Anna Maria - uwielbiam cie pogodynko :) W dodatku Twoja pogoda czesto pokrywa sie z nasza
    Paszczak - strona 7202 (budyn ci sie poglebil - nie bede mowic przy wszystkich, ale napisalas "rzycze" ;)

Tesknie za Wami wszystkimi!

slash, Mega, kkisia, Aasiula, Reni, anna maria, gosia7122, Bozia3, gretka, Sabina, iwcia77, kapturnica, BISCA, moremi, SolarPolar, Parka, ania.g, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja małą ruszała sie dosc mocno - tylko po piatkowym badaniu jakos sie uspokoiła a mielismy w 4D wiec trwało to dłuzej niz zwykle. Pewnie jestem przewrazliwiona.

kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba jak tam Twoje Twixiki?

kkisia lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba jak tam tasma ?
    Jak chlopaki ?

Aasiula, gretka, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra wywiad zrobiony..Z tym palcem w pizdzie to byla ironiczna wypowiedz jednejk z lasek co naprdalała sie z nich XD Na wiedzmach wszytsko sie mozna wywiedziec :)

Aasiula, Sabina, Mega, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Peppa <3
    Anna Maria - uwielbiam cie pogodynko :) W dodatku Twoja pogoda czesto pokrywa sie z nasza
    Paszczak - strona 7202 (budyn ci sie poglebil - nie bede mowic przy wszystkich, ale napisalas "rzycze" ;)

To byl taki skrot od rzygania i zyczen w jednym wredoto ;)
    Ja Cie tu bronie na forum, zes biedna, zes na tasmie i nie masz czasu sie udzielic, a ta przylezie i ortografa fefnascie tysiecy stron temu wytknie. Foch!

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/expulsion-onion-head-emoticon.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 12:04

kkisia, Aasiula, kapturnica, Simba, Bozia3, gretka, Sabina, Mega, moremi, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    To pewnie teraz dla mojej nadszedł czas dłuzszego odpoczynku.

Aasiula, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    hehe, miałam taką samą myśl ;) teściowej współczuje. Moja jest w miare ale wkur!@# mnie pytając ciągle w co moje dziecko jest ubrane ;) wczoraj byliśmy na spacerze, wysłałam jej mmsa jak młody na sniegu szaleje to zaraz telefon, czy ma ubrane śniegowce....nie kur!@# w trampkach wyszedł :/
    a mój wczoraj wyszedł w trampkach :). Po szkole wariowali tak, że do domu wrócił ociekający wodą - no a za godzinę szedł na angielski. Nie miał suchych butów i myślał, że uda mu się zostać w domu....ale nakazałam ubrać co ma i podreptał w trampkach - i nic sie nie stało - szedł ostrożnie, wrócił w suchych..dobrze, że nie mam na głowie teściowej z kontrolą - masakra

kkisia, gretka, dorbie, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam drogie Panie,
    Zeby nie bylo pozniej kto i dlaczego, to z tej strony psychol i operator koparki norweskiej.
    Pomimo zakazu mojej partnerki do kontaktu z jej rodzina, bylym (w sumie nie bylym bo nadal nie ma z nim rozwodu od lat, dlaczego to ja juz wiem.. Aha, zapomniala sie Wam pochwalic ze m.in przez to musialem walczyc o badania DNA mojego syna, bo przez nia nie moglem stac sie prawnym ojcem wlasnego syna) mezem, znajomymi i przyjaciolkami to ja mam prawo to robic?!
    Prawnie, nikt mi tego nie zabronil. Ale oczywiscie, z szacunku dla niej (raczej z leku!) nie robie tego. Ja sie naprawde bardzo martwie o moja partnerke, nasze wspolne dziecko i jej dziecko z wczesniejszego zwiazku!!
    Dlaczego kiedys jak dzwonilem (pod wplywem histerii mojej partnerki) po lekarzach (prof. ginekologi, szpitalach i innych ekspertach) codziennie to bylo dobrze? Wtedy nie miala nic przeciwko, ze sie partwie? omg

Moja partnerka zawsze mi mowila, ze Wy tutaj wiecie "wszystko" a to forum o kobietach nie tylko w ciazy, to chcialbym zapodac 2 tematy.

Oczywiscie uslysze ze mam projekcje i takie tam, albo, ze dzwonie po lekarzach i ludziach bezpodstawnie.
    1. Moja partnerka cierpi, podobno od lat na hiperprolaktynemia czynnosciowa. Bierze leki, podobno od lat, w domu tego pelno, m.in Parlodel i inne bromki itp. Jakie sa skutki brania tych lekow, powie kazdy znajacy temat lekarz.
    2. Choroby zwiazane z TSH, np nadczynnosc tarczycy moze byc dziedziczna. Lekarz poinformowal mnie takze o mozliwosci wystapienia choroby np Gravesa i Basedowa albo Hashimoto. To wyjasnia teraz wiele gdyz corka mojej partnerki wlasnie na to sie leczy.
    Ale ok to pewnie ja jestem agresywny i mam problemy z depresja.

Dla Was, ktore sa bardziej w temacie to moge napisac ze moja partnerka przekazala informacje do organizacji panstwowej ktora zaimuje sie prawami i ochrona dzieci w Norwegii ze nasz synek jest uczulony na wszystkie sztuczne pokarmy, ktore sa w domu.
    To bardzo ciekawe, bo nie wszystkie mial Adas nawet mozliwosc sprobowania. Sam osobiscie dawalem mu 2 rodzaje i nic mi nie wiadomo ze jest uczulony..
    Tak jak napisala moja partnerka wczesniej tutaj publicznie, potrzebowala czasu i spokoju. Wlasnie dlatego jest poza domem juz ponad 2 tygodnie. Nadal pozwala na to aby panstwo norweskie kierowala jej zyciem, naszym i jej dzieckiem. Na wlasne zyczenie jest poza domem pomimo tego ze ja udostepniam spokojny powrot do domu. Ja moge mieszkac nawet i w namiocie ale przynajmniej dzieci powinny byc w swoim domu.
    Wiem ze zaraz bedzie ze jestem agresywny i uzywam przemocy bo wlasnie takie zarzuty uslyszalem juz od panstwa norweskiego. Co ciekawe nawet ze moge byc pedofilem. To mile nie jest gdyz nigdy, przenigdy nie podnioslem reki na dziecko i moja kochana partnerke.
    Pedofil to juz powazny zarzut ale ok. Moge z tym zyc, nie musze mieszkac w Norwegii.
    To bardzo ciekawe jak kobieta moze przewrocic zycie rodzinie i dzieciom do gory dupskiem.
    Podkreslam ze nigdy wczesniej nie bylem ojcem nastolaki a ojcem swojego dziecka jestem od ponad 5 miesiecy i same pewnie wiecie ze nie kazdy facet jest idealny. Ale k*** robic taki burdel z zycia?
    Moze i ja powinien zglosic kilka spraw na policje norweska i do tej instytucji. Ciekawe jak sprawy by sie wtedy potoczyly.
    Tylko ze ja kocham moja kobiete i dzieci i tego nie zrobie bo jeszcze cos tam mam w glowie. Pomimo tego ze nie raz uslyszalem ze jestem idiota, ch*** a nie ojcem i ojczymem. Aha, dla Waszej wiadomosci mam tez malego ;)
    Nie placze i juz nie zamierzam bo jestem wkurwiony na cala sytuacje i chory kraj i wladze w ktorym mieszkam od 17 lat.
    Grozi nam zabranie dziecka przez panstwo ale widocznie tylko ja sobie zdaje z tego sprawe.
    Jakby co to ja jestem chory psychicznie.

Pozdrawiam wszystkie rozsadne matki, zony i kochanki

Konto pewnie i tak zostanie zaraz zablokowane.

• anna maria Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdole znowu blad sie wkradl,milo ze mnie ktos sprawdza:-)
    Simba wrote:
    Peppa <3

paszczakin, gretka, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 7065 7066 7067 7068 7069 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ