X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Sorry, dla mnie było to ważne. Pisałam już, ze pierwszy raz kreślę wykres i myślałam, że coś mi podpowiecie w jego interpretacji. No, ale cóż chyba jednak nie... Rozumiem sugestię "weź przestań smęcić o jednym i tym samym".
    serious003.gif

Dorka1979, Mega, Sabina, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Sorry, dla mnie było to ważne. Pisałam już, ze pierwszy raz kreślę wykres i myślałam, że coś mi podpowiecie w jego interpretacji. No, ale cóż chyba jednak nie... Rozumiem sugestię "weź przestań smęcić o jednym i tym samym".
    Ten spadek 10 dpo jest, że tak powiem wręcz nawet pożądany, może ale nie musi świadczyć o zagnieżdżeniu. A teraz dopóki nie spadnie Ci tempka całkiem w dół i dopóki @ nie przyjdzie to wszystko może się zdarzyć, nie koniecznie spadek o parę stopni musi oznaczać że zaraz @ przyjdzie. Po prostu trzeba czekać cierpliwie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 07:49

BISCA, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry mówię wszystkim i lecę do pracy,a Iwci życzę wytrwałości i siły.
    SolarPolar, zajrzyj, już są... ale poranny monolog świetny ;)

kapturnica, gretka, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77, gosia7122, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry
    Iwcia ścierą go ;) moja tez cały czas przy cycku była - ciągła i zasypiała, przebudziła sie, ciągła i zasypiała, potrafiła tak 2 godziny. Moja położna pokazała mi super sposób jak ja trzymac zeby mnie nic nie bolało, nie cierpko, wiec jak ja brałam do karmienia to cały arsenał miałam przy sobie - książka, gazeta, pilot ;) miałam pomoc babci wiec o obiady sie nie martwiłam. Okres połogu jest najgorszy, boli, leje sie z ciebie, jestes zmęczona, rozdrażniona i jeszcze na dodatek dostajesz takiego krasnala całkowicie zależnego od siebie...kolki sa straszne, wiem bo Młoda miała, pomagało noszenie "na małpkę" i masowanie brzuszka, ciepłe okłady.
    Iwcia ale porozmawiać sie da z nim chyba, co? Nakarm małego i daj ojcu, niech go odbije, posiedzi z nim, a ty pod prysznic. Mały płacze - niech tatuś sobie poradzi, nie wylatuj z łazienki na każde kwęknięcie młodego, posiedź tam z godzinę i miej te godzine tylko dla siebie. Kiedy mały usypia - spij razem z nim a Alojz niech zrobi obiad i ogarnie chatę. Siedzi w domu to niech ci pomoże, w tym temacie bądź stanowcza. Nie daj sie, to minie, buziaki <3

gretka, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Bozia3, BISCA, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry albo i nie wiem teraz, zaczal sie dobrze (maraton z m) ale wiesci z forum, no coz, najbardziej martwi Iwcia, ale da rade tlko trzebaby bylo spacyfikowac Alojza-no rzeczywiscie jak on tylko siedzi i krytykuje to kurna jak nie jestem brutalna to chyba wylecialby przez okno....
    Tym bardziej ze Iwcia pisala ze mieszkanko male,a tu przestrzen sie zagescila...
    Moze Alojz nada sie chociaz do kangurowania,Iwcia w tym czasie mejkap, moze kiedys pozniej spacerek chociaz wokol domu...
    Iwcia daj trop jak pomoc, bo takie same rady na odleglosc, to o kant...

Agp- sorry-ale wez cofnij sie o kilka postow - tworza jakis ciag, tu kazda sie interesuje co z innymi, a nie wpada ni z gruszki, ni z pietruszki..
    Kazda , lub prawie kazda ma tutaj swoj wykres, czasem dyskutuje sie na watku, ale czesciej chyba komentuje sie w polu pod wykresem- i wtedy wiadomo o co kaman

Mega, macduska, Sabina, dorbie, Aasiula, kkisia, moremi, iwcia77, gosia7122, Bozia3, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

gretka
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Wyluuuzuj kobieto ;) moja tez idzie w dol

Margolcia88, gretka, macduska, Sabina, Aasiula, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki,zastanawialam sie czy jeszcze prowadzic te wszystkie zapiski, czy jest sens mierzyc temp i wszystko spradzac jak jestem stymulowana sztucznie przed ivf,ale juz z przyzwyczajenia i dla wlasnej wiadomosci zeby wiedziec co jak i kiedy sie dzialo.wyciszanie poszlo dobrze teraz od kilku dni stymulacja usg w czwartek.pozdrowionka

Mega, Sabina, dorbie, malgos741, kkisia, Heretyczka, Reni, moremi, paszczakin, iwcia77, gosia7122, Bozia3, BISCA, Parka, ania.g, Arwena lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    Witam kobietki,zastanawialam sie czy jeszcze prowadzic te wszystkie zapiski, czy jest sens mierzyc temp i wszystko spradzac jak jestem stymulowana sztucznie przed ivf,ale juz z przyzwyczajenia i dla wlasnej wiadomosci zeby wiedziec co jak i kiedy sie dzialo.wyciszanie poszlo dobrze teraz od kilku dni stymulacja usg w czwartek.pozdrowionka
    Powodzenia, dawaj znać <3

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar - idolko moja! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 08:03

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dosypalo sniegu konkretnie- tyle to tu chyba bylo z 5 lat temu
    Slisko, wczoraj m pokonywal odcinek 35km w 1,5 godziny

Zima panie tego...

Mega, Aasiula, moremi, iwcia77, Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry i do zobaczenia póznym wieczorem. :-)

Mega, gretka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka jak smrodek?

Mega, gretka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Ten spadek 10 dpo jest, że tak powiem wręcz nawet pożądany, może ale nie musi świadczyć o zagnieżdżeniu. A teraz dopóki nie spadnie Ci tempka całkiem w dół i dopóki @ nie przyjdzie to wszystko może się zdarzyć, nie koniecznie spadek o parę stopni musi oznaczać że zaraz @ przyjdzie. Po prostu trzeba czekać cierpliwie ;)

Dziękuję. Wszystkie laski na mnie siadły ostro za mój wpis :-( Dzięki za zrozumienie... Nie łatwo tu być nowym, i tak odrazu wbić w Wasz klimat...

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mńie tez śniegu pełno, Młoda chora wiec nie musze sie nim stresować ;) ale w czwartek chce isc do szkoły, bo po południu maja dyskotekę i chyba trochę głupio by było, jakby nie chodziła na lekcje, a na dyskotekę poszła ;) a od poniedziałku ferie!
    A jutro zebranie w szkole...

iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Dziękuję. Wszystkie laski na mnie siadły ostro za mój wpis :-( Dzięki za zrozumienie... Nie łatwo tu być nowym, i tak odrazu wbić w Wasz klimat...
    Ej nie przesadzaj, jakie siadły? Delikatnie zasugerowały.... ;)
    Pamietam od listopada 2013 każda @ to była tragedia, depresja, siedzenie apatyczne w kocu i płacze.... Teraz z czasem jest lepiej, choć nie mowię, ze sie ciesze jak przychodzi ;), ale lepiej wyluzować i nie nakręcać sie, stres przy staraniach nie jest wskazany ;)

macduska, kapturnica, Aasiula, kkisia, malgos741, moremi, iwcia77, gosia7122, kicia 123, BISCA, Bursztyn, Parka, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Gretka jak smrodek?
    z mieszkania juz przegnany :-)

Mega, macduska, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

gretka
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pije kawkę i czekam na kuriera, dostałam smsa ze do 10:30 bedzie moj Inofem :) zaś sie bede musiała szarpać z teściowa: a co tam przyszło??? Wrrrr.....

macduska, gretka, kkisia, Aasiula, malgos741, iwcia77, gosia7122, kicia 123, Bursztyn, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    apg, nikt na ciebie nie siadł,
    nie przejmuj się tak,

po prostu większosć z nas jest tu długo i niejeden spadek temperary ma za sobą...

a że nowym nie łatwo to fakt jak sobie siebie przypomnę,

nie zniechęcaj sie i pisz coś więcej a nie tylko 1 post dziennie :-)

Ty jeszcze nie wiesz co to jest ostro na tym forum ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 08:22

gretka, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, dorbie, Mega, kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77, gosia7122, Bozia3, BISCA, Bursztyn, Parka, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Pije kawkę i czekam na kuriera, dostałam smsa ze do 10:30 bedzie moj Inofem :) zaś sie bede musiała szarpać z teściowa: a co tam przyszło??? Wrrrr.....

a jak jej powiesz ze inofem? bedzie wiedzala na co?
    powiedz ze na skolatane nerwy, choc i tak sie pewnie nie domysli, ze tez ma w tym swoj udzial ;-)

macduska, Mega, Aasiula, kkisia, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytalam Iwcie. Jestem za lobotomia u Alojza. Nie znam człowieka, ale.dość by mnie wkurwil.

MMoremi moja córka zostal w domu, bo ja dziś.pracuję do późna i babcia nie ma jej jak odebrać. Sąsiad się pochorowal

macduska, Natka_79, Mega, Aasiula, kkisia, moremi, iwcia77, gosia7122, Pusurek lubią tę wiadomość

‹‹ 7059 7060 7061 7062 7063 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ