X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski trzymajcie mnie bo rycze jak booooooooooooooooooooooobrrrrrrrrrrrrrrrr

Wlasnie sie dowiedzialam, ze nie dostaniemy kredytu na dom...........

Chuj strzelil marzenia.................

Ja pierdole czyzby kolejny chujowy rok sie zaczal...............

I jak mam sie kurwa nie denerwowac..............................

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I tak sie dziwie ,ze przy niskim pulapie testosteronu ma taka ochote na sex..Najczesciej przy testpsteronie w dolnej granicy faceci sa mniej aktywni sexualnie gdzy poziom ten odpowiada rowniez za poped..A prolaktyna zdecydowanie go dodatkowo obniza
    jak dostaliśmy te wyniki i zobaczyłam prolaktyne to też czytałam o tym w necie, ale ten brak ochoty na sex i braki wzwodów do niego nie pasują, więc stwierdziłam, że to nie ten trop.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:

nie kończ na jednym banku. pytaj w różnych- z tego co wiem, najbardziej przychylny jest GETIN Bank- przymyka oko np. na złą histrię kredytową (do pewnych granic oczywiscie), tyle że ciulowy- wiem, bo sama tam mam.

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    nie kończ na jednym banku. pytaj w różnych- z tego co wiem, najbardziej przychylny jest GETIN Bank- przymyka oko np. na złą histrię kredytową (do pewnych granic oczywiscie), tyle że ciulowy- wiem, bo sama tam mam.

Bylo ich kilka.... i zasada jest taka,ze jak Cie sprawdzaja w biku wiecej niz jeden raz w 1 miesiacu to zdolnosc sie obniza albo w koncu jej nie ma........
    szlak by to trafil...........

• Iwone Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawy program na TVP2

gretka lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Bylo ich kilka.... i zasada jest taka,ze jak Cie sprawdzaja w biku wiecej niz jeden raz w 1 miesiacu to zdolnosc sie obniza albo w koncu jej nie ma........
    szlak by to trafil...........
    Współczuje .Podobno od stycznia zostały zwiekszone dodatkowo wymagania co do udzielania kredytu..

Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kurde, ide sobie pobeczec. Ma ktoras chusteczki?

Bo w ogole, to dlaczego wlasnie ja?? Dlaczego mnie to spotkalo? :(
    każdego cos spotyka
    taki kurde lajf

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Współczuje .Podobno od stycznia zostały zwiekszone dodatkowo wymagania co do udzielania kredytu..

wlasnie sie Kapta o tym przekonalismy na wlasnej skorze...........

:-(

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Oooo, ja nie wiedzialam, ze moj ukochany facet znowu pral tu mozgi. Ewce juz przepral...
    Przepraszam po raz kolejny, nie mam mocy, zeby to ukrocic...
    Nie przepraszaj za niego. Mi nic nie przeprał. Może sobie biadolić, pitolić i co tam jeszcze chce. Nie wdaję się z nim w dyskusje i mam gdzieś jego posty. Poza tym ja się czuję Twoją forumową koleżanką a nie jego.

Mala79, Pusurek, kapturnica, Mega, kkisia, BISCA, MartaDidi, Arwena, Sabina, iwcia77, Parka, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:

to sie przestaw na inne państwo, tutaj sie wszystko kończy, znajomemu tydzień temu odmówili kredytu pod zastaw domu....chciał gotówke na remont tego domu
    byłam w przychodni z małym tydzien temu, pediatra powiedziała że nie wie co sie dzieje ale ludzie masowo pobieraja karty szczepien dzieci i wyjeżdzaja, ja jutro zrobie tak samo..

MartaDidi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    to sie przestaw na inne państwo, tutaj sie wszystko kończy, znajomemu tydzień temu odmówili kredytu pod zastaw domu....chciał gotówke na remont tego domu
    byłam w przychodni z małym tydzien temu, pediatra powiedziała że nie wie co sie dzieje ale ludzie masowo pobieraja karty szczepien dzieci i wyjeżdzaja, ja jutro zrobie tak samo..

Gdyby to bylo takie latwe i proste to tez bym nawiala stad, ale niestety mam na glowie bylego meza, ktory jest przeciwny temu aby Jego Syn zamieszkal w innym miescie, a co dopiero w innym kraju - nie da mi na to zgody...

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 21:27

ania.g, Bozia3, agp, Iwone, Aasiula, kapturnica, Mega, gretka, kkisia, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, współczuję z kredytem. I jak tu zwykły człowiek w naszym cudownym kraju ma realizować marzenia? Nie dziwię się tym co stąd wyjeżdżają.

Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ja słyszałam z kolei, że BGŻ też jest nawet ok. Mam też znajomą babeczkę, która prowadzi Biuro finansowe i może by coś doradziła gdzie uderzyć. Z tym, że ona jest z Krakowa, a ja nie wiem skąd Ty jesteś.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    właśnie opowiedziałam mojemu m o wynikach konsultacji.
    myślę, że mu trochę ulżyło. myślę, ze teraz dopiero do niego doszło, że to nie tak o: zrobić dziecko. może dotrze, dlaczego się tak przejmuję. pewnie nie zakładał, że jest jakiś problem u niego. westchnął i mówi: noo, to chyba już wiemy czemu nie możemy zaskoczyć. zdecydowanie się zmartwił i zasmucił.
    pocieszam go mówiąc, że ja ze swoimi wynikami też muszę iść do lekarki, ale raczej miałam wszystko w normie, u mnie to kwestia czy owuluuję. a u niego to przecież nie wiemy jak długo ma podniesiona prolaktynę, czy niedawno wzrosła, czy się utrzymuje jakiś czas- bo nie robił przecież wcześniej takich badań. no i mam nadzieję, że teraz już mnie rozumie czemu ja tak się przejmuję badaniami, lekarzami, ze to nie jest tak hop.
    poszedł wynieść śmieci i tylko w drzwiach westchnął: yhyyymmm....

no normalnie będę go musiała dziś bzyknąć na pocieszenie :)
    Najważniejsze że wiecie gdzie jest problem i oboje z tym walczycie. Będzie dobrze <3

Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mała, współczuję z kredytem. I jak tu zwykły człowiek w naszym cudownym kraju ma realizować marzenia? Nie dziwię się tym co stąd wyjeżdżają.

No wlasnie jak kuzwa jak...
    Mielismy wizje...
    Mialobyc wsparcie dla "mlodych" i .....

eee tam, juz mi sil braknie na to wszystko........

:-( pozostal zal, smutek i przygnebienie

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    ciekawy program na TVP2
    nie zdążyłam, co było?

c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala przykto mi 0heart.gif

Mala79 lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ale to nie jest tak że Ty się musisz pytać czy możesz się gdzieś przeprowadzić. Ty masz prawo mieszkać gdzie chcesz. Wyprowadzasz się i informujesz że zmieniłaś adres zamieszkania. Mówię tu o miejscu w Polsce.

• Iwone Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    nie zdążyłam, co było?
    In vitro. Czekając na dziecko

ComeToMeBaby, kicia 123 lubią tę wiadomość

‹‹ 7075 7076 7077 7078 7079 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ