35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Popatrzcie se na to:
https://ovufriend.pl/wykres,6ec0886630edf45330743af8e5e4d418.htmlAasiula, kapturnica, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Bozia3, Dorka1979, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Dziewczyny ale prawda jest taka ,ze można zajść przy 0 % prawidłowych plemników i nie ma tu nic dziwnego..
Nie jest udowodnione ,że plemnik (który odbiega wielkością główki czy długościa witki od normy ) nie niesie dobrego materiału genetycznego...Problem może byc wtedy jedynie zwiększone ryzyko ,że zarodek może się źle rozwijac ale nie jest to wcale przesądzone..
Tak naprawde tylko brak plemników wejakulacie wyklucza zajście w ciąże...MartaDidi, moremi, Bursztyn, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Blondynka?
Bozia wybacz. Bursztyn zaczęła, ale ja juz przed nią o tym pomyślałamBursztynku stuknijmy się szkłem
kkisia, Aasiula, kapturnica, MartaDidi, Sabina, Pusurek, Bozia3, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie. Bozia
Bozia wybacz. Bursztyn zaczęła, ale ja juz przed nią o tym pomyślałamBursztynku stuknijmy się szkłem
to Pusur
a szklem- zawsze!moremi, kkisia, Aasiula, MartaDidi, Sabina, Pusurek, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale ja nie wyzwalam absolutnie od blondynek
to Pusur
a szklem- zawsze!Bursztyn, kkisia, Aasiula, Sabina, Pusurek, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie, ale na głos powiedziałaś o antykoncepcji stosowanej przez Bozię
Bozia stosuje z powodzeniem, narazie....
Boziu, jak tam?kkisia, moremi, gretka, Aasiula, MartaDidi, Sabina, kapturnica, Pusurek, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no ale tajemnica to przeciez nie jest
Bozia stosuje z powodzeniem, narazie....
Boziu, jak tam?kapturnica, gretka, Aasiula, MartaDidi, kkisia, Sabina, Pusurek, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie. Bozia
Czuje w cyckach ze nic z tego znow kurde .Nic mnie nie bola jakies takie niczyje sa .
Wracajac do tematu ovu i wykresu ,ja mam juz drugi raz odczucia ze ovu mam dopiero teraz ,sluz, wqurw bol podbrzusza.A z wykresu wychodzi ze ovu juz byla
yyyy
MartaDidi, ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:czy to naprawde takie wazne?
Wazne,ze sie udalo... i stworzono tu pewien precedens... Czyli, jak nie wychodzi- no te piec lat - daljmy na to- to korzystamy z CUD-u
moremi, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:Morek, to jest niemozliwe... Na tym etapie masz papke zamiast mozgu, jestes w szoku poporodowym, hormony leca na leb-na szyje... I ogolnie chaos...chaos...
))
nie tego się spodziewamweźta nie straszta
MartaDidi, moremi, kkisia, Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Niestety czeka go jeszcze džisiaj jeden szczyt hyhyhy Moj
hyhyhyhy - słuchaj, jak on wbiegł na Everest to weź go nie oszczędzaj- niech zdobędzie kilka Twoich szczytów
Aasiula, kapturnica, malgos741, gretka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja tez sie dolacze ,ze w sensie szkla,musze sie napic
Czuje w cyckach ze nic z tego znow kurde .Nic mnie nie bola jakies takie niczyje sa .
Wracajac do tematu ovu i wykresu ,ja mam juz drugi raz odczucia ze ovu mam dopiero teraz ,sluz, wqurw bol podbrzusza.A z wykresu wychodzi ze ovu juz byla
yyyy
Aasiula, trzeba Cię chyba do pionu ustawić. Kolejnym razem będziesz już w 2 dpo płakać? Zrobisz test w okolicach @ i jak będzie negatyw, to pozwalam na dwa chlipnięcia i jedno siorbnięcie nosem.Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, Bursztyn, kkisia, MartaDidi, gretka, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:Ja tez sie dolacze ,ze w sensie szkla,musze sie napic
yyyySabina, moremi, Aasiula, Bursztyn, MartaDidi, kapturnica, malgos741, Bozia3, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:trza sie po prostu bzykac w okresie okolowoulacyjnym, owulacyjnym i po-owulacyjnym
ale sama napisalas ze u was z bzykami nie ma problemow, wiec ?
i na wszelki wypadek tez łykac...Sabina, Bursztyn, Aasiula, mamatrojki80, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:No już, już. Nie śmiejmy się. Ja tam chwalę sobie, że brat jest niewiele młodszy ode mnie. Kto wie, może i dzieci Bozi będą tak związane jak my
moremi, Aasiula, MartaDidi, kapturnica, Pusurek, Sabina, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A co Ty chciałaś czuć w 5 dpo? Jak chcesz się napić, to nie szukaj pretekstu. Dorsłe jesteśmy i bez powodu też możemy pić
Aasiula, trzeba Cię chyba do pionu ustawić. Kolejnym razem będziesz już w 2 dpo płakać? Zrobisz test w okolicach @ i jak będzie negatyw, to pozwalam na dwa chlipnięcia i jedno siorbnięcie nosem..
Durna jestem wiem ...
malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość