X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    cos mi umknęło i ktos potzrebuje zjebki? :)

Ewa, dawaj. Mozesz na mnie sie wyladowac. Jestem do tego przyzwyczaiony :P
    Ja wiem, Ty spoko laska jestes ;)
    Wiec czekam, mozesz brac garnek, patelnie lub zestaw swiateczny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 13:01

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ze śmiechy potargało mi jelita

[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/lol-laughing/lol070 watermark.gif[/img]
    Psychol wrote:
    Zdecyduj sie w takim razie kobitko. Wy wszystkie takie same. Nie wiedza czego chca, szczegolnie od facetow.
    BTW: Ironizuje sobie z Toba a nawet otwarcie sie nabijam, fyi ;) (co po polsku znaczy, dla Twojej wiedzy)

Sabina, Aasiula, BISCA, Mega, moremi, paszczakin, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze chwila i chapniesz Adżejowi dzide
    Psychol wrote:
    Ewa, dawaj. Mozesz na mnie sie wyladowac. Ja wiem, Ty spoko laska jestes ;)

anna maria, Sabina, Mega, moremi, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Iwcia <3
    Melduje ze łyknęła Inofem, nawet dobre to :)
    Idę robić gulasz ;)
    Tylko go dobrze podsmaż z cebulką :D

anna maria, Mega, kkisia, Bozia3, gosia7122, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psychol wrote:
    to chociaz jest szczera prawda

Nie musisz się ubiegać o badania DNA, wystarczy złożyć pozew w Sądzie o tkz. "ustalenie ojcostwa". Jeśli Twoja partnerka, żona nadal pozostaje w związku małżeńskim z kimś innym lub nie minęlo 180 dni od daty uprawomocnienia się rozwodu,(a taka sytuacja skutkuje tym, ze dziecko może mieć Twój materiał genetyczny, ale z prawnego punktu widzenia jest dzieckiem jej męża). Wciągasz obce osoby w Wasze bardzo intymne sprawy, to nie jest ok.

W Norwegii pewną sa jakieś organizacje dbające o prawa ojca zapewne, są prawnicy, tam udaj się po pomoc.
    Nie dziwię się, że dziewczyny się tutaj buntują przeciwko Tobie... bo nie wiadomo jaki te Twoje posty maja sens... albo sam chcesz się "wybielić", albo kogoś oczernić.

Sie ma Laski :-)

Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ze śmiechy potargało mi jelita

Smiech to zdrowie. Powinnas czesciej, mowie Ci, oplaca sie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psychol wrote:
    Ewa, dawaj. Mozesz na mnie sie wyladowac. Jestem do tego przyzwyczaiony :P
    Ja wiem, Ty spoko laska jestes ;)
    Wiec czekam, mozesz brac garnek, patelnie lub zestaw swiateczny.
    nic do ciebie nie mam bo Cie nie znam, tak samo jak nie znam Pusura, trudno więc cokolwiek powiedzieć
    współczuje Adasiowi

mamatrojki80, Sabina, Natka_79, Iwone, BISCA, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No nic laski zbieram sie do gina zaraz
    Mam kawalek do niego bo az w Tczewie
    kurwa czuje sie jak przed egzaminem
    Pa laski
    Powodzenia

Aasiula lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Nie musisz się ubiegać o badania DNA, wystarczy złożyć pozew w Sądzie o tkz. "ustalenie ojcostwa". Jeśli Twoja partnerka, żona nadal pozostaje w związku małżeńskim z kimś innym lub nie minęlo 180 dni od daty uprawomocnienia się rozwodu,(a taka sytuacja skutkuje tym, ze dziecko może mieć Twój materiał genetyczny, ale z prawnego punktu widzenia jest dzieckiem jej męża). Wciągasz obce osoby w Wasze bardzo intymne sprawy, to nie jest ok.

W Norwegii pewną sa jakieś organizacje dbające o prawa ojca zapewne, są prawnicy, tam udaj się po pomoc.
    Nie dziwię się, że dziewczyny się tutaj buntują przeciwko Tobie... bo nie wiadomo jaki te Twoje posty maja sens... albo sam chcesz się "wybielić", albo kogoś oczernić.

Sie ma Laski :-)

Akurat prawo na ten temat jest takie same w Norwegii i PL. Sprawa zalatwiona. Teraz jestem prawnym ojcem na podstawie badan DNA.
    A co razem przezywaliscy w czasie kiedy urzedy nam nie wiezyly to inna sprawa.
    A dlaczego tak sie stalo ze nie zostalem prawnym ojcem odrazu, tez juz napisalem.
    Po co taki stres po urodzeniu dziecka, dla matki i ojca? To juz nie moja wina..
    Pewnie to tez moja wina.
    WINA ZAZWYCZAJ jest po srodku, ale jak narazie, to ja dostaje po dupie od panstwa norweskiego ale spoko, twarda dupe mam.
    Swietego moza takimi sprawami wyprowadzic z rownowagi.

• anna maria Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wiadomosc:-)

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nic do ciebie nie mam bo Cie nie znam, tak samo jak nie znam Pusura, trudno więc cokolwiek powiedzieć
    współczuje Adasiowi
    Ale ja nie uwazam ze cos do mnie masz. Gdzies tam napisalas zeby komus dac zjebke.. Sorry, mam dziwne poczucie humoru ;)
    Ja tam lubie pisac prosto z mostu jak jest a nie jakies tam pitu pitu.
    Adas mam nadzieje bedzie sie mial dobrze jak sprawa sie wyjasni. Sprawa nie jest juz w naszych rekach ale zrobimy (mam nadzieje wszystko) zeby zostal z nami. Ja bede walczyl zebym nawet mial isc z tym do Strasbourg'a ( nie czytac strasburgera)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jeszcze chwila i chapniesz Adżejowi dzide
    Ladnie ladnie. Chyba TY!

Ale rozumiem glodnemu chyba chleb na mysli.. Jak chcesz to zapytaj, albo wyslij PW. Mozemy sie spotkac, showmewhatcha got.

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hamuj piętą
    Psychol wrote:
    Ladnie ladnie. Chyba TY!

Ale rozumiem glodnemu chyba chleb na mysli.. Jak chcesz to zapytaj, albo wyslij PW. Mozemy sie spotkac, showmewhatcha got.

Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hamuj piętą
    A dasz rade w 30sek? Ze szczeka lub bez, zalezy od Ciebie.

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ułamek sekundy
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a9c076db90c.jpg
    Psychol wrote:
    A dasz rade w 30sek? Ze szczeka lub bez, zalezy od Ciebie.

BISCA, Mega, moremi, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mkay, pisanie z wami z tlf podczas jazdy to nie jest dobry pomysl.
    Siemacie, laski. Peace out!

Kobiete moja kocham i tak, nawet jak ona mnie nie kocha.
    Dziecko to pewnie jeszcze nie wie czy mnie kocha ale ja je kocham i mam nadzieje ze Pusur i ja pojdziemy w koncu po rozum do glowy bo to jakies chore jest!!!

Robcie dzieci i do Norwegii z nimi, tylko uwaga, tutaj zabieraja dzieci od tak o!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ułamek sekundy

Nice, uzywasz takie na swoje zwierzatko?
    Dobra wygralas, Twoja racja. Moj spokoj. Kobiecie trzeba ustapic, zawsze. Dla swietego spokoju. Trzymaj sie tam dorze Reni, kimkolwiek jestes.

• BISCA Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja od 3lat tamowalam lecialam zapalic i wracalam do lozka, w październiku mialam operacyjnie usuwana ciaze jajowodowa lekarz mowil ze 3miesiace i sie uda nie wierzylam mu i zaczelam lezec z chusteczka a na boku to nie radze dziewczyny gdyz właśnie ja wtedy usypialam na lewym i lewy jajowod wlasnie byl zaciazony a jak wiadono macica jest na srodku a nie po bokach zycze wam wytrwalosci w staraniach i 3mam kciuki

I macie rpzepis jak nie zajsc w pozamaciczna ciaze ;)

Kapta, jak zaczelam czytac Twoj post to niezrozumialam, ze to cytat i sobie mysle, ta ciaza jej calkiem system spierdziulila.Co ona bredzi?!?!? Nasza specjalistka ????
    Ouf, na szczescie to tylko cytat

Swoja droga, szkoda, ze wczesnie nie wpadlam na ta zlota rade. Oszczedzilambym sobie 2 pozamaciczne ;)

kkisia, anna maria, Mega, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Dzien dobry - wieczorem zabiore sie za nadrabianie Was - bo znow prawie 200 sie uzbierało. Płodzicie na maksa :)
    Jestesmy po usg mała 900 gramów - ale mała po tym badaniu do dzis bardzo spokojna jest prawie sie nie rusza.

Czy są nowe zaciążone?

Anna Maria - jestes kochana, dziękuję.

Slash, dzisiaj stodniowka :)

anna maria, kkisia, Mega, slash lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psychol wrote:
    Akurat prawo na ten temat jest takie same w Norwegii i PL. Sprawa zalatwiona. Teraz jestem prawnym ojcem na podstawie badan DNA.
    A co razem przezywaliscy w czasie kiedy urzedy nam nie wiezyly to inna sprawa.
    A dlaczego tak sie stalo ze nie zostalem prawnym ojcem odrazu, tez juz napisalem.
    Po co taki stres po urodzeniu dziecka, dla matki i ojca? To juz nie moja wina..
    Pewnie to tez moja wina.
    WINA ZAZWYCZAJ jest po srodku, ale jak narazie, to ja dostaje po dupie od panstwa norweskiego ale spoko, twarda dupe mam.
    Swietego moza takimi sprawami wyprowadzic z rownowagi.
    Moze zajmij sie lepiej swoja rodzina, ktora tak bardzo kochasz, zamiast siedziec na forum?

Arwena lubi tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
‹‹ 7068 7069 7070 7071 7072 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ