35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/hiperprolaktynemia,2774.html
możesz również zadać pytanie ekspertowi
my tu niewiele wiemy
Psychol wrote:myslalem ze moze porozmawiamy na temat hiperprolaktynemi czynnosciowej? Nie mozemy? Szkoda... Bede normalnie teraz plakal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 12:22
kapturnica, gretka, kkisia, Aasiula, Mega, moremi, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
Iwcia - pogodynka to Anna Maria - najbardziej ma opanowany temat wiatrów....
(ale nie tych dupowych....
)
Poczytaj jeszcze w necie - może Twój mały ma uczulenie na laktozę? Kolki zdarzają się zwykle po ukończeniu przez dziecko kilku tygodni - więc u CIebie za wcześnie. Dzieci zwykle płaczą w ciągu dnia - bo mają niewykształcony układ pokarmowy - jedne więcej, inne mniej (niezależnie od naszej diety). Po własnych doświadczeniach i próbach stwierdzam, że trzeba żreć bardzo ciężko - żeby dziecko zareagowało na nasze jedzenie - zwykle ryczą i tak po wszystkim.
Ale jeśli dziecko płacze zawsze zaraz po jedzeniu najbardziej intensywnie, a potem się wycisza - to może chodzi o laktozę - wtedy trzeba mu podawać odpowiednie leki, albo przejść na sztuczny pokarm. Przyglądnij się, kiedy najbardziej płacze....kkisia, Aasiula, gretka, anna maria, Iwone, Mega, moremi, gosia7122, Arwena, kicia 123, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No nic laski zbieram sie do gina zaraz
Mam kawalek do niego bo az w Tczewie
kurwa czuje sie jak przed egzaminem
Pa laskigretka, kapturnica, kkisia, anna maria, Reni, dorbie, Bozia3, Sabina, Iwone, moremi, Mega, gosia7122, Parka, ComeToMeBaby, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No nic laski zbieram sie do gina zaraz
Pa laskiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 12:28
kkisia, Aasiula, dorbie, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja corka oficjalnie ma 3 imiona Helene Sophie po babciach mojego meza i Irena po mojej mamie:-)dorbie wrote:Jak będe miała córkę, to na drugie jej damy Helenka, po mojej babci, ale na drugie, by mama moja za dumna nie była
kkisia, dorbie, Sabina, Mega, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No nic laski zbieram sie do gina zaraz
Pa laski
powodzenia
wez kartke z notatkami
czekamy na wiesci- najlepiej dobrekkisia, Sabina, anna maria, Aasiula, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:to akurat jest nieprawda
Zdecyduj sie w takim razie kobitko. Wy wszystkie takie same. Nie wiedza czego chca, szczegolnie od facetow.
BTW: Ironizuje sobie z Toba a nawet otwarcie sie nabijam, fyi(co po polsku znaczy, dla Twojej wiedzy)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 12:54
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Agp, poważnie? Jaką zjebkę? Zaprosiłam Cię do konwersacji, a Ty piszesz, że wsiadłyśmy na Ciebie?
Eeeeeee szczęka mi opadła. Znacznie bardziej niż Twoja tempka.
Jak chcesz wiedzieć, to taki spadek, to nie jest spadek, ale jakby zleciało w pobliże linii podstawowej, to możesz podpaskę zakładać. Chociaż i tutaj zdarzają się niespodzianki.
Zasada jest taka, że chcesz porady na temat wykresu, to pytasz, czy chcemy zajrzeć i co my na to, a nie ani dzień dobry, ani pocałujcie mnie gdzieś, tylko olaboga temperatura mi spada.
Masz już powyżej 35 lat, więc zakładam, że daleko Ci do mentalności nastoletniej dziuni i nie będziesz się obrażać za konstruktywną krytykę. Nie myl tego ze zjebką, bo do tej jest daleko.Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
źle trafiłeś
jak tu jestem akurat czysto towarzysko więc daruj sobie te złośliwe życzenia
i może zaaplikuj sobie w końcu ten czopek
Psychol wrote:Sie nie zapisalo sie wiec 1moretime..
Od Ciebie nic nie oczekuje.
Spokojnego dnia Ci zycze i ovulacji czy tam czego sobie sama zyczys. whatevahMega, moremi, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Moja mama jest taka. Ja do niej dzwonię z jakąs fajna wiadomościa, a ona: " tak, tak, a co oni dzisiaj jedli?" Zaznaczam, ze moi synowie maja 10 i prawie 15 lat. Az mi się gotuje w środku, oczywiscie kończy się taka rozmowa awantura
anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny