35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Agp, poważnie? Jaką zjebkę? Zaprosiłam Cię do konwersacji, a Ty piszesz, że wsiadłyśmy na Ciebie?
Eeeeeee szczęka mi opadła. Znacznie bardziej niż Twoja tempka.
Jak chcesz wiedzieć, to taki spadek, to nie jest spadek, ale jakby zleciało w pobliże linii podstawowej, to możesz podpaskę zakładać. Chociaż i tutaj zdarzają się niespodzianki.
Zasada jest taka, że chcesz porady na temat wykresu, to pytasz, czy chcemy zajrzeć i co my na to, a nie ani dzień dobry, ani pocałujcie mnie gdzieś, tylko olaboga temperatura mi spada.
Masz już powyżej 35 lat, więc zakładam, że daleko Ci do mentalności nastoletniej dziuni i nie będziesz się obrażać za konstruktywną krytykę. Nie myl tego ze zjebką, bo do tej jest daleko.
"Zjebka" była w cudzysłowiu. Spoko przyjęłam na klatę konstruktywną krytykę i wyciagnę wnioski. Sory za kiepski poranekSabina, Aasiula, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
agp wrote:"Zjebka" była w cudzysłowiu. Spoko przyjęłam na klatę konstruktywną krytykę i wyciagnę wnioski. Sory za kiepski poranek
Każdej z nas przykro było jak tempka spadała co nie znaczy ,że trzeba od razu dramatyzowac .
Wezz poopowiadaj co jadłas , co ubrałas ..Bo jak n a razie zaszczyciłaś nas tylko jednym tematem,..Swoim spadkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 10:55
Sabina, gretka, dorbie, Aasiula, anna maria, iwcia77, Mega, moremi, kkisia, gosia7122, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:hehe, miałam taką samą myśl
teściowej współczuje. Moja jest w miare ale wkur!@# mnie pytając ciągle w co moje dziecko jest ubrane
wczoraj byliśmy na spacerze, wysłałam jej mmsa jak młody na sniegu szaleje to zaraz telefon, czy ma ubrane śniegowce....nie kur!@# w trampkach wyszedł
Sabina, gretka, Aasiula, anna maria, iwcia77, Mega, moremi, kkisia, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagp wrote:"Zjebka" była w cudzysłowiu. Spoko przyjęłam na klatę konstruktywną krytykę i wyciagnę wnioski. Sory za kiepski poranek
mam nadzieję, że szybko się Wam uda
ale bywa różnie, nastaw sie ze na sukces czasem trzeba poczekac. My się staramy ponad 2 lata a z córka był.złoty strzał. I co zrobisz, jak nic nie zrobisz? Cyc do przodu i do roboty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 11:02
anna maria, Aasiula, iwcia77, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kufa kufa kufa sie denerwuje normalnie przed wizyta
Co tu zrobic ,moze podloge umyje ?
Edit: już wiemtrzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 11:34
Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zien dobry.
Doczytywalam Was w komunikacji poblicznej, w przerwach na spotkaniach, miallam sie ustosunkowac do czegos, ale budyn mi wiekszosc wymazal. A i w pracy mnie wkurwiaja, wiec powierzchnia uzytkowa mozgu jeszczce mniejsza.
Na bank mialam pochwalic Iwcie za inicjatywe porantunku u psychologa. Moze niech on Alojzowi przedstawi sytuacje jak od wlasnej zony do niego nie trafia.
Jak mi sie cos takiego trafi, to lepiej niech chuop noze z domu pozabiera. Bo ja cos czuje, ze u mnie, jak przez wiekszosc zycia, to nie bedzie blues, tylko wkurw..kapturnica, moremi, iwcia77, Mega, Aasiula, gretka, anna maria, Sabina, kkisia, gosia7122, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
-
helol- melduje sie , Ivo spi , wiec zaraz lece do lazienki oporzadzic sie troszke
. Alojz pojechal do mojego lekarza po recepte i do apteki..uf sami w domu
, pozniej wpadnie kolezanka na kawke i ploty
. pogoda ladna , wiec ok 16 pojdziemy na spacer z Ivo.
Reni- na mojego Alojza krzyki i awantury nie dzialaja ...moge sie drzec i tylko gardlo se zedre...na niego jedyne co zadziala to wielki kaliber slowa " rozwod" ..wtedy dopiero lagodnieje.
a tak z ciekawosci- kto jest forumowa Pogodynka? , bo cos przegapilam chyba ...
widze, ze teraz do zachodzenia w ciaze potrzebny jest palec mechanika a nie palec bozy
aha..no i dzieki za cieple slowazaraz czlowiekowi lepiej sie robi
kapturnica, Aasiula, moremi, Mega, Iwone, gretka, Sabina, paszczakin, anna maria, kkisia, dorbie, Bozia3, BISCA, Parka, Margolcia88, ania.g, Bursztyn, Simba, ComeToMeBaby, inessa, Mala79, Arwena, mama78 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kapta dzieki widzisz Ja bym zapomniala
se asiula pozapisuj, co masz zapytac.. Bo u lekarza jakos wiekszosc pytan ulatuje.
I powodzenia!kapturnica, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Nawet jak nie bylo ovu to sie nie poddam ale mimo wszystko nerw jest
Wezme skierowania na badania I dalej bede walczycAasiula, iwcia77, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry - wieczorem zabiore sie za nadrabianie Was - bo znow prawie 200 sie uzbierało. Płodzicie na maksa
Jestesmy po usg mała 900 gramów - ale mała po tym badaniu do dzis bardzo spokojna jest prawie sie nie rusza.
Czy są nowe zaciążone?
Anna Maria - jestes kochana, dziękuję.Mega, anna maria, Aasiula, kkisia, dorbie, Sabina, gretka, gosia7122, iwcia77, Iwone, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
A jeszcze co do inwazyjnych rodzicow i tesciow- ja tez bym tego nie przetrawila. Robilabym awantury do usranego skutku.
Moja rodzina czesto dostaje paczki z internetowych zakupow przed naszym przyjazdem i usiluje sie dowiedziec co to, ale zawsze slysza, ze to tajemnica, nawet jak zamowie skarpetki
Jak sie slyszy cos takiego po raz fefnasty, to juz sie potem nie pyt)
A tesciowa sie mnie boi, wiec nawet jak jej powiem, ze ma otworzyc (bo np leci do nas samolotem i bez sensu karton targac), to nie otwiera
Grunt to dobra tresura- na kazdego dziala cos innegoMega, Aasiula, anna maria, kkisia, dorbie, kapturnica, Sabina, gretka, iwcia77, Iwone, moremi, Parka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość