35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaski trzymajcie mnie bo rycze jak booooooooooooooooooooooobrrrrrrrrrrrrrrrr
Wlasnie sie dowiedzialam, ze nie dostaniemy kredytu na dom...........
Chuj strzelil marzenia.................
Ja pierdole czyzby kolejny chujowy rok sie zaczal...............
I jak mam sie kurwa nie denerwowac.............................. -
kapturnica wrote:I tak sie dziwie ,ze przy niskim pulapie testosteronu ma taka ochote na sex..Najczesciej przy testpsteronie w dolnej granicy faceci sa mniej aktywni sexualnie gdzy poziom ten odpowiada rowniez za poped..A prolaktyna zdecydowanie go dodatkowo obniza
-
Mala79 wrote:Laski trzymajcie mnie bo rycze jak booooooooooooooooooooooobrrrrrrrrrrrrrrrr
I jak mam sie kurwa nie denerwowac..............................Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:nie kończ na jednym banku. pytaj w różnych- z tego co wiem, najbardziej przychylny jest GETIN Bank- przymyka oko np. na złą histrię kredytową (do pewnych granic oczywiscie), tyle że ciulowy- wiem, bo sama tam mam.
Bylo ich kilka.... i zasada jest taka,ze jak Cie sprawdzaja w biku wiecej niz jeden raz w 1 miesiacu to zdolnosc sie obniza albo w koncu jej nie ma........
szlak by to trafil........... -
Mala79 wrote:Bylo ich kilka.... i zasada jest taka,ze jak Cie sprawdzaja w biku wiecej niz jeden raz w 1 miesiacu to zdolnosc sie obniza albo w koncu jej nie ma........
szlak by to trafil...........Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Oooo, ja nie wiedzialam, ze moj ukochany facet znowu pral tu mozgi. Ewce juz przepral...
Przepraszam po raz kolejny, nie mam mocy, zeby to ukrocic...Mala79, Pusurek, kapturnica, Mega, kkisia, BISCA, MartaDidi, Arwena, Sabina, iwcia77, Parka, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyMala79 wrote:Laski trzymajcie mnie bo rycze jak booooooooooooooooooooooobrrrrrrrrrrrrrrrr
I jak mam sie kurwa nie denerwowac..............................
byłam w przychodni z małym tydzien temu, pediatra powiedziała że nie wie co sie dzieje ale ludzie masowo pobieraja karty szczepien dzieci i wyjeżdzaja, ja jutro zrobie tak samo..
MartaDidi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:to sie przestaw na inne państwo, tutaj sie wszystko kończy, znajomemu tydzień temu odmówili kredytu pod zastaw domu....chciał gotówke na remont tego domu
byłam w przychodni z małym tydzien temu, pediatra powiedziała że nie wie co sie dzieje ale ludzie masowo pobieraja karty szczepien dzieci i wyjeżdzaja, ja jutro zrobie tak samo..
Gdyby to bylo takie latwe i proste to tez bym nawiala stad, ale niestety mam na glowie bylego meza, ktory jest przeciwny temu aby Jego Syn zamieszkal w innym miescie, a co dopiero w innym kraju - nie da mi na to zgody... -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:nie kończ na jednym banku. pytaj w różnych- z tego co wiem, najbardziej przychylny jest GETIN Bank- przymyka oko np. na złą histrię kredytową (do pewnych granic oczywiscie), tyle że ciulowy- wiem, bo sama tam mam.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:właśnie opowiedziałam mojemu m o wynikach konsultacji.
myślę, że mu trochę ulżyło. myślę, ze teraz dopiero do niego doszło, że to nie tak o: zrobić dziecko. może dotrze, dlaczego się tak przejmuję. pewnie nie zakładał, że jest jakiś problem u niego. westchnął i mówi: noo, to chyba już wiemy czemu nie możemy zaskoczyć. zdecydowanie się zmartwił i zasmucił.
pocieszam go mówiąc, że ja ze swoimi wynikami też muszę iść do lekarki, ale raczej miałam wszystko w normie, u mnie to kwestia czy owuluuję. a u niego to przecież nie wiemy jak długo ma podniesiona prolaktynę, czy niedawno wzrosła, czy się utrzymuje jakiś czas- bo nie robił przecież wcześniej takich badań. no i mam nadzieję, że teraz już mnie rozumie czemu ja tak się przejmuję badaniami, lekarzami, ze to nie jest tak hop.
poszedł wynieść śmieci i tylko w drzwiach westchnął: yhyyymmm....
no normalnie będę go musiała dziś bzyknąć na pocieszenieAasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Mała, współczuję z kredytem. I jak tu zwykły człowiek w naszym cudownym kraju ma realizować marzenia? Nie dziwię się tym co stąd wyjeżdżają.
No wlasnie jak kuzwa jak...
Mielismy wizje...
Mialobyc wsparcie dla "mlodych" i .....
eee tam, juz mi sil braknie na to wszystko........
pozostal zal, smutek i przygnebienie