35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Czy chlop nie chorowal ostatnio ???..Jakas wysoka temperature, wizyty w saunie???
-
Aasiula wrote:Juz sie oganelam
Bede juz grzeczna
bo strasznie kraczesz nawet wtedy kiedy wszystko jest w najlepszym porzadku
endo super, owulka byla- i nadal jestes niezadowolona
to co zrobisz jakby -odpukac- nie bylo dobrze?moremi, Aasiula, kapturnica, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ze nam sie nie ujawniasz to nie mozem nic na ten temat powiedziec..Znaczy ,ze owulejszyn pozna byla??/
Kometa, moim zdaniem nie jest najgorzej. Można wszystko suplementami poprawića on łyka coś?
Aasiula, ja bym wysłała faceta na badania nasienia, bo może być tak jak piszesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 17:26
Aasiula lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie ujawniam się, bo njie ma czego. Chujnia z grzybnią i zaczynam letrozol w kolejnym cyklu.
Kometa, moim zdaniem nie jest najgorzej. Można wszystko suplementami poprawića on łyka coś?
Aasiula, ja bym wysłała faceta na badania nasienia, bo może być tak jak piszesz.ComeToMeBaby, moremi, gretka, BISCA, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc
Nadrabialam czytanie... i pierwszy raz zaluje ze to zrobilam.......
Zobaczylam swoja przeszlosc od ktorej spierdzielilam.......
Iwcia trzymaj sie Kobietko ! wiem, ze to tylko slowa,ale sciskam i tule
SolarPolar - rozbroilas mnie porannymi postami w zasadzie to dla mnie nocnymi
Aasiula - dobre wiesci widze
Pusurek - nie ma lekko, podziwiam chociaz nie do konca wiem co sie dzieje u Ciebie...
U mnie ciag dalszy rewelacyjnych wiesci po powrocie do Poznania zostalam bez prowadzacego lekarza - pani zrezygnowala z pracy... takie tam male surprise
Ale kuzwa obiecalam sobie, ze stane na rzesach i znajde rozwiazanie mojej rewelacyjnej sytuacji...
moremi, Aasiula, SolarPolar, kkisia, gretka, ComeToMeBaby, Mega, Arwena, Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
ilosc leukocytow 4do 6 moze sugerowac ,ze cos zaburza prawidlowa morfologie..Napewno nalezy udac sie androloga..I tak zbadac czy nie ma powrozkow nasieniowodow..I pewnie zbdac poziom hormonow..Bo byc moze testosteron kuleje .Niestety badanie nasienia nie wyszlo za dobrze..I tu nie ma co sie oszukiwac...pewnie lekarz zbada go palpacyjnie .Posprawdza czy wielkosc orzeszkow jest ok itd..Na spermatogeneze ma duzy wplyw wiele czynnikow..Gaciory , przegrzewanie ich , alk itd...
Ja bym sie na waszym miejscu pokusila jeszcze o badanie moczu w kierunku posiewu..Moze cos w cewce moczowej jest...moremi, Bursztyn, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Co do morfologii zdania bywaja podzielone..Jedni uwazaja ,ze morfologii nie mozna poprawic.Inni ,ze wpl na morfologie ma praca , odzywianie , przegrzewanie itd.Jesli zaburzaja morfologie czynniki zewnetrzne mozna na nia wplynac..Jesli taka natura to morfologie nie poprawicie ale suplementami ileczeniem mozna wplynac na ilosc i ruch....Zaczelabym przede wszystkim od posiewu moczu i posiewu nasienia..Bo byc moze tu tkwi problem..Dobrze nie jest ale beznadziejnie tez nie..Najwazniejsze ,ze w ejakulacie sa plemniki..Problem by byl jakby ich nie bylo...
Bursztyn, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Juz kiedys tu pisalam ,ze jesli chodzi omorfoloie plemnikow to tak do konca nie wiadomo jak to jest z materialem genetycznym w plemnikach, ktorych budowa odbiega od prawidlowej...Z tego co czytalam to moze , ale nie musi morfologicznie nieprawidlowy plemnik meic wpl na zagrozenie ciaza biochemiczna lub poronieniem
Ja szukalalam takich inf po badaniach mojego bo u nas morfologia byla 3% i troche zanizony ruch ale z iloscia bil rekordy bo u nas bylo ponad 720mln w ejakulacie co rekompensowalo morfologie i zanizony ruch..
Jest watek meski problem i badanie nasienia tam..Jak sie nie myle taka ania tam sie jeszcze udziela..Oni czekaja na biopsje chlopa czy znajda cokolwiek bo ma mutacje ktoregos z genow co wpl na brak calkowity plemnikow..Gdybys tam wklepala prosnbe mysle ze niepzoostala by bez odpowiedzi..Ona jest bardzo dobra w tymBursztyn, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Hmmm a umojego morfologia poprawiła się z 2 do 20% po suplementach. To o co chodzi?
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Kapta- jesteś wielka, naprawdę. Tu nie ma co słodzić, chodzi o fakty.
Miał morfologię robioną, ale ja sie na tych wszystkich wskaźnikach nie znam.
FSH 4,05 mlU/ml (1,27- 19,26)
LH 3,59 mlU/ml (1,24- 8,62)
Prolaktyna 23,48 ng/ml (2,64- 13,13) H
Testosteron 245,30 ng/dl (175- 781)
Jest właśnie umówiony do androloga. -
ComeToMeBaby wrote:Kapta- jesteś wielka, naprawdę. Tu nie ma co słodzić, chodzi o fakty.
Miał morfologię robioną, ale ja sie na tych wszystkich wskaźnikach nie znam.
FSH 4,05 mlU/ml (1,27- 19,26)
LH 3,59 mlU/ml (1,24- 8,62)
Prolaktyna 23,48 ng/ml (2,64- 13,13) H
Testosteron 245,30 ng/dl (175- 781)
Jest właśnie umówiony do androloga.
Tu musi obnizyc prolaktyne ktora ewidentnie wplywa u niego naplodnosc..Pewnie dostanie na jej zbicie bromka albo norpolac..Spokojnie masz winowajceSolarPolar, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Kapta: ponad 720mln ?!
odjęło mi mowęAasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No w niecale 2i pol ml heheheh Ale co sie dziwic jak on tam rzadko na recznym jezdzill to sie chlopakow i w nich zdechlakow nazbieralo..Kazalam mu zwiekszyc czestotliwosc bicia niemca po kasku , bral salfazin, selen z wit e i pewnie nasienie tez sie poprawilo bo pare meisiecy sie suplementowal//
praktycznie albo codziennie, albo co dwa dni- 3 dni to już jest mega post. także ten- chyba nie dalibyśmy rady tylu żolnierzy nazbierać
odnalazłam wątek, o którym wspomniałaś, zaraz tam napiszę- dziękiMega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Jak zbije prolaktyne tetsosteron pojdsie do gory..Wtedy ilosc nasienia sie automatycznie rowniez zwiekszy i bedzie na bank lepszej jajkosci..Prolaktyna zarowno u nas jak i facetow blokuje plodnosc..
Mysle ,ze juz po kilkutygodniowym leczeniu zobaczycie efekty..A badanie nasienia jednak lepiej nie robic czesciej niz co 3miesiace bo tyle mniej wiecej trwa spermatogeneza..moremi, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Masz odpowiedz , dosc niski poziom testosteronu i wysoki prolaktyny...w organizmie..Na szczescie fsh niskie i to wskazuje na chwilowy problem...
Tu musi obnizyc prolaktyne ktora ewidentnie wplywa u niego naplodnosc..Pewnie dostanie na jej zbicie bromka albo norpolac..Spokojnie masz winowajce
ufff.....
boże, normalnie się wzruszyłamkapturnica, Aasiula, Mega, paszczakin, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no u nas jest częste...wypróżnianie
praktycznie albo codziennie, albo co dwa dni- 3 dni to już jest mega post. także ten- chyba nie dalibyśmy rady tylu żolnierzy nazbierać
odnalazłam wątek, o którym wspomniałaś, zaraz tam napiszę- dziękimoremi, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość