35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:jeszcze nie. opisałam wcześniej moją historię.
dopiero raz byłam u ginki, po 4 miesiacach starań, potem robiłam badania, mój m nasienie. we wtorek odbieram jego wyniki i każde umawia sie do swojego lekarza.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Zofia, jak nigdy? Ja biegalam co miesiac na monitoring...
Iwone, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny spadam... J-23 znowu nadaje. Wroze mojemu synowi swietlana przyszlosc w nocnych zawodach... Administrator forum, na przyklad
ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Mega, gretka, ania.g, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
moremi wrote:Ja tak myślę, że trzeba zrobić wątek znaszymi rozczulającymi wpisami.
Ja mam cały czas w pamięci jak Peppa obwieściła, że wysikała drugą kreskę
Iwone, znajdziesz?peppapig wrote:Wysłany: 12 stycznia, 08:50
Jednocześnie serce wali jak młotem bo siłami se różową kreskę!?moremi wrote:Peppa - wdech, wydech, spokojnie.
Co napisałaś w drugiej linii, bo nie rozumiem nic, a nic.kapturnica wrote:Sikłas se rozowa kreske ??
peppapig wrote:Wysłany: 12 stycznia, 08:56
Dziewczyny test pozytywny.. wstawia zdjęcie w avatar ale czy widać będzie? Ręce mi się trzęsą....peppapig wrote:Wysłany: 12 stycznia, 09:00
Dajcie mi minutę po zejde na zawał...
więcej na
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/35,9,6873.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 00:15
dorbie, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:więcej na
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/35,9,6873.html
"Siłami różową kreskę" i kurcze zastanawiaj się człowieku o co chodzija w jednej z wersji przyjęłam "wyśniłam" w drugiej "wysikałam"
Iwone, macduska, Mega, Dorka1979, kkisia, Pusurek, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Myślałam że umrę
Od 2 i pół dnia zażywałam Desmoxan i zgodnie z zaleceniem ograniczyłam palenie. Udało mi się palić o połowę mniej. Żeby nie objadać się kupiłam sobie mandarynki, jabłka i kilka litrów wody. Aaaa, zapomniałabym troszkę słodyczy w nagrodę, ale tych nie udało mi się za dużo zjeść, bo w domu mam 3 sępów na słodkie
W 2 dniu miałam takie mdłości że nie mogłam spać i normalnie funkcjonować.
Najgorzej było w 3 dniu, bo nie dość że miałam mdłości, nie mogłam spać, to jeszcze zaczęły się u mnie problemy żołądkowe, ciśnienie mi spadło 90/50 (zazwyczaj mam 130/80)dostałam takich bóli w okolicach serca i mostka że myślałam że już po mnie.
Wczoraj odstawiłam tabletki i zastanawiam się, co się stało.Mega, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Myślałam że umrę
Od 2 i pół dnia zażywałam Desmoxan i zgodnie z zaleceniem ograniczyłam palenie. Udało mi się palić o połowę mniej. Żeby nie objadać się kupiłam sobie mandarynki, jabłka i kilka litrów wody. Aaaa, zapomniałabym troszkę słodyczy w nagrodę, ale tych nie udało mi się za dużo zjeść, bo w domu mam 3 sępów na słodkie
Najgorzej było w 3 dniu, bo nie dość że miałam mdłości, nie mogłam spać, to jeszcze zaczęły się u mnie problemy żołądkowe, ciśnienie mi spadło 90/50 (zazwyczaj mam 130/80)dostałam takich bóli w okolicach serca i mostka że myślałam że już po mnie.
Wczoraj odstawiłam tabletki i zastanawiam się, co się stało.
Może to objawy niedostatecznej ilości nikotyny?
a u lekarza z morfologią byłas w końcu?Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Myślałam że umrę
Wczoraj odstawiłam tabletki i zastanawiam się, co się stało.Iwone, moremi, Aasiula, macduska, kkisia, Arwena, gretka, Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:może to nie tabletki, tylko ostatnie wydarzenia w domu i nie tylko dały mi popalić
Może wszystko na raz. Może za szybko zmniejszyłaś papierosy
A w instrukcji od razu każą zmniejszyć ilośc wypalanych papierosów o połowę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 00:46
Iwone, moremi, Aasiula, macduska, kkisia, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone, zobacz co piszą w ulotce - chodzi oczywiscie o Twoje objawy
Ale nie opisują jak należy zmniejszac ilośc wypalanych papierosów, to , ze po 5 dniach należy odstawić to też wiem
"Wymienione działania niepożądane występują głównie na początku leczenia i ustępują wraz z jego trwaniem. Mogą one być również spowodowane zaprzestaniem palenia tytoniu (objawy odstawienia) a nie przyjmowaniem leku"Iwone, moremi, Aasiula, macduska, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość