X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie osądzajmy ludzi nie znając ich

Ewcia, nie oceniam czlowieka tylko jego dziwne wypowiedzi. Mam wrazenie, ze jest ladnie na haju albo niezrownowazony, no ..... psycho ;)

kkisia, Pusurek, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym gulasz zjadła... z kaszom jakomś...
    A dziś jakos nie mam nadzei na obiad. Znowu Sie dowiedziałam o 11.00, że zebranie w szkole jest o 17.00 Uwielbiam takie niespodzianki. Kocham mojego Huberta. I musze obrócic w godzine dzieci- dom, a wczesniej jeszcze zajrzeć do mojej ginki po skierowanko do poradni prenatalnej i zrobic wizytke domową daleko. Kurcze, kiedy ja zdążę? w sumie mam 2 godziny? A do domu mam 15km i powrot do szkoły 15km. O, jacie...

kkisia, Mega, anna maria, Iwone, moremi, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widze, ze trup z szafy wyszedl? Moze ktos go tam zamknac z powrotem? Ja nie mam czasu na nerwy ;)
    A jesli ktos chce wiedziec co u mnie slychac, to moze tak bardziej obrazowo: mam 12 sliniakow i 7 butelek i to wszystko jest ciagle albo w myciu albo w praniu :)

Oczywiscie drugi raz pisze tego posta, bo mi pierwszego ovumenda zjadla.
    Moje pulpety rosna, pierwsza wizyte u pediatry mamy za soba. Pediatra polecony przez naszego gina (wszystko mozna) ktory uwaza ze cos takiego jak kolka nie istnieje :) a Belgijki to chuj nie matki, dla ktorych dziecko jest wrogiem :) Dostalam pochwale za nie zadawanie glupich pytan takich jak: kiedy dzieci beda przesypiac cale noce? albo: jak dlugo moge trzymac dziecko na rekach :)

PS A Leon caly czas chamsko ulewa :-/ Co robic droga redakcjo?

kkisia, dorbie, mamatrojki80, gretka, Mega, anna maria, Iwone, Parka, kapturnica, Bursztyn, Aasiula, moremi, gosia7122, Pusurek, ComeToMeBaby, SolarPolar, inessa, BISCA, MartaDidi, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie to wbijaj , starczy i dla ciebie :)

dorbie, Mega, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Dorbie to wbijaj , starczy i dla ciebie :)
    Nie zdążę, w 2 godziny nie obrócę :-(

Mega, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    O widze, ze trup z szafy wyszedl? Moze ktos go tam zamknac z powrotem? Ja nie mam czasu na nerwy ;)
    A jesli ktos chce wiedziec co u mnie slychac, to moze tak bardziej obrazowo: mam 12 sliniakow i 7 butelek i to wszystko jest ciagle albo w myciu albo w praniu :)

Oczywiscie drugi raz pisze tego posta, bo mi pierwszego ovumenda zjadla.
    Moje pulpety rosna, pierwsza wizyte u pediatry mamy za soba. Pediatra polecony przez naszego gina (wszystko mozna) ktory uwaza ze cos takiego jak kolka nie istnieje :) a Belgijki to chuj nie matki, dla ktorych dziecko jest wrogiem :) Dostalam pochwale za nie zadawanie glupich pytan takich jak: kiedy dzieci beda przesypiac cale noce? albo: jak dlugo moge trzymac dziecko na rekach :)

PS A Leon caly czas chamsko ulewa :-/ Co robic droga redakcjo?

Simba, albo mu mleko szkodzi, albo jest możliwy refluks żołądkowy. Jak ulewa? "chlusta" mlekiem gwałtownie? bo jeśli gwałtownie to sprawdziłabym czy to nie refluks.

P.S. znam problem refluksu u dziecka z autopsji.

Simba, anna maria, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O taka kartke Twixy dostaly od mojej kumpelki z Londynu :) Az mnie zamurowalo
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ed1832e5190.jpg

Niestety nie wiem co robie nie tak ale jest do gory nogami

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 14:32

Reni, mamatrojki80, ania.g, kkisia, anna maria, gretka, Parka, moremi, MartaDidi, Arwena, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    świetoska

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Asiula i Kometa oczywiście trzymam kciuki <3
    Iwcia, przytulam mocno. Potrzebujesz czasu a Alojza goń do roboty i nie miej skrupułów.
    Marcel ostatnio za dnia sypiał głównie na mnie. Jak go tylko odłożyłam to od razu otwierał oczy. Dziś odłożyłam go do naszego łóżka i śpi już trzy godziny :) szok normalnie.

Mega, anna maria, gretka, kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, gosia7122, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ranek nie był ciężki. Jak juz jesteś w pionie, to udzielaj się czasami :-)
    Aaaaa i ja jestem od zjebek, ale zjebki nie miałaś. Zjebka jest jak zaczynasz płakać. Później jest masakra. Ale to już działka Ewy vel Andżeja. Więc pilnuj się mała ;)
    Preferujemy tryskanie radością nawet gdy @ przyjdzie wcześniej. Wiesz, nowy cykl, nowe nadzieje ;)

Ok. Zacznę zapisywać żeby lepiej Was poznać która jest od czego :-) A co do łez to dużo nie brakło :-( ale zrzucę to na doła porannego. Mam nadzieję, że nie długo jakoś się wbiję w Wasze pozytywne nastroje.
    Teraz lecę, bo moja córcia kończy odrabiać zadania i lecimy na karate.
    Dzięki moremi :-)

Mega, anna maria, gretka, moremi, kkisia, gosia7122, ComeToMeBaby, BISCA, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    O taka kartke Twixy dostaly od mojej kumpelki z Londynu :) Az mnie zamurowalo
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b61512344f8.jpg

yyyy, kartke? buty by wyslala, a nie zdjecia im robi.. ;)

Mega, anna maria, Simba, kapturnica, moremi, kkisia, gosia7122, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym, do gory nogami ja wyslala..

Mega, anna maria, Simba, kapturnica, Reni, moremi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Simba, albo mu mleko szkodzi, albo jest możliwy refluks żołądkowy. Jak ulewa? "chlusta" mlekiem gwałtownie? bo jeśli gwałtownie to sprawdziłabym czy to nie refluks.

Nie chlusta gwaltownie... Po prostu mu sie ulewa. Mimo ze wczesniej mu sie odbija, mimo ze go dlugo trzymam w pionie. TO znaczy tak dlugo na ile mi Maks pozwoli...Ale tez sie nad tym mlekiem zastanawiam. Mamy Nan Pro 1. Maks dobrze je toleruje.

Mega, anna maria, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ales ty czepliwa :P

kapturnica lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No. I z miasta ktorego nie ma. Jest Londek, Londek Zdruj...

Mega, kapturnica, Reni, Bursztyn, Aasiula, moremi, kkisia, kicia 123, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie chlusta gwaltownie... Po prostu mu sie ulewa. Mimo ze wczesniej mu sie odbija, mimo ze go dlugo trzymam w pionie. TO znaczy tak dlugo na ile mi Maks pozwoli...Ale tez sie nad tym mlekiem zastanawiam. Mamy Nan Pro 1. Maks dobrze je toleruje.
    Simba może spróbuj dawać mu mniejszą ilość jednorazowo a częściej?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ales ty czepliwa :P

oj tam, oj tam.. jakbym byla czepliwa to bym siedziala i szukala otrografow w Simby postach zaczynajac od grudnia 2013.. a tak jestem tylko odrobine negatywnie nastawiona ;) :D

Mega, kapturnica, Simba, moremi, kkisia, Bozia3, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:

Ale takie maluchy to maja wszystkie niedojrzałość zwieracza. Tu nie mówi się jeszcze o refluksie.
    I te ulewanka moga byc chlustajace bo jak dziecko się nałyka powietrza to to pod ciśnieniem wychodzi. Co jest niebezpieczne? Gdy dziecko płacze i wymiotuje przy próbie karmienia, nie przybiera, stan sie pogarsza - tu może byc kurcz wpustu, ale to sa objawy dość gwałtowne.
    przy wiekszym ulewaniu staramy sie karmic dziecko z przerwami na odbijania, by nie połykało powietrza. Wg mnie to jest najważniejsze. Poza tym kładzenie na łozeczku z podwyzszonym wezgłowiem - całe łóżeczko i na boku

Iwone, moremi, gosia7122, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Simba może spróbuj dawać mu mniejszą ilość jednorazowo a częściej?
    Dobra rada wuju :) Staram sie tak robic ale uwierz mi - ja musze chociaz te dwie godziny dziennie spac :)

Iwone, Bursztyn, kkisia, Bozia3, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    oj tam, oj tam.. jakbym byla czepliwa to bym siedziala i szukala otrografow w Simby postach zaczynajac od grudnia 2013.. a tak jestem tylko odrobine negatywnie nastawiona ;) :D
    Ja mam je wszystkie wynotowane - pozyczyc liste? ;) Wszystkie byly celowe, co wiecej :)

kapturnica, Bursztyn, Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 7070 7071 7072 7073 7074 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ