35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKapta, ja też sie stresuje usg. Ide jutro i myślę, że jeszcze nie będzie serducha, a może ...byłabym spokojniejsza...
malgos741, MartaDidi, Aasiula, Dorka1979, kkisia, gosia7122, moremi, Sabina, macduska, Mega, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dziecko w 2 pokoju gra na plejce, ja z Adasiem. Czipsy byly skitrane na potem.
No ale w koncu nie musiala isc grac, nie? Sama sobie winna.
Nie liczy sie, prawda?Aasiula, kkisia, Pusurek, moremi, Sabina, macduska, kicia 123, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
dorbie wrote:Kapta, ja też sie stresuje usg. Ide jutro i myślę, że jeszcze nie będzie serducha, a może ...byłabym spokojniejsza...
MartaDidi, malgos741, Aasiula, kkisia, gosia7122, moremi, dorbie, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Musialabys miec bardzo wczesnie owulacje i zagniezdzenie , zeby w tym dniu serducho widziec.No ja bylam w 5tyg 5dzien ..Na usg wymiary pecherzyka i cialka zoltego odpowiadaly 5tyg 2dzien.. Teraz pojde i wg OM bede w 7tydzien 1szy dzien serce powinno byc przynajmniej widoczne..Bez bastawiania sie na uslyszenie go
kapturnica, Aasiula, malgos741, kkisia, gosia7122, moremi, dorbie, Sabina, Mega, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
dorbie wrote:Kapta, ja też sie stresuje usg. Ide jutro i myślę, że jeszcze nie będzie serducha, a może ...byłabym spokojniejsza...
malgos741, kkisia, dorbie, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Musialabys miec bardzo wczesnie owulacje i zagniezdzenie , zeby w tym dniu serducho widziec.No ja bylam w 5tyg 5dzien ..Na usg wymiary pecherzyka i cialka zoltego odpowiadaly 5tyg 2dzien.. Teraz pojde i wg OM bede w 7tydzien 1szy dzien serce powinno byc przynajmniej widoczne..Bez bastawiania sie na uslyszenie go
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Bedzie dobrze, zobaczysz pulsujaca kropeczke i sie poryczysz... Nie ma twardych na to...
malgos741, Dorka1979, Aasiula, MartaDidi, gretka, kkisia, gosia7122, Bozia3, moremi, dorbie, Sabina, macduska, Bursztyn, Mega, iwcia77, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Nie sądze żeby lekarz dał Ci posłuchać, chyba że jakiś niepoważny, bo do 12 tc nie bardzo można doplerem
dorbie, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurwa zeby zajsc kilo nerwow
Jak juz sie jest to nastepny stres
Sie pytam jak zyc baby jak zyc ?
Nie wspomne juz o tym jak dziecie jest no to kuwa przesada ,macierzynstwo jest przereklamowane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 21:04
kapturnica, malgos741, Bozia3, kkisia, gosia7122, Sabina, macduska, kicia 123, Mango, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Badanie dopplerowskie różni się od zwykłego badania USG tym, że towarzyszy mu efekt dźwiękowy - szum krwi przepływającej przez naczynia. USG z kolorowym Dopplerem uwidacznia zmiany różnym nasyceniem kolorów, które odpowiadają różnym szybkościom lub energii przepływu krwi, pokazując tym samym naczynia o nieprawidłowej budowie ściany. Szczególnie ważne jest to przy powikłaniach ciąży, w przypadku szybko rosnących guzów, w tym nowotworów złośliwych, a także przy wczesnym rozpoznawaniu zmian w miąższu wątroby.
Dziwne to co napisalas..Ja mialam dopplerowskie juz w 9tyg jak zaszlam z mlodym w ciazy i nie przypominam sobie ,ze mialoby to badanie szkodzic komukolwiek..zreszta jak i badanie usg bezinwazyjneAasiula, malgos741, dorbie, kkisia, moremi, Sabina, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:A o jakim smaku te chipsy? nie, zeby mnie to specjalnie interesowalo, ot tak, przechodzilam obok...
Wiesz co to znaczy paczka polskich czipow w No?? Wiesz??? To powinnas mnie zrozumiec.kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi, MartaDidi, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Bozia- boj sie Boga!
To bedzie Lenka
Nie suplementuję się ja ani A., nic nie będziemy robić szczególnego. Podczas karmienia nie ma sensu też pomiar tempki - bo ona się zaburza mocno..mogłabym jedynie robić testy ovu, ale na razie nie będę, no i podglądać śluz......, więc na razie zaciskam kegla i niech się dzieje wola nieba....Aasiula, kkisia, moremi, gretka, MartaDidi, gosia7122, BISCA, Sabina, macduska, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Musialabys miec bardzo wczesnie owulacje i zagniezdzenie , zeby w tym dniu serducho widziec.No ja bylam w 5tyg 5dzien ..Na usg wymiary pecherzyka i cialka zoltego odpowiadaly 5tyg 2dzien.. Teraz pojde i wg OM bede w 7tydzien 1szy dzien serce powinno byc przynajmniej widoczne..Bez bastawiania sie na uslyszenie go
moremi, Aasiula, kkisia, Sabina, macduska, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Wiem, ze jeszcze wcześnie. No, u mnie owulka była raczej w 12dc, na to wszystko wskazuje. Jutro bede miala pełne 6 tygodni wg owulki, wg OM 3 dni mniej. Ale wiesz jak to jest z nadzieją
dorbie, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja robie z gotowanych tartych na grubych oczkach burakow..Dodaje starte jablko, pokrojona cebulke w drobna kostke...Troche octu , smietana , majonez i przyprawy..Pycha!!
MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość