35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Myslisz ,ze jak sie bedziesz dołowac to Ci tempka wzrosnie ?
Każdej z nas przykro było jak tempka spadała co nie znaczy ,że trzeba od razu dramatyzowac .
Wezz poopowiadaj co jadłas , co ubrałas ..Bo jak n a razie zaszczyciłaś nas tylko jednym tematem,..Swoim spadkiem
Ja pierdziuStawiacie nieźle do pionu... Przyda mi się
Właśnie wróciłam z pracy i jak faktycznie czytam moje wypowiedzi, to żenada, ale cóż, żadna z nas idealna nie jest
Spadam obiad gotować, a potem z Natką na karate. A Wam jeszcze raz sory za cieżki ranekMega, moremi, anna maria, Parka, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie od czapy - bo nigdy nie robiłam...a poanowie sobie zażyczyli....
Jak się robi krokiety z mięsem - to je sie panieruje potem tylko w jajku i bułce - czy trzeba też je obtaczać w mące jak mięso - bo jakoś mi to dziwnie wygląda.moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dziewczyny mam pytanie od czapy - bo nigdy nie robiłam...a poanowie sobie zażyczyli....
Jak się robi krokiety z mięsem - to je sie panieruje potem tylko w jajku i bułce - czy trzeba też je obtaczać w mące jak mięso - bo jakoś mi to dziwnie wygląda.
Ja panieruje tylko w jajcu i bułce, nie ważne jaki w środku farsz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 13:46
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn będzie wiedział
ja tylko jajo, bułka
często bułka parówka ....aaaa nie o to pytałaś
Bozia3 wrote:Dziewczyny mam pytanie od czapy - bo nigdy nie robiłam...a poanowie sobie zażyczyli....
Jak się robi krokiety z mięsem - to je sie panieruje potem tylko w jajku i bułce - czy trzeba też je obtaczać w mące jak mięso - bo jakoś mi to dziwnie wygląda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 13:47
BISCA, kkisia, Mega, Bozia3, moremi, kapturnica, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziewczyny mam pytanie od czapy - bo nigdy nie robiłam...a poanowie sobie zażyczyli....
Jak się robi krokiety z mięsem - to je sie panieruje potem tylko w jajku i bułce - czy trzeba też je obtaczać w mące jak mięso - bo jakoś mi to dziwnie wygląda.
ja w jajku i w bulce, ale znam takich, co do np. kotletow tez maki nie uzywaja....gretka -
agp wrote:Ja pierdziu
Stawiacie nieźle do pionu... Przyda mi się
Właśnie wróciłam z pracy i jak faktycznie czytam moje wypowiedzi, to żenada, ale cóż, żadna z nas idealna nie jest
Spadam obiad gotować, a potem z Natką na karate. A Wam jeszcze raz sory za cieżki ranek
Jak pobedziesz z nami dłużej to sie przekonasz ze to dla dobra czasem trzeba zjebki;D
Ja tam kocham te wiedźmy
Jezdem juz w lekarza czekam na wejściekkisia, gretka, Mega, gosia7122, moremi, dorbie, anna maria, kapturnica, ComeToMeBaby, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
w związku z tym, że odłożyłam starania na chuj wie kiedy to będzie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0196b600cce3.jpggretka, kkisia, BISCA, gosia7122, moremi, Mega, ania.g, dorbie, paszczakin, anna maria, kapturnica, Bursztyn, Mala79, MartaDidi, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
agp wrote:Ja pierdziu
Stawiacie nieźle do pionu... Przyda mi się
Spadam obiad gotować, a potem z Natką na karate. A Wam jeszcze raz sory za cieżki ranek
Aaaaa i ja jestem od zjebek, ale zjebki nie miałaś. Zjebka jest jak zaczynasz płakać. Później jest masakra. Ale to już działka Ewy vel Andżeja. Więc pilnuj się mała
Preferujemy tryskanie radością nawet gdy @ przyjdzie wcześniej. Wiesz, nowy cykl, nowe nadziejekkisia, Reni, Mega, Simba, gretka, anna maria, Parka, kapturnica, Aasiula, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Iwcia - pogodynka to Anna Maria - najbardziej ma opanowany temat wiatrów....
(ale nie tych dupowych....
)
Poczytaj jeszcze w necie - może Twój mały ma uczulenie na laktozę? Kolki zdarzają się zwykle po ukończeniu przez dziecko kilku tygodni - więc u CIebie za wcześnie. Dzieci zwykle płaczą w ciągu dnia - bo mają niewykształcony układ pokarmowy - jedne więcej, inne mniej (niezależnie od naszej diety). Po własnych doświadczeniach i próbach stwierdzam, że trzeba żreć bardzo ciężko - żeby dziecko zareagowało na nasze jedzenie - zwykle ryczą i tak po wszystkim.
Ale jeśli dziecko płacze zawsze zaraz po jedzeniu najbardziej intensywnie, a potem się wycisza - to może chodzi o laktozę - wtedy trzeba mu podawać odpowiednie leki, albo przejść na sztuczny pokarm. Przyglądnij się, kiedy najbardziej płacze....
asiula trzymam kciukianna maria, Iwone, kapturnica, Bozia3, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość