35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:nie osądzajmy ludzi nie znając ich
Ewcia, nie oceniam czlowieka tylko jego dziwne wypowiedzi. Mam wrazenie, ze jest ladnie na haju albo niezrownowazony, no ..... psycho
kkisia, Pusurek, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja bym gulasz zjadła... z kaszom jakomś...
A dziś jakos nie mam nadzei na obiad. Znowu Sie dowiedziałam o 11.00, że zebranie w szkole jest o 17.00 Uwielbiam takie niespodzianki. Kocham mojego Huberta. I musze obrócic w godzine dzieci- dom, a wczesniej jeszcze zajrzeć do mojej ginki po skierowanko do poradni prenatalnej i zrobic wizytke domową daleko. Kurcze, kiedy ja zdążę? w sumie mam 2 godziny? A do domu mam 15km i powrot do szkoły 15km. O, jacie...kkisia, Mega, anna maria, Iwone, moremi, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
O widze, ze trup z szafy wyszedl? Moze ktos go tam zamknac z powrotem? Ja nie mam czasu na nerwy
A jesli ktos chce wiedziec co u mnie slychac, to moze tak bardziej obrazowo: mam 12 sliniakow i 7 butelek i to wszystko jest ciagle albo w myciu albo w praniu
Oczywiscie drugi raz pisze tego posta, bo mi pierwszego ovumenda zjadla.
Moje pulpety rosna, pierwsza wizyte u pediatry mamy za soba. Pediatra polecony przez naszego gina (wszystko mozna) ktory uwaza ze cos takiego jak kolka nie istniejea Belgijki to chuj nie matki, dla ktorych dziecko jest wrogiem
Dostalam pochwale za nie zadawanie glupich pytan takich jak: kiedy dzieci beda przesypiac cale noce? albo: jak dlugo moge trzymac dziecko na rekach
PS A Leon caly czas chamsko ulewaCo robic droga redakcjo?
kkisia, dorbie, mamatrojki80, gretka, Mega, anna maria, Iwone, Parka, kapturnica, Bursztyn, Aasiula, moremi, gosia7122, Pusurek, ComeToMeBaby, SolarPolar, inessa, BISCA, MartaDidi, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:O widze, ze trup z szafy wyszedl? Moze ktos go tam zamknac z powrotem? Ja nie mam czasu na nerwy
A jesli ktos chce wiedziec co u mnie slychac, to moze tak bardziej obrazowo: mam 12 sliniakow i 7 butelek i to wszystko jest ciagle albo w myciu albo w praniu
Oczywiscie drugi raz pisze tego posta, bo mi pierwszego ovumenda zjadla.
Moje pulpety rosna, pierwsza wizyte u pediatry mamy za soba. Pediatra polecony przez naszego gina (wszystko mozna) ktory uwaza ze cos takiego jak kolka nie istniejea Belgijki to chuj nie matki, dla ktorych dziecko jest wrogiem
Dostalam pochwale za nie zadawanie glupich pytan takich jak: kiedy dzieci beda przesypiac cale noce? albo: jak dlugo moge trzymac dziecko na rekach
PS A Leon caly czas chamsko ulewaCo robic droga redakcjo?
Simba, albo mu mleko szkodzi, albo jest możliwy refluks żołądkowy. Jak ulewa? "chlusta" mlekiem gwałtownie? bo jeśli gwałtownie to sprawdziłabym czy to nie refluks.
P.S. znam problem refluksu u dziecka z autopsji.
Simba, anna maria, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
O taka kartke Twixy dostaly od mojej kumpelki z Londynu
Az mnie zamurowalo
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ed1832e5190.jpg
Niestety nie wiem co robie nie tak ale jest do gory nogamiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 14:32
Reni, mamatrojki80, ania.g, kkisia, anna maria, gretka, Parka, moremi, MartaDidi, Arwena, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Asiula i Kometa oczywiście trzymam kciuki
Iwcia, przytulam mocno. Potrzebujesz czasu a Alojza goń do roboty i nie miej skrupułów.
Marcel ostatnio za dnia sypiał głównie na mnie. Jak go tylko odłożyłam to od razu otwierał oczy. Dziś odłożyłam go do naszego łóżka i śpi już trzy godzinyszok normalnie.
Mega, anna maria, gretka, kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, gosia7122, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ranek nie był ciężki. Jak juz jesteś w pionie, to udzielaj się czasami
Aaaaa i ja jestem od zjebek, ale zjebki nie miałaś. Zjebka jest jak zaczynasz płakać. Później jest masakra. Ale to już działka Ewy vel Andżeja. Więc pilnuj się mała
Preferujemy tryskanie radością nawet gdy @ przyjdzie wcześniej. Wiesz, nowy cykl, nowe nadzieje
Ok. Zacznę zapisywać żeby lepiej Was poznać która jest od czegoA co do łez to dużo nie brakło
ale zrzucę to na doła porannego. Mam nadzieję, że nie długo jakoś się wbiję w Wasze pozytywne nastroje.
Teraz lecę, bo moja córcia kończy odrabiać zadania i lecimy na karate.
Dzięki moremiMega, anna maria, gretka, moremi, kkisia, gosia7122, ComeToMeBaby, BISCA, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:O taka kartke Twixy dostaly od mojej kumpelki z Londynu
Az mnie zamurowalo
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b61512344f8.jpg
yyyy, kartke? buty by wyslala, a nie zdjecia im robi..Mega, anna maria, Simba, kapturnica, moremi, kkisia, gosia7122, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Simba, albo mu mleko szkodzi, albo jest możliwy refluks żołądkowy. Jak ulewa? "chlusta" mlekiem gwałtownie? bo jeśli gwałtownie to sprawdziłabym czy to nie refluks.
P.S. znam problem refluksu u dziecka z autopsji.Mega, anna maria, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie chlusta gwaltownie... Po prostu mu sie ulewa. Mimo ze wczesniej mu sie odbija, mimo ze go dlugo trzymam w pionie. TO znaczy tak dlugo na ile mi Maks pozwoli...Ale tez sie nad tym mlekiem zastanawiam. Mamy Nan Pro 1. Maks dobrze je toleruje.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Ales ty czepliwa
oj tam, oj tam.. jakbym byla czepliwa to bym siedziala i szukala otrografow w Simby postach zaczynajac od grudnia 2013.. a tak jestem tylko odrobine negatywnie nastawionaMega, kapturnica, Simba, moremi, kkisia, Bozia3, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Simba, albo mu mleko szkodzi, albo jest możliwy refluks żołądkowy. Jak ulewa? "chlusta" mlekiem gwałtownie? bo jeśli gwałtownie to sprawdziłabym czy to nie refluks.
P.S. znam problem refluksu u dziecka z autopsji.
I te ulewanka moga byc chlustajace bo jak dziecko się nałyka powietrza to to pod ciśnieniem wychodzi. Co jest niebezpieczne? Gdy dziecko płacze i wymiotuje przy próbie karmienia, nie przybiera, stan sie pogarsza - tu może byc kurcz wpustu, ale to sa objawy dość gwałtowne.
przy wiekszym ulewaniu staramy sie karmic dziecko z przerwami na odbijania, by nie połykało powietrza. Wg mnie to jest najważniejsze. Poza tym kładzenie na łozeczku z podwyzszonym wezgłowiem - całe łóżeczko i na bokuIwone, moremi, gosia7122, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Simba może spróbuj dawać mu mniejszą ilość jednorazowo a częściej?
Staram sie tak robic ale uwierz mi - ja musze chociaz te dwie godziny dziennie spac
Iwone, Bursztyn, kkisia, Bozia3, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:oj tam, oj tam.. jakbym byla czepliwa to bym siedziala i szukala otrografow w Simby postach zaczynajac od grudnia 2013.. a tak jestem tylko odrobine negatywnie nastawiona
Wszystkie byly celowe, co wiecej
kapturnica, Bursztyn, Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość