35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Oooo, ja nie wiedzialam, ze moj ukochany facet znowu pral tu mozgi. Ewce juz przepral...
Przepraszam po raz kolejny, nie mam mocy, zeby to ukrocic...Bozia3, Iwone, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
możesz w promocji od strony 1000agp wrote:Tak by chyba wypadało, wtedy łatwiej będzie mi się po nim poruszać
moremi, gosia7122, Aasiula, kapturnica, SolarPolar, kkisia, Mega, Simba, Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A wiec tak
Endometrium piekne tak powiedzial gin 1,5 cm
Z lewego jajnika byla ovu i jest cialko zolte .
I nic wiecej mi nie powiedzoial
a nie sory powiedzial czekamy ...to czekamy
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Pusur, luz. Mnie on już bawi z tymi tekstami. Generalnie zwisa i powiewa. Ale "zgłoś problem" działa przynajmniej na jakiś czas. Ciekawe ile jeszcze skrzynek mailowych stworzy
Kometa, powiedz mu, żeby się nie stresował. Mój też miał kiepskie wyniki - w sensie morfologię miał 2% zaledwie, a po suplementach ma 20%. Swoją drogą obstawiałam, że to tutaj może leżeć problem. Macie przyczynę, to i rozwiązanie sie szybko znajdzie - pisałam wcześniej o znajomej w takiej sytuacjigłowa do góry
Parka, kibicuję
Aasiula czekam razem z Tobą
A to teraz ja się pożalę (psze Pani, Pani się nie gniewa, ale raz na jakiś czas muszę) - czekam na @, żeby cholera już przyszła. Strasznie mnie ten cykl wymęczył długością. W życiu nie miałam ff tak długiej i fatalnej.Pusurek, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, SolarPolar, Bursztyn, kkisia, Mega, Simba, Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:No ja wlasnie nie wiem kurde ,dzie pani ordynator ?
Ovu byla to super ,ale czy doszlo do zaplodnienia raczej nie ,to druga faza juz i raczejno weź, nie rób sobie doła prosze cię. masz być pełna optymizmu we fazie oczekiwania.
moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Napisz chetniepomoge..Sama po wynikach mojego w kwietniu przewertowalam tysiace stron co i jak..Takze ten tego nie ma sprawy...A co do niewesolosci..Napiszesz to powiemy,..Nic nie rpzesadzaj bo wyniki nasienia bierze sie przede wszystkim calosciowo ..Takze Kometa nie pekaj
forum nadgoniłam, nakładam zaraz obiad na talerze, zjemy i piszę.kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kurde oglaadam obchody 70rocznicy wyzwolenia auschwitz..I za kazdym razem kiedy staram sie wyobrazic jaki to byl ogrom cierpien setek tysiecy ludzi , nie umiem objac rozumem ,ze czl czlowiekowi zgotował taki los..
mamatrojki80, Elfik, Mega, BISCA, Arwena, kicia 123, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Spoko
luzik na razie czekam co ma byc to bedzie
Nie pamietam jak dlugo sie staracie..Bo jesli maszyneria u ciebie chodiz..Podejrzen niedroznosci nie am to jesio badania spermenow potrzebneAasiula, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:
A to teraz ja się pożalę (psze Pani, Pani się nie gniewa, ale raz na jakiś czas muszę) - czekam na @, żeby cholera już przyszła. Strasznie mnie ten cykl wymęczył długością. W życiu nie miałam ff tak długiej i fatalnej.
A ze nam sie nie ujawniasz to nie mozem nic na ten temat powiedziec..Znaczy ,ze owulejszyn pozna byla??/Aasiula, gretka, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ty sie kurNa ciesz a nie Bo masz ovu i endo w porzadku..To zajscie w ciaze to kwestia czasu...
Nie pamietam jak dlugo sie staracie..Bo jesli maszyneria u ciebie chodiz..Podejrzen niedroznosci nie am to jesio badania spermenow potrzebne
Moze on po tych maratonach slepakami strzela ?
Takie przemeczenie organizmu przeciez ma wplyw na to i owo .moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość