35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Mega ja w miarę możliwości zamawiałabym z odbiorem w paczkomatach inpost, albo poprosiłabym koleżankę czy sąsiadkę że na jej adres będą przychodzić przesyłki i koniecznie żeby teściowa o tym wiedziała
paczkomaty mam kawałek od domu, ale kumpela 3 ulice dalej mieszka
Iwone, Aasiula, Reni, kkisia, moremi, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a przepraszam...czy straciłaś głos?
a weź go opierdol, raz a porządnie
co to kurwa ma być..nadzorca folwarku?Mega, Aasiula, Sabina, gretka, kkisia, iwcia77, gosia7122, Bozia3, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Co to jest mityczna kamizelka???
tesciowa uważa że wtedy młody będzie miał ciepło i wykuruje sie szybciej. Tłumaczę że w domu jest 22 st i nie ma co go przegrzewać
Mega, Aasiula, moremi, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
ja nie
agp nie zrażaj się ale to na prawdę lepsze niż słodzenie i rozczulanie się
a tak człowieka ustawią do pionu, prolaktyna spadna i spokojnie czekasz na rozwój wydarzeń
agp wrote:Dziękuję. Wszystkie laski na mnie siadły ostro za mój wpisDzięki za zrozumienie... Nie łatwo tu być nowym, i tak odrazu wbić w Wasz klimat...
Mega, Sabina, kkisia, Aasiula, kapturnica, iwcia77, gosia7122, Bozia3, BISCA, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:O widzisz, to jest dobry pomysł
paczkomaty mam kawałek od domu, ale kumpela 3 ulice dalej mieszka
Jak mi przyniosła papryki do zrobienia do słoików w trakcie imprezy urodzinowej mojego syna mówiąc "jak pójdą goście to zrobisz te papryki do słoika", to ja się wk... i zostawiłam papryki aż uschły w miejscu gdzie musiała je zobaczyćPóźniej jeszcze kilka podobnych rzeczy i już mi nic nie każe
Sabina, Mega, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
wysłałabym pocztą gówno do siebie, do męża ... i kartkę do środka włożyła
"taaadam mam cię!"
Mega wrote:Nic to nie daje. Taki charakter i tyle, wścibskie babsko. Ja tez z domu nauczona ze cudzych przesyłek sie nie otwiera, ona uważała inaczej, awanturami wywalczylam, ze moich nie otwiera, ale jak coś przychodzi do mojego męża a mnie nie ma w domu to otwierajak ja jestem to sie boi
wie ze ja nie otworze, chyba ze zadzwonię do niego i mowię ze ma taka i taka przesyłkę, a on powie to sprawdź
gretka, kkisia, Aasiula, moremi, Mega, kapturnica, iwcia77, Bozia3, BISCA, Arwena, kicia 123, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Ej nie przesadzaj, jakie siadły? Delikatnie zasugerowały....
Pamietam od listopada 2013 każda @ to była tragedia, depresja, siedzenie apatyczne w kocu i płacze.... Teraz z czasem jest lepiej, choć nie mowię, ze sie ciesze jak przychodzi, ale lepiej wyluzować i nie nakręcać sie, stres przy staraniach nie jest wskazany
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Jak tam zdrówko, samopoczucie, papierosy?
Samopoczucie- kiepskie
Papierosy- niestety nadal są, chociaż ograniczone do połowyAasiula, Sabina, Mega, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:DobrE to ujelas Kometka
mi się nie chciało tyle pisać
ale racja, dziewcze chcesz więcej uwagi okaz ja równiez nam.
Sabina, Mega, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wysłałabym pocztą gówno do siebie, do męża ... i kartkę do środka włożyła
"taaadam mam cię!"Reni, Aasiula, moremi, kkisia, Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Zapomniałam się pochwalić- zaspałam małemu do przedszkola
Więc teraz muszę się iść nim zająć, bo on najchętniej spędziłby czas przy komputerze, albo przy TVmalgos741, Aasiula, Sabina, moremi, kkisia, Mega, kapturnica, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Zapomniałam się pochwalić- zaspałam małemu do przedszkola
Więc teraz muszę się iść nim zająć, bo on najchętniej spędziłby czas przy komputerze, albo przy TV
Iwone Zapomnialam Ci napisac. Bardzo przystojny policjantsyn wyglądał super!
Mega, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
Agp, poważnie? Jaką zjebkę? Zaprosiłam Cię do konwersacji, a Ty piszesz, że wsiadłyśmy na Ciebie?
Eeeeeee szczęka mi opadła. Znacznie bardziej niż Twoja tempka.
Jak chcesz wiedzieć, to taki spadek, to nie jest spadek, ale jakby zleciało w pobliże linii podstawowej, to możesz podpaskę zakładać. Chociaż i tutaj zdarzają się niespodzianki.
Zasada jest taka, że chcesz porady na temat wykresu, to pytasz, czy chcemy zajrzeć i co my na to, a nie ani dzień dobry, ani pocałujcie mnie gdzieś, tylko olaboga temperatura mi spada.
Masz już powyżej 35 lat, więc zakładam, że daleko Ci do mentalności nastoletniej dziuni i nie będziesz się obrażać za konstruktywną krytykę. Nie myl tego ze zjebką, bo do tej jest daleko.Sabina, kkisia, Aasiula, Mega, kapturnica, gretka, paszczakin, iwcia77, Simba, gosia7122, Heretyczka, BISCA, Parka, ania.g, Bursztyn, ComeToMeBaby, Mala79, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
No dobra, a u Was jak to jest?
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/wyplywajaca-sperma-i-pozycje-po,5838.htmlMega, kapturnica, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!