35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:A dlaczego w pewnym momencie jest to przekreślone z napisem NO na czerwono?
moremi lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:https://www.youtube.com/watch?v=Da108naOMdU oł maj gad
Koleżanko, wyscie dawno chłopa nie miały!macduska, kapturnica, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:masz blokade na filmy dla doroslych?
bo tu piszą zaloguj się aby potwierdzić swój wiek.
heh, niedoczekanie- wiem ile mam lat i do tego żadne extra konta (i pamiętanie do nich haseł) nie są mi potrzebnehehehehehe
dorbie, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:zdaje się że tak
heh, niedoczekanie- wiem ile mam lat i do tego żadne extra konta (i pamiętanie do nich haseł) nie są mi potrzebnehehehehehe
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:zdaje się że tak
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:A ja od kilku dni katuje ten zespół, a zwłaszcza ten utwór
dziewczyny w ciąży i nadal starające się pijcie sok ze świeżo wyciśniętych pomarańczy, ma dużo naturalnego kwasu foliowego :-)o wit. C nie wspomnę, ja wycisnęłam sobie właśnie 4 sztuki
https://www.youtube.com/watch?v=H8tLS_NOWLsmamatrojki80, moremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
ComeToMeBaby wrote:tak myślę i myślę czemu, co za sens filozoficzny tam był w twoim podpisie...
i dopiero po chwili mnie olśniło, że nie chcesz siary hahahahaha
eh, zmęczona już chyba jestem. brzuch mnie boli na ovu... zanim chłop wyszedł na nocke to jeszcze go zgwałciłam, bo następna szansa jak dobrze pójdzie dopiero jutro w okolicach południamamatrojki80, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, dorbie, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kometka, wystarczy, że masz pocztę na gimailu
to znaczy mam, bo założyłam po coś tam, kiedyś tam, ale nie używam. musiałabym poszukać w czeluściach notatek. aaaaaa nie chce mi się.moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:musisz byc zalogowana na you tube zeby takie sceny patrzac
tym bardziej jakieś odsysania smarków poporodowych... nieee... to nie ten etap
MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:KOchana, przed owulacja, przed owulacja... nie czekaj, ino 4razy po dwa razy ale przed owu!!!
ale jutro poprawię jeszcze. wiadomo.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny