35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Psycho
jakby Ci to powiedzieć..
weź sie!
o co Ci chodzi? czego znowu oczekujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 12:07
kkisia, kapturnica, Aasiula, Mega, moremi, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
zapodałeś i co teraz?
Psychol wrote:
chcialbym zapodac 2 tematy.
Oczywiscie uslysze ze mam projekcje i takie tam, albo, ze dzwonie po lekarzach i ludziach bezpodstawnie.
1. Moja partnerka cierpi, podobno od lat na hiperprolaktynemia czynnosciowa. Bierze leki, podobno od lat, w domu tego pelno, m.in Parlodel i inne bromki itp. Jakie sa skutki brania tych lekow, powie kazdy znajacy temat lekarz.
2. Choroby zwiazane z TSH, np nadczynnosc tarczycy moze byc dziedziczna. Lekarz poinformowal mnie takze o mozliwosci wystapienia choroby np Gravesa i Basedowa albo Hashimoto. To wyjasnia teraz wiele gdyz corka mojej partnerki wlasnie na to sie leczy.
Ale ok to pewnie ja jestem agresywny i mam problemy z depresja.kapturnica, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:To byl taki skrot od rzygania i zyczen w jednym wredoto
Ja Cie tu bronie na forum, zes biedna, zes na tasmie i nie masz czasu sie udzielic, a ta przylezie i ortografa fefnascie tysiecy stron temu wytknie. Foch!
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/expulsion-onion-head-emoticon.gif
Po prostu dbam o twoj imidzkkisia, paszczakin, kapturnica, gretka, Aasiula, Sabina, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Reni sluchaj Paszczaka .
nic innego nie pomoze
a ty Psychol skoncz juz tu pisac
Sorki ale forum jest publiczne a ja nie lubie nieprawdy, szczegolnie publicznej.
Kiedys jak bede mial czas to napisze moja wersje zdarzen..
Albo moze poprostu bede kobieta na tym forum, tez mi tego nikt nie zabroni -
Psychol wrote:Sorki ale forum jest publiczne a ja nie lubie nieprawdy, szczegolnie publicznej.
Kiedys jak bede mial czas to napisze moja wersje zdarzen..
Albo moze poprostu bede kobieta na tym forum, tez mi tego nikt nie zabroni
Niezła projekcja
Reni, Aasiula, Sabina, Mega, BISCA, moremi, gosia7122, paszczakin, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Poczytalam Iwcie. Jestem za lobotomia u Alojza. Nie znam człowieka, ale.dość by mnie wkurwil.
MMoremi moja córka zostal w domu, bo ja dziś.pracuję do późna i babcia nie ma jej jak odebrać. Sąsiad się pochorowalBozia3, BISCA, Mega, gosia7122, paszczakin, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny