X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Agp, poważnie? Jaką zjebkę? Zaprosiłam Cię do konwersacji, a Ty piszesz, że wsiadłyśmy na Ciebie?
    Eeeeeee szczęka mi opadła. Znacznie bardziej niż Twoja tempka.
    Jak chcesz wiedzieć, to taki spadek, to nie jest spadek, ale jakby zleciało w pobliże linii podstawowej, to możesz podpaskę zakładać. Chociaż i tutaj zdarzają się niespodzianki.
    Zasada jest taka, że chcesz porady na temat wykresu, to pytasz, czy chcemy zajrzeć i co my na to, a nie ani dzień dobry, ani pocałujcie mnie gdzieś, tylko olaboga temperatura mi spada.
    Masz już powyżej 35 lat, więc zakładam, że daleko Ci do mentalności nastoletniej dziuni i nie będziesz się obrażać za konstruktywną krytykę. Nie myl tego ze zjebką, bo do tej jest daleko.

"Zjebka" była w cudzysłowiu. Spoko przyjęłam na klatę konstruktywną krytykę i wyciagnę wnioski. Sory za kiepski poranek :-(

Sabina, Aasiula, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    "Zjebka" była w cudzysłowiu. Spoko przyjęłam na klatę konstruktywną krytykę i wyciagnę wnioski. Sory za kiepski poranek :-(
    Myslisz ,ze jak sie bedziesz dołowac to Ci tempka wzrosnie ? ;) Każdej z nas przykro było jak tempka spadała co nie znaczy ,że trzeba od razu dramatyzowac .
    Wezz poopowiadaj co jadłas , co ubrałas ..Bo jak n a razie zaszczyciłaś nas tylko jednym tematem,..Swoim spadkiem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 10:55

Sabina, gretka, dorbie, Aasiula, anna maria, iwcia77, Mega, moremi, kkisia, gosia7122, Bursztyn lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    hehe, miałam taką samą myśl ;) teściowej współczuje. Moja jest w miare ale wkur!@# mnie pytając ciągle w co moje dziecko jest ubrane ;) wczoraj byliśmy na spacerze, wysłałam jej mmsa jak młody na sniegu szaleje to zaraz telefon, czy ma ubrane śniegowce....nie kur!@# w trampkach wyszedł :/
    Moja mama jest taka. Ja do niej dzwonię z jakąs fajna wiadomościa, a ona: " tak, tak, a co oni dzisiaj jedli?" Zaznaczam, ze moi synowie maja 10 i prawie 15 lat. Az mi się gotuje w środku, oczywiscie kończy się taka rozmowa awantura

Sabina, gretka, Aasiula, anna maria, iwcia77, Mega, moremi, kkisia, Natka_79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Będzie dobrze :-) mam nadzieję, że szybko się Wam uda :-) ale bywa różnie, nastaw sie ze na sukces czasem trzeba poczekac. My się staramy ponad 2 lata a z córka był.złoty strzał. I co zrobisz, jak nic nie zrobisz? Cyc do przodu i do roboty :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 11:02

anna maria, Aasiula, iwcia77, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ,pogoda bz.milego dnia

Aasiula, gretka, dorbie, Mega, paszczakin, iwcia77, kkisia, gosia7122, BISCA, ania.g, Bursztyn lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kufa kufa kufa sie denerwuje normalnie przed wizyta :/
    Co tu zrobic ,moze podloge umyje ?

dorbie, Mega, iwcia77, moremi, anna maria, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Na ktora idziesz??

Aasiula, Mega, iwcia77, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Na ktora idziesz??
    14:30

Mega, iwcia77, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    14:30
    Ale denerwujesz sie czym??Ze moglo nie byc owulacji???

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietaj ,zeby dopytac o rozmiar endometrium tyz...

Sabina, Aasiula, Mega, moremi, iwcia77, anna maria, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale denerwujesz sie czym??Ze moglo nie byc owulacji???
    Trafilas :(

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pamietaj ,zeby dopytac o rozmiar endometrium tyz...
    Kapta dzieki widzisz Ja bym zapomniala :/

Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Na która lecisz?
    Edit: już wiem :) trzymam kciuki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 11:34

Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zien dobry.
    Doczytywalam Was w komunikacji poblicznej, w przerwach na spotkaniach, miallam sie ustosunkowac do czegos, ale budyn mi wiekszosc wymazal. A i w pracy mnie wkurwiaja, wiec powierzchnia uzytkowa mozgu jeszczce mniejsza.

Na bank mialam pochwalic Iwcie za inicjatywe porantunku u psychologa. Moze niech on Alojzowi przedstawi sytuacje jak od wlasnej zony do niego nie trafia.

Jak mi sie cos takiego trafi, to lepiej niech chuop noze z domu pozabiera. Bo ja cos czuje, ze u mnie, jak przez wiekszosc zycia, to nie bedzie blues, tylko wkurw..

kapturnica, moremi, iwcia77, Mega, Aasiula, gretka, anna maria, Sabina, kkisia, gosia7122, BISCA, Parka lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helol- melduje sie , Ivo spi , wiec zaraz lece do lazienki oporzadzic sie troszke :). Alojz pojechal do mojego lekarza po recepte i do apteki..uf sami w domu :), pozniej wpadnie kolezanka na kawke i ploty :) . pogoda ladna , wiec ok 16 pojdziemy na spacer z Ivo.

Reni- na mojego Alojza krzyki i awantury nie dzialaja ...moge sie drzec i tylko gardlo se zedre...na niego jedyne co zadziala to wielki kaliber slowa " rozwod" ..wtedy dopiero lagodnieje.

a tak z ciekawosci- kto jest forumowa Pogodynka? , bo cos przegapilam chyba ...

widze, ze teraz do zachodzenia w ciaze potrzebny jest palec mechanika a nie palec bozy ;D

aha..no i dzieki za cieple slowa <3 zaraz czlowiekowi lepiej sie robi

kapturnica, Aasiula, moremi, Mega, Iwone, gretka, Sabina, paszczakin, anna maria, kkisia, dorbie, Bozia3, BISCA, Parka, Margolcia88, ania.g, Bursztyn, Simba, ComeToMeBaby, inessa, Mala79, Arwena, mama78 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kapta dzieki widzisz Ja bym zapomniala :/

se asiula pozapisuj, co masz zapytac.. Bo u lekarza jakos wiekszosc pytan ulatuje.

I powodzenia!

kapturnica, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet jak nie bylo ovu to sie nie poddam ale mimo wszystko nerw jest ;)
    Wezme skierowania na badania I dalej bede walczyc :)

kapturnica, iwcia77, Mega, gretka, anna maria, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Nawet jak nie bylo ovu to sie nie poddam ale mimo wszystko nerw jest ;)
    Wezme skierowania na badania I dalej bede walczyc :)
    No lepiej wiedziec z czyms ie walczy..Jak by sie okazało ze luf to wtedy badanie prolaktynki sie klania.. :)

Aasiula, iwcia77, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry - wieczorem zabiore sie za nadrabianie Was - bo znow prawie 200 sie uzbierało. Płodzicie na maksa :)
    Jestesmy po usg mała 900 gramów - ale mała po tym badaniu do dzis bardzo spokojna jest prawie sie nie rusza.

Czy są nowe zaciążone?

Anna Maria - jestes kochana, dziękuję.

Mega, anna maria, Aasiula, kkisia, dorbie, Sabina, gretka, gosia7122, iwcia77, Iwone, moremi, Parka lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze co do inwazyjnych rodzicow i tesciow- ja tez bym tego nie przetrawila. Robilabym awantury do usranego skutku.
    Moja rodzina czesto dostaje paczki z internetowych zakupow przed naszym przyjazdem i usiluje sie dowiedziec co to, ale zawsze slysza, ze to tajemnica, nawet jak zamowie skarpetki ;)
    Jak sie slyszy cos takiego po raz fefnasty, to juz sie potem nie pyt) :)

A tesciowa sie mnie boi, wiec nawet jak jej powiem, ze ma otworzyc (bo np leci do nas samolotem i bez sensu karton targac), to nie otwiera ;)

Grunt to dobra tresura- na kazdego dziala cos innego ;)

Mega, Aasiula, anna maria, kkisia, dorbie, kapturnica, Sabina, gretka, iwcia77, Iwone, moremi, Parka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 7064 7065 7066 7067 7068 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ