X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie to raczej stres. Wybrałam za nerwowy okres w moim życiu i chyba dlatego się nie udało. Wątpię by tabletki miały coś z tym wspólnego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 00:54

dorbie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już chybę kładę się. Buziaczki na dobranoc :-)

Iwone lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 00:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Może to objawy niedostatecznej ilości nikotyny?

a u lekarza z morfologią byłas w końcu?
    nie byłąm jeszcze, bo nie miałam kiedy :(

• moremi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 01:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Dorbie to raczej stres. Wybrałam za nerwowy okres w moim życiu i chyba dlatego się nie udało. Wątpię by tabletki miały coś z tym wspólnego.
    A jednak mają. Ja miałam identycznie jak Ty. Dlatego odstawiłam tabletki i fajki jednocześnie. Nie poddawaj się. Jak będzie "spokojny" okres, to też znajdziesz powód do palenia. Moim zdaniem nigdy nie ma "dobrego" momentu na rzucenie :-)

Iwone, kapturnica, macduska, Bozia3, kkisia, Arwena, gretka, kicia 123, Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 01:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A jednak mają. Ja miałam identycznie jak Ty. Dlatego odstawiłam tabletki i fajki jednocześnie. Nie poddawaj się. Jak będzie "spokojny" okres, to też znajdziesz powód do palenia. Moim zdaniem nigdy nie ma "dobrego" momentu na rzucenie :-)
    Moremi w przyszłym tygodniu spróbuję biorezonansu. Jutro poszukam w necie gdzie w pobliżu mogłabym go zrobić.

Może to prawdą, że nigdy tak naprawdę nie ma dobrego momentu, dlatego uważam że szkoda by było zaprzepaścić to co już osiągnęłam (ograniczenie do połowy) i muszę jak najszybciej spróbować innej metody.

moremi, Mega, kicia 123, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 02:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    U mnie pęcherzyk dojrzały był w tym bezowulacyjnym, tylko nie pękł. Może pomogł mi Inofem(Inofolic) bo mioinozytol ma m.in takie działanie, że wspomaga pękanie pęcherzyków w reakcji na LH. Po clo i inofem miałam wczesną owulkę.
    Nie wiem jakby było naturalnie, ze względu na AMH i wiek nie warto było czekać.
    To postępowanie zależy też od doświadczenia ginekologa
    U mnie jak poszłam do tego mojego konowała po okresie to mi zrobił USG i mówił jest tu tylko jedno jajeczko ale ono jest za małe i na 1000% nic z niego nie będzie, no bo nadal się upierał, że nie mogę mieć dzieci. A może to jedno jajeczko chciało mu na przekór zrobić i dojrzało i pękło i dopuściło plemnika i zagnieździło się i wymęczyło mnie przez 9 miesięcy tylko po to aby mu ma złość zrobić ;)

moremi, macduska, kkisia, Mega, gretka, ania.g, dorbie, Sabina, gosia7122, ComeToMeBaby, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!!U mnie iście sielankowy widok za oknem..Mokry snieg otula drzewa i krzewy..Czuję sie jak w krainie śniegu XD
    No i miłego zyczeM :)

moremi, macduska, kkisia, Mega, gretka, Sabina, gosia7122, ComeToMeBaby, Bursztyn, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wszystkim. cancan.gif

moremi, kkisia, kapturnica, Mega, gretka, Sabina, gosia7122, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)

macduska, kkisia, Mega, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka, kiedy Ty śpisz?

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcz jak Twój kaszel?
    Byłaś u znachora?

• moremi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Morka, kiedy Ty śpisz?
    Pobudka na mierzenie temperatury, a z rana koty budzą na czułości ;)

kapturnica, kkisia, Mega, MartaDidi, Sabina, Pusurek, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry laski :)
    Milego dnia
    My dzis idziemy na obiad z okazji dnia babci i dziadka
    Wolne od garow ;)

macduska, Mega, gretka, malgos741, kicia 123, MartaDidi, gosia7122, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mowia o mistrzu chodzenia w marriocie ;)

moremi, kkisia, MartaDidi, Sabina, peppapig, macduska, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien :-) Dobry :-)

kkisia, MartaDidi, macduska, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość

gretka
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    U mnie jak poszłam do tego mojego konowała po okresie to mi zrobił USG i mówił jest tu tylko jedno jajeczko ale ono jest za małe i na 1000% nic z niego nie będzie, no bo nadal się upierał, że nie mogę mieć dzieci. A może to jedno jajeczko chciało mu na przekór zrobić i dojrzało i pękło i dopuściło plemnika i zagnieździło się i wymęczyło mnie przez 9 miesięcy tylko po to aby mu ma złość zrobić ;)

MYSLE, ZE TWOJE JAJECZKO BYLO MADRZEJSZE OD KOGUTA:-)

Sabina, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DORBIE, A CZY PO OWULACJI ZAKONCZONEJ SUKCESEM MIALAS CALY CZAS DUZO WYZSZA TEMPERATURE???

Zofia8
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia, nie krzycz, proszę :-)

kapturnica, gretka, kkisia, MartaDidi, Mega, ComeToMeBaby, Dorka1979, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Zofia8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIEWCZYNY BAAAARDZO DZIEKUJE ZA POLUBIENIE MOJEGO PYTANIA !!!!
    JESTESCIE KOCHANE:-):-):-)

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Paszcz jak Twój kaszel?
    Byłaś u znachora?

Ej, no bylam w zeszly poniedział.
    Dostalam syrop z cukru i zwolnienie. I kazano zdrowiec w domu, bo jak nie to antybiotyk.

I jest w miare ok. Znaczy jeszcze troche zaglutana jestem, ale jutro juz do fabryki ide..

moremi, MartaDidi, Pusurek, macduska, Mega, gosia7122, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 7016 7017 7018 7019 7020 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ