X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Myslisz ,ze jak sie bedziesz dołowac to Ci tempka wzrosnie ? ;) Każdej z nas przykro było jak tempka spadała co nie znaczy ,że trzeba od razu dramatyzowac .
    Wezz poopowiadaj co jadłas , co ubrałas ..Bo jak n a razie zaszczyciłaś nas tylko jednym tematem,..Swoim spadkiem ;)

Ja pierdziu :-) Stawiacie nieźle do pionu... Przyda mi się:-)
    Właśnie wróciłam z pracy i jak faktycznie czytam moje wypowiedzi, to żenada :-(, ale cóż, żadna z nas idealna nie jest :-(
    Spadam obiad gotować, a potem z Natką na karate. A Wam jeszcze raz sory za cieżki ranek :-(

Mega, moremi, anna maria, Parka, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie od czapy - bo nigdy nie robiłam...a poanowie sobie zażyczyli....
    Jak się robi krokiety z mięsem - to je sie panieruje potem tylko w jajku i bułce - czy trzeba też je obtaczać w mące jak mięso - bo jakoś mi to dziwnie wygląda.

moremi, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem 07icon_smile4.gif
    agp wrote:
    żadna z nas idealna nie jest :-(

BISCA, Mega, moremi, kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziewczyny mam pytanie od czapy - bo nigdy nie robiłam...a poanowie sobie zażyczyli....
    Jak się robi krokiety z mięsem - to je sie panieruje potem tylko w jajku i bułce - czy trzeba też je obtaczać w mące jak mięso - bo jakoś mi to dziwnie wygląda.

Ja panieruje tylko w jajcu i bułce, nie ważne jaki w środku farsz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 13:46

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn będzie wiedział 07icon_smile4.gif

ja tylko jajo, bułka

często bułka parówka ....aaaa nie o to pytałaś ;-)
    Bozia3 wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 13:47

BISCA, kkisia, Mega, Bozia3, moremi, kapturnica, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

ja w jajku i w bulce, ale znam takich, co do np. kotletow tez maki nie uzywaja....

gretka
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Właśnie wróciłam z pracy i jak faktycznie czytam moje wypowiedzi, to żenada :-(, ale cóż, żadna z nas idealna nie jest :-(
    Spadam obiad gotować, a potem z Natką na karate. A Wam jeszcze raz sory za cieżki ranek :-(
    Eee nie jest tak zle ...
    Jak pobedziesz z nami dłużej to sie przekonasz ze to dla dobra czasem trzeba zjebki;D
    Ja tam kocham te wiedźmy ;)
    Jezdem juz w lekarza czekam na wejście ;)

kkisia, gretka, Mega, gosia7122, moremi, dorbie, anna maria, kapturnica, ComeToMeBaby, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie wszystkie polazły?
    W kartonach znowu siedzą ?

ania.g, anna maria, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w związku z tym, że odłożyłam starania na chuj wie kiedy to będzie

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0196b600cce3.jpg

gretka, kkisia, BISCA, gosia7122, moremi, Mega, ania.g, dorbie, paszczakin, anna maria, kapturnica, Bursztyn, Mala79, MartaDidi, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, nadrobilam.

Psychol, bardzo trafne pseudo

Ide popracowac

Aasiula, kciuki

kkisia, gosia7122, kapturnica, MartaDidi, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula powodzenia <3
    Reni uwielbiam cie <3

kkisia, gosia7122, Reni, anna maria, kapturnica, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Ranek nie był ciężki. Jak juz jesteś w pionie, to udzielaj się czasami :-)
    Aaaaa i ja jestem od zjebek, ale zjebki nie miałaś. Zjebka jest jak zaczynasz płakać. Później jest masakra. Ale to już działka Ewy vel Andżeja. Więc pilnuj się mała ;)
    Preferujemy tryskanie radością nawet gdy @ przyjdzie wcześniej. Wiesz, nowy cykl, nowe nadzieje ;)

kkisia, Reni, Mega, Simba, gretka, anna maria, Parka, kapturnica, Aasiula, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    ok, nadrobilam.

Psychol, bardzo trafne pseudo

Ide popracowac

Aasiula, kciuki
    nie osądzajmy ludzi nie znając ich

Iwone, Bozia3, MartaDidi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni :)
    ty masz dar do wyszukiwania roznosci

Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przecież tak się przedstawił?!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 14:04

moremi, kkisia, gretka, Mega, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paaaaaarka, cho no tu!

Mega, kkisia, gretka, Parka, kapturnica, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia co z tym Twoim krokietem..zjadłabym

Mega, kkisia, kapturnica, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co? Parka znowu peryskop zapodaje?

moremi, ania.g, Mega, kkisia, gretka, Parka, kapturnica, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przecież tak się przedstawił?!
    pewnie jest rozżalony
    nie wierze że Pusur jest biały a on czarny

SolarPolar, gretka, anna maria, Iwone, Bozia3 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Iwcia - pogodynka to Anna Maria - najbardziej ma opanowany temat wiatrów....:) (ale nie tych dupowych....;))

Poczytaj jeszcze w necie - może Twój mały ma uczulenie na laktozę? Kolki zdarzają się zwykle po ukończeniu przez dziecko kilku tygodni - więc u CIebie za wcześnie. Dzieci zwykle płaczą w ciągu dnia - bo mają niewykształcony układ pokarmowy - jedne więcej, inne mniej (niezależnie od naszej diety). Po własnych doświadczeniach i próbach stwierdzam, że trzeba żreć bardzo ciężko - żeby dziecko zareagowało na nasze jedzenie - zwykle ryczą i tak po wszystkim.
    Ale jeśli dziecko płacze zawsze zaraz po jedzeniu najbardziej intensywnie, a potem się wycisza - to może chodzi o laktozę - wtedy trzeba mu podawać odpowiednie leki, albo przejść na sztuczny pokarm. Przyglądnij się, kiedy najbardziej płacze....
    Iwcia ,Bozia już tu wszystko napisała,moja płakała po wszystkim ,zawsze po jedzeniu,po miesiącu jakoś się wszystko unormowało.Dawałam jej espumisam tak po 2 ,3 krople i kładłam na brzuszku tak by lepiej uszły gazy.
    asiula trzymam kciuki

anna maria, Iwone, kapturnica, Bozia3, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
‹‹ 7069 7070 7071 7072 7073 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ