X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Mega ja w miarę możliwości zamawiałabym z odbiorem w paczkomatach inpost, albo poprosiłabym koleżankę czy sąsiadkę że na jej adres będą przychodzić przesyłki i koniecznie żeby teściowa o tym wiedziała :D
    O widzisz, to jest dobry pomysł :) paczkomaty mam kawałek od domu, ale kumpela 3 ulice dalej mieszka :)

Iwone, Aasiula, Reni, kkisia, moremi, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    dzień dobry ;)
    Jak tam zdrówko, samopoczucie, papierosy?

Aasiula, Iwone, gretka, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a przepraszam...czy straciłaś głos?
    a weź go opierdol, raz a porządnie
    co to kurwa ma być..nadzorca folwarku?
    Podobno Alojz wszystko wie lepiej. Szkoda że nie wie, że kobieta po porodzie potrzebuje wsparcia, opieki i przede wszystkim odpoczynku :(

Mega, Aasiula, Sabina, gretka, kkisia, iwcia77, gosia7122, Bozia3, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Co to jest mityczna kamizelka??? :D
    No kamizelka, bezrękawnik :D tesciowa uważa że wtedy młody będzie miał ciepło i wykuruje sie szybciej. Tłumaczę że w domu jest 22 st i nie ma co go przegrzewać ;)

Mega, Aasiula, moremi, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie ;-)
    agp nie zrażaj się ale to na prawdę lepsze niż słodzenie i rozczulanie się
    a tak człowieka ustawią do pionu, prolaktyna spadna i spokojnie czekasz na rozwój wydarzeń :-)
    agp wrote:
    Dziękuję. Wszystkie laski na mnie siadły ostro za mój wpis :-( Dzięki za zrozumienie... Nie łatwo tu być nowym, i tak odrazu wbić w Wasz klimat...

Mega, Sabina, kkisia, Aasiula, kapturnica, iwcia77, gosia7122, Bozia3, BISCA, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    O widzisz, to jest dobry pomysł :) paczkomaty mam kawałek od domu, ale kumpela 3 ulice dalej mieszka :)
    Z moją teściową też przeszłam swoje i pewnie mnie nie lubi. Trudno jej sprawa. Od samego początku walczyłam z nią i wygrałam właśnie takimi sposobami jak pisałam powyżej.
    Jak mi przyniosła papryki do zrobienia do słoików w trakcie imprezy urodzinowej mojego syna mówiąc "jak pójdą goście to zrobisz te papryki do słoika", to ja się wk... i zostawiłam papryki aż uschły w miejscu gdzie musiała je zobaczyć :D Później jeszcze kilka podobnych rzeczy i już mi nic nie każe :P

Sabina, Mega, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wywiało ją ;-)
    Mega wrote:
    A gdzie nasza forumowa Pogodynka? ;)

Mega, kapturnica, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wysłałabym pocztą gówno do siebie, do męża ... i kartkę do środka włożyła
    "taaadam mam cię!"
    Mega wrote:
    Nic to nie daje. Taki charakter i tyle, wścibskie babsko. Ja tez z domu nauczona ze cudzych przesyłek sie nie otwiera, ona uważała inaczej, awanturami wywalczylam, ze moich nie otwiera, ale jak coś przychodzi do mojego męża a mnie nie ma w domu to otwiera :) jak ja jestem to sie boi ;) wie ze ja nie otworze, chyba ze zadzwonię do niego i mowię ze ma taka i taka przesyłkę, a on powie to sprawdź :)

gretka, kkisia, Aasiula, moremi, Mega, kapturnica, iwcia77, Bozia3, BISCA, Arwena, kicia 123, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ej nie przesadzaj, jakie siadły? Delikatnie zasugerowały.... ;)
    Pamietam od listopada 2013 każda @ to była tragedia, depresja, siedzenie apatyczne w kocu i płacze.... Teraz z czasem jest lepiej, choć nie mowię, ze sie ciesze jak przychodzi ;), ale lepiej wyluzować i nie nakręcać sie, stres przy staraniach nie jest wskazany ;)
    Zgadzam się z Tobą, ale myślę, że skoro było u Ciebie podobnie to wiesz jak jest... Spróbuję dać na luz...

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Jak tam zdrówko, samopoczucie, papierosy?
    Zdrówko nie wiem, bo nie doszłam jeszcze do lekarza i badań nie zrobiłam :(
    Samopoczucie- kiepskie :(
    Papierosy- niestety nadal są, chociaż ograniczone do połowy :(

Aasiula, Sabina, Mega, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    DobrE to ujelas Kometka :-) mi się nie chciało tyle pisać ;-) ale racja, dziewcze chcesz więcej uwagi okaz ja równiez nam.
    Ok. Postaram sie bardziej. Jakby ciężko mi nawiązywać kontakty. Zrozumiałam, tzw. "zjebkę":-(

Sabina, Mega, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    "taaadam mam cię!"
    i jeszce napisac ze wlasnie otwierajac przesylke wypuscila jakies wsciekle zarazki :-)

Reni, Aasiula, moremi, kkisia, Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam się pochwalić- zaspałam małemu do przedszkola :P
    Więc teraz muszę się iść nim zająć, bo on najchętniej spędziłby czas przy komputerze, albo przy TV

malgos741, Aasiula, Sabina, moremi, kkisia, Mega, kapturnica, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    "taaadam mam cię!"
    Normalnie widze ;) jak otwiera przesylke ;)

Reni, kkisia, Mega, kapturnica, gretka, iwcia77, promoszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Zapomniałam się pochwalić- zaspałam małemu do przedszkola :P
    Więc teraz muszę się iść nim zająć, bo on najchętniej spędziłby czas przy komputerze, albo przy TV
    Brawo mamo ;-)

Iwone Zapomnialam Ci napisac. Bardzo przystojny policjant :-) syn wyglądał super!

Mega, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agp, poważnie? Jaką zjebkę? Zaprosiłam Cię do konwersacji, a Ty piszesz, że wsiadłyśmy na Ciebie?
    Eeeeeee szczęka mi opadła. Znacznie bardziej niż Twoja tempka.
    Jak chcesz wiedzieć, to taki spadek, to nie jest spadek, ale jakby zleciało w pobliże linii podstawowej, to możesz podpaskę zakładać. Chociaż i tutaj zdarzają się niespodzianki.
    Zasada jest taka, że chcesz porady na temat wykresu, to pytasz, czy chcemy zajrzeć i co my na to, a nie ani dzień dobry, ani pocałujcie mnie gdzieś, tylko olaboga temperatura mi spada.
    Masz już powyżej 35 lat, więc zakładam, że daleko Ci do mentalności nastoletniej dziuni i nie będziesz się obrażać za konstruktywną krytykę. Nie myl tego ze zjebką, bo do tej jest daleko.

Sabina, kkisia, Aasiula, Mega, kapturnica, gretka, paszczakin, iwcia77, Simba, gosia7122, Heretyczka, BISCA, Parka, ania.g, Bursztyn, ComeToMeBaby, Mala79, Arwena lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boooosz nażarłam się cebuli i teraz mi się odbija
    jak żyć!

Mega, malgos741, kkisia, kapturnica, iwcia77, gosia7122, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    boooosz nażarłam się cebuli i teraz mi się odbija
    jak żyć!
    Za szybą ;-)

malgos741, moremi, Mega, kkisia, Aasiula, kapturnica, gretka, iwcia77, gosia7122, BISCA, Bursztyn, Elfik lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak zmatowieje!?
    Sabina wrote:
    Za szybą ;-)

Mega, kkisia, Aasiula, kapturnica, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, a u Was jak to jest?
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/wyplywajaca-sperma-i-pozycje-po,5838.html

Mega, kapturnica, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 7062 7063 7064 7065 7066 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ